Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-17, 19:03   #4741
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Madziu to dobrze, że byłaś i Maja dostała maści, oby wszystko szybko przeszło...

I nie zamartwiaj się...skąd mogłaś wiedzieć...przecież jeden lekarz już to chyba widział, prawda?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:11   #4742
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Pisałam posta i jak już byłam na ukończeniu to mi się komp wyłączył

Butter też tej bajki nie znam

Bao mała jest słodziutka A Kubuś pewnie zazdrosny troszkę o siostrzyczkę nie? Jak w ogóle zareagował na jej narodziny?
Fajnie, że wpadłaś do nas

Onyks fajnie, że udany wieczorek mieliście. My dziś mamy łososia. Co do kombinezonu to mi się wszystkie podobają ale nie znam się

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja się nudzę...nadal jestem sama w domu, a w tv nic nie ma
A my zmienialiśmy firmę jeżeli chodzi o internet i tv. Internetu nie mieliśmy tydzień a tv dalej nie mamy. Przyznam, że ciężko trochę było. Człowiek siłą rzeczy jest uzależniony

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a my robiliśmy pizze na obiad, objadłam się i mam spadek formy. Zaraz trzeba się ruszyć gdzieś z domu, ale taka mgła na dworze jak w horrorze, że się nie chce
Ja dziś byłam wyjątkowo w pracy, potem w domciu szybko posprzątaliśmy (choć muszę przyznać, że się nie namęczyliśmy). Mąż zrobił obiadek i teraz leniuchujemy

Nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz.. powiedzcie czy Wy jako ciocie czy matki chrzestne często zabieracie siostrzenice/bratanków do domu czy na plac zabaw?? Albo odwrotnie czy Wasze dzieciaki dużo czasu spędzają ze swoimi ciociami?

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Madziu nie martw się najważniejsze, że byłaś u lekarza i Majka dostała potrzebne maści. Nie rób sobie żadnych wyrzutów sumienia - przeciez już ostatnio byłaś u lekarza z tym problemem. Tylko najgorzej z tym jedzeniem - ja już bym sama nie wiedziała co jeść a na co uważać

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-11-17 o 19:08
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:12   #4743
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko ja nie mam chrześniaków

Maleństwo tak. Najpierw ja widziała pediatra (nie moja, bo była na zwolnieniu) jak Maja miala 6 tyg. Ostatnio na szczepieniu mala miała co prawda mały liszaj ale nie az taki zaogniony, więc kazała tylko nabial odstawiać i tyle. A ja glupia wcinałam herbatniki które były z masłem ech... Najważniejsze, ze widac poprawę. A najlepsze, ze mąz podjechał do teściowej jej to pokazac i zapytac sie czy trzeba iść do lekarza a ona, że nie i abysmy nie przesadzali. I ja głupia sie jej posluchałam. Dziś jak juz leki zaczeły działać to w dzien mi spała 4 godziny bo nic jej nie dokuczało. W czwartek mam szczepienie więc pediatra skontroluje jak to wygląda.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:15   #4744
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz.. powiedzcie czy Wy jako ciocie czy matki chrzestne często zabieracie siostrzenice/bratanków do domu czy na plac zabaw?? Albo odwrotnie czy Wasze dzieciaki dużo czasu spędzają ze swoimi ciociami?
Ja jestem matką chrzestną, ale nigdzie nigdy chrześniaka nie zabierałam Nie wiem jak to by było, gdyby mieszkał bliżej...bo tak jest 30 km ode mnie

Jako ciocia w rodzinie czy też u koleżanek też nigdy dzieci nie zabierałam staram się odwiedzać, przywieźć coś..ale zabierać? Dla mnie to odpowiedzialność jakaś...a nie mając swoich dzieci, to ja bym jakaś niepewna była.. Może jak będę mieć swoje?

Z drugiej strony kto ma na tyle czasu, żeby zabierać gdzieś dzieciaki? Czasem rodzice nie mają kiedy, a co dopiero ciocie? Dorośli nawet nie mają kiedy się widzieć...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo tak. Najpierw ja widziała pediatra (nie moja, bo była na zwolnieniu) jak Maja miala 6 tyg. Ostatnio na szczepieniu mala miała co prawda mały liszaj ale nie az taki zaogniony, więc kazała tylko nabial odstawiać i tyle. A ja glupia wcinałam herbatniki które były z masłem ech... Najważniejsze, ze widac poprawę. A najlepsze, ze mąz podjechał do teściowej jej to pokazac i zapytac sie czy trzeba iść do lekarza a ona, że nie i abysmy nie przesadzali. I ja głupia sie jej posluchałam. Dziś jak juz leki zaczeły działać to w dzien mi spała 4 godziny bo nic jej nie dokuczało. W czwartek mam szczepienie więc pediatra skontroluje jak to wygląda.
No widzisz, więc nie możesz mieć pretensji do siebie...
Może któryś lekarz powinien dopowiedzieć, że jeśłi to nie będzie schodzić lub będzie powiększać się, to trzeba przyjść znowu...
Stary 2012-11-17, 19:19   #4745
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tomalinko ja nie mam chrześniaków

No nie dziwię się, że posłuchałaś teściową, bo w końcu jest lekarzem.. Nie obwiniaj się Kochana, to naprawdę nie jest nic poważnego.

Cytat:
Ja jestem matką chrzestną, ale nigdzie nigdy chrześniaka nie zabierałam Nie wiem jak to by było, gdyby mieszkał bliżej...bo tak jest 30 km ode mnie

Jako ciocia w rodzinie czy też u koleżanek też nigdy dzieci nie zabierałam staram się odwiedzać, przywieźć coś..ale zabierać? Dla mnie to odpowiedzialność jakaś...a nie mając swoich dzieci, to ja bym jakaś niepewna była.. Może jak będę mieć swoje?

Z drugiej strony kto ma na tyle czasu, żeby zabierać gdzieś dzieciaki? Czasem rodzice nie mają kiedy, a co dopiero ciocie? Dorośli nawet nie mają kiedy się widzieć...
No właśnie ja też bym się bała brać dzieciaki - bo czy ja potrafilabym sobie z nimi poradzić?! Nie wiem sama..
Wiadomo, że jak mogę pomóc to pomagam - jak bratanek był w szpitalu to bylam czasem i dwa razy dziennie. Jak trzeba zaopiekować się dzieciakami na chwilę to też staram się przyjeżdżać...
A tak się ostatnio na tym zastanawiałam..
Stary 2012-11-17, 19:19   #4746
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja miałam 5 lat więc byłam akurat w wieku na bajki, ale tej nie kojażę

mam nadzieję, ze tak będzie
co do kombinezonów to mi najbardziej podoba się trzeci i ostatni, ale czy za cienkie to nie wiem bo się nie znam

gardło mnie dzisiaj już mniej boli ale kataru dostałam chyba zaraz położę się do łóżeczka bo normalnie odpływam[COLOR="Silver"]
Ja też miałam 5 lat i nie pamiętam
Dzięki za opinię

To pod kocyk, albo do łóżka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
mi się większość podoba
Ana, nie pomogłaś
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

wszystkie są bardzo ładne i nie, nie są za cienkie, przecież pod spodem też bedzie ubrana i to grubo na pewno
Właśnie wolałabym bardzo gruby kombinezon, żeby nie ubierać małej na cebulkę, tylko np. body, pajac i ten kombinezon. Na zdj. wyglądają na dość ciepłe. A Ty Gosiu myślałaś już nad czymś, czy masz coś po małym?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:22   #4747
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też bym się bała brać dzieciaki - bo czy ja potrafilabym sobie z nimi poradzić?! Nie wiem sama..
Wiadomo, że jak mogę pomóc to pomagam - jak bratanek był w szpitalu to bylam czasem i dwa razy dziennie. Jak trzeba zaopiekować się dzieciakami na chwilę to też staram się przyjeżdżać...
A tak się ostatnio na tym zastanawiałam..
Od czasu do czasu to jakoś się da radę...ale tak naprawdę nie wiesz nawet jak dziecko będzie reagować, jakie ma nawyki...na pewno łatwiej ze starszymi dziećmi..ale ja bym się obawiała...jak mówię...co innego jak się ma swoje dzieci...to jednak jakieś doświadczenie się ma...i wtedy nie ma takiego problemu..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 19:22   #4748
mysia1986
Zakorzenienie

Hej,

Wróciłam niedawno ze szkoły. Dzisaj miałam zajecia od 9 do 18.20
Umordowana jestem okropnie, a najgorsze, ze jutro mam identycznie
Nie mam nawet siły nadrabiac.. jestem padnieta.
Z dobry wiesci to mogę sie pochwalic , ze test owu własnie wyszedł mi pozytywny
Bao, Isia jest piekna
Mrowinko, mam nadzieje, ze nastepny cykl juz bedzie owocny

Wszystkie chorowitki, kurujcie sie tam! Zdrówka

Miłego wieczoru
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:26   #4749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Przelatuje was.... bo mnie 2 dni nie było więc wiecie...

Butter nie poznalam cię po zmienia avka

Kotku babo w goracej wodzie kapana

Blonde trzymam kciuki aby te zajęcia mu szybko pomogly.

dodaja

stokrotko tamtum verde - psikacz.

tomalinko ciesz sie kochana , ze masz brak objawów

Today widać, Maje lubi,e sie przeterminować

Onyks ale miała,s super wieczór

bao śliczna

Maleństwo, Toamlinko

Stary 2012-11-17, 19:31   #4750
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks fajnie, że udany wieczorek mieliście. My dziś mamy łososia. Co do kombinezonu to mi się wszystkie podobają ale nie znam się

Ja dziś byłam wyjątkowo w pracy, potem w domciu szybko posprzątaliśmy (choć muszę przyznać, że się nie namęczyliśmy). Mąż zrobił obiadek i teraz leniuchujemy

To smacznego i miłego leniuchowania

Ja mam chrześniaczkę, od brata tż, ale ze względu na raczej oschłe stosunki między nami, nie zabieram jej nigdzie....długo by pisać...

Madziu, nie obwiniaj się! Przecież to nie Twoja wina. Najważniejsze, że mała już ma maść i wyleczycie tego liszaja

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:35   #4751
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks i dzis sie juz nie drapała, widać że jest jej lepiej. No i widac ogromna poprawę. Musze tylko mocno uważać co jem, ale dla Majeczki zdrobię wszystko.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 19:38   #4752
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tomalinko, ja mam dwie siotrzenice: 6,5 roku i 20 miesięcy. Dla tej starszej jestem chrzestną. No i tak, jak była całkiem mała, dzidziusiem, to jeździłam do siostry i zajmowałam się nią, jak moja siostra sobie coś ogarniała, szła do sklepu itp. Jak mała miała rok, moja siostra wróciła do pracy, wynajęła nianię, ale na 3 dni w tygodniu, bo w jeden dzień przyjeżdżałam ja i zajmowałam się młodą, w jeden dzien moja mama, a pozostałe 3 dni niańka. Czasem przyjeżdżałam też w dni, w które była niania - w ramach 'sprawdzenia'. Potem zaczęłam pracę i już nie mogłam tak przyjeżdżać się nią zajmować, ale do teraz młoda raz w tygodniu jest u nas. Zostaje na noc, idziemy na plac zabaw, do kina, na spacer, na lody, pieczemy razem itp. Jest to dla mnie kompletnie naturalne. Oczywiście, że czuję odpowiedzialność za nią, ale bardzo sobie cenię ten czas, ona mnie kocha, ja ją też, widzialam jak rośnie, rozwija się, zmienia się i bardzo się z tego cieszę. Co więcej, doszłyśmy do takiego etapu, że ona mi się zwierza, ufa mi...
I powiem więcej - jak mam wybrać wyjście gdzieś w piątek, czy zajęcie się chrześnicą, to wybieram to drugie
Ta młodsza jest przylepą babci i mamy, więc z nią mniej czasu spędzam, ale też przyjeżdża, zostaje i bawimy się razem...
Ale się rozpisałam

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej,
No to dajesz Mysia, dajesz!!

Madzia, nie wyrzucaj sobie! Najważniejsze, że poszłaś do lekarza i Mai już lepiej

Dziewczyny, czy któraś z Was zna się na rybkach akwariowych??

I nie widzę tutaj konsensusu co do tytułu wątku

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:42   #4753
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Kochana ale ja nie karmie juz swoim mlekiem.
Zreszta jak podawalam mu swoje tez ulewal.
to moze powinnas sprobowac takiego dla dzieci ktore ulewaja... przeciez sa takie. One sa troszke gestsze niz zwykle

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Guciu, ile Ty osób zapraszasz, że tyle ciast pieczesz?? Mniammmmm...
bedzie 6 doroslych i 3 dzieci

a jak cos zostanie, to albo sie zamrozi, albo maz wezmie dla kolegow w pracy

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Bawcie sie dobrze

gucia6 - jakie przekaski bedziesz robic
minipizze, muffiny jedne z boczkiem i serem, drugie z lososiem i kaparami, zapiekanke szpinakowa w ciescie francuskim

Madzia, glowa do gory, z azs da sie zyc .
Najwaznejsze, ze wiecie o co chodzi, a i odstawienie niektorych produktow lub nie podawanie nic nowego nie daje gwarancji, ze choroba sie zatrzyma. I niestety skaza bialkowa jest tez bardzo mocno powiazana z azs.

uwazaj tez z masciami... mam nadzieje, ze nie dostalas Cloboderm... to paskudztwo jest cholernie mocne, owszem dziala, ale tez bardzo niszczy skore... zreszta jak kazda masc sterydowa...
i uzywalabym tego tylko doraznie i jednorazowo, jesli zmiany sa naprawde ostre, i jesli zadne inne kremy nawilzajace nic nie pomagaja.
Rowniez pozbylabym sie wszelkich "cudow" zawierajacych wazeline, parafine (parafinum liquidum), czy petroleum... raczej rozejrzyj sie za czyms naturalnym.

I warto tez rozwazyc leczenie homeopatyczne... z Sandra zrobilam i efekt byl naprawde duzy

A w razie gdybys miala jakies pytania nt azs, to wal smialo
Stary 2012-11-17, 19:45   #4754
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc

ide nadrabiać.

Wczoraj byłam z Maja u lekarza. Już nie wytrzymalam patrzenia na ten jej liszaj na policzku. Jeszcze zobaczyła ją babcia i moja mama i powiedzialy, ze nie ma na co czekać. Byla godzina 15 , rodzice mnie podwieźli, Więc weszłam do przychodni zapytac się czy nas doktor przyjmie (numer tel zostawiłam w domu a byłam u babci i nie mogłam sie zarejestrować). pani w rejestracji powiedziała, ze jest już komplet osób i niestety nie, ale potem stwierdziła abym przyjechała o 16 (bo moja pediatra zaczyna wtedy pracę) to może rzuci na to okiem. Poszlam do domu i wrociłam za godzinkę. Pani doktor już na mnie czekała (nie robila zadnego ale na szczeście). powiedziala, ze dobrze że przyszłam, bo mala pewnie cierpi bo to na bank ją swędzi. Więc mowię, ze przeciez sie nie drapie po tym. Ale widac, ze drapie sie po czole . Poza tym maly liszaj zrobił sie jej tez za uszkiem. Pediatra stwierdzial atopowe zapalenie skóry. Kazała odstawić caly nabiał (mowi, ze nawet w białych bułkach może byc dodatek mleka). Jak wszystko jej zejdzie to wtedy powoli wprowadzac i obserwować. na razie tez żadnej nowości (pokarmow) malej nie wprowadzać. Dostala silną maść (tylko 7 dni można ja stosować), maść do natłuszczania i 2 rodzaje kropelek przeciw świadowych. Posmarowalam ja i jestem w szoku. Za uszkiem po jednym razie już jej zniklo. na policzku tez widac poprawe uffff . Aż sie popłakałam jak pomyślałam, ze ona cierpiała, swędzialo ją a ja tego nie zauwazylam
bidulka, oby Maja wyrosła z tego
A Ty się nie obwiniaj, nie wszystko da się zobaczyć

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ana, nie pomogłaś
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:45   #4755
Nikita...
Zakorzenienie

Dobry wieczor!!!

Butter, a co co za zmiana avatka???

Pare dni mnie nie ma a tu juz za chwile koniec kolejnej czesci.....crazy

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:51   #4756
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam posta i jak już byłam na ukończeniu to mi się komp wyłączył

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

ja też tak mam ze swoim kompem, że wyłącza się jak ja już się napiszę co do chrześniaków to ja mojego często odwiedzam bo to syn mojej przyjaciółki, sama tez nieraz go zabieram na spacer lub go pilnuję jak ona ma coś do załatwienia a nie am z kim go zostawić. mój chrześniak to kochany chłopiec

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja też miałam 5 lat i nie pamiętam
Dzięki za opinię

To pod kocyk, albo do łóżka

]tak zrobie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej,

Wróciłam niedawno ze szkoły. Dzisaj miałam zajecia od 9 do 18.20
Umordowana jestem okropnie, a najgorsze, ze jutro mam identycznie
Nie mam nawet siły nadrabiac.. jestem padnieta.
Bao, Isia jest piekna
Mrowinko, mam nadzieje, ze nastepny cykl juz bedzie owocny

Wszystkie chorowitki, kurujcie sie tam! Zdrówka

Miłego wieczoru
brawo za test owulacyjny, działajcie

madzia nie obwiniaj się, poszłaś do lekarza, mała dostała leki i wyleczy się

a ja się przekimałam chwile i trochę mi lepiej pod kocykiem oglądamy film, miłego wieczoru

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:53   #4757
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Tomalinko, ja mam dwie siotrzenice: 6,5 roku i 20 miesięcy. Dla tej starszej jestem chrzestną. No i tak, jak była całkiem mała, dzidziusiem, to jeździłam do siostry i zajmowałam się nią, jak moja siostra sobie coś ogarniała, szła do sklepu itp. Jak mała miała rok, moja siostra wróciła do pracy, wynajęła nianię, ale na 3 dni w tygodniu, bo w jeden dzień przyjeżdżałam ja i zajmowałam się młodą, w jeden dzien moja mama, a pozostałe 3 dni niańka. Czasem przyjeżdżałam też w dni, w które była niania - w ramach 'sprawdzenia'. Potem zaczęłam pracę i już nie mogłam tak przyjeżdżać się nią zajmować, ale do teraz młoda raz w tygodniu jest u nas. Zostaje na noc, idziemy na plac zabaw, do kina, na spacer, na lody, pieczemy razem itp. Jest to dla mnie kompletnie naturalne. Oczywiście, że czuję odpowiedzialność za nią, ale bardzo sobie cenię ten czas, ona mnie kocha, ja ją też, widzialam jak rośnie, rozwija się, zmienia się i bardzo się z tego cieszę. Co więcej, doszłyśmy do takiego etapu, że ona mi się zwierza, ufa mi...
I powiem więcej - jak mam wybrać wyjście gdzieś w piątek, czy zajęcie się chrześnicą, to wybieram to drugie
Ta młodsza jest przylepą babci i mamy, więc z nią mniej czasu spędzam, ale też przyjeżdża, zostaje i bawimy się razem...
Ale się rozpisałam
Ja myślę, że to też zależy od kontaktów czy więzi rodzinnych...pewnie jakbyśmy mieszkali u męża, to kontakty z chrześniakiem TŻ byłyby na pewno inne...
Stary 2012-11-17, 19:53   #4758
zaaaabcia
Zakorzenienie

magda wlasnie mialam cie pytac jak liszaj... Dobrze ze bylas u lekarza. A ta masc ma w sobie sterydy? Bo jedna mamuska na watku miala podobny problem i przepisali jej strsznie mocna masc.

gucia6 wiem ze sa specjalne na ulewanie tylko ze juz teraz dostaje specjalne mleko na skaze. Musze zapytac pediatry czy maja takie na skaze i ulewanie w jednym.

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-11-17 o 19:55
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:54   #4759
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

butter, Ana

Gucia nie, tej maści o ktorej wspomniałas nie dostałam. Na razie chcę ja wyleczyć z tego. Na bank to skaza białkowa bo od niczego innego liszaju nie dostaje, a jadłam juz wszystko. No nic... mam nadzieje, ze z tego wyrośnie tak samo jak ja i mój brat wyroślismy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-17, 19:54   #4760
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dobry wieczor!!!

Butter, a co co za zmiana avatka???

Pare dni mnie nie ma a tu juz za chwile koniec kolejnej czesci.....crazy
Myślałam dzisiaj o Tobie, gdzie się podziewasz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:55   #4761
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko

Zabciu maść jest silna (bo można ją 7 dni max stosować) ale widac jak bardzo pomaga. ufam pediatrze.

Stary 2012-11-17, 19:57   #4762
Malensstfo
Zakorzenienie

A ja dzisiaj wyczułam jakąś gulę pod skórą, tak jakby na szczęce

Dotknęłam się dziś przez przypadek krawędzi żuchwy, a właściwie pod i jakoś poczułam, że mnie gdzieś boli...a teraz niedawno "pomacałam się" wyżej, jakby na wysokości dziąsła i wyczuwam zgrubienie i to ono mnie chyba pobolewa...i nie wiem co to jest
Ząb mnie żaden nie boli, samo z siebie narazie też nie..ale zaczęłam się martwić...i chyba zapiszę się do dentysty...
Stary 2012-11-17, 19:57   #4763
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Myślałam dzisiaj o Tobie, gdzie się podziewasz
Bylam sluzbowo 2 dni na Slowacji a potem nadrabialam czas z lubym. Teraz pryszlam troche nadrobic Was ale jest ciezko bo baaaardzo duzo sie dzieje jak widze.
Ale melduje, ze klub nadrobiony.

Stary 2012-11-17, 20:01   #4764
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo rusza ci sie ona lekko jak naciskasz? Bo ja mam taka samą

Stary 2012-11-17, 20:06   #4765
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo rusza ci sie ona lekko jak naciskasz? Bo ja mam taka samą
Hmm a ja wiem,,,może trochę ucieka spod palca jak przejeżdzam...ale jak ją pomacam to trochę boli
Stary 2012-11-17, 20:08   #4766
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja dzisiaj wyczułam jakąś gulę pod skórą, tak jakby na szczęce

Dotknęłam się dziś przez przypadek krawędzi żuchwy, a właściwie pod i jakoś poczułam, że mnie gdzieś boli...a teraz niedawno "pomacałam się" wyżej, jakby na wysokości dziąsła i wyczuwam zgrubienie i to ono mnie chyba pobolewa...i nie wiem co to jest
Ząb mnie żaden nie boli, samo z siebie narazie też nie..ale zaczęłam się martwić...i chyba zapiszę się do dentysty...
Ja coś takiego miałam już kilka razy. Jak pierwszy raz się mi to pojawiło to poszłam do dentysty i powiedział, że to może być jakieś zapalenie. Ponieważ nic nie widział, żeby było w zębach to jeszcze zlecił mi rtg zębów. Też nic nie wyszło. Powiedział, że jak w ciągu tygodnia mi nie przejdzie to mam wrócić do niego. Ale przeszło
Stary 2012-11-17, 20:09   #4767
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja coś takiego miałam już kilka razy. Jak pierwszy raz się mi to pojawiło to poszłam do dentysty i powiedział, że to może być jakieś zapalenie. Ponieważ nic nie widział, żeby było w zębach to jeszcze zlecił mi rtg zębów. Też nic nie wyszło. Powiedział, że jak w ciągu tygodnia mi nie przejdzie to mam wrócić do niego. Ale przeszło
Właśnie zapalenia się boję...więc pójdę...może i przejdzie samo...
Stary 2012-11-17, 20:09   #4768
tomalinka
Wtajemniczenie

No wlasnie jakoś ostatnio sobie uświadomiłam, że chyba jestem kiepską matką chrzestną i ciotką
Stary 2012-11-17, 20:10   #4769
Nikita...
Zakorzenienie

Matko swieta czy Today juz urodzila????????????????? ??

Stary 2012-11-17, 20:10   #4770
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm a ja wiem,,,może trochę ucieka spod palca jak przejeżdzam...ale jak ją pomacam to trochę boli
aaa to mnie nie boli.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości