Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 21:34   #4681
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to już niedługo masz wizytę, zleci szybciutko i może już usłyszysz serduszko dzięki za kciuki tak mi się dłuży strasznie do terminu @ że szok
No to wyczekiwanie do terminu @ jest straaszne. Mam nadzieję, że ten będzie szczęśliwy dla Ciebie.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Przepraszam

Ale to ta sama baba To Carrie Bradshaw z SATC przecież
Kurde nie poznałam, że to też Carrie. Fajny avatarek chociaż tamten jakoś do Ciebie pasował..

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
zalezy co rozumiec poprzez 'glowe w chmurach', ale mi sie kojarzy z taka pozytywna lekkoscia zycia
sukni nie umiem sie dopatrzec w malym avku bom slepa
Ooo właśnie dokładnie, zakręcona optymistka

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi, to możemy zmienić tytuł
Nie wiem...czy ja mam założyć kolejny watek, jak ten się skończy?
Zakładaj koniecznie!

Co do tytułu to jakoś mnie bardziej przekonują takie krótsze i z jajem. Zresztą ja się zakochałam w nazwie Olej gulasz -jedz pizzę. Ale to wiecie

Today już niedługo spokojnie

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi przyszło do głowy, skąd się wzięły Wasze nicki??? od imienia, ksywki? skąd pomysł?
Zależało mi na tym, żeby nick nie był w żaden sposób ze mną związany także klepałam na klawiaturze literki i jakoś mi tak samo wyszło.
Stary 2012-11-16, 22:03   #4682
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Melduję się przed spaniem. Pomodliłam się, pobawiłam później z dzieciakami i gdyby nie informacja na koniec dnia pewnie położyłabym się nawet spokojna. No ale zawsze ktoś musi zepsuć humor. Trudno, taki świat.

Tytuł wątku- mi się bardziej podoba pierwszy.
Nie wiem co miałam jeszcze pisać.
Today spoko spoko, jak Maya będzie za długo zwlekać to postaramy się ją wspólnymi siłami zawołać. Dla Biki miałyśmy też inne pomysły, np latarka
Idę spać.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:03   #4683
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny tak mi przyszło do głowy, skąd się wzięły Wasze nicki??? od imienia, ksywki? skąd pomysł?
Czytalam kiedys ksiazke (nie pamietam tytulu oczywiscie) i byla w niej ksiezniczka z Arabii Saudyjskiej o imieniu Amani

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:07   #4684
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Aaby u jak whisky ? Smaczna?
No ja niestety się nie wypowiem, bo nie próbowałam. Mąż powiedział, że niestety smakuje jak Johny, a on jest zaprzyjaźniony z Jack'iem, także chyba jedna butelka pójdzie jako prezent imieninowy dla teścia

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Dzis mamy z Tz 11 lat razem
Piękny staż!

Cytat:
Chcę do domu.
Skóra mnie boli na całym ciele, bluzka mnie drażni w plecy
Jestem dziś marudna, wiem, zdaję sobie z tego sprawę
Chyba Cię solidnie rozkłada...
Mam nadzieję, że dziś się wygrzejesz, w weekend też i będziesz jak nowa

Cytat:
Dziewczyny, dziwnie mnie boli brzuch, na dole, przy każdym wstaniu z krzesła jakby mnie ciągnie.. jakby mnie coś blokowało w środku - dziwne...
!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
uwielbiam to Twoje piatkowe przywitanie

Cytat:
Skandal, że nie biorą takich czynników pod uwagę. Na to powinien być urlop okolicznościowy!!

Cytat:
moja propozycja: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach!

Rewelacyjny! Ja - tak jak Kasia - chętnie oderwałabym się od rurek

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
abby ja chyba zapomnialam pogratulować awansu! Brawo dla TŻ!
Dziękuję

zaaabcia, ja niestety kulinarnie nie pomogę, ale baaardzo chętnie wbiłabym się do Was na tę imprezkę

dodaja, i jak po spotkaniu z zespołem i foto? Wywarli dobre wrażenie? Foto wart uwagi czy nie bardzo?

Ana, mój nick nie ma jakiejś super ambitnej genealogii

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 02:30   #4685
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Pierogi ruskie są super, ja uwielbiam!
Rybę w galarecie, to bardzo łatwo się robi. Gotujesz oczyszczoną rybę w wywarze z warzyw (najlepiej z dodatkiem białego wina), potem ją wyciągasz, obierasz, mięso dajesz do jakiegoś półmiska. Do tego dajesz ugotowane warzywa, ugotowane na twardo jajko. Wywar z warzyw przelewasz, żeby był czyściutki, doprawiasz do smaku i dodajesz żelatynę (wg opakowania). Wywarem zalewasz rybę w półmisku, odstawiasz w zimne miejsce, żeby zastygło

Krokiety, to gotujesz ziemniaki, tłuczesz, mielisz orzechy włoskie, dodajesz do tych ziemniaków. Do tego posiekana natka pietruszki, sól, pieprz, jajko, 2,3 łyżki tartej bułki, podsmażona cebulka. Wszystko mieszasz, formujesz ruloniki, obtaczasz w bułce tartej i smażysz na oleju

Z resztą..po co ja Ci to piszę...ok 15 grudnia wsiadam w samolot i przylecę Ci upichcić

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------
Kurde ta ryba to chyba zbyt skomplikowana jak dla mnie

Czekaj to te krokiety bez ciasta sa? Takich to ja jeszcze nie jadlam

Kochana 15stego to jest impreza ... 10go widze Cie przed drzwiami

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

i ja dolacze moj lapek tez ledwo zipie i modle sie zeby jeszcze wytrzymal
zapisz sobie wszystkie fotki w razie w

Cytat:

Żabcia ale Wam się rewelacyjna impreza szykuje!
ja bym zrobila barszcz czerwony i paszteciki z ciasta francuskiego, do tego pierogi z kapusta i grzybami opieczone na patelni, do tego moze gołąbki z kaszą i grzybami w sosie kurkowym - i tu masz świątecznie do tego jakąś rybę, ja lubie karpia więc bym nie pogardziła, ale jakaś ryba w galarecie jak Butter pisała też super

no i później już coś mniej postnego, a gdzie się nie narobisz to może chili con carne na drugie ciepłe danie, szynka z chrzanem w galarecie, schab z morelą, sałatka jarzynowa więcej grzechów nie pamiętam, ale pewnie jeszcze bym wymieniła kilka rzeczy które chętnie bym zjadła

Today mam nadzieje, że Maya szybko zdecyduje się na pojawienie się po tej stronie brzuszka. A zrób sobie jeszcze zdjęcie z ostatnich dni, proszę! Lubię oglądać kobiety w ciąży przed samym porodem
Oj tak Juz goscie zaproszeni , nie moge sie doczekac dekorowania domu itp

A te paszteciki to z czym? Miesiem? Golabki tez fajnie brzmia Tylko gdzie ja dostane kurki

Szynka z chrzanem moglaby robic za zimna przystawke nie

Kupuje bilety i bawimy

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Bika czytalam, ze Emilka tez ulewa mleczko Nawet zdj. widzialam. Powiem ci ze mam ten sam problem tylko u mnie to z podwojona sila ...
Oliverek mokry, wszystko wokolo mokre i ostatnio ja tez cala mokra, bo odwraca zawsze glowke w moja strone
Eh... myslalam, ze po 3 miesiacu przejdzie, a ostatnio jest jeszcze wiecej A jeszcze ostatnio pralka nam sie popsula i mam tyyyyle prania
U nas Domino skonczyl 5 miesiecy a dalej ulewa

Cytat:
Moj chyba wiadomo ..

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

zaaabcia, ja niestety kulinarnie nie pomogę, ale baaardzo chętnie wbiłabym się do Was na tę imprezkę
No to dawaj kochana Bedzie impeza jak sie patrzy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 07:31   #4686
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Rurki chcecie? to moze: Dzieci mamy, czekamy lub planujemy w miedzy czasie rurki z Biedy chrupiemy

kurde bede musiała w koncu sie do Biedry wybrac bo od wieków rurek nie jadłam :P zaczynam tutaj nie pasować

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

ANA historia mojego nicku jest banalna: na imie mi gosia, dużo ludzi mówi do mnie gocha, a nazwisko panieńskie miałam na P, jak zakładałam maila kilka łaaaadnych lat do tyłu to gocha_p było zajętę stąd podwójne aa i tego nicku używam wszedzie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 07:47   #4687
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinko przykro mi, że tempka spadła! Oby w przyszłym miesiącu mąż był w Tych dniach w domu
No niestety dziś spadła jeszcze bardziej, więc... czekamy na nowy cykl
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 08:17   #4688
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Cytat:
i ja dolacze moj lapek tez ledwo zipie i modle sie zeby jeszcze wytrzymal

Cytat:
[
Piękny staż!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37664342]No niestety dziś spadła jeszcze bardziej, więc... czekamy na nowy cykl [/QUOTE]

Zaabcia fajna impreza bedzie

czesc
Tz i zrobil starego laptopa, ale w tym cala klapa lata i musze miec podparty o scianeno ale nic, mam cos, dopoki dysk do tamtego nie przyjdzie

Ide spac
Stary 2012-11-17, 08:39   #4689
onyks
Zakorzenienie

Hej

Sobota, a tż niestety w pracy,buuuu
Ale za to wczoraj mieliśmy baardzo miły wieczór
Zrobiłam tego łososia, do tego opiekane ziemniaki i taką sałatkę z mixem sałat, no i tymbark jabłko wiśnia udawał wino
Jak mąż to zobaczył to jakoś tak najpierw przeszliśmy do "czynów małżeńskich" potem zjedliśmy i zrobiliśmy sobie filmowy wieczór wtuleni pod kocem...mrrrr uwielbiam takie wieczory

Cytat:
Onyks fajnie, że już pierwsze pranie Nataszkowe zrobione jak się czujesz?
A dziękuję, nawet nieźle się czuję

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość

Czesc

Przez 2 dni dekorowalam laazienke, tzn wybieralm kolory a M. malowal, do tego wysprzatalam swoje kosmetyki bo juz mi sie na pokach nie miesci a druga czesc dia to tylko spie jak susel, nie wiem nwert czemu nie jestem przeciez jakas przemeczona

Maya dalej w brzuszku i jakos chyba sie nie szykuje za szybko na swiat
A my myślałyśmy, że Ty rodzisz

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
akcje opisałam w klubie
idę czytać...

Cytat:
Onyks snów nie zazdroszczę!
Na szczęście dzisiaj już były przyjemniejsze

Cytat:
Mój..hmmm... przy zakładaniu konta nie miałam konkretnego pomysłu, a że akurat tego dnia dostałam od mamy w prezencie kolczyki i wisior z onyksem, to tak wpisałam

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Co do tytułu to jakoś mnie bardziej przekonują takie krótsze i z jajem. Zresztą ja się zakochałam w nazwie Olej gulasz -jedz pizzę. Ale to wiecie
Mi też się ten tytuł podobał, kojarzył mi się z naszą głupawką

Amani, ale te 2 też świetne, jesteś genialna!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:10   #4690
Malensstfo
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja znów sama....jak to przy sobocie czeka mnie sprzątanko...

I mam jakąś wielką gulę na wardze Wygląda jak opryszka...ale chyba nią nie jest...

Co do tytułu, to mnie się pierwszy podobał...muszą cały czas być te rurki?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:49   #4691
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dzień dobryyy ))
pospałam godzinę dłużej dziś, czyli do 8:00 ale fajnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 10:13   #4692
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja znów sama....jak to przy sobocie czeka mnie sprzątanko...
Ja właśnie poszłam ścierać kurze i jakoś tak wyszło, że wysprzątałam całe mieszkanie

Stary 2012-11-17, 10:14   #4693
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja właśnie poszłam ścierać kurze i jakoś tak wyszło, że wysprzątałam całe mieszkanie

Też tak chce...

Idę odkurzyć narazie...
Stary 2012-11-17, 10:56   #4694
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

U mnie na szczęście wc i łazienka wczoraj posprzątane. Więc dziś tylko kurze i odkurzanie i spokój.
Na 15:00 jedziemy do teściowej na urodzony pojem sobie
Stary 2012-11-17, 10:59   #4695
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
U mnie na szczęście wc i łazienka wczoraj posprzątane. Więc dziś tylko kurze i odkurzanie i spokój.
Na 15:00 jedziemy do teściowej na urodzony pojem sobie
Ja przejechałam wszystko chyba syndrom"wicia" mi się włączył

Malenstfo i jak tam sprzątanie?

U mnie chwilowy spadek energii, 15 min temu pranie się skończyło i nie chce mi się iść wyciągnąć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 11:04   #4696
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Po pierwsze nie napisałam, że to Wy psujecie atmosferę. Pisały o tym nieraz inne dziewczyny- ja nigdy tego nie potwierdzałam... ale chyba sama zaczynam to zauważać. Punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia.

Co to za czarny humor?
Faktycznie, punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia. Mam nadzieje, że cała sprawa pójdzie w niepamięć, bo nie chciałabym psuć atmosfery czy też być postrzegana jako kłótliwa. Kompletnie nie miałam w tym takiego celu

Cytat:
Hej
Czuje się kompletnie nieciążowo Jedynie mam zwiększony apetyt i trochę częściej robię siku Do lekarza idę 26.11. Także już odliczam
Chciałabym pracować tak długo jak się będzie dało.
Kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
[
tak chyba mamy, bo to nie forum a kółko wzajemnej adoracji

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość

Czesc

Przez 2 dni dekorowalam laazienke, tzn wybieralm kolory a M. malowal, do tego wysprzatalam swoje kosmetyki bo juz mi sie na pokach nie miesci a druga czesc dia to tylko spie jak susel, nie wiem nwert czemu nie jestem przeciez jakas przemeczona

Maya dalej w brzuszku i jakos chyba sie nie szykuje za szybko na swiat

Z watkiem jestem do tylu, przyznje sie bez bicia ide chociaz nadrobie co jest na dniach
O widzisz, Ty sprzątasz, a my myślałyśmy, że wtulasz się w Mayę

Cytat:

Na TLC leci "Cztery zony i maz"... Boze, kotrys raz juz to ogladam i dalej nie rozumiem. Po pierwsze przebywajac z samymi kobietami dzien w dzien bym pozabijala, a poza tym dzielic sie mezem.... masakra

Też tego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

a nie na mdłości?
Z mojej wiedzy to na zgagę 20 migdałów i po sprawie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

a ja myślałam że Ty już urodziłaś
Ja też !

Cytat:

Nie no, jak impreza ma być świąteczna, możemy tu zaraz wymyślić 100% menu jak ta lala Ale to polska impreza?
Pierogi? Uszka? Ryba w galarecie?Ryba smażona... krokiety ziemniaczano-orzechowo, barszczyk, kapusta z grochem i grzybami, tarta z kapustą kiszoną i grzybami, makowiec, babeczki chałwowe, może jakaś pieczona ptaszyna, np. indyk, kaczka, do tego kluski z makiem?

Kciuki za ten cykl

Cytat:
No ja niestety się nie wypowiem, bo nie próbowałam. Mąż powiedział, że niestety smakuje jak Johny, a on jest zaprzyjaźniony z Jack'iem, także chyba jedna butelka pójdzie jako prezent imieninowy dla teścia

dodaja, i jak po spotkaniu z zespołem i foto? Wywarli dobre wrażenie? Foto wart uwagi czy nie bardzo?
Jeden problem z głowy

Kochana, zawsze o mnie pamięta
Spotkania oba uważam za udane Z zespołem podpisaliśmy umowę Zaliczka wpłacona Facet wygadany, opowiedział nam jak to będzie wyglądało, konkretny, zespół profesjonalny Zadowolona jestem! Btw. Jaką on ma chatę Stwierdziliśmy z tż, że zakładamy zespół weselny

Co do foto, to właśnie lider tej kapeli trochę nam namieszał Bo opowiedział o jednej fajnej firmie i pojechalismy trochę negatywnie nastawieni. Niepotrzebnie! Pan od foto/video też konkretny, kulturalny, filmy i zdjęcia nie przesadzone, bez zbędnego kiczu. Czuję, że byśmy się dogadali. I jaką miał słodką córeczkę Także jeszcze pisałam dziś do dwóch firm, zobaczę co odpiszą, jak wychodzą cenowo, najwyżej się też z nimi spotkamy i podejmiemy decyzję Chciałabym to załatwić jeszcze przed świętami.

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37664342]No niestety dziś spadła jeszcze bardziej, więc... czekamy na nowy cykl [/QUOTE]

Ana, mój nick jak widać był zakładany daawno i nie mam pojęcia co oznaczał. Dziś na pewno byłby inny

Amani genialne tytuły

Butter, Ana, Mysia, czarny humor ot tak przyszedł. Wzięło mnie na wspomnienia baaardzo przykrych zdarzeń w mojej rodzinie i oglądałam zdjęcia, wspominałam osoby, których z nami już nie ma i za którymi tęsknię. Dotyczy to moich dwóch sióstr, za które mocno trzymam kciuki. Może kiedyś napiszę w klubie o co chodzi. Dziś już jest lepiej
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:08   #4697
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przejechałam wszystko chyba syndrom"wicia" mi się włączył

Malenstfo i jak tam sprzątanie?

U mnie chwilowy spadek energii, 15 min temu pranie się skończyło i nie chce mi się iść wyciągnąć
Odkurzyłam...i narazie odpoczywam..trochę mi już ciężej odkurzać...zn. się mam wrażenie, że gniotę za bardzo brzuch...

Wstawiłam kuraka do piekarnika, co by facetom zawieźć obiad na działkę...i teraz przydałoby się wytrzeć kurze...
Stary 2012-11-17, 11:16   #4698
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, zawsze o mnie pamięta
Spotkania oba uważam za udane Z zespołem podpisaliśmy umowę Zaliczka wpłacona Facet wygadany, opowiedział nam jak to będzie wyglądało, konkretny, zespół profesjonalny Zadowolona jestem! Btw. Jaką on ma chatę Stwierdziliśmy z tż, że zakładamy zespół weselny

Co do foto, to właśnie lider tej kapeli trochę nam namieszał Bo opowiedział o jednej fajnej firmie i pojechalismy trochę negatywnie nastawieni. Niepotrzebnie! Pan od foto/video też konkretny, kulturalny, filmy i zdjęcia nie przesadzone, bez zbędnego kiczu. Czuję, że byśmy się dogadali. I jaką miał słodką córeczkę Także jeszcze pisałam dziś do dwóch firm, zobaczę co odpiszą, jak wychodzą cenowo, najwyżej się też z nimi spotkamy i podejmiemy decyzję Chciałabym to załatwić jeszcze przed świętami. [/FONT]
Fajnie, że idziecie do przodu z organizacją

Cytat:
Odkurzyłam...i narazie odpoczywam..trochę mi już ciężej odkurzać...zn. się mam wrażenie, że gniotę za bardzo brzuch...

Wstawiłam kuraka do piekarnika, co by facetom zawieźć obiad na działkę...i teraz przydałoby się wytrzeć kurze...
Ja jak się schylam to też mam wrażenie, że gniotę małą

Patrzę na zimowe kombinezony, takie jak śpiworki i nie wiem czy na 56 patrzeć, czy na 62 będzie bezpieczniej

Stary 2012-11-17, 11:19   #4699
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak się schylam to też mam wrażenie, że gniotę małą

Patrzę na zimowe kombinezony, takie jak śpiworki i nie wiem czy na 56 patrzeć, czy na 62 będzie bezpieczniej
Ja bym może wzięła 62, dłużej posłuży, a przecież Natasza będzie styczniowa...to trochę zimna jeszcze będzie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 11:21   #4700
onyks
Zakorzenienie

Dobra, idę poprasować ostatnią turę dzieciowych i w końcu powiesić to pranie

Stary 2012-11-17, 11:21   #4701
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
z racji tego ze uwielbiam koty moj nick mial brzmiec poprostu kot ale nie bylo wolnego wiec kombinowalam, kombinowalam i wyszlo co wyszlo
Cytat:
Czytalam kiedys ksiazke (nie pamietam tytulu oczywiscie) i byla w niej ksiezniczka z Arabii Saudyjskiej o imieniu Amani
ajjjjj Ty nasza ksiezniczko
Cytat:
zapisz sobie wszystkie fotki w razie w
no wlasnie nagralam ale ciagle przybywaja nowe i nowe

mieszkanie wysprzatane, obiad sie zapieka a ja laze i wymyslam juz zrobilam porzadek w zabawkach Mai i w szafce nocnej.....a teraz kusza mnie papiery

jeszcze jakies ciasto za mna chodzi ale nie wiem jakie najlepiej szybkie i tanie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:22   #4702
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym może wzięła 62, dłużej posłuży, a przecież Natasza będzie styczniowa...to trochę zimna jeszcze będzie...
Racja, bo niech 56 okaże się za mały i co wtedy....

Stary 2012-11-17, 11:23   #4703
kaska87
Zakorzenienie

joł
Cytat:
Rurki chcecie? to moze: Dzieci mamy, czekamy lub planujemy w miedzy czasie rurki z Biedy chrupiemy
ten pierwszy był elpszy, mnie te rurki i inne żarcia w tytule wkurzają

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:28   #4704
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, ze się nie nakręcasz ogólnie to jajniki pewnie pracują kciuki oczywiście są jak najbardziej
Ja jestem za żebyś dalej prowadziła wątek
Ok, ja jestem chętna na prowadzenie

Cytat:
Mój nick to nazwa postaci z bajki Wuzzle Nie wiem czy pamiętacie...heh,..nie miałam pomysłu na nick, a ten mi przyszedł do głowy..

Cytat:
Kurde nie poznałam, że to też Carrie. Fajny avatarek chociaż tamten jakoś do Ciebie pasował..

Ooo właśnie dokładnie, zakręcona optymistka
)
Heh..no to może wrócę do tego avatara poprzedniego....

Cytat:
Kurde ta ryba to chyba zbyt skomplikowana jak dla mnie

Czekaj to te krokiety bez ciasta sa? Takich to ja jeszcze nie jadlam

Kochana 15stego to jest impreza ... 10go widze Cie przed drzwiami
A to ja przepraszam, 10 już stoję przed drzwiami....

Ryba w ogóle nie jest skomplikowana, a krokiety są bez ciasta

Cytat:
Co do tytułu, to mnie się pierwszy podobał...muszą cały czas być te rurki?
Dziewczyny, Wy wybierzcie tytuł, a ja założę taki wątek

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:37   #4705
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Onyks a może się wstrzymaj do porodu z kupnem kombinezonka???? Ja też nic Emilkce nie kupowałąm, bo bałam się, że będzie duża i wszystko będzie miałą małę, a tu się okazuje, że kombinezonek używamy w rozmiarze 56 i nadal jest duży - sporo też zależy od firmy.
Tę sukienkę i bolerko które ostatio zamowiłam okazały się też za duże, a są właśnie w rozmiarze 62 - myślę, że na BN będzie miała w sam raz.....
A sporo możesz też dostać..... ja już mnóstow ubranek dosatałam, bo co ktoś przychodzi, to coś przynosi - ale wsyzstkie w rozmiarze 68, więc pewnie dopiero na wiosnę będą dobre.

Ja bym się wstrzymała na Twoim miejscu.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Mi też się pierwszy tytuł podoba a rurek chyba już tak namiętnie jak wcześniej nie wcinamy.......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:40   #4706
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Sobota, a tż niestety w pracy,buuuu
Też dziś byłam w pracy, na szczęście krótko. A mąż oczywiście jak zwykle do późna
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:51   #4707
Amani
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
z racji tego ze uwielbiam koty moj nick mial brzmiec poprostu kot ale nie bylo wolnego wiec kombinowalam, kombinowalam i wyszlo co wyszlo

ajjjjj Ty nasza ksiezniczko

no wlasnie nagralam ale ciagle przybywaja nowe i nowe

mieszkanie wysprzatane, obiad sie zapieka a ja laze i wymyslam juz zrobilam porzadek w zabawkach Mai i w szafce nocnej.....a teraz kusza mnie papiery

jeszcze jakies ciasto za mna chodzi ale nie wiem jakie najlepiej szybkie i tanie
ja jestem saudyjska wioska

idealna sobota, sprzatanie i pieczenie ciasta na niedziele ahh.... tez chyba upieke jakis serniczek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
joł

ten pierwszy był elpszy, mnie te rurki i inne żarcia w tytule wkurzają
wlasnie dlatego sa 2 opcje do wyboru

Cytat:
Ok, ja jestem chętna na prowadzenie

Mój nick to nazwa postaci z bajki Wuzzle Nie wiem czy pamiętacie...heh,..nie miałam pomysłu na nick, a ten mi przyszedł do głowy..

Heh..no to może wrócę do tego avatara poprzedniego....

Dziewczyny, Wy wybierzcie tytuł, a ja założę taki wątek
Wiele razy sie zastanawialam skad pochodzi Twoj nick bajki Wuzzle nie znam.... Pamietam jak bylam w stanach to, co otworzylam lodowke, to myslalam o Tobie, bo na drzwiczkach ulozone byly masla z duzym napisem BUTTER

A ja wlasnie zjadlam sniadanio-obiad. Leczo dla odmiany i pomylam schody... Upieke dzis ten serniczek, zrobie salatke na jutro i zrobie sobie domowe SPA, bo jutro jade na spotkanie z kolezankami

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:04   #4708
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
A co myslicie, zeby wymyslic nowy tytul watku?

moja propozycja: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach!

super

Cytat:
u mnie to po prostu zlepek liter, nie mialam pojecia co wpisac

ja juz posprzatalam, syncio spi wiec mozna sobie kawke wypic

po poludniu ide na ploty
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:05   #4709
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Zależało mi na tym, żeby nick nie był w żaden sposób ze mną związany także klepałam na klawiaturze literki i jakoś mi tak samo wyszło.

Cytat:
oo coś innego

Cytat:

Ana, mój nick nie ma jakiejś super ambitnej genealogii
hihi

Cytat:
Moj chyba wiadomo ..
no żabciu Twój to tak

Cytat:

Mój..hmmm... przy zakładaniu konta nie miałam konkretnego pomysłu, a że akurat tego dnia dostałam od mamy w prezencie kolczyki i wisior z onyksem, to tak wpisałam
jaka koncepcja

Cytat:
Ana, mój nick jak widać był zakładany daawno i nie mam pojęcia co oznaczał. Dziś na pewno byłby inny

Butter, Ana, Mysia, czarny humor ot tak przyszedł. Wzięło mnie na wspomnienia baaardzo przykrych zdarzeń w mojej rodzinie i oglądałam zdjęcia, wspominałam osoby, których z nami już nie ma i za którymi tęsknię. Dotyczy to moich dwóch sióstr, za które mocno trzymam kciuki. Może kiedyś napiszę w klubie o co chodzi. Dziś już jest lepiej
Dodajo ja też mam nadzieję, że zdarzenie pójdzie w niepamięć

Tez czasami popadam w taki stan, niestety...

Cytat:
kotek jak zwykle wyjątkowa!

Cytat:
ja nie kojarzę

---

A mój nick jest od imienia

Ja już po szkole, na szczęście pani nas puściła wcześniej ale to dobrze, bo mam pracy full. Właśnie ładuje akumulator kawą i działam.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:07   #4710
kaska87
Zakorzenienie

mój nick też chyba wiadomka

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości