Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 222 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-22, 20:26   #6631
bandola18
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

o co do rękawiczek to jestem pewna, że będę je miała, nikt nie będzie widział jak pocą mi się ręcę ze stresu
Stary 2007-02-22, 20:27   #6632
bandola18
Zadomowienie

A tak w ogóle Frecia to jestes skarbnicą pomysłów, gdzie ty te wszystkie rzeczy wyszukujesz?
Stary 2007-02-22, 20:36   #6633
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Hi hi jeżdząc do pracy tramwajem wiecie w 40 minut można mnóstwo rzeczy wymyślić
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 20:38   #6634
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ach zapomniałam przywitać jedynego mężczyznę na naszym forum.
WITAM
Pytałeś o bieliznę - co do męskiej to raczej nie ma większych wymogów - jeżeli jakie kolwiek są wygodne gacie i tyle a na noc poślubną skórzane stringi
Stary 2007-02-22, 20:41   #6635
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Myślałam również o sztucznych rzęsach nie mam zbyt gęstych więc trzeba jakoś naturze pomóc aby mieć hipnotyczne spojrzenie i zauroczyć męża na amen
Stary 2007-02-22, 21:24   #6636
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Dziewczęta do Naszego ślubu jeszcze 4 miesiące I teraz to już się zacznie załatwianie i bieganie tylko co My mamy jeszcze do załatwienia?? Muszę to sobie jakoś poukładać aby o niczym nie zapomnieć. Na nauki czekamy do kwietnia. Zaproszenia będziemy rozwozić dopiero pod koniec kwietnia a co do tego czasu?? Acha i jeszcze dokumenty w maju czyli 3 miesiące przed ślubem. Hmmm to pytania oczywiście do zamężnych dziewczyn ale i nie tylko
Własnie!dzien za dniem i do naszych wesel coraz blizej!Ja mam coraz wieksza treme i coraz wiecej załatwien.28.02 ide na urlop wiec załatwie sprawe sukni czyli podejmuje decyzje,ide na miare i daje zaliczke,mamy sie porozgladac za zaproszeniami.W ta niedziele wybieramy sie na targi ślubne.
Piszecie o welonach.No wiec ja chyba wybiore 2 w 1 czyli długi do kosciola a na wesele mi odpepna i bede miala krotki.Jka kiedys na weselu złapałam welon i tanczyłam w nim to bylo mi nie wygodnie ,ciagnał mnie do domu hi hi.
Freciu samochodzik super i spoko cena!
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:29   #6637
nicky_1981
Rozeznanie

Freciu poprosze o namiary na to autko!!!!! PLEASE
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:30   #6638
alusia*
Wtajemniczenie

Ale mam czytania jestem kompletnie nie w temaciea ile nowych dziewczyn!witam wszystkie
Stary 2007-02-22, 21:32   #6639
piotr25
Raczkowanie

Hej hej trochę mnie nie było ale już jestem. My zamówiliśmy kamerzyste i mamy sejse zdjęciową w studio już także na godzinkę zamówioną. Narazie chciałem się poradzić na temat ZAPROSZEŃ opróc dewocjonalii czy gdzieś w miare tanie są zaproszenia oprócz allegro bo to wiem a tak poza tym to ile kosztuje jedno zaproszenie? aha i jeszcze jedno ciasto na 90% bedziemy zamawiać z Biłgoraja ale jak macie w miare dobre ciasto tu w okolicach Lublina to napiszcie . Pa
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:32   #6640
alusia*
Wtajemniczenie

Freciu przypomnialas mi ze dokumenty trzeba zlozyc na 3miesiace przed slubem!ja bym juz to przegapiła
Stary 2007-02-22, 21:34   #6641
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piotr25 Pokaż wiadomość
Hej hej trochę mnie nie było ale już jestem. My zamówiliśmy kamerzyste i mamy sejse zdjęciową w studio już także na godzinkę zamówioną. Narazie chciałem się poradzić na temat ZAPROSZEŃ opróc dewocjonalii czy gdzieś w miare tanie są zaproszenia oprócz allegro bo to wiem a tak poza tym to ile kosztuje jedno zaproszenie? aha i jeszcze jedno ciasto na 90% bedziemy zamawiać z Biłgoraja ale jak macie w miare dobre ciasto tu w okolicach Lublina to napiszcie . Pa
Ja zamawiam ciasta z Parczewa.Maja swoj firmowy sklep na Czechowie.ciasta bardzo dobre
Stary 2007-02-22, 21:41   #6642
nicky_1981
Rozeznanie

Cool Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Mam jeszcze jedno nurtujące mnie pytanie! Czy istnieje coś co moznaby zastosować zamiast kółka w halce, tylko zeby efekt był taki sam???
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:52   #6643
piotr25
Raczkowanie

to jak mozesz to poda mi namiary na nich, dziękuje Alusia
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:53   #6644
pola_m
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny

Dawno mnie nie było,ale w zasadzie niewiele zrobiliśmy-ostatnio myśleliśmy nad zaproszeniami,ja myslę nad choreografia (chociaż to może zbyt dumnie brzmi naszego pierwszego tańca no i wreszcie idziemy na te nauki... Zdecydowaliśmy sie, teraz niedługo się zaczna na kulu.No i teraz pytanie,czy ktos wie jak tam wyglądaja nauki?Podobno to taka forma warsztatowa...?

Frecia autko świetne,daj namiary proszę!! My mielismy juz rezygnowac z pozyczania i szukac w rodzinie czegoś albo nawet jechać poldkiem TZ,ale ja zawsze marzylam o takim cudzie motoryzacji wiec moze bysmy sie skusili...

A ja rękawiczek razej nie będe miała-nie wiem jak by mi mial mężo nałozyć obrączkę na taka zarekawiczkowaną rekę.a te bezpalcowe mi sie nie podobają
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:55   #6645
pola_m
Wtajemniczenie

oj przepraszam piotrze- dziewczyny witajcie i chłopaku
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:57   #6646
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Witajcie
Ale dużo postów dziennie powstaje myślę ze w sierpniu będzie 1000
My prawie jesteśmy zdecydowani na zaproszenia od pana z cartalii, dziś byliśmy sprawdzić dekoracje kościoła.
Ja napewno będe miała rękawiczki, gdyż chcę ukryć moje pieguski na rękach a welon będzie raczej taki do ramion, gdyż moja suknia będzie z trenem długim...
Poza tym przypadkiem znalazłam fajny sklep z koronkami, i różnymi akcesoriami typu hafty, aplikacje. Niby nie pozornie wygląda a jest kilka fajnych rzeczy tam...
Zyczę miłego wieczorka, pozdrawiam.
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 21:59   #6647
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Bardzo proszę oto nr telefonu 081 756 - 31 - 18 Pan Nietrowski ale imie mi nie znane Mieszka w Elizówce.
Stary 2007-02-22, 22:06   #6648
magdulec
Zadomowienie

Frecia 28 bardzo fajny samochodzik, myśmy zastanawiali się nad bryczką ale gdyby tak pogoda nie dopisała to ale mam nadzieję że dla nas wszytskich pogoda będzie suuuuuuuuuper

Je osobiście rękawiczek chyba nie chce jakoś nie podobają mi się chyba że znajdę jakieś co mi bedą pasować, a welon to oczywiście dłuuuuuugi
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:08   #6649
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Cieszę się, że samochód Wam się podoba. Mojego M. brat cioteczny nam o nim powiedział tak byśmy nie wiedzieli, nie ma to jak poczta pantoflowa
Ja raczej też nie będę miała rękawiczek bo będzie pewnie gorąco - połowa lipca przecież będzie więc po co rękawiczki tym bardziej że są tylko białe jak się nie mylę.
Już chcę kupić welon będę w marcu w Lbn obowiązkowo pójdę do tego fajnego sklepu
Stary 2007-02-22, 22:26   #6650
monik1984
Raczkowanie

Witam wszystkich, faktycznie duzo piszecie
Mam małe pytanko,a mianowicie chcialam szyc suknie w wyporzyczalni z mozliwoscia pozostawienia jej tam potem. Ale jest maly problem slyszalam o takich wyporyczalniach ale nie mam na nie namiarów...
Czy mogłybyście mi pomóc?
monik1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:33   #6651
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

nie, Frecia nie tylko białe - rękawiczki
mnie w salonie panie dawały od razu przymierzyć do sukni rękawiczki idealnie w takim odcieniu jak mierzona suknia, a na niektórych oczywiście powtarzały się motywy z sukni, to samo było z welonem - mają welony kolorystycznie dopasowane do każdej sukni, która miały - i podejrzewam, że tak jest w większości salonów

autko rzeczywiście fajne
moja koleżanka kiedyś zdobiła auto sztucznymi kwiatami przyczepionymi na takiej "taśmie" magnetycznej, to znaczy to jest coś takiego jak płaskie gadżety na lodówkę (taksówkarze mają na czymś takim wydrukowane te boczne napisy, bo nie wszyscy mają to przyklejone na stałe)
to jest lepsze niz taśma klejąca, która może uszkodzić lakier, albo trudno schodzić - muszę wypytać koleżankę i dam znać - bo to dobry patent jest

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:36   #6652
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez monik1984 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, faktycznie duzo piszecie
Mam małe pytanko,a mianowicie chcialam szyc suknie w wyporzyczalni z mozliwoscia pozostawienia jej tam potem. Ale jest maly problem slyszalam o takich wyporyczalniach ale nie mam na nie namiarów...
Czy mogłybyście mi pomóc?
na pewno WEA na Bernardyńskiej, szyją na tzw. pierwsze wypożyczenie za 70% czy 75% (nie pamiętam dokładnie) wartości sukni a potem się ją im oddaje

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:37   #6653
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Monik - skorzystaj z wyszukiwarki pisały już dziewczyny o wypożyczalniach. Zamieszczony jest nawet spis wszystkich salonów i wypożyczalni.
Stary 2007-02-22, 22:40   #6654
monik1984
Raczkowanie

I jeszcze jedno pytanie. Prawie byliśmy pewni jednej sali na nasze wesele, ale... oczywiscie nic z tego nie wyszlo kierowniczka sali mowila co innego, a kucharz potem co innego. Z tego co czytam to wiekszość z Was ten etap ma juz dawno za soba . Czy mozecie mi polecic jakies miejsce kolo Lublina lub w Lbn ( ale tutaj to chyba juz wszystko widzielismy) gdzie było by do 100 zl za osobe i warunki bylyby fajne. Nasze wesele jest na 140 osob a wiekszosc fajnych sal jest do 100 gora 120 osób, albo ceny sa takie ze szok...

DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZI
Stary 2007-02-22, 22:43   #6655
mila25
Raczkowanie

Zobaczcie w domu kultury kolejarza albo w domu weselnym w dominowie
mila25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:46   #6656
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez monik1984 Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno pytanie. Prawie byliśmy pewni jednej sali na nasze wesele, ale... oczywiscie nic z tego nie wyszlo kierowniczka sali mowila co innego, a kucharz potem co innego. Z tego co czytam to wiekszość z Was ten etap ma juz dawno za soba . Czy mozecie mi polecic jakies miejsce kolo Lublina lub w Lbn ( ale tutaj to chyba juz wszystko widzielismy) gdzie było by do 100 zl za osobe i warunki bylyby fajne. Nasze wesele jest na 140 osob a wiekszosc fajnych sal jest do 100 gora 120 osób, albo ceny sa takie ze szok...

DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZI
Monik polecam moją salę. Wszystko przeczytasz o niej tu http://labirynt.swidnik.pl/dom/index.htm ale z tego co widzę to spełnia wszystkie twoje wymogi. Moje zresztą też

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 22:54   #6657
monik1984
Raczkowanie

Dziekuje bardzo
Ale ładny ten lokal, juz mi sie podoba . Powiedz mi Jolinek czy ustrój jest w cenie i na jakich warunkach macie tam wesele (tzn ile od osoby i co jest w cenie) Juz sie nie moge doczekac az zobacze ten lokal moze jutro
Stary 2007-02-22, 23:07   #6658
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Co do ceny to musisz pojechać i zapytać dokładnie bo to wszystko uzależnione jest od terminu ślubu. Do tej pory koszt to 100 zł/os W tym roku ma wzrosnąć do 105 zł W cenie jest bardzo dużo rzeczy zresztą to wszystko co wypisali na stronie (stół wiejski, rybny, tort, szmpan, chlebek na powitanie). W cenie są też owoce. No zresztą wszystko oprócz ciasta i alkoholu. Wystrój sali jest bardzo piękny. Są to kwiaty (sztuczne ale mimo że ja nie lubię takich te są naprawdę bardzo ładne). Czyli dodatkowy plus (żadnych balonów ) - dekoracja z głowy.
Co ci jeszcze napisać powiem tyle to naprawdę lokal z klasą, byliśmy tam tuż przed weselem kiedy już wszystko było przygotowane. Rewelacja i dokładnie tak samo to wygląda jak na fotkach w internecie . Acha menu bardzo obfite. 6 dań gorących. Zresztą słyszałm bardzo dużo opini o tym lokalu i żadnej negatywnej - to o czymś świadczy!

Stary 2007-02-22, 23:10   #6659
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Monik a jaka jest wasza magiczna data???

Stary 2007-02-22, 23:16   #6660
monik1984
Raczkowanie

29 marca 2008 tydzien po Wielkanocy
A powiedz mi to jest taka jedna wielka sala chodzi mi o to czy orkiestra widzi młodych jak gra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości