![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
dołączam do was
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak mi się wydaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Staram sie jak najwiecej z kims przebywac wiec dzis w zwiazku, ze wolne poszlam do chlopcow do gory , jak zwykle smiesznie, jak zwykle kilka slow dobrych o rafale (ze rafal to zawsze umial ze mna... - i tu jakis przyklad) ja mowie ze smutno mi , ze tak dlugo go juz nie widzialam, a oni no wlasnie widac :P bo caly czas sie smieje jak tam jestem. I mowie o nim jak najlepiej, teraz.. bo wczesnije tylko mowilam jak mnie w☠☠☠☠ia
![]() Do dzis jeszcze ide do lazienki plakac, chociaz troszke jest lepiej. A wiecie ja nie placze, ze mu nie wierze w slowa, czy, ze moze jednak to koniec - tylko placze z takiej niemocy, gdy tesknie a nie moge pojsc do niego sie przytulic
#185 |
Raczkowanie
|
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
dlatego tutaj przyszłam
![]() jestem świeżo po rozstaniu i trochę mi ciężko, ale najgorsze dni chyba za mną
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Ehh... znowu weszłam na fejsa byłego, dlaczego ja to robię?!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Każdy kolejny facet - coraz mniej zaufania i jakiś totalny cynizm, niewiara w każdy jeden egzemplarz, z którym się umawiam. Zdaniem mojej siostry to tylko ostrożność i większa świadomość tego, że ktoś może mnie potrzebować tylko na jeden raz, ewentualnie na kilka, do miesiąca, dwóch. I wszyscy są z jakiegoś powodu beznadziejni i do wyrzucenia na śmietnik historii po kilku spotkaniach.
Wchodzi mi to już w krew ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-16 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
charlie charlie
Niektóre dziewczyny wpadają na chwilę i znikają lub wolą podczytywać ![]() Ten wątek pomaga zwłaszcza, gdy nie chce się obarczać bliskich opowiadaniami enty raz o eksie. Może opiszesz jak to było u Ciebie ?
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Może jesteśmy po prostu wraz z wiekiem coraz bardziej wybredne?
![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-16 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Moja historia jest w sumie bardzo skomplikowana.. Byłam z chłopakiem w związku 2,5 roku, nie jesteśmy razem około trzech tygodni. Każde z nas było po częsci winne za rozpad związku. Niestety trafiłam na faceta, ktory zachwuje sie jak typowy bawidamek. Nawet będac ze mna w związku umawiał sie z innymi dziewczynami, o czym dowiadywalam sie jak zwykle ostatnia. Jego kolezanki i znajome odgrywaly w jego zyciu ogromna role, zawsze "musial byc w grze", zeby sie nie nudzic. Wykorzystal to, ze naiwnie wierzylam w kazde jego slowo.. Wiele poswiecilam, aby jemu bylo ze mna dobrze.. byłam osobą, która pomagała mu w każdej cieżkiej sytuacji.. wzamian dostawalam pretensje i klamstwa.. na początku wszystko było piękne.. a z czasem okazało się że on nie potrafi żyć w monogamicznym związku.. po rozstaniu było i nadal jest mi ciężko.. przez czas związku bardzo kochałam swojego eks, i nadal cos do niego czuje. Ale to już nie mogło trwać dłużej.. Z każdym dniem coraz gorzej sie dogadywalismy.. Az jakies trzy tyg temu raczyl mnie poinformowac ze ma już kogos innego. Związał sie z dziewczyna ktorą poznal na wakacjach w pracy we francji.. Zablokował mnie praktycznie wszedzie gdzie sie dalo, po ostatniej sobocie, kiedy to przyszedl z inna na spotkanie z naszymi wspolnymi znajomymi, a ja tam obecna głośno powiedziałam co o tym myślę.. to chyba nie był dobry pomysł ![]() Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ulicznica, Agawa24, mam to samo i się tego boję. Bo przecież ideałów nie ma. Boję się, że zamknę się na miłość już na dobre, bo faceci są be...
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
nie byliśmy ze sobą długo, oficjalnie 2 miesiące. układało nam się. nigdy się nie pokłóciliśmy. od poniedziałku tamtego zaczął mnie trochę olewać. tzn nie totalnie, pisał rano esa typu 'cześć
![]() nie mogłam wytrzymać, spotkałam się z nim kolejnego dnia, powiedział, że coś mu się stało, nie wie dlaczego, ale od tygodnia nie potrafi się zaangażować i nie może tego kontynuować. zerwałam z nim kontakt.
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 miesiące to niewiele czasu, a słowa, że od "tygodnia nie potrafi się zaangażować" przy takim stażu brzmią po prostu śmiesznie - może doszedł do wniosku, że to nie to? Jeśli tak, to powinnaś się cieszyć, że tak szybko się zdecydował i możesz iść dalej, nie cierpiąc za bardzo. Im dłużej bylibyście razem, tym bardziej byś cierpiała.
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zlosci nie mam do facetow, raczej staram sie przekonac siebie i nawet w to wierze, ze wszystko zalezy od tego co masz w srodku. Tak mowilam, ze nie ma milosci, ze nie na zawsze, ze i tak sie rozstaniemy, to tak wlasnie sie stalo, mam to co chcialam, teraz wierze, ze wszystko bedzie dobrze i chce tego i same pozytywy mowie i czuje, ze bedzie tym razem inaczej. Po powrotach do siebie trzeba zostac soba, ale pojawic sie z cechami i brakiem cech ktorych nie powinno byc. Przykladowo ja bylam zalezna, taka niesamodzielna, okropna, uparta, niezaradna. Teraz wzielam sie w kupe, praca jest, sila jest, opanowanie jest, szacunek jest, docenianie jest. I pomyslalam zrobie mu jeszcze jedna niespodzianke - bede szczuplejsza, a wiem, ze bardzo by sie ucieszyl ![]()
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-16 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Girl power ![]() Dominik 00:58:30 powiem szczrze 00:58:41 nie lubie jak ide na pierwsze spotkanie 00:58:47 i stawiam dziewczynie 00:58:49 ok 00:59:02 ale nie gdzie soczek kosztuje 16zł 00:59:34 zaproponowałbym ci 00:59:47 to chyba oznacza ze ci postawię 00:59:58 ja rozumialem że to było spotkanie partnerskie 01:00:34 przecież każdy może za siebie zaplacic i w czym problem 01:00:37 nie rozumiem Gabi 01:00:41 a ja zrozumialam ze to byla wspolnie ustalona randka :PP Dominik 01:00:47 no wspólna 01:00:53 ale czemu niby mam proponować 01:00:57 jesteś duża 01:01:02 mozesz sama sobie kupic 01:01:06 no sory 01:01:13 nie stawiam komuś kogo nie znam 01:01:26 i to jeszcze w miejscu gdzie npój kosztuje tyle co obiad ![]() ![]() ![]() Facet na odstrzał, kolejny kosz za 3 punkty ![]() Śmiać mi się chce, jest komicznie. Chodziło o to, że nawet nie zaproponował, czego się napiję, nie o to, że nie postawił (bo jestem przygotowana na takie ewentualności i biorę portfel na randki). I cały czas zabiegał o moją akceptację - nieco na siłę - za pomocą głupich pytań a'la "ale chyba sie nie obrażasz? chyba zrobiłem to czy siamto okej..?" Jak mnie to wk.rwia.... Taka niepewność siebie u faceta, który teraz wypisuje mi wkurzony epistoły na gg. Nadepnęłam mu na odcisk. Na szczęście coś przeczuwałam i nie dałam mu swojego numeru telefonu - bo to aż nienormalne, żeby tak się pluć o zwykłego kosza, jakiego właśnie od pół godziny próbuję mu dać. "Na koniec powiem ci, że nie jesteś szczera, myślałem że jesteś spoko, ale jednak się myliłem, czuję się oszukany" - cóż za emocje, jak co najmniej po kilkumiesięcznym zwiazku, jakby nigdy nie dostał od nikogo kosza, chyba nie przywykł. Kiedy miałam mu to wszystko powiedzieć, jak zamówiłam sobie kawę i w gruncie rzeczy miło się nam gadało? A może na przystanku jak czekałam na autobus? Jak pytał, czy się zobaczymy, to już wtedy się zawahałam - ale nie wiem, może oni nie łapią takich niuansów w głosie, tonie głosu, mowy ciała - zero. On uważa ten czas za stracony, no cóż - ja nie. Przynajmniej się pośmiałam i dowiedziałam kilku rzeczy. Miło spędziłam czas, ale on chyba nie. Za droga miejscówka, czy może ja jestem taka beznadziejna? ![]() Nie chciałam poza tym stracić kawy z Coffee Heaven za ciężkie pieniądze. Własne, zarobione ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-17 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do chlopaka, - niezly typ ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Mógł wziąć kawę za dychę. Albo herbatę za 7. Albo mogliśmy iść do automatu na kawę za 3 złote. Albo do innej kawiarni. Ja naprawdę nie miałam nic przeciwko.
#200 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Mój budżet obejmuje pozycję pt "randki z facetami, na których sama będę musiała zapłacić" - i nie widzę w tym żadnego problemu.
Ale chodziło mi o gest, o propozycję, skoro wychodzimy podobno na randkę. Bo i tak stałam już w kolejce i kupowałam tą cholerną kawę. Czułam, że nie jest zadowolony z faktu, że wybrałam to miejsce. Kwiatka pewnie też bym nie dostała, bo za drogo. Chyba że sztucznego, starczyłby na dłużej. A teraz wielkie pretensje i dyskusja już godzinna na gg, że nie podobało mi się jego zachowanie, że nie lubię niepewności siebie u faceta (dla mnie ma być ewentualnym oparciem - może być tak samo silny jak ja albo silniejszy przynajmniej w momencie poznania) i że podobno dałam mu do zrozumienia, że znów się zobaczymy. Furia dosłownie ![]()
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bożeee, co za prostak, co za typ ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Teraz zaczął mi jechać "w sumie to sie odkryłaś
01:45:45 i widze jaka osoba z ciebie" - skąd się tacy ludzie biorą? Nie przyjmują odmowy i kosza z klasą, tylko muszą na koniec komuś dos.rać, mimo, że przecież się nawet dobrze nie znamy. Widzę jaki typ, jakie "szczęście" mnie ominęło, dzięki Ci o Panie, teraz tylko będę musiała zmienić nr gg, jak dalej będzie mnie nachodził ![]()
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie odpisuj mu nawet, szkoda Twoich palców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Ja pierwszy i mam nadzieje ostatni raz w życiu mam z czymś takim do czynienia. Chociaż na swój sposób psychika i sposób myślenia takiego rodzynka są fascynujące. Fajnie się dowiedzieć o sobie tzw. "prawdy" - i to tylko dlatego, że dało się komuś kosza.
Słowo "dżentelmen" chyba już całkowicie przeszło do lamusa. Teraz buraków jest więcej, nadmiar do wykopania - na orbitę. Jestem podobno perfidna, obłudna i nieszczera - no fakt, mogłam się z nim umawiać dalej, i go oszukiwać, litować się nad nim, głaskać po główce i zapewniać, że nie jest taki zły, jak o sobie myśli - to by było szczere. "mogę się uważać za osobe mało atrakcyjną, ale kompletnie nie ma nic to wspólnego z pewnością siebie, a narzucanie sie komuś i zbyt duża pewnosć siebie swiadczy o zadufaniu " - hehehehe, klasyczne tłumaczenie kogokolwiek z kompleksami ![]() Ja sama mam wahania odnośnie swoich kompleksów, ale nie potrzebuję dokładać sobie do związku drugiej takiej osoby. Sama niosę swój krzyż i nikomu nie tłumaczę się tak zabawnie jak on - a zwłaszcza komuś, kogo widziałam raz na oczy ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Cytat:
![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-17 o 01:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Dominik
02:01:10 no ok 02:01:14 ale że co 02:01:27 że nie jestem pewny siebie i dlatego mnie odrzucasz 02:01:27 ? 02:01:32 ja wiem 02:01:40 tobie zalezy na jakimś typie urody 02:01:46 a ja go nie spełniłem 02:01:56 i cała reszta nie ma znaczenia 02:02:01 szczerze 02:02:09 to ty tez nie jesteś w moim typie 02:02:16 poza tym że jesteś wysoka 02:02:25 to cała reszta odpada 02:02:35 lubie blondynki o niebieskich oczach 02:02:45 o jaśniutkiej karnacji 02:02:51 ale wiesz co 02:02:54 mam to gdzieś 02:02:59 jak ktoś jest ok 02:03:06 to nie musi byc w moim typie 02:03:12 tak było z moja byla 02:03:18 kompletnie mi sie nie podobała ale była miła - na poczatku ![]() 02:03:47 ale to inna historia ![]() Trololollololooo ![]() ![]() Historia lubi się powtarzać ![]() Gdzieś już to słyszałam - a konkretnie przy okazji poprzedniego kolesia. Zieeew ![]() A co do niego konkretnie, to z wyglądu akurat był najbardziej w porządku. Ale te pytania na potwierdzenie, że on jest w porządku mnie dobiły. Chyba wiem, jakby się to dalej potoczyło, zostałby facetem bluszczem, ewentualnie zgniotłabym go moim pantoflem. Potrzebuję kogoś, kto jest tak samo silny albo silniejszy. I kto może się mną zaopiekować, przejąć kontrolę - bo mam już trochę dosyć samodzielnego rządzenia - w poprzednim związku rządziłam, a facet całkowicie się wycofał (już wcześniej miał do tego tendencje, łatwo oddawał pałeczkę, inicjatywę - w rezultacie tylko ja się starałam o cokolwiek). Dziękuję za ciepłe kluchy, wolę jakieś lepsze danie.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-17 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
A ja myślałam, że on co najwyżej w liceum jest
![]() Zaskoczył mnie ![]() Niestety rozgryzłam go ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.