|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. IV
no ja ostatnio strasznie zdechła jestem, dzisiaj na fakultetach z historii jednocześnie pisałam i walczyłam z powiekami, typowo zamykałam-otwierałam-zmaykałam...
jak ktoś to widział to musiał mieć ze mnie niezły ubaw
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słuchajcie zapomniałam wam napisac: wczoraj spałam z bambino na włosach i poprostu nigdy takiich gładziutkich nie miałam jak wczoraj Po przypływie gotówki kupię jakiś lepszy olejek
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki ten bambino olejek?
Może wypróbuję, bo z moimi włosami teraz to coś ciężko jest. Ale w ogóle musze wykończyć moje zapasy kosmetyków do włosów. :P
|
|
|
|
#34 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie Dziewczyny
można dołączyć?może na początek coś o mnie..mam 25 lat, niedawno skończyłam studia, zrobiłam staż i wszystko byłoby świetnie gdyby nie to, że po stażu nie zostałam zatrudniona tak jak mi obiecywano..od ponad pół roku siedzę w domu nie mogąc znaleźć pracy no i przytyło się trochę co prawda ważę 51 kg przy wzroście 155 cm, ale to dla mnie dużo bo do tej pory ważyłam 47.. niektóre z Was pewnie powiedzą "rany, waży 51 kg i ma problem?" otóż, chodzi o to, że te dodatkowe kilogramy ulokowały się głównie na brzuchu i biodrach, jest do mocno widoczne dla kogoś kto widział mnie kilka miesięcy temu...mam szczupłe nogi, wcięcie w talii, a do tego dużo za szerokie biodra i tłuszcz na brzuchu, który denerwuje mnie szczególnie gdy siedzę, a on się wylewa ze spodni..brrr... i własnie z tymi oponkami chcę się rozprawić zdrową dietą, ćwiczeniami i Waszą pomocą!na studia człowiek się ruszał, po mieście pochodził po zajęciach, na w-f poszedł..a teraz kompletnie nie mam ruchu mieszkam na wsi (studiowałam sporo dalej od domu) więc nie mam tu siłowni, basenu itd, do najbliższej 35 km więc sporo kasy na dojazdy, a samemu w domu ruszac się średnio chcedlatego postanowiłam dołaczyć do Was i sie wreszcie zmotywować..tym bardziej że w lipcu 2013 wychodzę za mąż
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-16 o 21:38 |
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej . Masz jakiś konkretny plan diety/ćwiczeń? Moja motywacja wróciła
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki hmm..niestety już nie jestem filigranowa, bo przez nadmiar tłuszczu na biodrach i brzuchu moja sylwetka zrobiła się trochę przysadzista i dzwna..nogi szczupłe, ręce wręcz chude, cycki małe, za to biodra i brzuch dużenie jestem obsesyjnie tym przejęta i doceniam też swoje atuty ale to mi po prostu przeszkadza..tym bardziej, że co jakiś czas słyszę "o...przytyło Ci sie trochę" co do diety to zamierzam stopniowo w to wchodzić bo wiem, że nagłe zmiany prowadzą u mnie do kilku dni diety, a potem obżarstwa więc zrezygnuję z białego pieczywa, makaronu, cukru do herbaty i oczywiście słodyczy, czipsów itd.. zupy gotuję i tak na wodzie więc z tym nie ma problemu zastanawiam się tylko nad ćwiczeniami..czy wybrać jakiś konkretny system np Chodakowskiej itp czy samemu sobie coś wymyślać np przez godzinkę dziennie..poczytam trochę Wasz wątek poprzedni to może na cos wpadę..potrzebne mi właśnie ćwiczenia na te konkretne partie ciała.. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ze swojej strony proponuje wszelkiego rodzaju aeroby, na poczatku trzeba sie skupic na spalaniu. Swego cAsu cwiczylam na orbitreku i bylo super ale oczywiscie lenistwo wygralo ;/ Jednak najlepsze jest bieganie, to bedzie moj priorytet na silowni
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj zanotowałam spadek W ogóle napiszę Wam coś w klubie.
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pierwsza porcja ćwiczeń, zaczęłam się trochę rozciągac ogladając Pytanie na śniadanie i akurat miała wejście Chodakowska he he..wytrzymałam chyba z 4 minuty i padłam ma kobitka formę...---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() chyba właśnie skorzystam z gotowego zestawu ćwiczeń, też lubię mieć wszystko pokazane i ustalone , łatwiej mi się będzie wziąć w garść.. musze sobie jakis program ćwiczeń zaplanować.. widziałam filmik z ćwiczeniami Tiffany Rothe na nasze nieszczęsne boczki, włączę go do ćwiczeń jak sie trochę rozruszam ![]() nie wiem jak u Was, ale u mnie dzis piękna pogoda więc planuje ruszyć tyłek i wyjśc na dwór ze skakanką lub cos w tym guście
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-17 o 11:14 |
||
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj szaleję laski
A potem do kina na Zmierzch
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
brrrrrr jak mi zimnoo
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenka2 Witaj
Jakaś nowa osóbka, fajnie Co do diety... dokładnie ! Bez drastycznych zmian bo będzie jojo już nie mówiąc o tym jak odbije się to na zdrowiu !PannaMigotkaa20 Dobrze, dobrze, że motywacja wróciła Ja nie mogłam się od 3 dni do ćwiczeń zebrać bo codziennie gdzieś z TŻ krążymy ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Eldo_rado OOojj my z TŻ też wielcy fani sushi ! ! ! ! ! ! Ostatnio zrobiliśmy w domu i nie powiem - smacznie nam to wyszło
Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2012-11-17 o 23:09 |
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Kocham moją mame, ale za to co wyprawia z moją psychiką to czasem nienawidzę
. Wróciłam do domu a tu całyy stół zastawiony faworkamii i weź bądź mądry i się odchudzaj
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sami robicie sushi?...podziwiam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
skąd ja to znam..
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-17 o 23:16 |
||
|
|
|
#49 |
|
amor vincit omnia
|
magdalenka2 witaj
Migotka super ze motywacja wraca natalka za spadki ale i za cwiczenia ![]() Maartikrk my uwielbiamy sushi raz na jakiś czas... ale nie robimy bo mamy swoje ulubione sushi w mieście i tam chodzimy. robienie sushi to fajna zabawa |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
niech ten dzien wreszcie sie skonczy
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
,,Nic" takiego - poprostu nienawidzę pracować w niedziele
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenka2 Tak sushi robimy zazwyczaj sami
Jak idziemy do restauracji to już raczejw gronie znajomych bo na codzień wiemy co lubimy i jesteśmy w stanie sami sobie to zrobić... Więcej a mniejszym kosztem ![]() Eldo_rado Pewnie, że tak Choć ja lubię gotować z TŻ Tzn może tak - są rzeczy/potrawy które lubię robić sama i TŻ woli jak robię to sama a są takie dania/potrawy, które lubimy robić razem ![]() PannaMigotkaa20 Pracować w niedzielę ? Oj...U mnie natomiast weekend mega pozytywnie i w sumie zleciał mi niesamowicie szybko bo cały czas coś, ktoś, gdzieś więc nudy nie było absolutnie
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Wstałam z poczuciem nowej motywacji Tak, ze dzis w planach 5 posiłków, co 3h, zielone herbaty i ćwiczenia ![]() Dobiłam już do wagi sprzed Dukana
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() za mną pierwszy skalpel....o matko jedyna......umieram.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-19 o 11:33 |
|
|
|
#57 |
|
amor vincit omnia
|
EDIT: miałam potem, ale jednak zrobiłam teraz skalpel
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-11-19 o 15:15 |
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie w nowym tygodniu
oczywiscie znow jestem w pracy ale pozniej przyjemnie kasiorke wydAwac
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#60 |
|
amor vincit omnia
|
ja totalnie nie mam kasy.... eh to studenckie życie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

jak ktoś to widział to musiał mieć ze mnie niezły ubaw 

W sumie dziwne, że nikt się nie dołączył przy nowym wątku...
Po przypływie gotówki kupię jakiś lepszy olejek
Może wypróbuję, bo z moimi włosami teraz to coś ciężko jest. 
co prawda ważę 51 kg przy wzroście 155 cm, ale to dla mnie dużo bo do tej pory ważyłam 47.. niektóre z Was pewnie powiedzą "rany, waży 51 kg i ma problem?" otóż, chodzi o to, że te dodatkowe kilogramy ulokowały się głównie na brzuchu i biodrach, jest do mocno widoczne dla kogoś kto widział mnie kilka miesięcy temu...mam szczupłe nogi, wcięcie w talii, a do tego dużo za szerokie biodra i tłuszcz na brzuchu, który denerwuje mnie szczególnie gdy siedzę, a on się wylewa ze spodni..brrr... i własnie z tymi oponkami chcę się rozprawić zdrową dietą, ćwiczeniami i Waszą pomocą!
. Masz jakiś konkretny plan diety/ćwiczeń?

ja ze swojej strony proponuje wszelkiego rodzaju aeroby, na poczatku trzeba sie skupic na spalaniu. Swego cAsu cwiczylam na orbitreku i bylo super ale oczywiscie lenistwo wygralo ;/ Jednak najlepsze jest bieganie, to bedzie moj priorytet na silowni
ma kobitka formę...

za spadki ale i za cwiczenia
Tak, ze dzis w planach 5 posiłków, co 3h, zielone herbaty i ćwiczenia
ale pozniej przyjemnie kasiorke wydAwac