|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mgła na dworze, a w sercu słońce, pierwsze śluby już za 2 miesiące! PM 2013 cz.
Ale Ci dobrze
Mam nadzieję, że za niespełna 2 tygodnie i ja poczuję tę ulgę ![]()
|
|
|
|
#2582 | ||
|
404 Not Found
|
Dot.: Mgła na dworze, a w sercu słońce, pierwsze śluby już za 2 miesiące! PM 2013 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Zabieram się za porządki bo bałaganik taki, że szok.
|
||
|
|
|
#2583 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio sam zaczął szukać nam szkół tańca, ah! ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- A nie masz zdjęcia w niej? Fajnie nawet wygląda...
|
|
|
#2584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba extassy o tym pisała ![]() http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:68
|
|
#2587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Struśki Pędziwiatry
Cytat:
![]() Żartuję - bardzo fajny pomysł, gdybym robiła papeterię własnoręcznie, pewnie bym podkradła pomysł ale nie mam na to absolutnie czasu... Cytat:
to już naprawdę duuuużo macie - u nas tylko kilka punkcików z tej listy
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
witam się
imieninach ![]() Kalklulator dat wyliczył że pomiędzy datą 17 listopada 2012 r. a datą 15 czerwca 2013 r. jest 210 dni co stanowi 6 miesięcy i 28 dni. |
|
|
|
#2589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
a! zapomniałam się Wam pochwalić, że byłam wczoraj oglądać kiecki i... jestem bardzo rozczarowana salonem Madonna i ich sukniami: suknie Pronovias i La Sposa, które tak bardzo podobały mi się na zdjęciach nie dość że w większości są brzydkie, źle na mnie leżą i ogromniaste z długimi wielowarstwowymi trenami, które po podpięciu będą wyglądać jak kacze kupry to jeszcze są wykonane IMO z beznadziejnych materiałów: takich sztywnych, niemiłych i drapiących
mierzyłam m.in.: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3697.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3798.html ta poniżej podobała mi się najbardziej i muszę przyznać, że ładnie leżała; no i cena zadziwiająco niska bo jakieś 2300 ![]() http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3784.html jednak hitem wieczoru była dla mnie "zasada" salonu, że nie udzielają informacji nt. sukien, które mierzyłam, tzn nie podają nazw modeli, nawet tego, który mi się najbardziej podobał nie rozumiem, serio - przecież i tak jak wróciłam do domu to znalazłam je na internecie.... cen też nie podają, jedynie cenę tej, która najbardziej mi się spodobała a co do reszty, kobieta powiedziała, że mierzyłam suknie w przedziale cenowym od 8 do 2,3 tys nie wiem, która to była za 8 tysiaków ale żadna nie wyglądała![]() Dziś jadę do Carmen - trzymajcie kciuki by było lepiej. Liczę zwłaszcza, że będzie dostępnych dużo modeli Nabli
|
|
#2591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W innym salonie natomiast Pani podczas mojego mierzenia cały czas odchodziła i prasowała jakąś suknie! (nie wspominajac juz o tym ze byłam umówiona u nich na mierzenie,,,)Pozatym nie potrafiła nic doradzić tylko dawała to co mi sie podobało w katalogu... koszmar jakiś.. Salon salonowi nie równy... ![]() Ps. nie wiecie czemu raz widze avatary a raz nie? (czytaj czesciej nie widze jak widze )
|
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kobietka, nie powiem, skakała wokół mnie i nie mogłam narzekać na brak zainteresowania ale tak pie*rzyła od rzeczy.... nie było zwykłych określeń że coś mi pasuje/nie pasuje/powinno być delikatniejsze/dłuższe/mniej-bardziej ozdobne....nie
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, dzisiaj ruszyła internetowa baza rodzin Szlachetnej Paczki. Bierzecie udział?
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Mi w Madonnie podali nazwy i ceny każdej sukni, którą mierzyłam. A mierzyłam ich wiele. Także widać zależy jak się trafi, dziwne to.
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Te Panie chyba wiedzą, że będą mieć i tak klientelę i dlatego tak sobie pozwalają. Ja tylko w jednym salonie usłyszałam, że nie mogę fotografować ale tam i tak przy każdej sukni była metka z modelem, kolorem, cenami. Wydaje mi się też, że trochę się zabezpieczają na wypadek nawału klientek, które przyjdą przymierzać 10 sukien a potem ze zdjęciami polecą do krawcowej A jeszcze jedno. Viollet87 będziecie mieli tego kamerzystę? Ja w sumie się długo zastanawiałam, ale średnio mi się z naszego rejonu ktokolwiek podoba i zaproponowałam TŻtowi to, co wymyślił Twój narzeczony. Chyba kupimy kamerę i wręczymy ją znajomemu, żeby filmował ta do pierwszego tańca. On w ogóle chciałaby całość, ale jego żona to by nas chyba zabiła Z resztą ja nie chcę całości, może potem oczepiny. Plusy są takie, że to jest pozytywny wariat i będzie mógł z nami pogadać na zasadzie: "Jak tam? stresujesz się? itd." Ale wiadomo, że minusem pewnie będzie montaż. Czy któraś z Was zna się na takim sprzęcie? Co byście poleciły, biorąc pod uwagę, że to będzie amatorski filmik, ale zależy nam na w miarę dobrej jakości? Chciałam CI Viollet wysłać suknię na PW,, ale poleglam. Tam się da załącznik dodać? Edytowane przez dziobun Czas edycji: 2012-11-17 o 11:45 |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
W której Madonnie byłaś? Mnie na temat sukni mówili wszystko. jesli tylko byłam zainteresowana i w ogóle byłam mega zadowolona z obsługi.
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W prywatnej wiadomości chyba się nie da, musiałabyś załączyć zdjęcie np. na www.imageshack.us i przesłać mi link. Mam nadzieję że nie zwątpisz, bardzo chcę zobaczyć! albo może po prostu wrzuć tutaj jeszcze raz na chwilę?
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amatorskie filmy kończą się takimi ujęciami: http://www.youtube.com/watch?v=aFuiLD4gvbk
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz zamiar je dawać na prezent dla gości?
|
|
|
#2600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
paskudne nagranie to swoją drogą, ale poza tym sam "taniec" był straszny co to w ogóle miało być, wyglądali jakby się pierwszy raz tego układu uczyli może się nie znam ale dla mnie to było straszne![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- http://barbara-handmade.blogspot.com/p/zrob-to-sam.html bardzo fajne rzeczy robi ta babeczka, zdolna bestia
|
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, muszę to przemyśleć jeszcze w takim razie. My się nie pobieramy w Kościele Mariackim tylko w kościele, który w zasadzie przylega do domu rodzinnego TZta, cała rodzina jest tam dobrze znana i lubiana, chyba nikt z kamerą nas nie przepędzi? Znajomi mieli ślub w katedrze w tej samej miejscowości i niby bardzo surowy proboszcz nikogo nie pogonił... Chociaż sama bym pogoniła profesjonalnego fotografa, który podczas przysięgi wszedł między parę młodą Chyba najlepiej spytamy w kościele![]() Violett87 specjalnie dla Ciebie Edytowane przez dziobun Czas edycji: 2012-11-17 o 12:54 |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdraszczam figury ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- ale tu dziś ciiiszzza idę w piecu napalić, bo zaraz zamarznę, palce mi już skostniały
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja szukam zagranicznych podziękowań dla rodziców i poległam totalnie, jedyne co znajduje to pokaz zdjęć z dzieciństwa. Już nie wiem czy ja nie umiem szukać?
|
|
#2604 |
|
Konto usunięte
|
dziobun śliczna suknia, gdybym w takiej wyglądała tak jak Ty to bym się tez na taka zdecydowała
póki co chyba w przyszłym tygodniu zaczne poszukiwania mojej sukni i ciekawe jak to bedzie......
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie !
Ja leże u Tż na łóżku. Niedawno przyjechaliśmy do niego ![]() Wybraliśmy zaproszenia! ![]() Chcemy takie http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...764447267.html (co do tłoczenia się nie możemy zdecydować jeszcze, wstążeczka kremowa ma być)Winietki chcę zrobić sama, polecicie jakiś papier, co by mniej więcej pasowało do zaproszeń ? Mielismy brać z tych http://www.amelia-wedding.pl/bueno/d...ge/53?sef=hcfp no, ale jednak TŻ wykazał swoje zainteresowanie, i zdecydowaliśmy na zaproszenie w formie kartki z kalendarza.
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne Najbardziej podoba mi się drodny groszek, ewentualnie motyle.
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty masz figurę
Piękna suknia! Nie przemawia do mnie tylko to wiązanie z tyłu (wolę zamek błyskawiczny ) ale generalnie naprawdę śliczna, elegancka, nieprzesadzona Jest już Twoja? Przepraszam, ale nie zakodowałam czy już ją kupiłaś ![]() [1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;37667361]dziobun śliczna suknia, gdybym w takiej wyglądała tak jak Ty to bym się tez na taka zdecydowała póki co chyba w przyszłym tygodniu zaczne poszukiwania mojej sukni i ciekawe jak to bedzie......[/QUOTE]
|
|
|
|
#2608 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mogę już więcej zamawiać próbek, mam już w domu 11szt
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn ja zamawiam inny rozmiar. Już pisałam, to jest 10 zmniejszone na jakąś dziewczynę, która ją wypożyczała, prawdopodobnie do rozmiaru 6, dlatego to wiązanie z tyłu się ta rozchodzi. Ja zamówiłam nową 8 i też będę zmniejszać, bo jestem między 6 a 8. Mam nadzieję, że krawcowym uda się wyczarować mi dokładnie taką samą talię jak mam w tej Mnie też wiązanie średnio się widziało, ale przekonuje mnie fakt, że będę miała trochę swobody w zrzucaniu/ tyciu, bo przed ślubem różne rzeczy się dziejąjedziemy z TŻtem oglądać auta w komisach. Nie, poki co nie chcemy kupić. tak to jest, że kobiety oglądają ciuszki, a faceci auta Edytowane przez dziobun Czas edycji: 2012-11-17 o 13:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

Mam nadzieję, że za niespełna 2 tygodnie i ja poczuję tę ulgę 
klik!

klask i:

cen też nie podają, jedynie cenę tej, która najbardziej mi się spodobała a co do reszty, kobieta powiedziała, że mierzyłam suknie w przedziale cenowym od 8 do 2,3 tys 

Piękna suknia! Nie przemawia do mnie tylko to wiązanie z tyłu (wolę zamek błyskawiczny