Mgła na dworze, a w sercu słońce, pierwsze śluby już za 2 miesiące! PM 2013 cz. 30 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 23:47   #2551
anemonka99
Rozeznanie

Dot.: Mgła na dworze, a w sercu słońce, pierwsze śluby już za 2 miesiące! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
http://www.jmvideo.pl/index.php/2012...v-magda-tomek/

Żeby nie było wątpliwości: zdaje sobie sprawę z tego, że MPS są baaardzo dobrzy. Co nie zmienia faktu, że zupełnie nie jestem skłonna zapłacić za "głupi" film tyle ile chcą

kojarzę ich, fajne mają produkcje - nawet do nich pisałam, ale w małopolsce nie działają.

Jakbym robiła wesele za żylion euro i byłoby mnie stać to bym MpStudiosów wzięła 15k w tę czy w tę na niektórych naprawdę nie robi wrażenia...a to nawet bardzo dobrze, że niektórych stać na takie rzeczy, Ty byś nie wydała...ja też, ale ja naprawdę widzę skąd taka cena się bierze. ( zapomniałam o podatkch co pożera mnóstwo zarobionych pieniędzy, a ZUSy i inne złodziejskie opłaty?)
Stary 2012-11-16, 23:49   #2552
Yavanna84
Zakorzenienie

Dot.: Mgła na dworze, a w sercu słońce, pierwsze śluby już za 2 miesiące! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez anemonka99 Pokaż wiadomość
No właśnie ciekawa jestem jak wygląda umowa z firmą z którą mam spotkanie. Taka kwota za przejazd to masakra, no chyba że jadą 800km busem to te 600 zł na paliwo pewnie wydadzą, ale kolacja i śniadanie? Kamapek nie znają? Hmmm.... To wsyzstko są drobiazgi, które mają wpływ na odbiór przez potencjalne pary, chyba trochę przesadzają Niesłudo zażyczą sobie szampana i garderoby Co nie zmienia faktu, że firmy robią super- ale też trafiają im się bogate wesela
Ta kasa to ryczałt za dojazd. Z tego co kojarzę mają dość blisko. A kolacja mnie zirytowała nieziemsko, bo szczerze mówiąc dzień przed ślubem to ja mam w nosie to, gdzie i co zje kamerzysta. Warszawa nie jest gastronomiczną pustynią i można samodzielnie zlokalizować restaurację i zapłacić w niej rachunek bez mego udziału. Dorzuciliby 500zł do ceny filmu i tyle skoro mają jakieś większe kulinarne wymagania. A tak to dostajesz umowę i niespodzianka, bo do ceny dochodzi jeszcze jakieś 2000zł.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 23:49   #2553
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Ja 21. urodziny...miesiąc po imprezie zawaliły się schody
oj to chyba była szalona impreza
A w Kiczu, Carycy i Offie byłam też wielokrotnie, ah piękne czasy

Piła moja ukochana na 1!!!!
Stary 2012-11-16, 23:50   #2554
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
kojarzę ich, fajne mają produkcje - nawet do nich pisałam, ale w małopolsce nie działają.

Jakbym robiła wesele za żylion euro i byłoby mnie stać to bym MpStudiosów wzięła 15k w tę czy w tę na niektórych naprawdę nie robi wrażenia...a to nawet bardzo dobrze, że niektórych stać na takie rzeczy, Ty byś nie wydała...ja też, ale ja naprawdę widzę skąd taka cena się bierze. ( zapomniałam o podatkch co pożera mnóstwo zarobionych pieniędzy, a ZUSy i inne złodziejskie opłaty?)
Wiesz, no gdyby budżet mojego wesela wynosił 200 000 czy 300 000 zł to pewnie też bym się nie wahała Ale w normalnych warunkach to jednak trochę absurdalna cena.
Stary 2012-11-16, 23:50   #2555
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Ta kasa to ryczałt za dojazd. Z tego co kojarzę mają dość blisko. A kolacja mnie zirytowała nieziemsko, bo szczerze mówiąc dzień przed ślubem to ja mam w nosie to, gdzie i co zje kamerzysta. Warszawa nie jest gastronomiczną pustynią i można samodzielnie zlokalizować restaurację i zapłacić w niej rachunek bez mego udziału. Dorzuciliby 500zł do ceny filmu i tyle skoro mają jakieś większe kulinarne wymagania. A tak to dostajesz umowę i niespodzianka, bo do ceny dochodzi jeszcze jakieś 2000zł.
Trzeba ich było ulokować w hostelu
Stary 2012-11-16, 23:52   #2556
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
No właśnie nie pamiętam gdzie, ale czytałam niezbyt pochlebne opinie o samą formę współpracy z nimi... Efekt ich pracy ok, ale całe "zaplecze" podobno pozostawia wiele do życzenia...
Tak, też gdzieś to czytałam. Może jak ktoś ma konsultanta i on to ogarnia, to wtedy to ma sens. Ale ja jednak chcę mieć fajnych ludzi na ślubie, bez gwiazdorskich wymagań. Nawet jeśli film będzie gorszy, bo co do jakości MPS żadnych zastrzeżeń nie mam. Filmy robią boskie. Noo może wolałabym nieco dłuższy, bo po obejrzeniu ich całej produkcji z wesela Zia86 miałam lekki niedosyt. Ale same zdjęcia i pomysł super.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Trzeba ich było ulokować w hostelu
To by mi oddali 10 minutowy film. W końcu umowa tego nie specyfikuje
Stary 2012-11-16, 23:54   #2557
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz, no gdyby budżet mojego wesela wynosił 200 000 czy 300 000 zł to pewnie też bym się nie wahała Ale w normalnych warunkach to jednak trochę absurdalna cena.
Absurdem to jest to życzenie sobie kolacji, śniadań i liczenie tego dojazdu przy aż takiej kwocie... Nie chcę się kłócić z Tobą, ale naprawdę ich sprzęt kosztował, podatki itp też kosztują i jak za 4 lata dalej chcą być w czołówce to muszą sie cenić, by mieć środki chociażby na inwestycje czy rozwój firmy. Moze pomyślisz, że się mądrzę itp ale zajmuje sie podobną branżą i wiem ile co kosztuje...

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Tak, też gdzieś to czytałam. Może jak ktoś ma konsultanta i on to ogarnia, to wtedy to ma sens. Ale ja jednak chcę mieć fajnych ludzi na ślubie, bez gwiazdorskich wymagań. Nawet jeśli film będzie gorszy, bo co do jakości MPS żadnych zastrzeżeń nie mam. Filmy robią boskie. Noo może wolałabym nieco dłuższy, bo po obejrzeniu ich całej produkcji z wesela Zia86 miałam lekki niedosyt. Ale same zdjęcia i pomysł super.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

To by mi oddali 10 minutowy film. W końcu umowa tego nie specyfikuje
no ale w umowie chyba nie było mowy o standardzie noclegu?
Stary 2012-11-16, 23:56   #2558
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Absurdem to jest to życzenie sobie kolacji, śniadań i liczenie tego dojazdu przy aż takiej kwocie... Nie chcę się kłócić z Tobą, ale naprawdę ich sprzęt kosztował, podatki itp też kosztują i jak za 4 lata dalej chcą być w czołówce to muszą sie cenić, by mieć środki na inwestycje czy rozwój firmy.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

no ale w umowie chyba nie było mowy o standardzie noclegu?
Otóż to. Ja tam cenę rozumiem, sprzęt, doświadczenie, profesjonalizm, za to się płaci. A kwota ta dzielona jest na kilka osób

W umowie o standardzie noclegu nie było nic, ale było wspomniane, że standard filmu może odbiegać od tych z portfolio, jeśli otoczenie nie będzie dostatecznie ładne. Nie dokładnie tymi słowami, ale taka była tego idea.
Stary 2012-11-17, 00:01   #2559
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
oj to chyba była szalona impreza
A w Kiczu, Carycy i Offie byłam też wielokrotnie, ah piękne czasy

Piła moja ukochana na 1!!!!
W końcu się wydało..schody zrobiły łubu-dubu przez nas
Ale było świetnie i jestem ciekawa czy po reaktywacji będzie choć trochę podobnie..w końcu inna miejscówka itd...

Dobra...czas spać...moja wiedza nie uległa poprawie, ale przynajmniej z Wami posiedziałam dłużej niż zwykle, no i bardziej aktywnie

Dobranoc

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 00:02   #2560
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Absurdem to jest to życzenie sobie kolacji, śniadań i liczenie tego dojazdu przy aż takiej kwocie... Nie chcę się kłócić z Tobą, ale naprawdę ich sprzęt kosztował, podatki itp też kosztują i jak za 4 lata dalej chcą być w czołówce to muszą sie cenić, by mieć środki chociażby na inwestycje czy rozwój firmy. Moze pomyślisz, że się mądrzę itp ale zajmuje sie podobną branżą i wiem ile co kosztuje...
Dla MNIE absurdalna. W sensie, że w normalnych warunkach i ograniczeniach budżetowych nigdy bym tyle nie zapłaciła.
Co nie zmienia faktu, że gdybym była najlepsza w kraju to też życzyłabym sobie solidnej kwoty, nie zważając na nic. Bo zawsze znajdą się tacy, ktorzy zapłacą.
Stary 2012-11-17, 00:06   #2561
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Dla MNIE absurdalna. W sensie, że w normalnych warunkach i ograniczeniach budżetowych nigdy bym tyle nie zapłaciła.
Co nie zmienia faktu, że gdybym była najlepsza w kraju to też życzyłabym sobie solidnej kwoty, nie zważając na nic. Bo zawsze znajdą się tacy, ktorzy zapłacą.
Pięknie ujęte

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
W końcu się wydało..schody zrobiły łubu-dubu przez nas
Ale było świetnie i jestem ciekawa czy po reaktywacji będzie choć trochę podobnie..w końcu inna miejscówka itd...

Dobra...czas spać...moja wiedza nie uległa poprawie, ale przynajmniej z Wami posiedziałam dłużej niż zwykle, no i bardziej aktywnie

Dobranoc
zaczynam się cieszyć że już szkoła za mną, ale przyznam się, że jak się obroniłam to przez pierwsze miesiące brakowało mi takiego celu/wyznacznika dzięki któremu mówiłabym " jak się obronię to świat jest mój" Na szczęście szybko znalazłam sobie nowe zajecie

Edytowane przez anemonka99
Czas edycji: 2012-11-17 o 00:10
anemonka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 00:09   #2562
dziobun
Zadomowienie

ale ładne
http://allegro.pl/elise-sukienka-wes...740083739.html
http://allegro.pl/asos-biala-sukienk...784986087.html
ciekawe tylko jak z ich długością... chociaz bez zmierzenia i tak nie kupię
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 00:13   #2563
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
ale ładne
1 boska! 2 też, ale mnie boska! Jak mi sie sukienki z Asosa podobajato szok! Tylko tak samo jak u Ciebie bez przymiarki to ciężko mi kupić....
Stary 2012-11-17, 03:25   #2564
Yavanna84
Zakorzenienie

Ojaaa właśnie na fejsiku zauważyłam, że moja koleżanka z LO miała Calais, czyli tak jakby moją suknię.
Stary 2012-11-17, 07:40   #2565
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to. Ja tam cenę rozumiem, sprzęt, doświadczenie, profesjonalizm, za to się płaci. A kwota ta dzielona jest na kilka osób

W umowie o standardzie noclegu nie było nic, ale było wspomniane, że standard filmu może odbiegać od tych z portfolio, jeśli otoczenie nie będzie dostatecznie ładne. Nie dokładnie tymi słowami, ale taka była tego idea.

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
ale ładne
Pierwsza cudna! Takiej będę szukać na poprawiny
Cytat:
Ojaaa właśnie na fejsiku zauważyłam, że moja koleżanka z LO miała Calais, czyli tak jakby moją suknię.
ja ciągle czekam na Twoją fotkę :P
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:04   #2566
fioletowa
Raczkowanie

U mnie dziś pozostało: 175 dni do ślubu

Tż się zgodził i będe robiła karteczki do herbatek najpierw oczywiscie okresli to: Ty masz chyba za dużo czasu... ale potem mu sie spodobalo i nawet zaofiarował sie ze pomoze w przygotowaniu do druku
Ślub: 11.05.2013
fioletowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:11   #2567
ladyInGreen
Zadomowienie

Witam się przed pracą
Cytat:

Solidnie ponad 10 000
Miałabym wymarzoną kanapę z naturalnej skóry i jeszcze by duuużo zostało
Stary 2012-11-17, 09:13   #2568
cowie
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nawet nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
kto robil?
Restauracja
Byłam wczoraj za leniwa na gotowanie i kupiłam nam gotowca

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
niom od kilku dni mam bonusowe zajęcie przed wsiadaniem do auta!
Oj, współczuję

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmieniłam salę na tą w załączniku

Byliśmy tam dzisiaj Jedzenie przepyszne

Miejsce jest piękne, przytulne, nastrojowe idealne

I zmianiłam datę ślubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

4 maja 2013 roku

Zostało mi 5 miesiecy i 18 dni

Gratuluję!
Co Cię skłoniło do tak drastycznych zmian?
Mam zmieniać datę w kalendarzu?

Cytat:
Poproszę o przepis na serową!
Niestety ja jadłam restauracyjną, więc nie znam

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:13   #2569
myszonka88
Zakorzenienie

Witam

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:28   #2570
Shawna
Wtajemniczenie

Heeeej dziewczyny

Miałam straszny tydzień, cały w biegu. Ale wreszcie upragniona sobota
Dzisiaj miałam sen ślubny Mierzyłam suknię i się okazało , że jest za krótka a babka w salonie mi wmawiała, że teraz wygląda jak ten słynny JA 7/8
Stary 2012-11-17, 09:28   #2571
707920bde07bc02b01ed489e026909d73929f2d3_6556ad028195c
Konto usunięte

Witajcie!
ja wczoraj zrobiłam kolejny drobny krok w przód i złozyłam wkoncu zamówienie na zaproszenia, teraz czekam na projekt, a przez Was miałam sny ślubne

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Ja tak samo! A myślałam, że taka dziwna jestem, że pod namiotem nie byłam
ja pod namiotem nigdy nie byłam i nie bede bo się nienawidze robactwa wszelakiego, pająków itp. stworzen :/ a mam wrażenie że pod namiotem mnie wszystko gryzło

Cytat:
Napisane przez aniaa119 Pokaż wiadomość
Przede mną i Tż cały weekend nauk przedmałżeńskich. Trzymajcie kciuki jutro zdam relacje
koniecznie zdaj relacje
och my w przyszłym roku bedziemy załatwiac nauki bo ksiadz powiedział że skontaktuje nas z panią prowadzącą bysmy mogli ustalic te nauki tak by nie TZ dał rade w nich uczestniczyc bo on ma skomplikowane godziny pracy i nie da rady uczestniczyc w tych ogólnych :/

wogóle czytam Was i czytam i stwierdzam że jestem zielona w wiekszości i nie mam czasem pojęcia o czym Wy piszecie
707920bde07bc02b01ed489e026909d73929f2d3_6556ad028195c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:37   #2572
fantastka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Niestety dziś nie mam czasu z Wami posiedzieć i poczytać... robimy z TŻ parapetówkę, z tym, że on ma dziś szkołę i pracę, więc wszystko zostało na mojej głowie

Wrzucam kilka real foto mojej sukni. Tak jak prosiła melleczka - są falbany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg falb.jpg (28,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg falba.jpg (29,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wel.jpg (25,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wel2.jpg (40,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pas.jpg (40,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg su.jpg (34,7 KB, 30 załadowań)

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:39   #2573
fioletowa
Raczkowanie

Wreszcie się zebrałam i zrobiłam podsumowanie i plan na kolejne miesiące

CO JUŻ MAMY?

1. Sala zarezerwowana http://www.dekoracje.szczecin.pl/fil...dowskiego5.JPG
2. Suknia kupiona
http://emmimariage.pl/kolekcje_new/komis/533.jpg
http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_s...lo-2292324.jpg
3. Buty dla Panny Młodej
http://img.szafa.pl/ubrania/1/011869...radivarius.jpg
4. Materiały i elementy do dekoracji Sali
* białe, pomarańczowe i bordowe materiały, świeczki pływające, storczyki, balony, organza i inne..
5. Zaproszenia
* w butelkach
6. Sesja do prezentu dla rodziców
7. Zarezerwowana bryczka
http://www.bryczka-szczecin.dworeksi...a/bryczka1.jpg
8. Zarezerwowany DJ
9. Zarezerwowany fotograf
http://www.kissstudio.pl/
10. Zarezerwowany kucharz
11. Ksiega gości wykonana
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3531
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3532
12. Naklejki na wódkę kupione 
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/02a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/07a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/09a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/16a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/23a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/22a.gif
13. Wódka kupiona
14. Pasek dla Pana Młodego
http://www.sklep.ochnik.com/pasek-meski-pam-am-046.html (coś podobnego, ale delikatnie inny jest)
15. Balon strzelający (czerwony)
16. Pudełko na koperty
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...med_396800.jpg
17. Wisiorek http://www.kamart.pl/userdata/gfx/b8...c8f00307b9.jpg
18. Bransoletka (na srebrnym łańcuszku jedna większa i dwie mniejsze chabrowe kulki swarovskiego
19. Serwetki (białe)
20. Zarezerwowany termin w Urzędzie Stanu Cywilnego
21. Zarezerwowani dwaj kelnerzy i jedna kelnerka

LISTOPAD/GRUDZIEŃ
1. Wykonać zaproszenia (do wysłania)
2. Rozdać i wysłać zaproszenia
3. Zrobić karteczki do herbaty
4. Dokończyć prezent dla rodziców (prezentacja)
5. Dokończyć przygotowanie zasad wesela
6. Kupić akcyzę na wódkę
7. Kupić brakujące kosmetyki do makijażu
8. Kupić wkładki żelowe i rozchodzić buty
9. Kupić buty na zmianę (balerinki)
10. Rozejrzeć się za garniturem i dodatkami
Stary 2012-11-17, 09:42   #2574
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioletowa Pokaż wiadomość
Wreszcie się zebrałam i zrobiłam podsumowanie i plan na kolejne miesiące

CO JUŻ MAMY?

1. Sala zarezerwowana http://www.dekoracje.szczecin.pl/fil...dowskiego5.JPG
2. Suknia kupiona
http://emmimariage.pl/kolekcje_new/komis/533.jpg
http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_s...lo-2292324.jpg
3. Buty dla Panny Młodej
http://img.szafa.pl/ubrania/1/011869...radivarius.jpg
4. Materiały i elementy do dekoracji Sali
* białe, pomarańczowe i bordowe materiały, świeczki pływające, storczyki, balony, organza i inne..
5. Zaproszenia
* w butelkach
6. Sesja do prezentu dla rodziców
7. Zarezerwowana bryczka
http://www.bryczka-szczecin.dworeksi...a/bryczka1.jpg
8. Zarezerwowany DJ
9. Zarezerwowany fotograf
http://www.kissstudio.pl/
10. Zarezerwowany kucharz
11. Ksiega gości wykonana
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3531
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3532
12. Naklejki na wódkę kupione 
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/02a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/07a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/09a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/16a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/23a.gif
http://www.odjechanewesele.pl/etykiety/22a.gif
13. Wódka kupiona
14. Pasek dla Pana Młodego
http://www.sklep.ochnik.com/pasek-meski-pam-am-046.html (coś podobnego, ale delikatnie inny jest)
15. Balon strzelający (czerwony)
16. Pudełko na koperty
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...med_396800.jpg
17. Wisiorek http://www.kamart.pl/userdata/gfx/b8...c8f00307b9.jpg
18. Bransoletka (na srebrnym łańcuszku jedna większa i dwie mniejsze chabrowe kulki swarovskiego
19. Serwetki (białe)
20. Zarezerwowany termin w Urzędzie Stanu Cywilnego
21. Zarezerwowani dwaj kelnerzy i jedna kelnerka

LISTOPAD/GRUDZIEŃ
1. Wykonać zaproszenia (do wysłania)
2. Rozdać i wysłać zaproszenia
3. Zrobić karteczki do herbaty
4. Dokończyć prezent dla rodziców (prezentacja)
5. Dokończyć przygotowanie zasad wesela
6. Kupić akcyzę na wódkę
7. Kupić brakujące kosmetyki do makijażu
8. Kupić wkładki żelowe i rozchodzić buty
9. Kupić buty na zmianę (balerinki)
10. Rozejrzeć się za garniturem i dodatkami
O nie.. przeraziłaś mnie. Mój ślub dwa tygodnie po tobie, a ja nie mam 3/4 z tych rzeczy

I dopiero chyba zacznę szukać kamerzysty - nie chcieliśmy wcześniej, ale jednak będzie...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:47   #2575
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;37664804]
wogóle czytam Was i czytam i stwierdzam że jestem zielona w wiekszości i nie mam czasem pojęcia o czym Wy piszecie [/QUOTE]

Jeszcze tydzień, góra dwa z nami i będziesz równie obeznana Pytaj jakby co

Plan na dzisiaj: napisać wstęp do magisterki, zastanowić się nad opisem metodologii badań, spędzić popołudnie z przyjaciółką i wieczór z TŻ
Plan na jutro: opisać metodologię badań, wydrukować 100 ankiet, przygotować je do poniedziałkowej dystrybucji.

Czyli w miarę spokojnie. Za to jak ankiety spłyną do mnie w środę (wyznaczyłam taki krótki termin), to na czwartek i piątek biorę urlop żeby je przez ten długi weekend analizować i wklepywać do komputera... Czyli od czwartku zacznie się prawdziwy hardkor który potrwa do kolejnego piątku (tzn. do dnia złożenia pracy do obrony) - same poprawki na pewno zabiorą mi ze dwie noce Ale grunt, że już zbliżam się do końca, już widzę światełko w tunelu

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:53   #2576
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jeszcze tydzień, góra dwa z nami i będziesz równie obeznana Pytaj jakby co

Plan na dzisiaj: napisać wstęp do magisterki, zastanowić się nad opisem metodologii badań, spędzić popołudnie z przyjaciółką i wieczór z TŻ
Plan na jutro: opisać metodologię badań, wydrukować 100 ankiet, przygotować je do poniedziałkowej dystrybucji.

Czyli w miarę spokojnie. Za to jak ankiety spłyną do mnie w środę (wyznaczyłam taki krótki termin), to na czwartek i piątek biorę urlop żeby je przez ten długi weekend analizować i wklepywać do komputera... Czyli od czwartku zacznie się prawdziwy hardkor który potrwa do kolejnego piątku (tzn. do dnia złożenia pracy do obrony) - same poprawki na pewno zabiorą mi ze dwie noce Ale grunt, że już zbliżam się do końca, już widzę światełko w tunelu
Oj współczuje - ja wczoraj dostałam zielone światło do druku

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:58   #2577
malinka9191
Zakorzenienie

dzien dobry..
nie nadrabiam, bo nie mama czasu
Stary 2012-11-17, 09:59   #2578
fioletowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
O nie.. przeraziłaś mnie. Mój ślub dwa tygodnie po tobie, a ja nie mam 3/4 z tych rzeczy

I dopiero chyba zacznę szukać kamerzysty - nie chcieliśmy wcześniej, ale jednak będzie...
My wcześnie sie za wiele rzeczy zabraliśmy, oboje mamy taka prace ze w tygodniu ciezko nam cokolwiek załatwić. Ja w soboty tez czesto pracuje a teraz jeszcze czasem w niedziele... dlatego staramy sie co mozemy robic jak najszybciej stąd ten pośpiech
Stary 2012-11-17, 10:00   #2579
malinka9191
Zakorzenienie

a tak w ogole to dzis 273 dni do slubu co daje rowne

9 miesięcy
Stary 2012-11-17, 10:04   #2580
Shawna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
a tak w ogole to dzis 273 dni do slubu co daje rowne

9 miesięcy

u nas o tydzień więcej

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości