|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
laski a co do tych karuzelek i mat to tez tak mysle...bo jeszcze sa te lezaczki bujaczki, ale to chyba na poczatku niepraktyczne, co? bo niemowlak i tak raczej w lozeczku na poczatku lezy i lepiej na macie niz w takim lezaczku. sama nie wiem
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Nie chciałabym jej tak szybko przyzwyczajac do bujania.. wolałabym aby leżała na początku spokojnie bez żadnych wibracji. Moi znajomi włożyli do takiego huśtawko-leżaczka 1,5 tygodniową córę i teraz maja problem, bo ma 4 mce a trzeba ją bujac non stop.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
ja też mam na oku kupić bujaczek ale jak to wyjdzie to nie wiem ale to dopiero jak moja mała bedzie miała z jakieś 3-4 miesiące
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
Mojito i Kamila - moja bratowa uzywala bujaczka dosyc wczesnir i to jest super sprawa.. Ja akurat bede miala taki po niej z fp ktory mozna tez.blokowac. Fajna sprawa bo polozysz dziecko i moze byc.z.Toba wszedzie. Nawet do ubikacji, do kuchni jak obiad robisz, do łazienki zeby na szybciora wziac prysznic itp
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Aha i pozno to tez nie nalezy tych bujaczkow kupowac bo dziecko jest wieksze i juz samo macha nozkami, wierzga itp i moze wypasc... No chyba ze ktos kupuje taki ale hustawka elektryczny na wielkim stelazu itp
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a jeżeli chodiz o bujaczek to rzeczywiście jest to super sprawa !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy taką dostać karuzelkę http://allegro.pl/fisher-price-karuz...789792235.html lub http://allegro.pl/fisher-price-preci...797744899.html Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#697 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy się sprawdzi ![]() Razem naraz rodziłyśmy, czy jakoś jedna po drugiej? ![]() Ja już w sumie jestem donoszona, choć wolałabym poczekać do grudnia. Plizzzzz ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga pisała, że do 18-go ma jeszcze trochę czasu, ale ja jej życzę, żeby jednak urodziła szybciej. Cytat:
Ja kupiłam póki co taką prostą karuzelkę bez bajerów, ale właśnie z takimi kolorami i z pozytywką z Baby Ono. Mogłaby mieć różne zwierzątka, ale ja kupowałam w sklepie stacjonarnym i nie było akurat takiej wersji. http://r.twenga.pl/g3.php?pg=VDs1MzE...Mg%3D%3D&dac=1 Cytat:
Dlatego ja stawiam na matę i myślę, że to fajna sprawa, a dla dziecka jakaś odmiana ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
co do tego stwierdził że sprzeda auro by kupic busa transportowego
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Witam kochane,
Nadrobilam Was- miałam gości i nie miałam dużo czasu ![]() Mocno kibicuje naszym rodzacym: Mad, Agasobo. Ncoleo ![]() Nikogo nie przeoczylam? Cytat:
![]() A co u Judki? Coś jeszcze po czopie sie dzieje? Kochana melduj sie ![]() Życzę Wam miłego dnia - przynajmniej tak miłego jak ja miałam wczoraj...hmmm zakupy w perfumerii, pyszny obiadek na mieście...a potem niezła komedia w domku...polecam szczególnie Jasiowi i pozostałym forumowym zboczuchom ( czyli prawie wszystkim) "Magic Mike" ![]()
![]() |
#700 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale chyba i mate dostaniemy i bujaczek, wiec sie przydadza i tak. A karuzelke babcia chce kupic, bo juz sie zapowiedziala. No ale nie wiem jaka. Sola rodzilyscie razem. tzn najpierw widzialam Ciebie, a potem Czarna ![]() ja tez bym chciala w tygodniu urodzic, no ale wiadomo chciec to ja sobie moge. w nocy dzis 4 razy siusiu wstawalam. a od rana brzuch mega twardy. Moglby juz z niego wylezc :/ :/
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Pranie wstawione . Adas spi .. zaraz biore sie za porzadki .. Zauwazylam ze moje dziecko unormowalo sobie rytm czuwania i spania . Od prawie tygodnia budzi mi sie w nocy na karmienie tak ok 4 i nie spi 2 godziny po czym zasypia i mam go'' z glowy'' do 12 .. oczywiscie z przerwami na flaszke .. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Synuś Dorotki boski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie karuzela tiny love mała księżniczka bardzo podoba ale jakoś staram sie kupować takie rzeczy neutralne, chciałabym jeszcze jedno dziecko i niech kiedyś bedzie to chlopak, to wtedy te księżniczki mało pasujace
![]() Lezaczek będę chciała taki http://www.ceneo.pl/5806876 Juz mam listę z konkretnymi modelami zeby pózniej tylko komuś podać (praca, rodzina), pózniej mogę nie miec głowy do szukania
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#704 |
Zadomowienie
|
hejo hejo
![]() a u nas akcja sie nie rozkreca nic a nic ;| wrr. A co u LANDII ?? TRZYMAM KCIUKASY ZA nasze rodzące ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci z chęcią oddam swoje miejsce jeśli miałabym teraz rodzić, bo jutro jestem umówiona ( i tak nie wypada, żeby w gościach odeszły mi wody na dywan, głupia sprawa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z wami super nowiną: mamy dzieciaka!!!!!!!!!!!!:jup i:
Info od Mad85: O 8.10 przywitalismy swiecie Marysie 3060g, 55cm, 10 pkt. Wyszla jednym parciem polozna przerazona nie zdazyla nawet fartucha zalozyc. A ja nawet nie jestem rozcieta wiec juz siedze. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn Jest jeszcze zdjęcie Marysi zaraz wrzucę, muszę sie tylko dogadać z tefefonem ![]()
#707 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo podobno picie z butelki może zaburzać odruch z ssania z piersi, ale jeśli u Ciebie nie ma tego problemu to też nie wiem w sumie po co to wszystko. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następna szczęściara - jedno parcie i nie rozcięta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Przedstawiam wam Marysię
![]() Mad wrzuci więcej zdj jak wrócą do domu ![]() ![]()
#711 |
Zakorzenienie
|
Jeju jaka słodziutka niunia
![]() ![]() ![]() No nie.. teraz to już całkowicie nie mogę się doczekac swojej..jak patrze na Wasze śliczne dzieci to aż łezki mi sie w oczach kręcą ![]() Wiecie co jest najgorsze...to że człowiek tyle czasu czeka i wydaje sie to takie bliskie..no, ale to czekanie wykańcza..mam wrażenie, że czekają mnie jeszcze wieki aż zobaczę swoją dzidzię..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-11-17 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja się dowiedziałam w sklepie, że moja teściowa bardzo rozpacza, że u mnie się nie wiadomo co dzieje, rodzina się martwi, bo jestem po terminie (dzień - ale tego już nie dodaje ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Przekazałam wieści, a teraz lece do koleżanki na kaffkę
![]() Mam nadzieję że jak wrócę to będzie więcej dzieciaczków ![]() ![]()
#715 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
Witam się z wami w 36 t.c jej to chyba już 9 miesiąc ![]() ![]() ![]() Gratuluje kolejnych dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Ja mam dziś dzień sprzątania ![]()
#717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby się u niej również zaczęło, bo biedna już tyle się męczy z tymi dolegliwościami ciążowymi.. ![]() Gusiak- udusic teściówkę..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-11-17 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień sprzątania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- tak, wychodzi na to, że sklep to u nas centrum rozrywkowo-informacyjne ![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Dobra Laseczki zabieram sie za sprzątanie, bo trzeba jakoś ten poród przyspieszyc, no
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.