Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-17, 09:58   #3511
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Ciekawy przypadek. Ale rozmawialiście o tym, czemu on nie chce? Jakaś musi być tego przyczyna.
zmęczenie u niego, i przede wszystkim nasz starszy syn chodzi pozno spac,i często ja sama o 22 sie kłade i wtedy zwala na mnie ze on chcial a ja spałam.
Napewno to nie jest tak ze juz go nie kręce bo co chwila idzie pomacac mnie itd,
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:58   #3512
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cześć dziewczyny

Tyle mam pracy, że nie wiem gdzie ręce włożyć. dzisiaj na szczęście nie pracuję, ale muszę dynie ogarnąć - pewnie jakieś kompoty i zupa.

Kraven witaj w domku kochana

Katee Kubuś jak nie śpi to też średnio lubi na brzuszku, ale jak widzę, że zmęczony i tak go położę w łóżeczku to od razu zasypia. W nocy to i 6 godzin prześpi i tylko główkę sobie przekłada.

Kilka fotek
DSC_0027.jpg

DSC_0047.jpg

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 10:03   #3513
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
zmęczenie u niego, i przede wszystkim nasz starszy syn chodzi pozno spac,i często ja sama o 22 sie kłade i wtedy zwala na mnie ze on chcial a ja spałam.
Napewno to nie jest tak ze juz go nie kręce bo co chwila idzie pomacac mnie itd,
Zielona masz rację, że się wkurzasz. Nie powinnaś się prosić o seks....coś jest nie tak. My się kładziemy grubo po pólnocy, mąż też zmęczony chodzi, ale jeśli chodzi o seks to nie ma przeszkód.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 10:06   #3514
anesh_
Zakorzenienie

Witajcie Kraven i Jassiu! Wlasnie wczoraj o Was myslalam!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 10:18   #3515
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Tyle mam pracy, że nie wiem gdzie ręce włożyć. dzisiaj na szczęście nie pracuję, ale muszę dynie ogarnąć - pewnie jakieś kompoty i zupa.

Katee Kubuś jak nie śpi to też średnio lubi na brzuszku, ale jak widzę, że zmęczony i tak go położę w łóżeczku to od razu zasypia. W nocy to i 6 godzin prześpi i tylko główkę sobie przekłada.

Kilka fotek
Załącznik 4983539

Załącznik 4983540

Fajne foty
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 10:23   #3516
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Dzięki, kupie jutro ale sama nie będę mu zakładać. We wtorek mam wizytę u pediatry to pójdę z nim i pokaże mi jak zakładać i czy kwalifikuje się do plasterka czy od razu na zabieg.

Dzisiaj musiałam podać małemu czopek dobrze, że zrobił kupkę i to dosyć sporo ale nie dobrze bo za często nie można a dawałam mu 3 dni temu i dzisiaj. Ale od razu spokojnieszy jest i przepuklinka mniejsza
A jak wygląda ta przepuklina? Pępek się uwypukla?

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Od wczoraj Melania ma rozwolnienie.

Apetyt ma, temperatury brak. Żywiolowa bardziej niż była, spać więcej nie śpi.

Więc nie wiem od czego
Jak do poniedziałku rana nie minie to idziemy do pediatry.. Aż normalnie się modlę, otwierając pampka, aby kupa była normalnej konsystencji
I jak dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
hej
wpadam tylko na chwie zobaczyc co u Was.poczytalam troche ale nie dam rady nadrobic wszystkiego.u mnie tesciowa jest, wiec malo czasu na wizaz ale obiecuje,ze od srody bede juz z Wami.
a pozatym moj mlody ma wirusowe zapalenie spojowek.bylam dzis z nim u okulisty i przepisala mu krople.oczywiscie jest problem z zaaplikowaniem mu ich do oczu bo sie drze.dzisiaj przekupiam go lodami
niedawno skonczylismy ogladac Kac Vegas po raz 100chyba i ide lulkac zaraz.
Ojej biedulek. zdrówka dla maluszka.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Dopiero z kina wróciłam Boże zachowam sie jak gownarz ale pattinson jest przepiękny z takim mogłabym być forever koniec marzeń idę przytulić sie do mojego Edwarda :p
No co ty. Ja mam podobnie.
A w domu mam Bonda Koleżanka z pracy mojego męża powiedziała, ze jest podobny do Daniela Craiga Tyle, że ja tego nie widzę...

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
a ja na nocnym pobudzaniu laktacji

a moje siostry na całonocnym maratonie zmierzchu i ja tez jak gowniara poszlabym z nimi z wielka checia

sorki za brak polskich znakow ale jedna reka obsluguje laktator

---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ----------

no to brawa za fajne zakupy no i piękną kupę

skończyłam odciągać
po prawie półgodzinnym karmieniu i 15 minutach odciagania mam w butelce jeszcze 30 mlidzie w dobrym kierunku
A u Ciebie moze też są seanse dla matek z dziećmi? U nas bodajże we środy w multikinie. nie jest tak ciemno i głośno. jest przewijak i same mamusie.

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Po karmieniu Fabianka,odciągnęłam z piersi 70 ml. Dzisiaj kupie sobie to ochydne karmi. A powiedzcie mi jak opróżnie laktatorem piersi to kiedy znowu będzie w Nich pokarm? Bo tak mnie to zastanawiato chyba głupie pytanie

Fabianek buja sie w bujaczku i próbuje usnąćwczoraj usnął w bujaczku i spał dwie godziny
Po godzinie już mam tak konkretnie, a napływa cały czas. jak karmię z jednej to czuję jak napływa w drugiej i zaczyna ciec

Cytat:
Iwoncia bo masz rację, Zmierzch i wampiry to takie pierdoły, ale ja to lubię, bo to jest nierealne i bajkowe i wnosi troszkę magii i niezwykłości do życia, choć wiesz, że to tylko zmyślone jest

ja też lubię horrory, ale potem się boję jak oglądam i zasłaniam oczy a mąż ze mnie brecha na maksa

paranormal tylko jedynkę oglądałam i tak się później bałam że szok, bo ja wierzę w duchy, choć może ktoś będzie się ze mnie śmiał

z tej piersi z której karmiłaś? czy z obu?

no właśnie mam jeszcze pytanie
czy wy podajecie obie piersi przy karmieniu czy na przemian: raz jedną raz drugą?
gda wiem, że na przemian
może ja powinnam obie podawać? bo do tej pory też na przemian dawałam
raczej na zmianę, ale zdarza się, ze podaję obie.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 10:26   #3517
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

PS.Odpisywanie z telefonu to porazka jakas!
e tam, ja nawet wole z telefonu

Cytat:
Ja ostatnio oglądałam "silent hill" masakra co ludzie wymyślający mają w głowie polecam ten horror, oglądamy z Tżem z projektora na całej ścianie więc efekt jest a później boje się zasnąć

Nie dobrze, sam taki facet jest już super środkiem na zmniejszenie chęci. Ja się bzykam już ale troszkę zniechęca mnie sięganie po gumki ;/ fajnie było bez
"Silent Hill" mam na DVD, i faktycznie fajny

Cytat:
Cześć dziewczyny

Kilka fotek
Załącznik 4983539

Załącznik 4983540
kurcze Wam zasypiają dziciaki na brzuchu a mój nie lubi nawet na nim leżeć
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 10:28   #3518
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Sojka pochwal się zakupami

Ja szukam ładnych kozaczków, takich do 100zł na obcasie do 5cm i żeby nie były zamszowe, ale nic takiego znaleźć nie mogę, bo wszędzie wielkie obcasy, albo płaska podeszwa Widziałyście może gdzieś takie jakich szukam?
Sprawdz w boti. Ostatnio bardzo fajne tam buty kupilam,co prawda nie kozaki,ale wlasnie za 100 zl;p
Stary 2012-11-17, 10:36   #3519
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry Kur... u mnie jakiś cyrk, na górze remont i wali mi młotem nad głową, na dole pies skowyczy. Ocipieję tu dziś. Niuniu był tak zmęczony że chwila ciszy i zasnął sam, bez cyca, nawet bez smoka. Kur... czy ludzie wiedząc że mamy maleńkie dziecko nie mogliby tego uwzględnić w swoich remontach? A pies niech w domu mordę naciąga a nie na klatce
Cytat:
u ortopedy byliśmy
Biodra ok
do kontroli za 6-8 tygodni

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
w temacie świąt, to jakbym miała wybór, to spędzalibyśmy święta, a przynajmniej wigilię, tylko u moich rodziców. Jest tak rodzinnie, ciepło, śpiewamy kolędy. Tak świątecznie po prostu. A u męża tylko siądziemy do wigilii, już jego najmłodsza siostra (6klasa podstawówki) "kiedy otwieramy prezenty?" i tak co chwilę, aż jej się nie pozwoli. Normalnie jak dziecko w przedszkolu. i te prezenty oczywiście dla wszystkich wypasione za nie wiem ile kasy, a ja dostaję np. rękawice kuchenne (2 lata z rzędu) i fartuch. No i nie chodzi o ten prezent dla mnie, tylko tą atmosferę, że wszystko jest takie materialne i w sumie tylko to się tam liczy. Nie chcę żeby moja Zuzanka takiej postawy się uczyła. Bo różnie może w życiu być i mooże kiedyuś nie będzie nas stać na prezenty na święta, albo na jakieś symboliczne tylko...
no a poza tym co innego jest wówczas ważne, a nie prezenty najdroższe.
Wiadomo że nie prezenty najważniejsze, ale wkur...bym się za taki prezent.

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość

łoboziu, mnie tak do słodyczy ciągnie że coś okropnego.. Ostatnio jak miałam gości robiłam wafla z karmelem, nie mogłam się oprzeć i wylizałam wałek po ukręceniu karmelu, matko, to był najlepszy karmel w moim życiu oczywiście później wchłonęłam jeszcze parę kawałków.
Mnie też strasznie ciągnie, a wcześniej nawet nie lubiałam słodyczy. Ja nawet lodów nie jadłam, a teraz rzucam się na słodkie jak dzik na żołędzie. I jak ja mam schudnąć do mojej wymarzonej wagi???

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Od wczoraj Melania ma rozwolnienie.

Apetyt ma, temperatury brak. Żywiolowa bardziej niż była, spać więcej nie śpi.

Więc nie wiem od czego
Jak do poniedziałku rana nie minie to idziemy do pediatry.. Aż normalnie się modlę, otwierając pampka, aby kupa była normalnej konsystencji
I jak dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Dopiero z kina wróciłam Boże zachowam sie jak gownarz ale pattinson jest przepiękny z takim mogłabym być forever koniec marzeń idę przytulić sie do mojego Edwarda :p
A mi się on nie podoba. Aż mnie wstrzącha normalnie. Nie mój typ totalnie.

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Ja to w ogóle nie rozumiem tej fascynacji Zmierzchem. Widziałam 1 część i była tak kiepsko zagrana, że się nie zainteresowałam.

Za to Harrego uwielbiam.
O to ja mam tak samo jak Ty. Saga beznadzieja, Harry górą

Cytat:
a ja jestem wsciekla od wczoraj.znowu obiecanki jak codzien ze bedzie sex. Ale jak na zlosc Oskar nie chcial spac,bo drzemło mu sie po poludniu i 1 w nocy a on nadal buszuje w łóżku.Wiec tz do niego poszedl i powiedzial ze mam go obudzic jak maly usnie. Czekalam jak idiotka wybalsamowana do 2 w nocy,przyszlam,obudzilam, a tz jak zwykle ze nie dzisiaj tylko jutro!!!
mam tego serdecznie dosc,jak mozna tyle miesiecy prosic sie o sex,za niedlugo bedzie pol roku wiec mozna spokojnie starac sie o rozwód...
mam dosc takiego zycia z ciotą. Juz na niego nic nie pomaga,nawet jak przy kolegach sie smieje z niego,ze w sexie to jest tragedia.Nic sobie z tego nie robi.
Moze znacie jakies suplementy na zmniejszenie libido?
Matko, jakby mi tak odmawiał co chwilę to by mi się odechciało na pewno. Ile można się prosić?

Cytat:
paranormal tylko jedynkę oglądałam i tak się później bałam że szok, bo ja wierzę w duchy, choć może ktoś będzie się ze mnie śmiał

no właśnie mam jeszcze pytanie
czy wy podajecie obie piersi przy karmieniu czy na przemian: raz jedną raz drugą?
gda wiem, że na przemian
może ja powinnam obie podawać? bo do tej pory też na przemian dawałam
Ja karmię na przemian.
A w duchy też wierzę. Konkretnie w to, że są wśród nas i nie raz czuć ich obecność. Przynajmniej to mnie spotkało.

Cytat:
no wlasnie czytalam o tej niebieskiej tabletce,ale ona wywoluje erekcje jak juz cos sie zaczyna dziac. I uwierzcie mi ze przez dzien czesto ma erekcje,jak np. mnie w majtkach albo cos ale nic sobie z tego nie robi.
Nie chce mu się po prostu. Organizm reaguje, ale psychika nie chce.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. My od wczoraj jesteśmy w domu. Jasiu juz je ale niestety jest na sztucznym mleku bo mam mało pokarmu i po dokarmianiu butelką nie chce sie chwycić piersi.
Ale najwazniejsze, że jest zdrowy.

Na razie nei dam rady nadrobic, postaram się być na bieżąco.
Witajcie
Stary 2012-11-17, 10:40   #3520
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez sama zawsze chodze. Kiedys na procesji w Boze Ciało szlam samiutka jak palec...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Ja tez mam miekkie. I wczoraj przez poł godz odciagnelam 60 ml, ale po karmieniu pół godziny.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

hej

ciesz sie synkiem kochana

bardzo sie ciesze ze z brzuszkiem Antosia lepiej

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

No właśnie... Być może jak będziemy mieli drugie dzieciątko to zdecyduję się na mm, bo przecież Majeczka też będzie potrzebowała naszego czasu, a mąż dużo pracuje... A wszystkie wiemy ile czasu zajmuje karmienie piersią.
To zależy jaki egzemplarz Ci się trafi

Cytat:
Dziś mam jakiś nawał... Przed chwilą karmiłam lewą piersią, z 20 min. temu skończyłyśmy, a teraz czuje, że w prawej już pelno... Dwa dni temu wypiłam szklaneczkę karmi, piję około trzech litrów płynów (po prostu tak mnie suszy!!!), a dodatkowo Maja wczoraj i przedwczoraj cały dzień na cycu siedziała... no i jeszcze wieczorem trochę laktator od dwóch dni...

Dziś spałam do 14:45 - z przerwami na karmienie:P, no i wtedy sobie wchodziłam na wizaż popatrzeć

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

ja też... a można znieczulenie jak sie karmi? bo ja mam traume z dzieciństwa!

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Rewelacyjny jest Alanek
Można znieczulenie. Ale trzeba powiedzieć o karmieniu.

Widzę, ze Lewek już napisała to samo

Cytat:
Napisane przez aniolek21 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny. Ja z tych co tylko zadaja pytanie ale postaram sie to zmienic . Niestety ale dzis wrocilam ze szpitala z Synkiem bo mial zapalenie pluc i rotawirusa. Jakis cholerny wirus panuje ktory nie daje zadnych objawow. Poszlam do lekarza tylko dlatego ze mial pieniste kupki ( to byl rotawirus) ale lekarka dala nam profilaktycznie skierowanie na rentgen pluc bo Maly mial lekki ktarek i zaczerwienione gardelko. No i niestety na zdjeciu bylo widac ze ma stan zazpalny, naszczescie nieduzy. Takze tak jak stalam musialam zostac z Malym na 10 dni w szpitalu. Mowie Wam masakra. A co najlepsze lezalo ze mna bardzo duzo dzieci ktore tez mialy zapalenie pluc (wykryte przypadkiem bo tez bez objawow) + rotawirus. Jakos dziwnie ida w parze te wirusy. Takze nie bierzcie swoich Maluchow w duze skupiska ludzi typu galerie czy koscioly i nie pozwalajcie by ktokolwiek ich dotykal bez umycia wczesniej rak bo lezala ze mna dziewczynka ktora ani razu jeszcze nie byla na dworze i miala to samo co moj Olek
Ojej kochana...dobrze, że juz w domku. Biedny synuś.

Cytat:
I jeszcze co mnie zdziwilo w szpitalu to to ze przyszla do mnie pielegniarka z pytaniem w jakim proszku piore ciuszki Malego. Odpowiedzialam ze w Loveli. To ta jak sie zbulwersowala ze to najgorszy proszek jaki tylko mozna kupic, ze strasznie uczula i ze zapalnie pluc moze byc przez to ze go uzywam . Masakra jakas. No i polecila proszek Jelp. Nie wiem moze ma placone za reklame
No z pewnością....

Widzę, że o świętach pisałyście. ja też wolę u moich rodziców. jest mnóstwo dzieci i bardziej świąteczna, ciepła atmosfera. Dużo ozdób co nie podoba się mężowi bo On z innego domu... U tesciów goło i wesoło Nawet jedzenia mało - no niby 12, ale jakby mniej. I taka surowa atmosfera.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 10:43   #3521
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio oglądałam "silent hill" masakra co ludzie wymyślający mają w głowie polecam ten horror, oglądamy z Tżem z projektora na całej ścianie więc efekt jest a później boje się zasnąć
U mnie będzie od 30-tego w 3D i zastanawiałam się czy iść, ale jak polecasz to pójdziemy.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ja szukam ładnych kozaczków, takich do 100zł na obcasie do 5cm i żeby nie były zamszowe, ale nic takiego znaleźć nie mogę, bo wszędzie wielkie obcasy, albo płaska podeszwa Widziałyście może gdzieś takie jakich szukam?
W CCC też jest sporo, tyle że tak około 150zł musiałabyś przeznaczyć.
Stary 2012-11-17, 10:46   #3522
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

Jak jest aktywny to leżenie na brzuchu niet. ale jak zmeczony to zaraz tak zaśnie. Jeszcze klepie go delikatnie po pupie i od razu odpływa. Łatwiej mi sie usypia teraz młodszego niż Pawła.

Lewek dziękuję, ale jeszcze mi daleko do ideału

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 10:57   #3523
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Bo Ty masz tego tapa cos tam,a ja się mecze

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
To zależy jaki egzemplarz Ci się trafi
Majka w takim razie jest dlugodystansowcem.
Stary 2012-11-17, 11:13   #3524
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Nie budź My wczoraj nie obudziliśmy, bo po co męczyć zmęczone dziecię

Za to dziś mamy jakiś horror... Teraz zasnął mi na rękach, ale przez 10 minut był taki RYK, na który NIC nie działało! Macie też tak czasami?

A ze słodyczy polecam biszkopty Lu Petitki Ja jestem uzależniona! Jem po 4 paczki dziennie...

Agnus mój synek też się wali po głowie, ale ostatnio, mimo że nieskoordynowanie, zaczął wyciągać łapki do zabaweczek i próbować je łapać, aż w końcu mu się udało dziś!
No nie budziłam, chociaż za długo w sumie nie pospała.

Uwielbiam biszkopty, ale staram się ograniczać do połowy paczki

A co do synka to jest z czego być dumnym.
Mój mąż próbuje ją nauczyć łapania, ale jak na razie nie jest zaibteresowana.

Cytat:
Czesc Dziewczyny. Ja z tych co tylko zadaja pytanie ale postaram sie to zmienic . Niestety ale dzis wrocilam ze szpitala z Synkiem bo mial zapalenie pluc i rotawirusa. Jakis cholerny wirus panuje ktory nie daje zadnych objawow. Poszlam do lekarza tylko dlatego ze mial pieniste kupki ( to byl rotawirus) ale lekarka dala nam profilaktycznie skierowanie na rentgen pluc bo Maly mial lekki ktarek i zaczerwienione gardelko. No i niestety na zdjeciu bylo widac ze ma stan zazpalny, naszczescie nieduzy. Takze tak jak stalam musialam zostac z Malym na 10 dni w szpitalu. Mowie Wam masakra. A co najlepsze lezalo ze mna bardzo duzo dzieci ktore tez mialy zapalenie pluc (wykryte przypadkiem bo tez bez objawow) + rotawirus. Jakos dziwnie ida w parze te wirusy. Takze nie bierzcie swoich Maluchow w duze skupiska ludzi typu galerie czy koscioly i nie pozwalajcie by ktokolwiek ich dotykal bez umycia wczesniej rak bo lezala ze mna dziewczynka ktora ani razu jeszcze nie byla na dworze i miala to samo co moj Olek
Dzięki za przestrogę Aniołku.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
AGNUS my też mamy chrzciny 9 grudnia
To oby się nam wszystko udało Dużo będziecie mięli gości?

Cytat:
Apropo filmu zmierzch...
Nie widziałam ani jednej części bo nienawidze filmów z wampirami takie pierdoły jak dla mnie.
A tyle ludzi tak zachwala to
Obejrzałabym jakiś fajny horror
Ostatnio oglądałam "paranormal activity 3" - fajne to to jest i trzyma w napięciu chociaż pierwsza czesc najlepsza
A jeszcze fajny film komediowy to "magic mike"
Sie pośmiać idzie i na chłopskie niezłe tyłki popatrzeć
O paranormal to jak dla mnie najlepszy horror. Fakt, że potem mam okropnego stracha i po kątach widzę duchy.

Cytat:
a ja jestem wsciekla od wczoraj.znowu obiecanki jak codzien ze bedzie sex. Ale jak na zlosc Oskar nie chcial spac,bo drzemło mu sie po poludniu i 1 w nocy a on nadal buszuje w łóżku.Wiec tz do niego poszedl i powiedzial ze mam go obudzic jak maly usnie. Czekalam jak idiotka wybalsamowana do 2 w nocy,przyszlam,obudzilam, a tz jak zwykle ze nie dzisiaj tylko jutro!!!
mam tego serdecznie dosc,jak mozna tyle miesiecy prosic sie o sex,za niedlugo bedzie pol roku wiec mozna spokojnie starac sie o rozwód...
mam dosc takiego zycia z ciotą. Juz na niego nic nie pomaga,nawet jak przy kolegach sie smieje z niego,ze w sexie to jest tragedia.Nic sobie z tego nie robi.
Faktycznie ciota z niego... co to za facet który nie chce sexu??
Przestań go prosić, niech sam się zacznie prosić.

Mi się wczoraj po raz pierwszy zachciał i ok 1 w nocy obudziłam męża, a ten nie miał nic przeciwko mimo, że wcześnie musiał wstać. Wreszcie miałam udany sex.
Stary 2012-11-17, 11:32   #3525
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja karmię na przemian.
A w duchy też wierzę. Konkretnie w to, że są wśród nas i nie raz czuć ich obecność. Przynajmniej to mnie spotkało.

ło matko, w jaki sposób?

Cytat:
U mnie będzie od 30-tego w 3D i zastanawiałam się czy iść, ale jak polecasz to pójdziemy.

przeca SILENT HILL to staroć już, czyżby odswieżyli go w 3D?

Cytat:
Jak jest aktywny to leżenie na brzuchu niet. ale jak zmeczony to zaraz tak zaśnie. Jeszcze klepie go delikatnie po pupie i od razu odpływa. Łatwiej mi sie usypia teraz młodszego niż Pawła.

moj o ile da sie uspać to spi max 30 minut.
Nie wiem co to za dzieciak co prawie nic nie spi w dzień

Cytat:
Bo Ty masz tego tapa cos tam,a ja się mecze

no to współczuje bo tak normalnie to do dupy faktycznie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
O paranormal to jak dla mnie najlepszy horror. Fakt, że potem mam okropnego stracha i po kątach widzę duchy.
Stary 2012-11-17, 11:52   #3526
kraven
Zakorzenienie

Cały czas go przystawiam ale tak się wkurza że później nie ma siły jeść butelki. Jeszcze nie wrócił do swojej wagi urodzeniowej

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:56   #3527
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:

moj o ile da sie uspać to spi max 30 minut.
Nie wiem co to za dzieciak co prawie nic nie spi w dzień

:
Ale nie śpi i co robi? ulewa? widać, że jest zmęczony?
Może jak w końcu zaśnie spróbuj go położyć na brzuszku. I smoczek obowiązkowy.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Cały czas go przystawiam ale tak się wkurza że później nie ma siły jeść butelki. Jeszcze nie wrócił do swojej wagi urodzeniowej
Tulę Cie kochana Czemu te początki muszą być takie trudne....A może odciągaj i z butli też podawaj.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 12:06   #3528
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Cześć. My od wczoraj jesteśmy w domu. Jasiu juz je ale niestety jest na sztucznym mleku bo mam mało pokarmu i po dokarmianiu butelką nie chce sie chwycić piersi.

Miło Cię widzieć Kraven.
Moja też dostawała w szpitalu przez jakiś czas butle i co ciekawe, zamiast się oduczyć cyca to jeszcze chętniej się w niego wsysała. Czy jakaś położna pomogła Ci przystawić dzidziusia? Mi mega pomogły, bez nich nie wiem czy dałoby radę.

Cytat:
Nie dobrze, sam taki facet jest już super środkiem na zmniejszenie chęci. Ja się bzykam już ale troszkę zniechęca mnie sięganie po gumki ;/ fajnie było bez
Właśnie... antykoncepcja. My naiwnie wierzymy, że póki karmię to luz, a przecież wcale tak nie musi być. Smiejemy się z mężem, że moja wczorajsza chcica wynikała z dni płodnych i możemy już się zastanawiać nad kolejnymi imionami dla dziecka Ale by byłoo w sumie nawet bym się ucieszyło, chociaż nie taki jest plan.

Cytat:
A to najważniejsze, że Cię pragnie. Widać chłop faktycznie jest zmęczony.

Cytat:
Kilka fotek
Małe cudo

Cytat:
Dzień dobry Kur... u mnie jakiś cyrk, na górze remont i wali mi młotem nad głową, na dole pies skowyczy. Ocipieję tu dziś. Niuniu był tak zmęczony że chwila ciszy i zasnął sam, bez cyca, nawet bez smoka. Kur... czy ludzie wiedząc że mamy maleńkie dziecko nie mogliby tego uwzględnić w swoich remontach? A pies niech w domu mordę naciąga a nie na klatce

Oj masakra z takim remontem...

Również wierzę w duchy. Wręcz są moją pasją, chociaż bardzo się ich boję.

W jaki sposób mialaś okazję poczuć ducha?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Ojej, to faktycznie najważniejsze, żeby przybrał.

Czas na spacer. Eh gdzie to słoneczko?
Stary 2012-11-17, 12:18   #3529
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:

W CCC też jest sporo, tyle że tak około 150zł musiałabyś przeznaczyć.
Silent hill w 3d musi być dobry

katiem tak pępuszek jest wypukły i powiększa się jak płacze i napina.Właśnie nakarmiłam Maksa i po jedzeniu zaczął płakać nie wiadomo dlaczego na rękach zasnął i leży w leżaczku teraz i dziumdzia smoka.
Nie wiem czy przez tą przepuklinę nie ma problemów z kupą, bo napina się jak do kupy ale tylko bąki idą a pępęk sie powiększa. Wieczorem jak dam radę zrobię zdjecie przepukliny jaką ma.

Pojadę chyba zaraz do jakiejś kliniki z nim, nie będę czekać do wtorku do pediatry, to swoją drogą bo potrzebuję skierowanie do ortopedy.
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:30   #3530
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie śpi i co robi? ulewa? widać, że jest zmęczony?
Może jak w końcu zaśnie spróbuj go położyć na brzuszku. I smoczek obowiązkowy.
Nie ulewa, chwile sie powkurza że sie obudził, potem troche pogada a jak poleży dłużej niż 15 minut to na ręce bo znowu marudzi.
Czasem pogada do zabawek albo do siebie po przebudzeniu.
O smoczku to zapomnij bo ryk jest. Preferuje cycka do zaśnięcia albo kołysanie na rękach, a jak go chce odłożyć i wystarczy że sie z dupą rusze to zaraz oczy otwiera i patrzy cwaniaczek co sie dzieje
Widać np że jest zmęczony to jak zaśnie i uda sie go na poduche położyć to z zegarkiem w ręku za 30 minut znowu słychać przeciąganie sie.
Aaaaa tam, koło to samo z nim.
I zaś na rękach mi śpi
O tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1353151786589.jpg (85,1 KB, 56 załadowań)
Stary 2012-11-17, 12:33   #3531
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
ło matko, w jaki sposób?

przeca SILENT HILL to staroć już, czyżby odswieżyli go w 3D?
Chyba odświeżyli. Kojarzy mi się że go oglądałam kiedyś, ale mam ochotę jeszcze raz zobaczyć.

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
W jaki sposób mialaś okazję poczuć ducha?
A duch to był mój dziadek co zmarł 14 lat temu. Po jego śmierci babcia pojechała do sanatorium a ja miałam opiekować się mieszkaniem. Dziadek umarł w łazience. No i co tam byłam i jak szłam z pokoju do kuchni to obok łazienki przechodziłam i idąc w jedną stronę było światło zgaszone, wracam paliło się. No i raz nie poszłam do szkoły a i moje dwie przyjaciółki przyszły i usiadły przy stole tam gdzie zawsze dziadek siedział i to one go poczuły, bo nagle obie zbladły i dziwnie na siebie patrzyły. Pytam co się stało, a one że mój dziadek za nimi stoi. Strasznie w tym mieszkaniu było czuć obecność dziadka.
Inna historia, może nie tyle o obecności ducha co poczucia bezpieczeństwa jakie mi daje. Miałam przyjaciela Rafała, sąsiad z klatki. No i do domu można było isć albo od ulicy albo przez piwnicę ale tu światło paliło się dopiero na samym końcu ciemnego przejścia. Nigdy tamtędy nie chodziłam nawet w dzień. Dopiero jak Rafał powiesił się na barierce od schodów do piwnicy, na przeciw moich okien nie boję się tamtędy chodzić. Śmigam nawet o północy po ciemku, czuję się tam strasznie bezpieczna i chroniona.
Stary 2012-11-17, 12:41   #3532
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba odświeżyli. Kojarzy mi się że go oglądałam kiedyś, ale mam ochotę jeszcze raz zobaczyć.

A duch to był mój dziadek co zmarł 14 lat temu. Po jego śmierci babcia pojechała do sanatorium a ja miałam opiekować się mieszkaniem. Dziadek umarł w łazience. No i co tam byłam i jak szłam z pokoju do kuchni to obok łazienki przechodziłam i idąc w jedną stronę było światło zgaszone, wracam paliło się. No i raz nie poszłam do szkoły a i moje dwie przyjaciółki przyszły i usiadły przy stole tam gdzie zawsze dziadek siedział i to one go poczuły, bo nagle obie zbladły i dziwnie na siebie patrzyły. Pytam co się stało, a one że mój dziadek za nimi stoi. Strasznie w tym mieszkaniu było czuć obecność dziadka.
Inna historia, może nie tyle o obecności ducha co poczucia bezpieczeństwa jakie mi daje. Miałam przyjaciela Rafała, sąsiad z klatki. No i do domu można było isć albo od ulicy albo przez piwnicę ale tu światło paliło się dopiero na samym końcu ciemnego przejścia. Nigdy tamtędy nie chodziłam nawet w dzień. Dopiero jak Rafał powiesił się na barierce od schodów do piwnicy, na przeciw moich okien nie boję się tamtędy chodzić. Śmigam nawet o północy po ciemku, czuję się tam strasznie bezpieczna i chroniona.
Chryste, jakoś ciarki mnie przeszły
Stary 2012-11-17, 12:42   #3533
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:

o masakra.
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 13:26   #3534
katiem
Wtajemniczenie

Dziękujemy za komplementy

Iwoncia a próbowałaś na śpiocha tego smoka dać?
Jak Kuba śpi na brzuchu to wiadomo po jakimś czasie smok wypadnie. I gdy zaczyna się kręcić, ale oczy ma cały czas zamknięte to mu wkładam smoka i śpi dalej. Bo widzę, ze chce jeszcze pospać.
I jeszcze jak go odłożysz to coś przy główce, nosku podłoż - jakąś bluzke Twoją by czuł Twój zapach nie będąc na rękach.

Tamlin jejku mi też ciary przeszły. Niesamowite.

Marzenka wydaje mi się, ze brak kupki to nie przez przepukline.
W każdym razie ze spokojem. Pawełek miał przepuklinę pachwinową - teoretycznie gorszą i mieliśmy zabieg. Pępkowa ma szansę się wchłonąć. A w razie co zabieg jest szybciutki. Wiem, ze łatwo mi mówić, ale to tak na pocieszenie.

Ogarnęłam dynię. Któraś ma ochotę na zupę, kompot lub placuszki?

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-11-17, 13:31   #3535
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Niesamowite. Dziwi mnie, że czujesz się bezpiecznie od kiedy ten chłopak tam umarł, ale to w sumie lepiej, że się duchów nie boisz.
Stary 2012-11-17, 13:31   #3536
kaczuszka69
potworkowa

Mam już tapatalka tylko muszę się przyzwyczaić do jego wyglądu.

Śliczne zdjęcia pięknych dzieciaczkow widziałam

My mamy weekend marudy i niejadka w tym tygodniu eh. Po południu jedziemy z tztem do kina, w końcu wyrwę się na troche od małej

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 13:33   #3537
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
po takim gadaniu juz by nic nie dostał.. ja mam inny problem mój by chciał codziennie
Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Kocham Zmierzch na dzisiaj mam rezerwacje w kinie, ale raczej nie pojedziemy
Gda pierwsza część rzeeczywiście kiepska była, ale w następnych już się dzieje całą sagę przeczytałam chyba ze 3 razy w poprzedniej ciąży a na tą ostatnią filmowa część sagi czekałam jak dziecko na prezenty pod choinką :P
noo baa ja tez sie cieszylam jak dziecko ale ja mam juz za soba :p
Cytat:

Cieszymy się ze jesteście w domku i zdrowi a to najwaznijesze
Cytat:
Dobry
A my dzisiaj od północy do 5 rana spaliśmy nieprzerwanie, potem cyc i znow sen na godzinke

Apropo filmu zmierzch...
Nie widziałam ani jednej części bo nienawidze filmów z wampirami takie pierdoły jak dla mnie.
A tyle ludzi tak zachwala to
Obejrzałabym jakiś fajny horror
Ostatnio oglądałam "paranormal activity 3" - fajne to to jest i trzyma w napięciu chociaż pierwsza czesc najlepsza
A jeszcze fajny film komediowy to "magic mike"
Sie pośmiać idzie i na chłopskie niezłe tyłki popatrzeć

Jeszcze 9 godzin i wreszcie zrobie coś w tym domu.
Matko 24/24 z tym małym marudą.
W nocy to tak wykrzywiona spałam że na starość bede wyglądać jak... nie wiem co powyginana
czeka w kolejce by go zobaczyc niedawno go sciagnelam zobaczymy czy taki fajny choc faktycznie pare fajnych tylko sie znajdzie
Cytat:
Cześć dziewczyny

Kilka fotek
Załącznik 4983539

Załącznik 4983540
no no super ja jak wczoraj pisałyscie o tych przyslonach stwierdzilam ze nie mam pojecia co to i gdzie to wzielam instrukcje i juz umiem

my dzisiaj wyruszamy do poznania do jutra, jutro mamy zamiar isc na termy z dzieciaczkai takze to bedzie pierwszy basen Jasia a ja własnie uodparniam Jasia chodzac z nim wszedzie, jak bedzie siedzial w domu to gdzie sie uodporni jak wciaz bedzie siedzial zamkniety... Zuza od poiczatku galerianka i wogole mi nie chorowala
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 13:34   #3538
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Ogarnęłam dynię. Któraś ma ochotę na zupę, kompot lub placuszki?
Chętnie bym spróbowała bo nigdy nie jadłam ani zupy ani kompotu ani placuszków z dyni, a musi to wszystko być pyszne.
Stary 2012-11-17, 13:37   #3539
kaczuszka69
potworkowa

Aaa zapomnialam, Kraven super, ze już jesteście w domku !

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 13:41   #3540
lilka00
Wtajemniczenie

Miałam wczoraj nadrobić i nic z tego, bo dziecko mi się rozpłakało, w ogóle mieliśmy masakryczną noc, mała nie spała od 1 do 7, koszmar, do tego cały czas na cycku i mnie dzisiaj sutki bardzo bolą, a wydawało mi się, że mam dużo pokarmu. Potem zasnęła na 5 godzin, ja też spałam do 12, nakarmiłam ją i śpi dalej. Potem nie ma się co dziwić, że mi tak szybko tyje, jak je bez opamiętania.
Piszecie o Zmierzchu, ja nie lubię, widziałam pierwszą część, bo nie wiedziałam co to i mnie nie zainteresowało, a Pattinson mi się w ogóle nie podoba, nie mój typ kompletnie.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2012-11-17 o 13:42
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości