Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 217 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-18, 13:54   #6481
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Celina, a kiedy masz kontrolę?
Wtorek zdjecie szwow a Ty kiedy ?
Stary 2012-11-18, 14:00   #6482
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Wtorek zdjecie szwow a Ty kiedy ?
Za tydzień. To już niedługo zobaczysz, co Ci pani dr wyczarowała Na pewno będziesz zadowolona!
Stary 2012-11-18, 14:04   #6483
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Za tydzień. To już niedługo zobaczysz, co Ci pani dr wyczarowała Na pewno będziesz zadowolona!
Wiesz co...ja juz jestem zadowolona mimo,ze mam niespodzinake w stniku ale radosc ,ze juz po i ze napewno jest pieknie bo zaufalam mojej dr w 200%
Stary 2012-11-18, 14:44   #6484
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,
Ja to stale was podczytuję,ale nim nadrobię zaległości,to już nie starcza czsu aby coś napisać. Moja 4 dzieciaków też daje do wiwatu, zwłaszcza 11 latka kłócąc się stale z 5 latkiem.
Pamiętacie jak ja w zeszłym roku się wahałam czy robić czy nie,bo przeprowadzkę miałam. Dałam radę choć 2 tygodnie od zabiegu przeprowadzałam się do nowego domu, dzeci małe a jedno 1 rok miało. Da się zrobić.
No i już mój tż do kościła mnie goni.
Zajrzę jak wróce.

Ja to te tabsy bym chciała nabyć. Dajcie znać czy da się to jakoś zrobić?
Dalmatynka,
jak miło coś takiego przeczytac
Ja też mam przeprowadzkę i małe dzieciaki,stąd moje rozsterki czy sobie poradzę...jednak coraz bliżej mam do tego aby przenieść op na przyszłą jesień aby to jednak wszystko dobrze rozplanować:-/

aniu31,
trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 15:24   #6485
Dalmatynka101
Raczkowanie

Przez pierwsze 2 tyg przychodziła opiekunka do małego żebym go nie musiała podnosić. Potem po ok 3 tygodniach przeprowadzka i niby mebli nie nosiłam,ale wiadomo jak to jest działać trzeba.
Moje piersiaki niby dały radę,ale jak możesz spokojnie poczekać to pewno że poczekaj. Ja chciałam pocichutko coby teściowie się nie dowiedzieli,a wyjeżdżali na wczasy a my ostani czas w innym mieście mieszkaliśmy więc wykorzystałam czas.
Teraz ok, blizny prawie niewidoczne, jedynie ten zrost trochę mnie denerwuje. No i nie wiem czy to czucie w lewej piersi mi wróci,bo to już długo od op. Wogóle to sutki takie nadwrażliwe, żeby nie powiedzieć bolesne czasem coś ukłuje, czasem podszczypie, czasem takie dziwne uczucie niewygody. No pojechałabym do lekarza,ale przeprowadziłam się do innego miasta więc teraz mam dalej i byłaby to wyprawa na cały dzien z maluchem na pokładzie. Do innego trochę mi głupio iść,bo wiadomo jak to jest opiniować "rywala". Na usg byłam w zeszłym roku i ginekolog był zachwycony, mówił,że sa piękne i wcale nie widać, że "robione" no i na badaniu wszystko było dobrze.
Stary 2012-11-18, 16:00   #6486
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kasik, zajrzyj do albumu Belseno, Ona tam nawrzucała moc staników i dziewczyny pisały, które dobrze leżą
A mnie jakoś nie ciągnie do innych staników, chociaż kiedyś zawsze marzyłam o jakichś ślicznych koronkach
A jak Ci idzie pływanie? Umiesz już?
nie nie umiemja sie boje wodyyyybasen chwilowo odpuscilam bo mam duzo pracy no nie mam kiedy ale na pewno wroce karnet czekano ja powoli chcialabym normalny stanik bo pod tego trophy musze zakladac gaziki na sutki bo w pracy mam zimno hehe meczace to

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
o - to nie będzie zaleceń sylwestrowych ja bym pojechała przed Sylwesterm
A co do staniczka- trzeba za pierwszym razem ze trzy godziny w sklepie spędzić po przymierzasz, porównasz jak leży jeden rozmiar jak drugi , jaki fason jest najlepszy. Obwód 70 powinien być dobry- choć i z tym różnie bywa. Trzymaj się zasady że obwód ma być dobry, miska odpowiednia a staniczek wygodny fiżbina jeśli już to najlepiej elastyczna/ergonomiczna- twardy, gruby i kanciasty drut pod żelką to nic wygodnego
ok dzieki za rady zalecenia znam przez tel dostalam wczesniej juz
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 16:59   #6487
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Przez pierwsze 2 tyg przychodziła opiekunka do małego żebym go nie musiała podnosić. Potem po ok 3 tygodniach przeprowadzka i niby mebli nie nosiłam,ale wiadomo jak to jest działać trzeba.
Moje piersiaki niby dały radę,ale jak możesz spokojnie poczekać to pewno że poczekaj. Ja chciałam pocichutko coby teściowie się nie dowiedzieli,a wyjeżdżali na wczasy a my ostani czas w innym mieście mieszkaliśmy więc wykorzystałam czas.
Teraz ok, blizny prawie niewidoczne, jedynie ten zrost trochę mnie denerwuje. No i nie wiem czy to czucie w lewej piersi mi wróci,bo to już długo od op. Wogóle to sutki takie nadwrażliwe, żeby nie powiedzieć bolesne czasem coś ukłuje, czasem podszczypie, czasem takie dziwne uczucie niewygody. No pojechałabym do lekarza,ale przeprowadziłam się do innego miasta więc teraz mam dalej i byłaby to wyprawa na cały dzien z maluchem na pokładzie. Do innego trochę mi głupio iść,bo wiadomo jak to jest opiniować "rywala". Na usg byłam w zeszłym roku i ginekolog był zachwycony, mówił,że sa piękne i wcale nie widać, że "robione" no i na badaniu wszystko było dobrze.
Dalmatynko,
no ja to opiekunkę mam na co dzień,ale tylko po kilka godzin-też planuje zrobić to po cichu,co by nikt nie wiedzial-no jej to powiem,bo i tak by wyszlo;-) Ja Ciebie i tak podziwiam-masz dośc duży implant,choć mi niewiele mniejszy proponowano,bo 485cc w anatomie-przy nim ponoć gorzej się dochodzi do siebie...
A te zrosty to skąd to się biorą??Czy nie własnie dlatego,że może się przeciążyłaś czy coś w tym stylu?? O czuciu w piersi też czytałam,że może zaniknąć,natomiast że brodawki nadwrażliwe to pierwsze słyszę-najcześciej własnie narzeka się na brak czucia...?
Najważniejsze że w środku wszystko w porządku-po op. trzeba robić regularnie usg A z tą kontrolą u innego to masz rację...też nie lubię tego,bo jednak to źle świadczy jak jeden o drugim mówi niekorzystnie-to dla mnie takie mało profesjonalne...no ale może bedziesz jechać w odwiedziny na "stare śmieci" to i lekarza swojego odwiedzisz
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:17   #6488
Amorcio
Wtajemniczenie

Coś o zrostach co prawda nie na implanatach ale dobrze wytłumaczone http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...cet,index.html
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:25   #6489
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Ehh ja to mam teraz problem Przyjaciółka co miała przylecieć do mnie po operacji, żeby chociaż ten pierszy tydzień mi pomóc jednak nie da rady Szwagierka też raczej nic już z urlopem nie wykombinuje. Mój tż będzie tylko w piątek w dzień operacji i przez weekend w domu a później jak nic nie wymyślę, będę musiała radzić sobie sama Cholera nie wiem, co teraz robić:/

Aaaa wczoraj byliśmy na targach erotycznych....a się męskich striptizów naoglądałam no mój tż to mógł podziwiać za to striptizerki Kupiłam sobie dwie bluzeczki Jedną rozsuwaną, po operacji będzie idealna A zrobię sobie zdjęcia w niej przed i po, tak dla porównania, bo zazwyczaj to się porównuje bez ubranek a myślę, że fajnie będzie zobaczyć te efekty również w ubranku dla porównania Tyle tam takiej ślicznej bielizny było...ehh...a kupować teraz już nie ma sensu. Za to w innej miejscowości będą one w marcu i zastanawiam się czy wtedy się tam nie wybrać. W końcu to będzie już 3 miechy po i można będzie porobić zakupy

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:31   #6490
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

No to powiem Wam, że jestem w kropce. Wczoraj spotkałam się z Anne001 i powiem Wam, że te jej cycuszki są przesliczne!!!! w życiu nikt by nie powiedział, że robione!
I dzisiaj porównałam z Klaudeczką (to co oczywiście na zdjęciach) i powiem Wam, że różnica jest gigantyczna przy takim samym implancie!
Jak to wiele zalezy od budowy i wyjściówki pewnie!!
Zadzwonię do Dr w pon i zapytam co sądzi o takim rozmiarze u mnie, czyli Mentor 330cc. U Anne wcale takie duże nie wyszły, widziałam i w ubraniu i bez ale cały wieczór o nich myślałam, no piękniusie są
Matti, czyli zastanawiasz się nad większymi? Co powiedział dr?
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:40   #6491
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Ehh ja to mam teraz problem Przyjaciółka co miała przylecieć do mnie po operacji, żeby chociaż ten pierszy tydzień mi pomóc jednak nie da rady Szwagierka też raczej nic już z urlopem nie wykombinuje. Mój tż będzie tylko w piątek w dzień operacji i przez weekend w domu a później jak nic nie wymyślę, będę musiała radzić sobie sama Cholera nie wiem, co teraz robić:/

Aaaa wczoraj byliśmy na targach erotycznych....a się męskich striptizów naoglądałam no mój tż to mógł podziwiać za to striptizerki Kupiłam sobie dwie bluzeczki Jedną rozsuwaną, po operacji będzie idealna A zrobię sobie zdjęcia w niej przed i po, tak dla porównania, bo zazwyczaj to się porównuje bez ubranek a myślę, że fajnie będzie zobaczyć te efekty również w ubranku dla porównania Tyle tam takiej ślicznej bielizny było...ehh...a kupować teraz już nie ma sensu. Za to w innej miejscowości będą one w marcu i zastanawiam się czy wtedy się tam nie wybrać. W końcu to będzie już 3 miechy po i można będzie porobić zakupy
Kurcze kicia ciężko Ci będzie samej A nie masz jeszcze kogoś kogo mogłabyś poprosić o pomoc?
Stary 2012-11-18, 18:01   #6492
Niezadowolencja
Raczkowanie

Dla niecierpliwych dziewczyn, które lubią święta i muzyczne świąteczne klimaty polecam radio polska stacja Jak co roku już stacja nadaje świąteczne piosenki.
Co do dzieciaków (teraz mogę na spokojnie ogarnąć Wasze wypowiedzi) to pierwsze z sypialni zostało usunięte w wieku 7 miesięcy, drugie w wieku 3 miesięcy. To moje młodsze od razu spało całą noc i samo zasypiało więc tu nie mogę narzekać.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 18:09   #6493
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Matti, czyli zastanawiasz się nad większymi? Co powiedział dr?
W środę idę na drugą konsultację rozmawiać na ten temat. Jeśli dr stwierdzi, że nie zaleca większych ze względu na moją budowę, nie będę protestować, tylko zdam sie na jego fachową opinię.

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 18:22   #6494
Dalmatynka101
Raczkowanie

Mój zrościk polega na lekkim przyrośnięciu brodawki, bo miałam cięcie okołosutkowe i szczerze mówiąc bałam się tego miejsca masować,że mi się blizna rozejdzie. Teraz masuję jednak raczej nic to nie da. Wybieram się na laser.
Stary 2012-11-18, 20:03   #6495
klaudeczka2010
Zadomowienie

WITAM SIĘ Wieczorową porą w nastroju do dupki

SABA gratuluję...ale Ty już o tym wiesz

DALMATYNKOidę zobaczyć twoje cycuchy dla przypomnienia

aaa noo byłam niedawno w albumiku...i jest na co popatrzeć..śliczne wręcz rewelacyjne...

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-11-18 o 20:06
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 20:21   #6496
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
WITAM SIĘ Wieczorową porą w nastroju do dupki

SABA gratuluję...ale Ty już o tym wiesz

DALMATYNKOidę zobaczyć twoje cycuchy dla przypomnienia

aaa noo byłam niedawno w albumiku...i jest na co popatrzeć..śliczne wręcz rewelacyjne...
Klaudeczko a cóż tak z tym nastojem

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-11-18 o 20:25
Stary 2012-11-18, 20:29   #6497
Saba08
Zadomowienie

Klaudeczka dziękuję dziękuję Może strzel sobie drina dla rozluźnienia, problemy odłóż na inny dzień... nie uciekną...
Stary 2012-11-18, 20:38   #6498
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Klaudeczko a cóż tak z tym nastojem
aaa nawaliło mi się w knajpie..chwilowo nie ogarniam..zupełnie...ale już się zbieram bo inaczej oszalejędo końca roku podejmę ostateczne decyzje i mam nadzieję wszystko się ułoży powoli

SABA niee nawet pić mi się nie chce bo mnie łeb boli..coś ze mną nie tak,widzicie??? ale wczoraj znajomi byli i ze 4 driny wypiłam które mi nie wchodziły zresztą więc może przez to łeb mi pęka!!!
Stary 2012-11-18, 20:49   #6499
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa nawaliło mi się w knajpie..chwilowo nie ogarniam..zupełnie...ale już się zbieram bo inaczej oszalejędo końca roku podejmę ostateczne decyzje i mam nadzieję wszystko się ułoży powoli
A jaką masz knajpę?

Kurczę teraz takie czasu, że sklepy z jedzeniem ledwo ciągną. Kiedyś mówiono, że na jedzeniu to się zawsze zarobi....

Moje dziecko zasneło dziś bez cycusia ale była zdziwiona a mnie serce bolało.....i cycuch też wygląda jak świeżo po implancie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-11-18 o 20:51
Stary 2012-11-18, 21:02   #6500
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
A jaką masz knajpę?

Kurczę teraz takie czasu, że sklepy z jedzeniem ledwo ciągną. Kiedyś mówiono, że na jedzeniu to się zawsze zarobi....

Moje dziecko zasneło dziś bez cycusia ale była zdziwiona a mnie serce bolało.....i cycuch też wygląda jak świeżo po implancie
a w jednym centum handlowym,a'la sphinks ale teraz mam żarełko domowe...wszystko sami robimy..od pierogów, przez placki po węgiersku po mielone..ale wraz z kryzysem obroty zmniejszyły mi się o połowę a tym samym długi się porobiły i już mam paranoje,mój tż jest w tym ze mną(tzn,pomaga mi),ale on ma też oczywiście dosyć poważne interesy swoje a też ma pod górkę,już chyba na niczym zarobić się nie da,takie mam ostatnio zdanie..w nic nie wierzę

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-11-18 o 21:03
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:27   #6501
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
a w jednym centum handlowym,a'la sphinks ale teraz mam żarełko domowe...wszystko sami robimy..od pierogów, przez placki po węgiersku po mielone..ale wraz z kryzysem obroty zmniejszyły mi się o połowę a tym samym długi się porobiły i już mam paranoje,mój tż jest w tym ze mną(tzn,pomaga mi),ale on ma też oczywiście dosyć poważne interesy swoje a też ma pod górkę,już chyba na niczym zarobić się nie da,takie mam ostatnio zdanie..w nic nie wierzę
Wszędzie ciężko jest, do Polski kryzys dopiero doszedł, ludzie boją się zwolnień więc kasy nie wydają (wiecie, że Polska jest bardzo wysoko w rankingach oszczędności obywateli?). A masz coś na dowóz?np. do firm, jakieś lunchy?

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Klaudeczko, myślałaś jak można dotrzeć do odbiorców skoro w kanjpie ich mało?

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Krokusiku , samych słonecznych dni dla synka z okazji urodzinek

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Kilka dziewczyn powiedziało mi, że na konsultację mogę iść już teraz.... hi hi szczególnie dziś...to by doktorki miały wyjściówkę
Stary 2012-11-18, 21:31   #6502
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc kobietki

Saba gratulacje

Troche odpoczelam po ciezkim weekendzie chyba pora nadrobic te kilka stron

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:41   #6503
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:

SABA niee nawet pić mi się nie chce bo mnie łeb boli..coś ze mną nie tak,widzicie??? ale wczoraj znajomi byli i ze 4 driny wypiłam które mi nie wchodziły zresztą więc może przez to łeb mi pęka!!!
Klaudeczko sama nie jesteś. Ja się pocieszam, że kiedyś, kiedyś i tak miałam dużo gorzej. Najważniejsze, że masz Tż, który Ci pomaga. Choć jak miałabym być tak na całej lini uzależniona od męża, to bym oszalała i nie chodzi o to, że ON coś by mówił, to ja bym chciała uniknąć takiego stanu rzeczy. Jutro też jest dzień, jakoś to będzie.
Stary 2012-11-18, 22:04   #6504
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Matti, są takie jak chciałam Nie za duże nie za małe i naturalnie wyglądają.

Ale wiecie co, sprawdzałam sobie wymiary biustonosza triumph trophy i nie widziałam 70 pod biustem, a jeśli bym wzięła 75, to miseczka byłaby A!!! No to sobie poprawiłam Szukam innego stanika

Lauren, dzisiaj wyglądają zupełnie inaczej niż wczoraj I faktycznie, nie są krzywe, ale lewy jest jeszcze trochę opuchnięty.
Saba lece do albumu tym Trophy sie nie przejmuj i bierz 75 bo jest ciasny a Ty masz coś podobnie jak ja pod biustem, czarne są ciut luźniejsze. i napewno nie A tylko B albo C, na sam wygląd widze, daj wymiarki co Ci wyszło a doradze.
Stary 2012-11-18, 22:13   #6505
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Klaudeczko sama nie jesteś. Ja się pocieszam, że kiedyś, kiedyś i tak miałam dużo gorzej. Najważniejsze, że masz Tż, który Ci pomaga. Choć jak miałabym być tak na całej lini uzależniona od męża, to bym oszalała i nie chodzi o to, że ON coś by mówił, to ja bym chciała uniknąć takiego stanu rzeczy. Jutro też jest dzień, jakoś to będzie.
dziękuję..będzie..będzie. .wiecie my i tak mamy dobrze,na dodatek moja teściowa finansowo pomaga,ma tylko jednego syncia który z resztą wkurza się trochę bo zawsze był niezależny finanowo i zawsze było super,jest cholernie przedsiębiorczy,ma to po mamusi,a jego interesy(takie wydające się świetne)nie dają rady...w skrócie powiem że związane z farmacjąto co daje radę????????
AMORCIO noo tiaaa...wszędzie gdzie mogłam rozwiozłam ulotki z menu itd,przedsiębiorstwa,firm y itd...sama,osobiście dowożę,ale tylko 2 ,3 miejsca...codziennie jedna firma tylko zamawia,ludzie otwarcie mówią że wolą bułkę do pracy wziąć z oszczędności..więc ....cóż jeszcze...nia mam sił...ja to nie mam głowy tak jak mój tż do tego wszystkiego,skończyłam studia,podyplomówkę później,myślałam o innej pracy,w takowej też się widzę..ale tak się potoczyło..mam wrażenie że jak zamknę knajpę to zacznę nowe życie...ona mnie dobija,mam ją tylko po to żeby długi płacić...aaa dużo by gadać....jak mówię..do końca roku!!!się wyjaśni
Stary 2012-11-18, 22:29   #6506
Amorcio
Wtajemniczenie

To może faktycznie odciąć to co ciąży. Mam koleżankę kilka latek młodszą ode mnie. Była dyr adm w prywatnej szkole wyższej aż pewnego dnia trafiła do lekarza z bólami w mostku. Kobita 34lata stan przedzawałowy....zwolniła się i dochodzi do zdrowia w domu, jeszcze dzieci nie ma, czasu nie było
Stary 2012-11-18, 22:35   #6507
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję..będzie..będzie. .wiecie my i tak mamy dobrze,na dodatek moja teściowa finansowo pomaga,ma tylko jednego syncia który z resztą wkurza się trochę bo zawsze był niezależny finanowo i zawsze było super,jest cholernie przedsiębiorczy,ma to po mamusi,a jego interesy(takie wydające się świetne)nie dają rady...w skrócie powiem że związane z farmacjąto co daje radę????????
AMORCIO noo tiaaa...wszędzie gdzie mogłam rozwiozłam ulotki z menu itd,przedsiębiorstwa,firm y itd...sama,osobiście dowożę,ale tylko 2 ,3 miejsca...codziennie jedna firma tylko zamawia,ludzie otwarcie mówią że wolą bułkę do pracy wziąć z oszczędności..więc ....cóż jeszcze...nia mam sił...ja to nie mam głowy tak jak mój tż do tego wszystkiego,skończyłam studia,podyplomówkę później,myślałam o innej pracy,w takowej też się widzę..ale tak się potoczyło..mam wrażenie że jak zamknę knajpę to zacznę nowe życie...ona mnie dobija,mam ją tylko po to żeby długi płacić...aaa dużo by gadać....jak mówię..do końca roku!!!się wyjaśni

Widzę, że nasi Tż podobni do siebie. Bardzo niezależni. W sumie z takimi ludźmi żyje się dobrze, bo wiadomo na czym się stoi i to w każdej dziedzinie życia.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Klaudeczka dla Ciebie na poprawę nastroju (nawet małą, ale zawsze)

Rozmawiaja owoce egzotyczne.
- Jestem kiwi. Co każdego ożywi.
- Jestem cytryna. Lubi mnie rodzina.
- Jestem marakuja... yyyyy... nie wiem, co powiedzieć...
Stary 2012-11-18, 22:36   #6508
Precelka1
Raczkowanie

Witajcie! Nie było mnie to już ho ho... Mam co czytać! Saba08 gratuluję i ja i wszystkie Was ściskam Na dodatek wczoraj... Jak ten czas leci

Edytowane przez Precelka1
Czas edycji: 2012-11-18 o 22:37
Precelka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:39   #6509
marzenie3
Raczkowanie

a ja wam tylko powiem kochane dziewczynki :
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...
predzej czy pozniej...
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:44   #6510
MyaDiva
Zakorzenienie

Aniu trzymaj się i będę Cię wypatrywać z niecierpliwością ciekawa jestem Twoich cycuszków bo miałaś troszkę pytań zanim się zdecydowałaś ehem: i przypomnę, że już raz Cię doktorek odesłał z kliniki. Teraz już wrócisz z piersiami

Cytat:
Coś o zrostach co prawda nie na implanatach ale dobrze wytłumaczone http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...cet,index.html
O super link- warto przeczytać cały artykuł który ma chyba 5 stron. Choć nie dotyczy piersi ale wyjaśni chociaż co to są zrosty, czemu i jak się robią

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Dla niecierpliwych dziewczyn, które lubią święta i muzyczne świąteczne klimaty polecam radio polska stacja Jak co roku już stacja nadaje świąteczne piosenki.
Kuuurcze- mi takie długie oczekiwanie i bycie w świątecznym nastroju obniża wartość i wyjątkowość tej chwili Choinki i dekoracje pojawiają się w marketach pięć dni po Święcie Zmarłych ściągają dynie i sru choinki Ja niecierpliwa nie jestem - na wszystko jest czas i pora.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości