|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
Na razie trochę znaiepokojona jestem, bo nie przyszło mi potwierdzenie zamówienia na maila, nie widzę zakładki z historią na stronie. Ale przyszło mi potwierdzenie wpływu kasy, więc to chyba oznacza, że przyjęli Napisałam maila.Czy myślicie, że wieczorem w Bonarce, z okazji urodzinowych zniżek będzie bardzo źle czy tylko źle?
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Nie depcze krokusów
|
A wiesz, że wolny?
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Nie depcze krokusów
|
Któraś chętna na OPI?
http://www.kupkosmetyk.pl/ ORLY? http://www.orlybeauty.pl/ EBALAY? http://www.kkcenterhk.com/m113/EBALAY/index.html COLOUR ALIKE? http://colorowo.pl/ WSZYSTKO NARAZ?
|
|
#3936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję kupić taki drobny upominek znajomej która lubi raczej luksusowe rzeczy i której bardzo ciężko trafić w gust. Myślę o tangle teezer, ale czy to wypada?
Nie wiem czy szczotka to jest dobry pomysł na upominek. Osoba ta ma długie włosy, nie ma TT na pewno i myślę, że jeśli nie podpasuje jej to mogłoby się to przydać choćby nawet do czesania włosów jej małej córeczce. Doradzicie coś? Budżet też mam ograniczony, tak do 60-70 zł. Co sądzicie o sprawieniu jej TT?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jestem jej posiadaczką od niedawna, ale jestem nią zachwyconą. Nie szarpie włosów, świetne rozczesuje nawet najbardziej splątane. Czesałam nią nawet 3 letnią dziewczynkę i bardzo jej się podobało. A TŻ który wyśmiewał mnie, że kupuję szczotkę za 60 zł jest nią zachwycony i uwielbia nią czesać mi włosy.Poczytaj też sobie opinie na blogach, raz dwa się przekonasz ![]() Cytat:
![]() Przelew poszedł Dobrze podliczyłam? 44,45? Cytat:
|
|
|
#3938 |
|
maszyna, nie człowiek
|
WM, emememsik miała podobny dylemat
![]() http://lusterko-em.blogspot.com/2012...y-i-czemu.html
|
#3939 | |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37668629]jedynie masakrycznie
[/QUOTE]Kierowana tą obawą porzuciłam myśl o tym wypadzie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3941 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sniegowce
i wyglądają całkiem ładnieLenka w 2 sklepach widziałam te Twoje, nawet przymierzałam bo w końcu udało mi się znaleźć mój rozmiar, ale jednak wygrały takie z ktorych nie wystawało to wewnętrzne futerko. czy po dłuższym użytkowaniu ono się "ubiło" tak żeby nie zostawiało śladu na czarnych spodniach? czuję, że to mnie najbardziej będzie wkurzać ![]() kolejne zamówienie tym razem na wszystko co związane z impregnacją i dbaniem o buty i odzież: http://allegro.pl/listing/user.php/r...&us_id=3894326 zamówienie na kulki skróciłam do 20.11- chcę jak najszybciej zamówić bo sporo roboty jest przy tym. OMD wpisuj się! może rozbierzesz ze mną ten duży zestaw?Cytat:
ehhh potrafię to zrozumieć.... brak poczucia, że człowiek się rozwija może wpędzić w depresję, ale może poszukaj jakiś plusów tej sytuacji? może Twoja praca Cię nie rozwija, ale zamiast tego masz spokój, nikt Cię nie wkurza i masz czas dla Heleny i TŻ? mam nadzieję, że tak jest ![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj znowu siedzę w domu ![]() Cytat:
![]() chyba niestety będę musiała rok temu miałam dokładnie ten sam problem, wtedy zaleczyłam antybiotykiem i też miałam rozcinane dziąsło. Obawiam się, ze co jakiś czas będzie mi się to odzywać.Boję się rwania jak jasna cholera i wtedy też byłam cwana jak mnie bolało, że na pewno pójdę. Mam nadzieję, że nie scykam tym razem ale i tak wcześniej pójdę do cioci która jest stomatologiem i podpytam czy koniecznie trzeba![]() Cytat:
więc nawet mnie nie strasz tymi objawamidziękuję za namiary ![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37669810]Nie mam pieniędzy też nie mam ale jak tu się oprzeć vampiric red? ![]() ugotowałam dzisiaj zupę grzybową!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja jeszcze odnośnie tej szczotki.
W moim przypadku jest tak, zę problemów z rozczesywaniem nie mam, raczej z szorstkością i suchością, a moje wątpliwości biorą się stąd, ze nie wiem czy nie lepsza byłaby z włosia dzika??? Jak myślicie? |
|
|
|
#3943 |
|
Pani Buka
|
w jakim banku można korzystnie pożyczyć małą kwotę (ok. 1000 zł), tak żeby to się opłacało? mówię o przypadku kiedy osoby nie ograniczają żadne inne kredyty i ma się umowę o pracę.
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczytałam w wątku YR, że zniżka działa też na edycję świąteczną!
Trzeba najpierw mieć w koszyku "zwykłe" produkty za 129 i dopiero wtedy dorzucić te świąteczne. Podobno wtedy zniżka działa też nie. Jak coś to przeczytajcie w wątku yr.Co myślicie o TT na prezent? (pisałam w poprzednim poście)nicRu, widziałam kiedyś tę notkę, ale zapomniałam jej. Dalej nie wiem czy to wypada czy nie daje takiego przesłania jak dezodorant czy żel pod prysznic - umyj się, a tu uczesz się Podobno ludzie tak to odbierają.
|
|
#3945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Paribas ma dobrą ofertę, ale tam chyba min 2 tys. trzeba wziąć. |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że przyjęli zamówienie. A płaciłaś z góry? Podobno teraz można.
Jakby za moje było więcej to krzycz, przeleję
|
|
#3947 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() hiper - jak coś to dorzucę coś świątecznego do twojego, ok? Cytat:
|
||
|
|
|
#3948 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dupna sobota, jeszcze brzuch mnie boli :/
Ale że jak?! ![]() Cytat:
Dobry pomysł. Nawet jak spojrzy na to z dziwnym wyrazem twarzy, to wystarczy, że zacznie googlać i wtedy przekona się, że dostała coś wyjątkowego i modnego
|
|
|
#3949 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Myślę jak Malla, wystarczy pogooglać, by zobaczyć, że to nie jest pierwsza lepsza szczotka z drogerii, więc powinna się ucieszyć ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Btw. ja też nie mam TT ![]() Szkoda, że moje lepsze ja nie ma chyba świadomości o istnieniu tego forum, bo bym napisała to jakimiś wielkimi literami
|
|
#3950 |
|
Matka Smoka
|
Gdyby któraś z Was zamawiała YR ze zniżką, to ja bym chciała jeszcze coś ze świątecznej i jeszcze żel
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Lakiery Colour Alike przypadkowo odkryłam w małej hurtowni w okolicy AGH (i nie wiem, czy kiedyś Hula o niej nie wspominała) i są w cenach 8,50 do 10,50 chyba.
Nie mam Tangle Teezer, ale sądzę, że to fajny pomysł Mój pies zaginął Nigdy nie myślałam, że tak będę się przejmować taką sytuacją. Nie chodzę po domu i nie rwę włosów, ale nie mogę się wewnętrznie uspokoić i cały czas chodzę ze wstrzymanym oddechem. Wczoraj nie wrócił z dworu i do dzisiaj go nie ma Przeszłam wieś dwa razy, pytałam sąsiadów, nikt go nie widział. Boję się, że coś mu się stało, że zaatakowały go jakieś psy albo co Rozumiem, że koty sobie łażą gdzie chcą, czy psy też tak mają?
|
|
|
|
#3952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale suchości to raczej ona nie "wyleczy"Cytat:
Cytat:
myslę, że to dobry pomysł zresztą jeśli nie będzie wiedziała co to, to jej wytłumaczysz i powiesz żeby poczytała na jej temat Cytat:
2. normalnie. wzięłam tel., zadzwoniłam do Ł. i krok po kroku mówił mi co mam zrobić 3. wiesz coooo, to chyba nie jest moga. ta szczotka jest faktycznie rewelacyjna. jeszcze nigdy z taką łatwością nie rozczesywałam włosów. szarpałam się i męczyłam po umyciu mimo, ze nakładalam odżywki, a teraz idzie mi to z lekkością. Cytat:
Psy niestety też tak mają. Mógł pobiec za kotem, mogła jakaś suka mieć cieczkę (choć to nie ten czas), mógł ktoś go ukraść...itd tfu, tfu. Mam nadzieję, że go znajdziecie. jak zginął Kitek to następnego dnia o 8rano jechalam do somu żeby go szukać. Szukaliśmy go codziennie przez 2tygodnie- całe miasto było w plakatach, wszyscy znajomi poinformowani, znajomi z policji postawieni na nogi ale to i tak nic nie dało minęło 2 lata, a nam wciąż jest z tym ciężko. Aż trudno uwierzyć, ze można tak bardzo przywiązać się do zwierzęcia.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3953 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja tak miałam z kotem,a przywiązanie to dla mnie rzecz normalna - najczęściej kociaki miałam od maleńkości i w pewnym sensie były dla mnie troszkę jak dzieci, których nie posiadam...
|
#3954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może wspomnij przypadkiem przy nim, że chciałabyś TT? Wspomniałam tak kiedyś zupełnie nieopatrznie, że ulubionych perfum zostało mi na kilka użyć i że z kasą krucho, więc zostawiam je na "lepszą" okazję. Efekt: dostałam od TŻ na imieniny, razem z balsamem do kompletu.Cytat:
możesz mi wskazać to miejsce na mapach google albo podać dokładny adres? Jestem tam kilka razy w ciągu tygodnia, a nie widziałam tego sklepu.Mają. Mojego kiedyś nie było tydzień, przeszukaliśmy wszystkie okoliczne osiedla i nic, a po tygodniu jakąś Pani go przyprowadziła. Zdarzało mu się tak kilka razy, ale zazwyczaj wracał po 2-3 dniach, wtedy to już nikt nie miał nadziei, a jednak... Będzie dobrze, przyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Dzięki dziewczyny za opinie Rozwiałyście moje wątpliwości, kupię TT, może uda mi się jeszcze na tej promocji, o której Mistrzyni pisała.Cytat:
Dzięki za opinię
|
|
|
#3955 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł na prezent. Razem z moimi dwiema przyjaciółkami co roku robimy sobie prezenty na urodziny ( dwie się składają i kupują coś tej trzeciej) i w tym roku miałyśmy własnie sobie kupić tangle teezery Cytat:
![]() Dziewczyny chciałam zamówić preparat przygotowujący do kwasów z Bielendy więc bedę zamawiała u tego użytkownika: http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=25762136 czy ktoś jest chętny dołaczyć się do zamówienia? Ma głównie produkty Bielendy ale też henne i gehwol. Maska algowa 190 gram kosztuje 37 zł - na dwie osoby to będzie po 18, 50 więc się opłaca, poza tym ma duży wybór serum i peelingów. Jeśli ktoś jest chętny to niech się zadeklaruje a ja otworzę wątek w klubie. |
||
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper- będziesz zamawiać?
![]() Malla- czytam Twojego bloga i nie mogę się oderwać wiem jak to brzmi, ale co tam
|
|
|
#3957 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Akurat on jest jedyną osobą, od której chciałabym jakąś niespodziankę
|
#3958 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba będę zamawiać to piszcie na PW jak coś chcecie. Przygarnę Was chociaż mi nikt na cześć nie odpisał
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
6M, cześć
![]() Widziałam ostatnio Twoje (a w zasadzie Twoje i Męża) zdjęcia w albumach
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Napisałam maila.

Nie wiem czy szczotka to jest dobry pomysł na upominek. Osoba ta ma długie włosy, nie ma TT na pewno i myślę, że jeśli nie podpasuje jej to mogłoby się to przydać choćby nawet do czesania włosów jej małej córeczce.
Wyszłam z:

może rozbierzesz ze mną ten duży zestaw?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale i tak wcześniej pójdę do cioci która jest stomatologiem i podpytam czy koniecznie trzeba