Dziewczyny ? Na co lecą ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-18, 15:43   #1
kuba92
Raczkowanie

Cool

Dziewczyny ? Na co lecą ?

Witam!!

Chciałbym się was za pytać. Jak to jest w tych czasach Na co dziewczyny zwracają szczególną uwagę u chłopaków?
kuba92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 15:46   #2
Krystianek
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny ? Na co lecą ?

zainteresowania
pasje
uśmiech
oczy
twarz
muskulaturę
kasę
samochód
prace
uczciwość
uczucia
wierność
ciapowatość
zaradność

i takie tam a co?

Edytowane przez Krystianek
Czas edycji: 2012-11-18 o 15:47
Krystianek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 15:52   #3
kuba92
Raczkowanie

Bo dziewczyny, które mi się podobają są zajęte lub nie zwracają uwagi. A mam na odwrót, które mi się nie podobają to nie mogę się od pętać od nich.
Stary 2012-11-18, 15:53   #4
Krystianek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kuba92 Pokaż wiadomość
Bo dziewczyny, które mi się podobają są zajęte lub nie zwracają uwagi. A mam na odwrót, które mi się nie podobają to nie mogę się od pętać od nich.
No to umawiaj się z tymi co Ci się nie podobają (po koleżeńsku) a te co Ci się podobają będą zazdrościć i się zastanawiać "jak to czemu on mnie nie wybrał" i same będą na Ciebie leciały.
Proste prawda? xD
A tak w ogóle to badź sobą zajmuj się czymś ciekawym i któraś Ciebie na pewno dostrzeże.
Stary 2012-11-18, 15:54   #5
johnny346
Raczkowanie

Przecież to oczywiste, że głównie i w 90% znaczenie ma wygląd

Z kobietami jest prosty algorytm:

Hot? Tak/Nie

potem jest kolejne pytanie jeśli jest pociągający, jeśli nie to out

Fajny charakter? Tak/Nie

I tutaj zazwyczaj w obu przypadkach jest związek, niektóre kobitki nawet wiążą się z przystojniakami kompletnie nie pasującymi do ich charakteru, ale za to są mega ciachami na których widok mają tsunami w majtkach i to wystarczy (bo w końcu jest chemia ).

Tak czy siak warto zawsze być dobrym i fair wobec innych (ot tak dla siebie), nawet jeśli niektóre wolą badboyów. Jednak bez atrakcyjnego wyglądu z kobietami nic nie osiągniesz.

Edytowane przez johnny346
Czas edycji: 2012-11-18 o 15:56
johnny346 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 15:56   #6
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Na moim przykladzie
Kiedy pierwszy raz kogos spotykam zwracam uwage chyba jak kazdy na wyglad Wzrost odgrywa dla mnie bardzo wazna role, minimum 180cm No i ogolnie facet musi byc przystojny i zadbany, dobrze ubrany. Bo jak na przyklad koles ubierze dajmy na to czerwona bluze, zielone spodnie w krate za kolano, do tego czarne skarpety do polowy lydki i podroby Adidasa albo jeszcze gorzej-sandaly (!) no to sory, ale wiecej sie nie spotkamy
Kiedy facet przejdzie przez pierwszy etap, analizuje jego charakter i zainteresowania. Brak pasji=nudziarz. Koles musi posiadac szacunek do kobiet, powinien byc zabawny, troskliwy i musi lubic czesto sie przytulac Taaak, to mi chyba wystarczy Nienawidze czegos takiego jak dzialanie na kilka frontow, brak umiejetnosci skupienia sie na jednej dziewczynie, dwulicowosc, falszywosc, nie toleruje klamstwa!

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 16:06   #7
kuba92
Raczkowanie

Ale by było przez przesady co tydzień lub co 2 dzień inna. Mi się to nie podoba

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Ale czasami jak stoję z kumplami a mają fajne dziewczyny coś tam gadają , np samochodach, naprawie, telefonach, komputerach, itp To odpowiadam taki pytaniami, że zaginam dziewczyny i kumpli A dziewczynki już spoglądają na mnie a kumpel zabiera dziewczynę i odchodzi Ale braki są z porządnych dziewczyn w tych czasach. Jak nawet jest fajna, to ćpa pali piej. A mi się to nie podoba. Ale nastały takie czasy A nie mam zamiaru się brać za 15-17 Bo od nich to całkiem nie można się od gonić
Stary 2012-11-18, 16:08   #8
patrzacwniebo
Rozeznanie

Wzrost!
Ostatnio byłam na randce z facetem o pół głowy niższym I było dziwnie...

Mi osobiście jest miło, gdy ktoś potrafi mnie zrozumieć, uważnie słuchać i nie patrzy tylko na mój wygląd ale dostrzega też mój charakter

Ale... każdemu podoba się co innego, zarówno w wyglądzie jak i w charakterze

EDIT

Ciężko mi uwierzyć, Autorze, że jesteś ode mnie tylko o rok młodszy... A może się mylę? 92, to rok urodzenia, czy przypadkowa liczba? :P

Edytowane przez patrzacwniebo
Czas edycji: 2012-11-18 o 16:10
patrzacwniebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 16:15   #9
kuba92
Raczkowanie

Rok urodzenia A wzrost mam jaki mam nie zdarzyło mi się żeby dziewczyna była niższa ode mnie
Co do mnie to chyba trudno znaleźć takiego chłopaka z takimi za interesowaniami, główką co ja mam Heh Nie chce sie oceniać jaki jestem każdy ma swoje zdanie :P
Stary 2012-11-18, 16:21   #10
mbamboo
Wtajemniczenie

Ja lecę na Majorkę, a przynajmniej chciałabym.

Mylisz się, nietrudno znaleźć chłopaka tak przekonanego o własnej wspaniałości, jest ich kilku na forum. Zresztą widzę, że już się spotkaliście. Jest mi dosyć niezręcznie od kiedy zauważyłam, że jesteśmy rówieśnikami.
Stary 2012-11-18, 16:24   #11
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez johnny346 Pokaż wiadomość
Przecież to oczywiste, że głównie i w 90% znaczenie ma wygląd

Z kobietami jest prosty algorytm:

Hot? Tak/Nie

potem jest kolejne pytanie jeśli jest pociągający, jeśli nie to out

Fajny charakter? Tak/Nie

I tutaj zazwyczaj w obu przypadkach jest związek, niektóre kobitki nawet wiążą się z przystojniakami kompletnie nie pasującymi do ich charakteru, ale za to są mega ciachami na których widok mają tsunami w majtkach i to wystarczy (bo w końcu jest chemia ).

Tak czy siak warto zawsze być dobrym i fair wobec innych (ot tak dla siebie), nawet jeśli niektóre wolą badboyów. Jednak bez atrakcyjnego wyglądu z kobietami nic nie osiągniesz.

Tak , ale tylko niektóre Mój nie jest jakiś super przystojny (głupio się czuję,że tak o nim piszę) ale za to ma fantastyczny charakter.
Dla mnie facet przede wszystkim musi wykazać się duuużym poczuciem humoru i zaradnością.Fajnie jest mieć poczucie,że "przy nim nie zginę".
Wygląd również jest istotny , ale nie we wszystkich przypadkach jest pierwszorzędną kwestią.Wiadomo w klubie czy w kawiarni nastawiając się na poznawanie , wybieramy osobę najbliższą naszemu ideałowi .Natomiast czasem jest tak ,że poznajemy kogoś kto nie zupełnie jest w naszym typie ,zakładamy że to tylko "kolega /koleżanka" ,ale przy bliższym poznaniu okazuje się wspaniałą osobowością i pod wpływem zafascynowania jego charakterem zaczyna się nam podobać.

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2012-11-18 o 16:34
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 16:32   #12
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Rok urodzenia A wzrost mam jaki mam nie zdarzyło mi się żeby dziewczyna była niższa ode mnie
Co do mnie to chyba trudno znaleźć takiego chłopaka z takimi za interesowaniami, główką co ja mam Heh Nie chce sie oceniać jaki jestem każdy ma swoje zdanie :P
A co w Tobie takiego wyjątkowego?

Na co "lecę"?
Na pewno odrzuciłoby mnie od faceta hasełko "trudno znaleźć takiego chłopaka jak ja".
W skrócie - facet ma mieć łeb na karku, miękkie serce, twardą d.pę i być dobrym człowiekiem, który szanuje innych ludzi i kocha zwierzęta.
Stary 2012-11-18, 16:34   #13
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A co w Tobie takiego wyjątkowego?

Na co "lecę"?
Na pewno odrzuciłoby mnie od faceta hasełko "trudno znaleźć takiego chłopaka jak ja".
W skrócie - facet ma mieć łeb na karku, miękkie serce, twardą d.pę i być dobrym człowiekiem, który szanuje innych ludzi i kocha zwierzęta.
I stwierdzenie, jak to nie może odgonić się od "dziewczynek" w wieku lat piętnastu.
Stary 2012-11-18, 16:38   #14
Krystianek
Raczkowanie

Cytat:
g*wno prawda jestem lepszy od Ciebie bo się nie chwalę
I już jesteś spalony prawdopodobnie się przechwalasz i żadna Ciebie nie zechcę.
Stary 2012-11-18, 16:40   #15
patrzacwniebo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość
I stwierdzenie, jak to nie może odgonić się od "dziewczynek" w wieku lat piętnastu.
Dlatego poczułam się jakaś "stara" duchem Tutaj tylko rok różnicy a mentalnie jest jakaś przepaść chyba. Ja poczułam się jak stary, przesadnie poważny zgred, który nie rozumie młodzieży
Stary 2012-11-18, 16:49   #16
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patrzacwniebo Pokaż wiadomość
Dlatego poczułam się jakaś "stara" duchem Tutaj tylko rok różnicy a mentalnie jest jakaś przepaść chyba. Ja poczułam się jak stary, przesadnie poważny zgred, który nie rozumie młodzieży
Ja jestem w wieku autora i tak samo brak mi zrozumienia.
Stary 2012-11-18, 16:50   #17
ogolnie
Zakorzenienie

Może nie będę pisać w imieniu całej populacji kobiecej i napiszę w swoim tylko imieniu Żeby było ładnie przejrzyjście, wymienię 10 rzeczy, na które lecę ja
1) inteligencja (jeżeli facet przejawia inteligencję ameby na prochach, niech spada)
2) miły wyraz twarzy (czyt. sympatyczny, bez grymasu, z uśmiechem)
3) odpowiednie podejście do swojej rodziny (wg mnie nie może nazywać swoich rodziców "starzy" albo "wapniaki" lub jeszcze inaczej, gorzej)
4) sposób, w jaki się wyraża (jeśli co drugie słowo to k..., ch... i inne to ja uciekam, dla mnie to nie jest ani poważne ani zabawne)
5) hobby, pasja (jeśli nie jest to piwo i leżenie przed tv to super)
6) praca
7)komunikatywność/otwartość
8)lecę na wszystkich niepalących
9)jeśli wie, że depilator to nie to samo co wibrator
10)ogólny wygląd.

Ułożyłam to w hierarchii od najważniejszego do mniej ważnych.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 17:12   #18
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Może nie będę pisać w imieniu całej populacji kobiecej i napiszę w swoim tylko imieniu Żeby było ładnie przejrzyjście, wymienię 10 rzeczy, na które lecę ja
1) inteligencja (jeżeli facet przejawia inteligencję ameby na prochach, niech spada)
2) miły wyraz twarzy (czyt. sympatyczny, bez grymasu, z uśmiechem)
3) odpowiednie podejście do swojej rodziny (wg mnie nie może nazywać swoich rodziców "starzy" albo "wapniaki" lub jeszcze inaczej, gorzej)
4) sposób, w jaki się wyraża (jeśli co drugie słowo to k..., ch... i inne to ja uciekam, dla mnie to nie jest ani poważne ani zabawne)
5) hobby, pasja (jeśli nie jest to piwo i leżenie przed tv to super)
6) praca
7)komunikatywność/otwartość
8)lecę na wszystkich niepalących
9)jeśli wie, że depilator to nie to samo co wibrator
10)ogólny wygląd.

Ułożyłam to w hierarchii od najważniejszego do mniej ważnych.
zgadzam się.
Chociaż u mnie pkt 1 jednak znacznie przewyższa pozostałe
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 17:27   #19
kuba92
Raczkowanie

Z tego co zauważyłem, że coraz więcej dziewczyn leci na żelu si i pedałków (jeansy marchewki trampki itp) A ja takiego ubioru nie znoszę!!! Jestem wyluzowanym chłopakiem u ubieram się luźniej jak skejt . Dziewczyny pewnie nie zwracają na to uwagi bo myślą ćpun, cwaniak itp... Ale to już ich sprawa Ostatnio wyrwałem fajną dziewczynkę, ale jej koledzy szukali problemu do mnie. Dobrze, że byłem z 2 kumplami. 11 dostało. A dziewczyna na mnie się patrzyła a ja się śmiałem I troszkę mi się głupio zrobiło. Na imprezach dziewczynki zaczepiają mnie na depną na nogę czy coś, żeby zwrócić uwagę. A ja nic nie mam jakoś odwagi, chyba że wypiję
Stary 2012-11-18, 17:32   #20
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co zauważyłem, że coraz więcej dziewczyn leci na żelu si i pedałków (jeansy marchewki trampki itp) A ja takiego ubioru nie znoszę!!! Jestem wyluzowanym chłopakiem u ubieram się luźniej jak skejt . Dziewczyny pewnie nie zwracają na to uwagi bo myślą ćpun, cwaniak itp... Ale to już ich sprawa Ostatnio wyrwałem fajną dziewczynkę, ale jej koledzy szukali problemu do mnie. Dobrze, że byłem z 2 kumplami. 11 dostało. A dziewczyna na mnie się patrzyła a ja się śmiałem I troszkę mi się głupio zrobiło. Na imprezach dziewczynki zaczepiają mnie na depną na nogę czy coś, żeby zwrócić uwagę. A ja nic nie mam jakoś odwagi, chyba że wypiję
Masz 20 lat?
Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby moi rówieśnicy kiedy byliśmy dwudziestolatkami mieli tak porypane zdanie na temat kobiet jak i relacji damsko-męskich jak ty
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 17:36   #21
Kamyk456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez johnny346 Pokaż wiadomość
Jednak bez atrakcyjnego wyglądu z kobietami nic nie osiągniesz.
Bzdura. Zależy od kobiety. Co z tego, że jakiś facet jest przystojny i zadbany, jeśli czasem wystarczy minuta, dosłownie tylko minuta rozmowy z nim, by wiedzieć, że nigdy w życiu ani trochę nie będzie mi się podobał?
Nie chodzi o to, by był super hiper błyskotliwy, nie każdy jest, ale przenigdy nie spodoba mi się taki przystojny facet, który nie odpowiada mi z charakteru - czyli jak np nie jest ambitny, odpowiedzialny, lub jeśli nie ma czegoś ciekawego do powiedzenia.
Także Johny - dużo jest dziewczyn, które zakochają się w osobowości, i to nie jestem tylko ja, ale wiem, że naprawdę dużo jest takich kobiet. Oczywiście, nie mówię tutaj, że jest w stanie podobać mi się ktoś o zatłuszczonych włosach czy byle jakim ubraniu - lubię zadbanych facetów. Ale to, czy przystojny, czy nie - uroda to pojęcie względne. Zdarzało mi się, że bardzo podobali mi się faceci, którzy nie byli przystojni w ogóle, ale mieli to coś w sobie, ewidentnie zauroczyli mnie swoją osobowością.
Może problem jest taki u Ciebie, że celujesz nie w te dziewczyny, co trzeba? Szukaj wśród sympatycznych, fajnych, dojrzałych dziewczyn, a nie powinieneś doznawać jakichś wielkich porażek.
Aha, no i chciałam tutaj rozprawić się ze stereotypem, że JEŚLI dziewczyna ładna, to na pewno na kogoś nieprzystojnego nawet nie spojrzy. mam nadzieję, że nie posypią się za to gromy na mnie zaraz, ale uważam się za ładną dziewczynę.. no i jestem przykładem na to, że wcale jakiegoś przystojniaka nie muszę mieć.
Także zagadujcie chopaki do dziewczyn, weźcie sprawy w swoje ręce, a nie będziecie się więcej użalać, że nie macie dziewczyny, żadna was nie chce. Niestety, ale tak jest, że dziewczyny oczekują, ze to facet wykaże większą inicjatywę na początku, nie mówię, że wszystkie ale większość.
Kamyk456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 17:42   #22
kuba92
Raczkowanie

Szczerze wam tak napisze w przedziale wiekowym 17-21 lat trudno coś znaleźć i się do gadać i poznać. Tak jest w moich rejonach. Ale powyżej 22-25 lat są fajne dziewczyn co można po gadać itp czyli są na poziomie nie wywyższają się nie uważają się za damy itp. Ale co będę się brał za 25 letnią dziewczynę ? heh jeszcze tego nie próbowałem.
Stary 2012-11-18, 17:51   #23
Krystianek
Raczkowanie

Cytat:
Ale co będę się brał za 25 letnią dziewczynę ? heh jeszcze tego nie próbowałem.
Bo starsze są kwintesencją za☠☠☠istości.
A atrakcyjny wygląd to nie tylko ładna buzia to także cała sylwetka. Pochodź na siłownie to się "wyrobisz"
Stary 2012-11-18, 18:03   #24
kuba92
Raczkowanie

Po co mi siłownia ? heh Ćwiczyłem z 2 lata temu. Jetem wyrzeźbiony od góry do dołu. W boxera biję po wyżej 900, podnoszę na klatkę 95, na nogi wypchnę 210. Ale po mnie tego nie widać bo ważę tylko 60kg. A wzrost mój to 182:P Ale nie chce pisać co jeszcze potrafię itp. Bo co to da ? Inni będą myśleć ze się wychwalam itp... Może jak bym bez koszulki chodził to za pewne by lecieli dziewczyny
Stary 2012-11-18, 18:08   #25
Mick
Rozeznanie

Cytat:
Mick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 18:13   #26
patrzacwniebo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Masz 20 lat?
Szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby moi rówieśnicy kiedy byliśmy dwudziestolatkami mieli tak porypane zdanie na temat kobiet jak i relacji damsko-męskich jak ty
Dokładnie. Jak ja to czytam to mam wrażenie, że Autor ma max. 16, 17 lat
Stary 2012-11-18, 18:14   #27
cyanide sun
Wtajemniczenie

Cytat:
dziecino, wyrwac to mozna chwasta
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 18:16   #28
Krystianek
Raczkowanie

Cytat:
Po co mi siłownia ? heh Ćwiczyłem z 2 lata temu. Jetem wyrzeźbiony od góry do dołu. W boxera biję po wyżej 900, podnoszę na klatkę 95, na nogi wypchnę 210. Ale po mnie tego nie widać bo ważę tylko 60kg. A wzrost mój to 182:P Ale nie chce pisać co jeszcze potrafię itp. Bo co to da ? Inni będą myśleć ze się wychwalam itp... Może jak bym bez koszulki chodził to za pewne by lecieli dziewczyny
Na kościotrupa nikt nie poleci niedowagi masz ze 20 kg.
Jesteś ostrym bufonem i dlatego nie masz dziewczyny
i te głupie historyjki 11 dostało HAHAAH xD
Stary 2012-11-18, 18:25   #29
eweelinaa91
Zadomowienie

Co ja właśnie przeczytałam...
eweelinaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 18:26   #30
mazena111
Rozeznanie

Ale bajkopisarz z ciebie. Ktoś w ogóle łyka te twoje historyjki?

tkwi w każdym z nas...

"Nie sztuka mi się oprzeć,
sztuka zaakceptować"
mazena111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości