|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Madziu to dobrze, że byłaś i Maja dostała maści, oby wszystko szybko przeszło...
![]() I nie zamartwiaj się...skąd mogłaś wiedzieć...przecież jeden lekarz już to chyba widział, prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Pisałam posta i jak już byłam na ukończeniu to mi się komp wyłączył
![]() Butter też tej bajki nie znam ![]() Bao mała jest słodziutka ![]() Fajnie, że wpadłaś do nas ![]() Onyks fajnie, że udany wieczorek mieliście. ![]() ![]() ![]() A my zmienialiśmy firmę jeżeli chodzi o internet i tv. Internetu nie mieliśmy tydzień a tv dalej nie mamy. Przyznam, że ciężko trochę było. Człowiek siłą rzeczy jest uzależniony ![]() Cytat:
![]() ![]() Nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz.. powiedzcie czy Wy jako ciocie czy matki chrzestne często zabieracie siostrzenice/bratanków do domu czy na plac zabaw?? Albo odwrotnie czy Wasze dzieciaki dużo czasu spędzają ze swoimi ciociami? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Madziu nie martw się ![]() ![]()
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-11-17 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Tomalinko ja nie mam chrześniaków
![]() Maleństwo tak. Najpierw ja widziała pediatra (nie moja, bo była na zwolnieniu) jak Maja miala 6 tyg. Ostatnio na szczepieniu mala miała co prawda mały liszaj ale nie az taki zaogniony, więc kazała tylko nabial odstawiać i tyle. A ja glupia wcinałam herbatniki które były z masłem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jako ciocia w rodzinie czy też u koleżanek też nigdy dzieci nie zabierałam ![]() ![]() ![]() Z drugiej strony kto ma na tyle czasu, żeby zabierać gdzieś dzieciaki? Czasem rodzice nie mają kiedy, a co dopiero ciocie? Dorośli nawet nie mają kiedy się widzieć... ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() Może któryś lekarz powinien dopowiedzieć, że jeśłi to nie będzie schodzić lub będzie powiększać się, to trzeba przyjść znowu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomo, że jak mogę pomóc to pomagam - jak bratanek był w szpitalu to bylam czasem i dwa razy dziennie. Jak trzeba zaopiekować się dzieciakami na chwilę to też staram się przyjeżdżać... A tak się ostatnio na tym zastanawiałam..
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za opinię ![]() To pod kocyk, albo do łóżka ![]() Ana, nie pomogłaś ![]() ![]() Właśnie wolałabym bardzo gruby kombinezon, żeby nie ubierać małej na cebulkę, tylko np. body, pajac i ten kombinezon. Na zdj. wyglądają na dość ciepłe. A Ty Gosiu myślałaś już nad czymś, czy masz coś po małym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Wróciłam niedawno ze szkoły. Dzisaj miałam zajecia od 9 do 18.20 ![]() Umordowana jestem okropnie, a najgorsze, ze jutro mam identycznie ![]() Nie mam nawet siły nadrabiac.. jestem padnieta. Z dobry wiesci to mogę sie pochwalic , ze test owu własnie wyszedł mi pozytywny ![]() ![]() Bao, Isia jest piekna ![]() Mrowinko, mam nadzieje, ze nastepny cykl juz bedzie owocny ![]() ![]() Wszystkie chorowitki, kurujcie sie tam! Zdrówka ![]() Miłego wieczoru ![]()
#4749 |
Zakorzenienie
|
Przelatuje was.... bo mnie 2 dni nie było więc wiecie...
![]() Butter nie poznalam cię po zmienia avka ![]() Kotku babo w goracej wodzie kapana ![]() Blonde trzymam kciuki aby te zajęcia mu szybko pomogly. dodaja ![]() stokrotko tamtum verde - psikacz. tomalinko ciesz sie kochana , ze masz brak objawów ![]() Today widać, Maje lubi,e sie przeterminować ![]() Onyks ale miała,s super wieczór ![]() bao śliczna ![]() Maleństwo, Toamlinko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To smacznego i miłego leniuchowania ![]() Ja mam chrześniaczkę, od brata tż, ale ze względu na raczej oschłe stosunki między nami, nie zabieram jej nigdzie....długo by pisać... Madziu, nie obwiniaj się! Przecież to nie Twoja wina. Najważniejsze, że mała już ma maść i wyleczycie tego liszaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Onyks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiem więcej - jak mam wybrać wyjście gdzieś w piątek, czy zajęcie się chrześnicą, to wybieram to drugie ![]() Ta młodsza jest przylepą babci i mamy, więc z nią mniej czasu spędzam, ale też przyjeżdża, zostaje i bawimy się razem... ![]() Ale się rozpisałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzia, nie wyrzucaj sobie! Najważniejsze, że poszłaś do lekarza i Mai już lepiej ![]() Dziewczyny, czy któraś z Was zna się na rybkach akwariowych?? I nie widzę tutaj konsensusu co do tytułu wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak cos zostanie, to albo sie zamrozi, albo maz wezmie dla kolegow w pracy ![]() minipizze, muffiny jedne z boczkiem i serem, drugie z lososiem i kaparami, zapiekanke szpinakowa w ciescie francuskim ![]() Madzia, glowa do gory, z azs da sie zyc ![]() Najwaznejsze, ze wiecie o co chodzi, a i odstawienie niektorych produktow lub nie podawanie nic nowego nie daje gwarancji, ze choroba sie zatrzyma. I niestety skaza bialkowa jest tez bardzo mocno powiazana z azs. uwazaj tez z masciami... mam nadzieje, ze nie dostalas Cloboderm... to paskudztwo jest cholernie mocne, owszem dziala, ale tez bardzo niszczy skore... zreszta jak kazda masc sterydowa... i uzywalabym tego tylko doraznie i jednorazowo, jesli zmiany sa naprawde ostre, i jesli zadne inne kremy nawilzajace nic nie pomagaja. Rowniez pozbylabym sie wszelkich "cudow" zawierajacych wazeline, parafine (parafinum liquidum), czy petroleum... raczej rozejrzyj sie za czyms naturalnym. I warto tez rozwazyc leczenie homeopatyczne... z Sandra zrobilam i efekt byl naprawde duzy ![]() A w razie gdybys miala jakies pytania nt azs, to wal smialo ![]()
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty się nie obwiniaj, nie wszystko da się zobaczyć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor!!!
Butter, a co co za zmiana avatka??? Pare dni mnie nie ma a tu juz za chwile koniec kolejnej czesci.....crazy |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() madzia nie obwiniaj się, poszłaś do lekarza, mała dostała leki i wyleczy się ![]() a ja się przekimałam chwile i trochę mi lepiej pod kocykiem oglądamy film, miłego wieczoru ![]()
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
magda wlasnie mialam cie pytac jak liszaj... Dobrze ze bylas u lekarza. A ta masc ma w sobie sterydy? Bo jedna mamuska na watku miala podobny problem i przepisali jej strsznie mocna masc.
gucia6 wiem ze sa specjalne na ulewanie tylko ze juz teraz dostaje specjalne mleko na skaze. Musze zapytac pediatry czy maja takie na skaze i ulewanie w jednym.
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-11-17 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
butter, Ana
![]() Gucia nie, tej maści o ktorej wspomniałas nie dostałam. Na razie chcę ja wyleczyć z tego. Na bank to skaza białkowa bo od niczego innego liszaju nie dostaje, a jadłam juz wszystko. No nic... mam nadzieje, ze z tego wyrośnie tak samo jak ja i mój brat wyroślismy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko
![]() Zabciu maść jest silna (bo można ją 7 dni max stosować) ale widac jak bardzo pomaga. ufam pediatrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj wyczułam jakąś gulę pod skórą, tak jakby na szczęce
![]() Dotknęłam się dziś przez przypadek krawędzi żuchwy, a właściwie pod i jakoś poczułam, że mnie gdzieś boli...a teraz niedawno "pomacałam się" wyżej, jakby na wysokości dziąsła i wyczuwam zgrubienie i to ono mnie chyba pobolewa...i nie wiem co to jest ![]() Ząb mnie żaden nie boli, samo z siebie narazie też nie..ale zaczęłam się martwić...i chyba zapiszę się do dentysty... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Bylam sluzbowo 2 dni na Slowacji a potem nadrabialam czas z lubym. Teraz pryszlam troche nadrobic Was ale jest ciezko bo baaaardzo duzo sie dzieje jak widze.
Ale melduje, ze klub nadrobiony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo rusza ci sie ona lekko jak naciskasz? Bo ja mam taka samą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Matko swieta czy Today juz urodzila????????????????? ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
aaa to mnie nie boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.