Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 19:54   #751
alamirka
Moderator

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII

W ogóle to te forum to złooooo Wdepneliśmy tylko na chwilę po kilka spozywczcyh pierduł, typu masło, mleko itd. A wyszłam oczywiście ze spożywką no ale plus podgrzewacze o których trąbicie od paru dni Mój się tylko spytał "Co, na forum pisali?" ehehe no Ale powąchał tę czekoladę i sie skrzywił, będę musiała izolować go od "tego smrodu", jak on to nazywa. No ale on żadnych zapachowych świeczek nie toleruje, dziwoląg jakiś czy ki czort

Kupiłam też majonez Winiary taki duży za 7 zł z groszami. Teraz pytanie, czy to warto? Ja nie kupuję majonezów, ale mam na niedzielny spęd rodzinny sałatki zrobić to wzięłam. A teraz się zastanawiam czy to dobra cena bo za cholerę nie znam cen majonezów
Bo jak zobaczyłam cenę pomidorów to padłam, 6.99 POrąbało, to ja dwa dni temu w sklepie osiedlowym jeszcze za 4zł brałam..

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
mój też tak pcha portfel do kieszeni, prawej nadu.pnej. W środku oczywiście też milion niepotrzebnych kart, wizytówek i pierdółek. Dobrze, że paragonów nie zbiera, bo to już by była masakra...
ehh mój zbiera, nawet zużyte niepotrzebne bilety pcha w ten portfel
Oby ten Biedronkowy miał sporo przegródek

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-11-16 o 19:56
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:00   #752
agateq
goniąca własny ogon..

To forum nie dość, że wciąga, to jeszcze WYciąga z kieszeni pieniądze i każe iść do Biedronki i kupować, kupować, kupować

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:02   #753
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
To forum nie dość, że wciąga, to jeszcze WYciąga z kieszeni pieniądze i każe iść do Biedronki i kupować, kupować, kupować
Żeby to się tylko na Biedronie kończyło
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:02   #754
alamirka
Moderator

Cytat:
No ja się dzielnie trzymałam przez ostatnie tygodnie. Nie chadzałam, nie zwiedzałam, to i kasy nie wydawałam. Do czasu.. aż forum zaczeło trąbić o nowościach świeczkowych To nic że szuflada pełna podgrzewaczy i tych w szkle. Nakupione mam na zapas. Nabrałam w zeszłą zimę jabłko-cynamon i teraz wszystkie stoją niewypalone bo mi żal było palić
Zaraz coś uruchomię
Stary 2012-11-16, 20:07   #755
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
mam to samo , jak zaczelam tu czytac, to chce mi sie tam isc i szperac i juz mąz ma chyba alergie, do tego on sam tam jest codzien po kilka razy, bo wozi do biedronek pieczywo, to sobie wyobraźcie

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Żeby to się tylko na Biedronie kończyło
no

do tego mi w biedra pojda te slodkosci zachwalane, a tak bym żyla w nieswiadomosci i nie stawala tylko co ostatnio na wage z poczucia winy

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:12   #756
agateq
goniąca własny ogon..

A ja jeszcze miesiąc temu to Biedronki nawet dobrze nie znałam, poszłam raz coś tylko sprawdzić, później sobie przypomniałam, że tutaj jest wątek, weszłam i... przepadłam

W środę idę kupić pierniki z nowej gazetki, jak będą smaczne, to kupię jeszcze. Czaję się jeszcze na czekoladki Kinder.... A w ogóle to mogłabym już chcieć kolejną gazetkę

Instagram
Stary 2012-11-16, 20:21   #757
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Ja poczytuje tu od niedawna a już mam sporą listę zakupów Kusicie tak wieloma rzeczami, że chyba pół Biedronki wykupie

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:29   #758
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Najwyraźniej sklepy w których byłaś mają jeszcze zapas podgrzewaczy ze starszej dostawy i nie robili ostatnio zamówienia na nie.
Oby Dzisiaj za to wreszcie zobaczyłam u siebie świeczki cynamon jabłko w szkle
Cytat:

Czy w B. jest coś takiego jak Cola Zero? Cola Light? Taka Biedronkowa wersja, jak np. w Lidlu są?
Widzę, że już kupiłaś Ja zawsze biorę light (produkowaną przez hoop ), jak dla mnie b. dobra jest
Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
U mnie niestety nie ma tego płynu micelarnego, a pracownicy o nim nie słyszeli.
Ja w ogóle zauważyłam, że wiem więcej o nowościach niż pracownicy. Ciekawe dlaczego
Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość

Ja pisałam jakiś czas temu, że je u siebie widziałam Są dwa rodzaje: latte i nugatowe Skusiałam się na latte i nie żałuję, bo są naprawdę przepyszne
:
Dziękuję za opinię, na pewno kupię je na prezenty
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość

muszę się kiedyś skusić, bo ogólnie nie drinkuję

a wracając do narzędzi to chyba sama sobie sprawię ten kuferek z wiertarką
Sobie wiertareczkę, tż-towi świeczuszki czekoladkowe ze świecznikiem w pakiecie i wszystko gra

Shewild za gazetkę

Dziwna jakaś jestem ale mnie się bardziej te świeczniki szklane na nóżkach podobały..te są takie jakby tylko na święta Portfelowi także muszę się przyjrzeć

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-11-16 o 20:31
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:37   #759
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dziwna jakaś jestem ale mnie się bardziej te świeczniki szklane na nóżkach podobały..te są takie jakby tylko na święta Portfelowi także muszę się przyjrzeć
Jak dla mnie to te świeczniki kiczem zalatują. Może nie lubie takich połyskliwych bibelotów czy cuś i dlatego. No ładne, ale nie kupię sobie takiego świecidła do salonu. Portfel odetchnął

Wiecie co, mi się te czkoladowe podgrzewacze za słodkie wydaja, takie duszące, no ale narazie tylko je "na sucho" wącham
Palę za to śliwkę i jest cacy

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-11-16 o 20:40
Stary 2012-11-16, 20:48   #760
eleonorka
Raczkowanie

Jeśli chodzi o ten portfel skórzany to kupiłam rok temu dla mamuśki na gwiazdkę i nic się z nim nie stało wygląda praktycznie jak nowy
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:04   #761
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię, na pewno kupię je na prezenty

Jak chcesz kupić kilka to ci powiem, że w kauflandzie teraz 50 gr taniej za szt. te czekoladki ;p

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:07   #762
paula54
Zakorzenienie

ja też ulegam co chwilę Waszym "namowom". Co idę do biedronki to wcześniej robię szybki przegląd co tam było popularnego na wątku Uwierzcie, skręca mnie niemiłosiernie przez to Wasze gadanie o świeczkach od tygodnia, bo uwielbiam świeczki i świeczuszki a nie mam ich gdzie postawić (bo jesteśmy wciąż na "nie swoim" i miejsca brak na cokolwiek...). Ja też chcę świeczki!
No i aero. Ale to chyba mi nie dane...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:17   #763
2016070150903
Konto usunięte

kupiłam dzisiaj drugą parę baletek, ale okazało się, że jedna jest w co najmniej 3 razy mniejszym rozmiarze. jutro oddaję.

czekolady z ciasteczkami cynamonowymi i waniliowymi wypróbowane- boskie! naprawdę polecam. ciekawe jak te korzenne, czekają na swoją kolej.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:22   #764
paula54
Zakorzenienie

Ja właśnie jem korzenną. Pycha jest. Strasznie mi się podoba to połączenie - z jednej strony mleczna czekolada i to nadzienie rozpływające się w ustach, z drugiej - te chrupiące kawałeczki. No i ta świąteczna nuta

A co do papcioszków baletkowych - kolejny przykład choroby forumowej. Wczoraj w biedronce jak zauważyłam, że są, zaczęłam przeglądać parę za parą aż znalazłam ładne w swoim rozmiarze i już dumna wkładam do koszyka, kiedy sobie zadałam pytanie po co ja to w ogóle robię, skoro nie mam gdzie w takich papciochach chodzić.... Po domu się nie da, do rodziców tyle co kupiłam pantofle, u teściów też mam... A w szafie miejsca brak na kolejne "przydasie"
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:23   #765
arrachne
Zadomowienie

Ktoś mnie pytał o inne dostępne tytuły, była u mnie większość podawana wcześniej w linkach. Chociaż nie kojarzę, żebym Pamiętniki Wampirów miała w rękach - ogólnie o wampirach u mnie nie było I nie było tej Smolenia książki. Więc to chyba zależy od Biedronki.
Na pewno było coś we włoskim klimacie (obyczajówka), coś o zagadkach medycznych (co mnie moocno kusi ) i sporo kryminałów/horrorów, ale tytułów nie pamiętam I książki w stylu 'uwierz w siebie', takie broszurowe.
Trzymam kciuki, żebyś znalazła, a podejrzewam, że wystarczy, iż zajrzysz do innej Biedro

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
ja też ulegam co chwilę Waszym "namowom". Co idę do biedronki to wcześniej robię szybki przegląd co tam było popularnego na wątku Uwierzcie, skręca mnie niemiłosiernie przez to Wasze gadanie o świeczkach od tygodnia, bo uwielbiam świeczki i świeczuszki a nie mam ich gdzie postawić (bo jesteśmy wciąż na "nie swoim" i miejsca brak na cokolwiek...). Ja też chcę świeczki!
No i aero. Ale to chyba mi nie dane...
Ojoj, też mam tak, że gdyby nie wy, to nawet nie wiedziałabym, że mogę chcieć tyyle rzeczy z Biedronki

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj drugą parę baletek, ale okazało się, że jedna jest w co najmniej 3 razy mniejszym rozmiarze. jutro oddaję.

czekolady z ciasteczkami cynamonowymi i waniliowymi wypróbowane- boskie! naprawdę polecam. ciekawe jak te korzenne, czekają na swoją kolej.
Korzenne najlepsze
Po wypróbowaniu tej z waniliowymi ciasteczkami, stwierdzam, że smakuje baardzo podobnie do Milki z puddingiem waniliowym, z tą różnicą, że Milka nie miała nic chrupiącego.

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2012-11-16 o 21:28
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:27   #766
fejs
Wtajemniczenie

A ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która nie kupiła ani podgrzewaczy, ani świeczek w szkle ani żadnej czekolady, ani deserków Aero ani baletek.....

Uznałam to wszystko za zbędne pierd*ły i mam spokój

Do biedronki chodzę tylko po mleko i płatki kukurydziane i ewentualnie chusteczki do nosa.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:30   #767
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
A ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która nie kupiła ani podgrzewaczy, ani świeczek w szkle ani żadnej czekolady, ani deserków Aero ani baletek.....
.
nie jesteś sama, bo ja też i jestem z tego dumna
Stary 2012-11-16, 21:33   #768
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość

Uznałam to wszystko za zbędne pierd*ły i mam spokój

Do biedronki chodzę tylko po mleko i płatki kukurydziane i ewentualnie chusteczki do nosa.
Bardzo słusznie. Ja się co prawda podgrzewaczom nie oparłam, ale cała reszta całkiem zbyteczna.
Stary 2012-11-16, 21:39   #769
Annabel89
Zakorzenienie

W sumie też miałam nic nie kupować, podgrzewaczy stosować nie mogę bo mam astmę, baletki mi się nie podobają, a na czekoladę mam uczulenie Jednak uległam mężowi i kupiłam mu zapas czekolad ciasteczkowych

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:39   #770
Klepsydra88
Zakorzenienie

papciuchy mi nie potrzebne - długo by nie pożyły bo pies i jego włosy odpowiednio by się nimi zajęły

podgrzewaczy napewno nie ma - do mojej B. wszystko trafia na końcu

aleee! korci mnie Dżony Szalony
Stary 2012-11-16, 21:42   #771
agateq
goniąca własny ogon..

Ojejku no wiadomo, że nie czuje się przymusu "forum", żeby iść coś kupić. Ja też nie kupiłam ani Aero, ani baletek - chociaż początkowo miałam kupować - i chodzę do Biedronki po swoje sprawdzone zestawy co tydzień, takie zwyczajne właśnie mleko itd., ale fajnie jest pogadać na forum swobodnie, luźno i dla żartu a przy okazji ktoś coś może podsłucha, podpatrzy i kupi fajnego, jak będzie chciał.

Instagram
Stary 2012-11-16, 21:45   #772
britnay
Zakorzenienie

dziewczyny, a ten Advocat to jest w promocji, czy 16.95 to cena normalna?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:51   #773
Karolina :-)
Zadomowienie

A ja na te kapcie czekałam kilka miesięcy, aż się pojawią w Biedronce i kupiłam trzy pary (w tym jedną dla siostry) i jestem przeszczęśliwa
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:59   #774
StarFromHell
Rozeznanie

Noi do mnie w koncu dojechały zachwalane od kilku dni Aero ale zostały po jednym op. białe i te karmelowe opanowalam sie i nie wziełam, bo stwierdziłam ze wole sobie kupic Fantasie bo ją uwielbiam a te aero takie male :P
Noi wzielam pierwszy raz czekolade Magnetic TIKI TAKI produkowaną przez wedla , TIKI TAKI cukierki uwielbiam i czekolada rowniez mnie nie rozczarowała , PYSZNA JEST i kosztuje całe 1,99
Kosz na smieci takze zaupiony , siwy w koncu taki jaki chciałam
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:04   #775
olgaes
Zadomowienie

Dołączam się do wątku!

Niedawno otworzyli Biedronkę u mnie na osiedlu... odkąd mam do niej rzut beretem stałam się totalną biedromaniaczką

Moje ostatnie nabytki to papcioszki, świeczka jabłko - cynamon, biały t-shirt...
Najlepsze jest to, że poszłam z mamą po spożywcze zakupy, takie większe, bo jutro szykuje się rodzinne spotkanie, a pierwsze co to przyssałyśmy się do tego co nie potrzeba
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:11   #776
MalaMalaMi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez StarFromHell Pokaż wiadomość
Noi do mnie w koncu dojechały zachwalane od kilku dni Aero ale zostały po jednym op. białe i te karmelowe opanowalam sie i nie wziełam, bo stwierdziłam ze wole sobie kupic Fantasie bo ją uwielbiam a te aero takie male :P
Noi wzielam pierwszy raz czekolade Magnetic TIKI TAKI produkowaną przez wedla , TIKI TAKI cukierki uwielbiam i czekolada rowniez mnie nie rozczarowała , PYSZNA JEST i kosztuje całe 1,99
Kosz na smieci takze zaupiony , siwy w koncu taki jaki chciałam
Też ją bardzo lubię i kupuję już od dluższego czasu, tylko jakiś czs temu była po 2,19, 2,29 czy coś takiego. Ale również ją Kasztanki.

MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:19   #777
pinats
Zakorzenienie

ja też już mam kapciuszki, które chciałam
Stary 2012-11-16, 22:20   #778
duchess93
Raczkowanie

Dziewczyny, są w Biedronce płatki owsiane??
duchess93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:23   #779
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez duchess93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, są w Biedronce płatki owsiane??
Nie ma - przynajmniej w mojej Biedronce, a jest dość duża i dobrze wyposażona. Pytałam nawet pracownika. Tylko musli :P

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ja też już mam kapciuszki, które chciałam
Ja chciałam w kropki Najbardziej szare, ale w moim rozmiarze zostały tylko różowe ale najważniejsze, że w kropki
Boże. Dziecinnieje
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:25   #780
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No ja się dzielnie trzymałam przez ostatnie tygodnie. Nie chadzałam, nie zwiedzałam, to i kasy nie wydawałam. Do czasu.. aż forum zaczeło trąbić o nowościach świeczkowych To nic że szuflada pełna podgrzewaczy i tych w szkle. Nakupione mam na zapas. Nabrałam w zeszłą zimę jabłko-cynamon i teraz wszystkie stoją niewypalone bo mi żal było palić
Zaraz coś uruchomię
Ja też się dzielnie trzymam. Za dużo ostatnio wydawałam w Biedronce
Postanowiłam w listopadzie nie robić zapasów i nie kupować pierdułek. Portfel od razu odetchnął
Uległam dzisiaj podgrzewaczom, a wcześniej nie kupowałam... Niby dla babci, ale jak powąchałam wiśnio-czekoladę, to przepadłam! A piszecie, że śliwkowe też piękne, to może też się skusze, choć mają b. delikatny zapach.
Aha, widziałam kapcio-baleriny, ja jednak wolę inne, solidniejsze.
pinaplesss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości