![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
dobre sciecie za 20zl ? maloprawodpodobne
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętasz miej więcej jakie są ceny?
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do cen, to nie bardzo pamiętam, ale wiem, że płaciłam więcej niż u koleżanki. Ale wiaodomo - u koleżanki miałam mega promocję, więc nie ma co porównywać. Jak odwiedzałam mniej "popularne" salony fryzjerskie, też płaciłam mniej. W każdym razie wydaje mi się, że ceny są normalne, jak na szczecińskie salony fryzjerskie. Ja robiłam pasemka blond (mam długie i raczej gęste włosy) i o ile mnie pamięć nie myli to wychodziło 170pln, do 200pln nigdy nie dobiłam. Co do cen samego ścięcia czy modelowania etc. - nie wiem, bo zawsze robiłam to w pakiecie przy farbowaniu.
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Radka Kowalczyk ma salon na Dunskiej, chodze do niego od paru ladnych lat i jestem bardzo zadowolona. W scinaniu wlosow jest po prostu rewelacyjny, w dobieraniu farb i stylizacji również
![]()
![]() |
#846 |
Przyczajenie
|
A mogłabyś podać namiary do tego Radka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny a czy któraś z Was była u Grześka tego co pracował w okay a teraz jest w affinage nad maczkiem ??
Zastanawiam się czy do niego iść bo bratowa była i fajnie wygląda może ktoś coś jeszcze wie więc proszę o jakieś opinie z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
wejdź na stronę salonu - jest podany numer.
Ja zamierzam go sprawdzić, a głównie dlatego, że jest baaardzo blisko mnie. Byłoby cudownie, gdybym znalazła swojego fryzjera w pobliżu domu ![]() Dziś dzwonię się umówić do niego na wizytę, bo odrost sporawy przez te poszukiwania...
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłybyście polecić mi fryzjera, który fachowo i bezpiecznie pomoże mi zmienić kolor włosów z czarnego na brąz? Z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
Ma juz wielu fryzjerów poleconych wyżej. Mi Wojtek z Vegas zmienił kolor z czarnego na brąz w dwie lub trzy wizyty.
Edytowane przez nb50 Czas edycji: 2013-01-05 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam wątek, zrobiłam wstępne rozeznanie na innych portalach i chyba zdecyduję sie na wizytę w salonie Aleksandra Draganowa. Dekoloryzacja kosztuje tam 65 zł, farbowanie - 85 zł. Tyle dowiedziałam się z rozmowy telefonicznej. Muszę jeszcze tylko dowiedzieć się, jakiej marki dekoloryzatora używa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
Pin up girl - ja chciałam iść do A.Draganowa ale po kilku dyskusjach z osobami znajomymi nie zdecydowałam się na to bo usłyszałam że wcale nie jest tak super jak się czyta. Ja mam świadomość oczywiście że każdemu co innego pasuje
![]() Ja byłam u Adama Kwieka w HoB, bardzo czysto, miło i przede wszystkim na luzie. Fryzjer doradził mi fryzurę, która odpowiada do rysów mojej twarzy, robi ją bardziej proporcjonalną. Starannie obcina włosy, nie przesadza z ilością kosmetyków i robi dokładny wywiad kto co chce...itp itd. Za całą "operację" przy długich włosach wziął niecałe 60zł więc normalna cena. Widziałam, że farbował włosy i ścinał dziewczynie z bardzo gęstymi i długimi włosami i cena wyniosła około 160zł
![]() |
#854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Początek nie był jednak tak fascynujący, w sensie, że nie mogłam się przestawić na nowy nieco kolor. Spędziłam w salonie prawie 5 godin (możecie mi nie wierzyć, ale tak było). Zawsze, ale to zawsze robione miałam pasemka blond i stwierdziałam, że już nieco mi się znudziły, ale ciemnych też mieć nie mogę. Pan Radek zaproponował farbę blond zamiast rozjaśniacza. Dobrał kolor, wszystko wytłumaczył, na tłumaczeniu o ścięciu też nie szczędził. Na końcówki nałożył szampon koloryzujący. Zdałam się zupelnie na jego wizję. W każdym razie mój obecny blond z pewnością nie jest platynowy, bo to nie rozjaśniacz, ale jest tak cudownie naturalny ![]() Przez pierwszy dzień chodziłam nieco przybita patrząc na mój nie biały (jak zawsze blond). Dziś jednak po kilku dniach od wizyty, nie mogę się napatrzeć. Znajomym w pracy baaardzo się podoba i mojej mamie również, więc chyba nie jest źle ![]() ![]() Jedyny minus to cena... ok, miałam spory odrost i mam gęste włosy, ale mimo wszystko, nieco mnie zaskoczyła. Tak czy siak, póki co nie zamierzam ekspaerymentować dalej. Dam szansę Panu Radkowi i odwiedzę go z pewnością jeszcze kilka razy. Jeśli się nie zawiodę, to tam zostanę. Do pana Adama Kwiek też poszłam kilka razy zanim ostatecznie zrezygnowałam, ale mam nadzieje, że w tym przypadku nie będę już musiała rezygnować ![]()
![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko jedną prośbę - który numer telefonu jest poprawny? Trafiłam na takie: 91 434 32 93 i 693 747 646. Salon jest na Boh. Getta Warszawy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#857 |
Przyczajenie
|
Czy ma ktoś może namiary na pana Darka? Z tego co wiem, pracował jeszcze na początku 2011r w Lorenie (Beauty Center). Potem jak w kwietniu o niego pytałam, to już się przeniósł, a szkoda, bo był fantastyczny... takiego fryzjera ze świecą szukać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
607078937 to jego nr ja zdaję sobie sprawę że każdy ma zdania podzielone odnośnie farbowania i cięcia ale hmm...powiedzmy, że patrzę na to jak ktoś też traktuje klienta. Tzn czy ma czysto w salonie, czy robi wywiad odnośnie tego co chcemy, co nam pasuje...czego nie widzimy sobie w fryzurze, doradza. Jutro moja mama idzie na farbowanie więc dam znać jak to wyglądać będzie i czy będzie zadowolona (ona bardzo wybredna już w tym roku obleciała z 6fryzjerów i żaden jej nie pasował). A jest jeden problem odnośnie farbowań bo o ile znajdzie czas na ścinanie tak na farbowanie ciężko w tym roku już, ja pod koniec grudnia mam zapis na farbę. Chyba że ktoś zrezygnuje. ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
a co ci nie odpowiadało w Adamie? jesli mozna wiedziec ![]() zawsze Radka też można wypróbować ![]() ![]()
Najpierw stworzyliśmy szczęśliwy związek... ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/22dc175c64.png ...a następnie naszego Małego Misia ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png Edytowane przez JeSuisUnPapillon Czas edycji: 2012-11-13 o 05:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam taką sugestie, może będziecie wstawiać zdjęcia włosów.fryzury przed pójście do fryzjera i po, wiadomo danej osobie może coś nie odpowiadać, ale ktoś inny np uzna,że dla niego to cięcie jest w porządku, na pewno również pomoże to zdecydować się do którego iść?
![]() |
#860 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() Co do zdjęć to hmm musiałabym wyszukać czegoś przed i zrobić sobie jakieś teraz - musze to przemyśleć, bo zdjęcie musiałabym robić raczej od przodu, żeby bardziej widać było ten kolor. Oczywiście będę relacjonować kolejne wizyty ![]() A co nie odpowiadało mi u Pana Adama Kwiek już pisałam na tym forum, ale zacytuję raz jeszcze: " [...] potem (po przeczytaniu opini na tym forum) wybrałam się do Adama Kwiek. Cóż... pierwsza wizyta ok, kolejne niestety mniej fascynujące. W ogóle po tym, co tu o nim sie naczytałam, to spodzieałam się, że jakoś mnie odmieni (w końcu stylista), oddałam się w jego ręce, ale w zasadzie wyszłam z takimi pasemkami jak od koleżanki. ok... rozumiem, że pasemka to może nie filozofia. Jednakże miałam poważne wątpliwości co do ścięcia... Owszem, zgadzam się ze wszystkim co do osoby pana Adama - bardzo miły, sympatyczny, zawsze oddzwaniał, podpowiadał, słuchał mojej wizji etc. Ja jednak zrezygnowałam z jego usług, gdyż ściananie zupełnie mi nie odpowiadało. Pasemka jak pisałam były ok, ale bez szału (jak u poprzednich fryzjerów, bo czego się tu więcej spodziewać). Zawsze prosiłam, żeby ściął porządnie, tak aby nie było rozdwajonych końcówek, w odpowiedzi słyszałam, że szkoda takich długich włosów, ale włosy przecież trzeba podcinać ! Takie marne podcinanie i porządne cieniowanie przez kilka miesięcy (bo tyle byłam jego klientką) spowodowało, że miałam takie postrzępione i sianowate końcówki jak jeszcze nigdy w życiu. Bywało, że przyszłam z rozdwojonymi końcówkami i z prawie takimi samymi wyszłam. Rozumiem, że nie każdemu będzie odpowiadał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
Doświadczenie zwiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty... Edytowane przez onlyou Czas edycji: 2012-11-13 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za namiary
![]() Dzwoniłam dziś do p. Adama, dekoloryzacja kosztuje ok. 250 zł, strzyżenie 58 zł. Z kolei u p. Aleksandra dekoloryzacja to koszt rzędu 60 zł, strzyżenie z modelowaniem - 39 zł. Chyba jednak pojadę na Willową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
ok to ja wrzucam fotki - 1 zdjecie moja mama po wizycie (wyglada duzo mlodziej w nowej fryzurze) i 2 foto po mojej wizycie jeszcze bez farbowania - po farbowaniu wrzucę też
fryzjer - A. Kwiek
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Salon fryzjerski Keune -opinie
Co sadzicie o salonie Keune (w szczecinie )?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po o wiele lepiej wygladasz
![]() |
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
dzięki, lubię grzywki ale...nie lubię ich tendencji do przetłuszczania, niby po farbowaniu ma być lepiej, okaże się w grudniu
![]()
![]() |
#867 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przez jakiś czas też miałam grzywkę i nie przetłuszczała mi sie. Ważne tylko by dobrze spłukać szzampon-nienakładać wielu zupełnie nieptrzebnych kosmetyków i SUSZYĆ z góry,a nie z dołu. I problemów nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Rozeznanie
|
a możecie coś powiedzieć na temat
Centrum Sztuki Fryzjerskiej Pollyanna? jest teraz oferta na gruponie i zastanawiam się czy kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Przyczajenie
|
Ja bym z takiej oferty nie skorzystała- wiele moich koleżanek (nie tylko ze Szczecina) skusiło sie na wizyte u fryzjera, kosmetyczki, doklejało rzesy itp. na 10 żadna nie wyszła zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.