Ślubujące w 2012 - część II - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 15:25   #4411
blair_90
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
biorę pod uwagę wszystkie góry, Tatry, Beskidy i Karkonosze, z wyjątkiem Bieszczad, bo tam za daleko mamy.. najlepiej jakby było ze SPA zastanawiałam się nad Termabanią. była któraś z Was, warto?
Jesli chodzi o Beskidy to my po slubie bylismy w Ustroniu w Hotelu Belweder. http://www.hotelbelweder.pl/
Maja SPA i moge polecic z czystym sumieniem! Była naprawde bardzo fajnie! Hotel wart swojej ceny!

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 18:30   #4412
kasioonya
Rozeznanie

Hello

Dziękuję za wszystkie opinie dot. wakacji - na pewno skorzystam z Waszych rad Jesteście prawdziwą skarbnicą wiedzy

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
My w weekend mieliśmy premierę Naszego filmu ślubno-weselnego Rodzice płakali tak im się podoba Nasz film

W piątek robiłam sesje ciążową koleżance i pierwszy raz widziałam jak maleństwo kopało w brzuch aż było widać przez skórę kopniaki, takie maleństwo a ile ma siły wspaniały widok

Tak się dziś wkur.... , myślałam, że wybuchnę, telefon mój ma prawie dwa lata i coś się z nim dzieje :/ i dziś zablokowałam go,a On się odblokował i skasowały mi się wszystkie sms-y, a miałam takie bardzo ważne dla mnie wiadomości od początku jak się spotykałam z moim TŻ od 2004:/ Myślałam, że wywalę go przez okno
czy dobrze pamiętam, że sami montowaliście film? pewnie wyszedł świetnie, biorąc pod uwagę to jak super wyglądaliście

ale to musiał być cudny widok - te ruchy Maleństwa w brzuchu Mamy jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałam... Justi Ty zawodowo zajmujesz się fotografowaniem?

Co do smsów - bardzo Ci współczuję, bo też mam takie wiadomości od TŻta i wyobrażam sobie co bym czuła, gdybym je straciła... Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku to jeszcze nie jest takie pewne, że je straciłaś. U mnie takie stare wiadomości są zapisane na karcie SIM i nawet nie wyświetlają się normalnie w folderze "wiadomości" - muszę dopiero wejść w ustawienia, otworzyć pamięć karty SIM i dopiero wtedy mam do nich dostęp, więc może u Ciebie jest podobnie...?
Trochę dni minęło i być może sprawdzałaś już tę opcję, a ja się tu mędrkuję... Po prostu mam nadzieję, że ich nie straciłaś

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

niki19 to fakt - internet to straszny złodziej czasu, ale zbyt przyjemny, żeby z niego zrezygnować mam nadzieję, że bez problemów szybko podłączą Was do "cywilizacji"

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja jestem tak zarżnięta w robocie że nie mam na nic czasu normalnie dramat, nie wiem czy to dlatego że koniec roku czy co ale w każdym razie już się wytrzymać nie da. Do tego jeszcze mnie mój dyrektor wkręcił do jdnego (kolejnego) zespołu analityków i już naprawdę nie wiem jakja na to wszystko czas znajdę.
Do tego odezwał mi się kręgosłup- bunt po 10h siedzeniem przed kompem. poszłąm do lekarza i wynik- 20 zabiegów rehabilitacyjnych no i oczywiście nie dźwigać itp-jasne
biedactwo przykro mi, że masz takie kłopoty z kręgosłupem i do tego tyle pracy... dbaj o siebie

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
biorę pod uwagę wszystkie góry, Tatry, Beskidy i Karkonosze, z wyjątkiem Bieszczad, bo tam za daleko mamy.. najlepiej jakby było ze SPA zastanawiałam się nad Termabanią. była któraś z Was, warto?

a w ogóle to mam pytanie, z racji tego, że pierwsze święta przed nami postanowiłam, że kupujemy żywą choinkę, a ozodoby wykonam własnoręcznie i stąd moje pytanie, macie jakieś wypróbowane przepisy na pierniczki? chciałabym zawiesić na choince, najlepiej takie, które mogą trochę poleżeć też po świętach i nic się z nimi nie stanie

takie piękny dzionek dzisiaj u mnie, słonko tak świeci, że aż się chce żyć.. miłego dzionka wizażanki
Też mi się marzy Termabania - nie byłam, ale jestem pewna, że kiedyś się tam wybierzemy, bo to musi być super. Myśleliśmy nawet, żeby spędzić tam sylwestra, ale ceny zwalają z nóg...

ja niestety nie mam przepisu na pierniczki, ale podejrzewam, że na stronie mojewypieki znajdziesz niejeden ciekawy przepis

cieszę się, że gdzieś w PL dzień był piękny i słoneczny - na Dolnym Śląsku już drugi dzień ciągłej mgły...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-11-15 o 18:45
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 18:43   #4413
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
jestem i ja wpadłam do was na chwilkę bo jestem sama )

My byliśmy w białce tatrzańskiej w pensjonacie pod kotelnicą. Właśnie z grupera bądź gruponu nie pamiętam .Ale wszystko było ok. 200m do termabani, spa, pyszne śniadania i widok na góry.
a cóż to za samotność Cię dopadła? gdzie Małżon?
zapamiętam ten pensjonat skoro taki fajny

a ja mam stresik dziewczyny - jutro po raz pierwszy w życiu będę prowadziła zajęcia warsztatowe (2 x 45 min.) w grupie 22 czwartoklasistów... sama sobie wybrałam temat, napisałam scenariusz itp., ale jakoś boję się, że te dzieci mnie zjedzą
na co dzień mam kontakt z pojedynczymi dzieci w ramach diagnozy lub terapii, a jutro mam aktywizować 22 szkrabów... nie mówiąc o tym, że byłoby fajnie, gdyby te zajęcia im się spodobały i przydały ale to jeszcze nic, bo 27.11. będę z kolei prowadziła prelekcję dla rodziców 8 klas IV i V - czyli jakieś 200 par oczu no ja naprawdę nie wiem, co mi strzeliło do głowy, żeby wychodzić z taką ofertą...

jutro ósme urodziny obchodzi siostrzenica mojego Męża - jak na nudnego i skostniałego pedagoga przystało uznałam już dawno, że będzie od nas dostawała prezenty książkowe lub w postaci gier edukacyjnych czy zestawów kreatywnych (w tamtym roku dostała moje ukochane bajki Brzechwy i wiele z nich zna już na pamięć ). no i teraz miałam kłopocik, bo nie wiedziałam na co się zdecydować... na szczęście szwagierka (ale to dziwnie brzmi ) podsunęła mi pomysł - Lenka dostanie od nas książkę "Martynka Twoja Przyjaciółka", bo podobno mała zakochała się w Martynce No i cieszę się bardzo z tego prezentu - porządnie wydana książka, z ciekawymi tekstami i bardzo ładnymi ilustracjami - gdzie dzieci są dziecięce, a nie "przeerotyzowane". Tak więc polecam Martynkową serię jeśli któraś z Was szuka inspiracji na prezent dla dziewczynki

A teraz życzę miłego wieczorku

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:39   #4414
justiii87
Zakorzenienie

kasioonya - Moi rodzice od 16 lat zajmują się nagrywaniem, fotografowaniem i obróbką wesel i wszystkich imprez okolicznościowych i zarazili mnie i mojego TŻ tą pasją obrabianie swojego wesela jest straszne. Bo zamiast zająć się obróbką to siedzieliśmy i patrzyliśmy jak sroka w złoto końcowy teledysk trwa 3,5 min a łączyliśmy go w całość prawie 5 godzin :/

Uwielbiam dostawać książki więc w lutym zapraszam na urodziny nie pogardzę takim prezentem Dobrze, że są jeszcze dzieci które nie interesuje tylko świat komputerów i potwornych lalek typu Monster High. Ja dostaję białej gorączki jak pytam się bratowej TŻ co kupić siostrzenicy na urodziny, a Ona wymyśla mi jakieś okropne czarownice. W tamtym roku chcieliśmy kupić jej grę planszową to jej matka stwierdziła, że jesteśmy zacofani. Nie ma się co później dziwić, że rozum dziecka odbiega od rzeczywistości skoro cały ich czas wolny pochłaniają jakieś chore gry i zabawki. Ja pamiętam jak skakałam na skakance, grałyśmy w gumę z koleżankami, a teraz dziewczynki nie wiedzą co to za zabawy.

Jestem zła i to bardzo bo w sobotę mam 0 termin egzaminu, a dowiedziałam się o nim wczoraj, a materiału jest tyle, że tylko walnąć się w głowę i to jeszcze gospodarka wodno - ściekowa w przemyśle ratunkuuuuuuuuu

Dziewczyny, ale kusicie mnie tymi wyjazdami w góry Uwielbiam każdego rodzaju wyjazdy. Ja w ogóle powinnam pracować w branży turystycznej wakacje, podróże, wyjazdy

Zobaczcie jaki fajny pomysł Uwielbiam kolorowe, słodkie %
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0661.jpg (71,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0684.jpg (67,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0736.jpg (63,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0631.jpg (53,9 KB, 27 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:11   #4415
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
a ja mam stresik dziewczyny - jutro po raz pierwszy w życiu będę prowadziła zajęcia warsztatowe (2 x 45 min.) w grupie 22 czwartoklasistów... sama sobie wybrałam temat, napisałam scenariusz itp., ale jakoś boję się, że te dzieci mnie zjedzą
na co dzień mam kontakt z pojedynczymi dzieci w ramach diagnozy lub terapii, a jutro mam aktywizować 22 szkrabów... nie mówiąc o tym, że byłoby fajnie, gdyby te zajęcia im się spodobały i przydały ale to jeszcze nic, bo 27.11. będę z kolei prowadziła prelekcję dla rodziców 8 klas IV i V - czyli jakieś 200 par oczu no ja naprawdę nie wiem, co mi strzeliło do głowy, żeby wychodzić z taką ofertą...
Jestem pewna, że będzie super a dzieciaki będą zachwycone Rodzice na pewno tak samo

Cytat:
jutro ósme urodziny obchodzi siostrzenica mojego Męża - jak na nudnego i skostniałego pedagoga przystało uznałam już dawno, że będzie od nas dostawała prezenty książkowe lub w postaci gier edukacyjnych czy zestawów kreatywnych (w tamtym roku dostała moje ukochane bajki Brzechwy i wiele z nich zna już na pamięć ). no i teraz miałam kłopocik, bo nie wiedziałam na co się zdecydować... na szczęście szwagierka (ale to dziwnie brzmi ) podsunęła mi pomysł - Lenka dostanie od nas książkę "Martynka Twoja Przyjaciółka", bo podobno mała zakochała się w Martynce No i cieszę się bardzo z tego prezentu - porządnie wydana książka, z ciekawymi tekstami i bardzo ładnymi ilustracjami - gdzie dzieci są dziecięce, a nie "przeerotyzowane". Tak więc polecam Martynkową serię jeśli któraś z Was szuka inspiracji na prezent dla dziewczynki
O, dzięki za pomysł. Chrześnica męża to rezolutna 5-latka, staram się kupować jej mądre prezenty ale czasem z pomysłem jest ciężko
super, że dajecie takie wartościowe i rozwijające dziecko prezenty, teraz to rzadkość

Cytat:
kasioonya - Moi rodzice od 16 lat zajmują się nagrywaniem, fotografowaniem i obróbką wesel i wszystkich imprez okolicznościowych i zarazili mnie i mojego TŻ tą pasją obrabianie swojego wesela jest straszne. Bo zamiast zająć się obróbką to siedzieliśmy i patrzyliśmy jak sroka w złoto końcowy teledysk trwa 3,5 min a łączyliśmy go w całość prawie 5 godzin :/
Ale macie fajne rodzinne zainteresowania

Cytat:
Jestem zła i to bardzo bo w sobotę mam 0 termin egzaminu, a dowiedziałam się o nim wczoraj, a materiału jest tyle, że tylko walnąć się w głowę i to jeszcze gospodarka wodno - ściekowa w przemyśle ratunkuuuuuuuuu
trzymam kciuki, będzie dobrze

Cytat:
Zobaczcie jaki fajny pomysł Uwielbiam kolorowe, słodkie %
bardzo fajne zdjęcia tylko koleżanka nosi nieuświadomiony deformujący biustonosz

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:30   #4416
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

bardzo fajne zdjęcia tylko koleżanka nosi nieuświadomiony deformujący biustonosz
Deformujący?? A to czemu?? Ja się nie znam na stanikach, zawszę chodzę do mojego ulubionego sklepu "Corin" i tam kobieta dobiera mi idealne staniczki Piersi wyglądają zawsze rewelacyjnie
Stary 2012-11-15, 22:10   #4417
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Deformujący?? A to czemu?? Ja się nie znam na stanikach, zawszę chodzę do mojego ulubionego sklepu "Corin" i tam kobieta dobiera mi idealne staniczki Piersi wyglądają zawsze rewelacyjnie
Bo jest za mały! Na zdjęciu widać, że uciska piersi i po bokach, jak uciska to z czasem może deformować. Biustonosz musi być dobrze dopasowany, w wielu sklepach personel już zna się na braffitingu, więc pani ze sklepu do którego chodzisz widocznie zna się na rzeczy
polecam lekturę: http://www.dopasowana.pl/Jak-dobrac-...nks-pol-8.html
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725
http://stanikomania.pl/pliki/Piersiowka.pdf

Stary 2012-11-15, 23:07   #4418
magnusia
Zakorzenienie

ja na chwlikę- padam.... wróciłam z pacy ok 21 ledwo dycham...nawet nie mam siły Was nadrobić i a trochę posiałyście
widziałam fotki z sesji brzuszkowej- super

spadam lulu- dobranoc kbitki
Stary 2012-11-16, 10:27   #4419
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
a cóż to za samotność Cię dopadła? gdzie Małżon?
zapamiętam ten pensjonat skoro taki fajny
Małżon w domku, a ja w pracy bez szefowej - dlatego jestem sama w pracy. hihih

Dasz sobie napewno radę. Trzeba wierzyć, że 4klasiści nie są tacy straszni.

3mam za ciebie kciuki

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:

Uwielbiam dostawać książki więc w lutym zapraszam na urodziny nie pogardzę takim prezentem Dobrze, że są jeszcze dzieci które nie interesuje tylko świat komputerów i potwornych lalek typu Monster High. Ja dostaję białej gorączki jak pytam się bratowej TŻ co kupić siostrzenicy na urodziny, a Ona wymyśla mi jakieś okropne czarownice. W tamtym roku chcieliśmy kupić jej grę planszową to jej matka stwierdziła, że jesteśmy zacofani. Nie ma się co później dziwić, że rozum dziecka odbiega od rzeczywistości skoro cały ich czas wolny pochłaniają jakieś chore gry i zabawki. Ja pamiętam jak skakałam na skakance, grałyśmy w gumę z koleżankami, a teraz dziewczynki nie wiedzą co to za zabawy.
Ja też jestem za kreatywnymi, roziwjającymi prezentami. Moja mama jak kupuje swojemu chrześniakowi ( a jej pierwszemu wnukowi) jakieś prezenty typu klocki lego, czy jakieś zabawki drewniane czy bajki to troche się krzywi, bo ona by wiecznie kupowała samochody które wydają dzwięki i migają. Bo dziecko wtedy się najbardziej na takiej zabawce skupia a ja lubię jak dziecko się rozwija od małego...

Napewno dasz sobie radę na 0 egzaminie. 3mam kciuki

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

A ja juz czekam na weekend... Za oknem już 2 dzień mgła. Ale my planujemy iść na basen, więc pogoda nam nie przeszkadza. Ciągle walczymy o mieszkanie.
Okazało się że jest zadłużone a właściciel to alkoholik który musi się dgo szybko pozbyć.
cena mocno aktrakcyjna ale jak już kupimy je to chyba się upiję ze szczęscia ( szmapnem bo wóki nie piję )

zmykam popracować bo zaraz wpadnie szefostwo...

Miłego dnia Kobietki

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:19   #4420
justiii87
Zakorzenienie

JJJustynAAA - My też szukaliśmy zadłużonego mieszkania,ale niestety w ty czasie co chcieliśmy kupić nie było nic ciekawego, albo była nieodpowiednia dzielnica, albo za małe mieszkanie. Ceny takich mieszkań są dużo niższe, a koszt zadłużenia rozkładasz sobie na dogodny sposób spłaty Życzę wytrwałości w załatwianiu spraw formalnych. Tylko sprawdźcie czy nie ma tam kogoś dodatkowo zameldowanego bo w przypadku mieszkań zadłużonych i alkoholików później wychodzą różne kwiatki. Moja znajoma zakupiła tak mieszkanie. Nie sprawdzili w spółdzielni, ani w UM i okazało się, że oprócz osoby sprzedającej był jeszcze zameldowany jej współmałżonek który później się pojawił po swoje pieniądze.

magnusia - współczuję! Tyle godzin w pracy , ale to chyba wszędzie tak jest jak się zbliża koniec roku. Ja musiałam już zaplanować swój urlop i zrobić cały harmonogram na cały rok, siedziałam z tym dwa tygodnie po godzinach w domu , a gdzie jeszcze do końca Nie chce mi się nawet o tym myśleć

jojla - myślałam, że zły ze względów fasonowych. Jest za mały to widać na pierwszy rzut oka, ale Ona na co dzień w czasie ciąży nie chodzi w staniku, a jak już coś to zakłada taki sportowy, a do zdjęć założyła taki jaki miała. W tym sklepie co kupuje kobieta naprawdę zna się na rzeczy i jak dobrała mi stanik to w życiu bym nie powiedziała, że mam taki rozmiar, oczy miało z orbit mi nie wyszły
Stary 2012-11-16, 23:20   #4421
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

A ja juz czekam na weekend... Za oknem już 2 dzień mgła. Ale my planujemy iść na basen, więc pogoda nam nie przeszkadza. Ciągle walczymy o mieszkanie.
Okazało się że jest zadłużone a właściciel to alkoholik który musi się dgo szybko pozbyć.
cena mocno aktrakcyjna ale jak już kupimy je to chyba się upiję ze szczęscia ( szmapnem bo wóki nie piję )
Na szczęście już weekend

Trzymam kciuki za walkę o mieszkanie i mam nadzieję, że wkrótce będziemy tu opijac zwycięstwo

wrzucam do klubu trochę fotek od fotografa

Stary 2012-11-17, 08:50   #4422
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
JJJustynAAA - My też szukaliśmy zadłużonego mieszkania,ale niestety w ty czasie co chcieliśmy kupić nie było nic ciekawego, albo była nieodpowiednia dzielnica, albo za małe mieszkanie. Ceny takich mieszkań są dużo niższe, a koszt zadłużenia rozkładasz sobie na dogodny sposób spłaty Życzę wytrwałości w załatwianiu spraw formalnych. Tylko sprawdźcie czy nie ma tam kogoś dodatkowo zameldowanego bo w przypadku mieszkań zadłużonych i alkoholików później wychodzą różne kwiatki. Moja znajoma zakupiła tak mieszkanie. Nie sprawdzili w spółdzielni, ani w UM i okazało się, że oprócz osoby sprzedającej był jeszcze zameldowany jej współmałżonek który później się pojawił po swoje pieniądze.

ceny mieszkań teraz spadły więc to dobry znak i na rynku jest sporo ofert ale jak zaczynasz szukać to nic nie ma . Trzeba uważać na takie zadłużenia bo potem róże kwiatki wychodzą nieźle się można wkopać
Stary 2012-11-18, 18:14   #4423
justiii87
Zakorzenienie

Dziewczyny co tu taka cisza??? Gdzie Wy wszystkie jesteście??
Stary 2012-11-18, 18:31   #4424
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
coś nam wątek podupada

Ja byłam od piątku do wczoraj w domu rodzinnym, odebrać zdjęcia i fotoalbumy z których jestem bardzo zadowolona - dostaliśmy od fotografa w prezencie nasze jedno zdjęcie z pleneru oprawione w ramkę - już wisi na ścianie
a dziś trochę posprzątałam i siedzę przed kompem oglądając serial @ mi trochę daje w kość i ogólnie nic się specjalnego nie dzieje

Stary 2012-11-18, 20:03   #4425
magnusia
Zakorzenienie

u mnie tez nic się ciekawego nie wydarzyło- wczoraj byłam u teściów na urodzinach teścia, siedzieliśmy do 21 i jak wróciliśmy to było po 22 i padnięta byłam.
Dziś od rna właściwie nic nie robiliśmy- trochę prania, sprzątania, jakiś film itp a teraz mąż do roboty poleciał bo jakieś nocne wdrożenie mają i musi być aby systemy odebrać a wróci pewnie nad ranem.
Ogólnie jakoś mi się nic ostatnio nie chce- jak patrzę przez okno i o 16 jest już ciemno jak w środku nocy to mi się wszystkiego odechciewa
Stary 2012-11-18, 20:21   #4426
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez nic się ciekawego nie wydarzyło- wczoraj byłam u teściów na urodzinach teścia, siedzieliśmy do 21 i jak wróciliśmy to było po 22 i padnięta byłam.
Dziś od rna właściwie nic nie robiliśmy- trochę prania, sprzątania, jakiś film itp a teraz mąż do roboty poleciał bo jakieś nocne wdrożenie mają i musi być aby systemy odebrać a wróci pewnie nad ranem.
Ogólnie jakoś mi się nic ostatnio nie chce- jak patrzę przez okno i o 16 jest już ciemno jak w środku nocy to mi się wszystkiego odechciewa
z tym krótkim dniem to rzeczywiście męczące... robi się ciemno w połowie dnia i o 20 mam już wrażenie jakbym siedziała pół nocy i było bardzo późno... byle do wiosny

Stary 2012-11-19, 09:17   #4427
blair_90
Raczkowanie

Ooo widzie, że nie tylko mnie meczy krótki dzień. I z utęsknieniem czekam na wiosne Ale najpierw Święta <3
Własnie mam do Was pytanie bo zostalismy zaproszeni na Sylwestra do znajomych wszytsko super tylko impreze kostiumowa i tu pojawia sie problem. Wszystkie kostiummy jakie widze w internecie to ledwo za tyłek sięgają :P A że jak widziałyscie na zdjeciach drobna nie jestem wiec nie bardzo mam za co sie przebrać. Moze macie jakis pomysł??

Stary 2012-11-19, 10:49   #4428
justiii87
Zakorzenienie

My co roku chodzimy na bal ale halloween-owy i obowiązkowe są stroje w tym roku byliśmy przebrani za pszczółki jak znajdę gdzieś zdjęcia godne pokazania to wstawię
Stary 2012-11-19, 14:16   #4429
blair_90
Raczkowanie

A ja zaczęłam sie zastanawiać czy nie założyć sukienki ślubnej i nie kupić jakigos diademu czy czegoś i przebrać sie za księżniczkę? :P

Stary 2012-11-19, 14:51   #4430
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
ceny mieszkań teraz spadły więc to dobry znak i na rynku jest sporo ofert ale jak zaczynasz szukać to nic nie ma . Trzeba uważać na takie zadłużenia bo potem róże kwiatki wychodzą nieźle się można wkopać

Tak wszystko my załatwiamy bo właściciel zazwyczaj jest na rauszu :/
Ja pracuję w nieruchomościach więc postaram się to tak załatwić by żaden kwiatek nam nie wyskoczył po akcie notarialnym

A ta przy okazji witam wszystkie Panie po weekendzie. oStro wzięłam się za siebie i basen. Byliśmy w sobotę i niedziele. Nauka pływania nie jest wcale łatwa, ale kto powiedział że będzie łatwo. Jestem cała obolała bo okazało się że brak mi totalnie kondycji:/
ale się nie poddaje. Kolejne podejście basenowe planujemy w środę.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Faktycznie coś tu sie ostatnio nie wiele dzieje. masę dziewczyn po ślubie już do nas nie zagląda nie ładnie...

Ja dość intensywnie spędziałam weekend z małżem... I w pracy też jest co robić więc dopiero teraz udało mi się do was zajrzeć.

Kontaktowałam się fotografem. Zdjęcia będziemy mieli dopiero w grudniu, ale rzekomo miał problemy ze zdrowiem i w zamian dołoży nam kilka zdjęć gratis.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Ooo widzie, że nie tylko mnie meczy krótki dzień. I z utęsknieniem czekam na wiosne Ale najpierw Święta <3
Własnie mam do Was pytanie bo zostalismy zaproszeni na Sylwestra do znajomych wszytsko super tylko impreze kostiumowa i tu pojawia sie problem. Wszystkie kostiummy jakie widze w internecie to ledwo za tyłek sięgają :P A że jak widziałyscie na zdjeciach drobna nie jestem wiec nie bardzo mam za co sie przebrać. Moze macie jakis pomysł??
a ja bym założyła coś co by mi odpowiadało. Np spodnie alladynki, sandałki jakąś ciekawą bluzkę i przebrała się za coś w stylu alladyna. Wygodnie i oryginalnie, a ponadto nie wystaje tyłek

Właśnie zbliżają się święta. Czas myśleć o prezentach. macie jakieś pomysły???
Dla rodziców na prezent od Mikołaja wymyśliłam kalendarz na 2013 ze zdjęciami ich pierwszego, ukochanego i jedynego wnuka.
Juz zamówiłam teraz tworzę projekt.
Nie mam pomysłu na prezenty pod choinkę, a teraz to i dla teściów coś by wypadało zorganizować, o moim mężu który nie lubi zwyczajnych preznetów też nie wspomne... ech...

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

A właśnie dziewczyny jakie macie plany na sylwestra ???

Mama Franka

Stary 2012-11-19, 15:42   #4431
blair_90
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

a ja bym założyła coś co by mi odpowiadało. Np spodnie alladynki, sandałki jakąś ciekawą bluzkę i przebrała się za coś w stylu alladyna. Wygodnie i oryginalnie, a ponadto nie wystaje tyłek

Dla rodziców na prezent od Mikołaja wymyśliłam kalendarz na 2013 ze zdjęciami ich pierwszego, ukochanego i jedynego wnuka.
Nie mam pomysłu na prezenty pod choinkę, a teraz to i dla teściów coś by wypadało zorganizować, o moim mężu który nie lubi zwyczajnych preznetów też nie wspomne... ech...

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

O taaak prezenty. Jak co roku kłopot. Moj TŻ cos marudzi, że chciał by nowe radio do samochodu wiec pewnie to mu kupie. A reszcie to zielonego pojecia nie mam.
Pomysł z przebraniem super i zastanowię sie nad nim Dziekuje

A i pochwale sie Wam (i jednocześnie mówiąc to na forum to może bardziej sie zmobilizuje ) zaczęłam ćwiczyć, Narazie w domu, skalpel Ewy Chodakowskiej A od grudnia oprócz tego ruszam na jakiś fitness ) Proszę trzymam kciuki! Do czerwca musze byc piekna

Stary 2012-11-19, 16:36   #4432
justiii87
Zakorzenienie

Basen, fitness, ćwiczenia?? O rany dziewczyny a co to za motywacje??

blair - a co jest w czerwcu?, że tak zapytam?? Drugi ślub ?

Mój TŻ obiecuje mi, że od grudnia pójdziemy na siłownie, ale to z powodów zdrowotnych TŻ. Ma prace siedzącą, z reszto Ja częściowo też. Siedzi po 8 - 10 godzin w pracy i jak wraca do domu to też siedzi przed komputerem bo obrabia wesela i w ogóle nie ma ruchu i zaczęły mu plecy siadać.

Na basen też mi obiecał, ale jak zwykle nie ma czasu

Co do prezentów to kompletnie nie mam pomysłów jak co roku

Dla TŻ na pewno musi być jakiś drobiazg do kuchni bo On uwielbia gotować, piec i wszystko co związane z jedzeniem jaki mój Pascal i wymyśliłam, że w tym roku dostanie noże ceramiczne widziałam fajny komplet i na pewno się z niego ucieszy Dla teściów to zawsze problem bo Oni mają dziwne pomysły w tamtym roku teść zażyczył sobie maszynkę do włosów, której do tej pory ni używa bo jak raz się obciął to musiał przymusowy urlop brać , a my mało nie pękliśmy ze śmiechu w tym roku TŻ pytał się go czy może prostownicy by nie chciał
Stary 2012-11-19, 19:18   #4433
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zaczęłam sie zastanawiać czy nie założyć sukienki ślubnej i nie kupić jakigos diademu czy czegoś i przebrać sie za księżniczkę? :P
Miałam Ci to proponować

Cytat:

Prezenty jak zwykle będę mieć z tym ogromny problem

Planów na sylwestra nie mamy bo mąż na pewno będzie pracował Prawdopodobnie tak samo będzie na święta

Cytat:
A i pochwale sie Wam (i jednocześnie mówiąc to na forum to może bardziej sie zmobilizuje ) zaczęłam ćwiczyć, Narazie w domu, skalpel Ewy Chodakowskiej A od grudnia oprócz tego ruszam na jakiś fitness ) Proszę trzymam kciuki! Do czerwca musze byc piekna
kciuki gwarantowane

Ja zaczęłam chodzić na zumbę

Cytat:
Dla TŻ na pewno musi być jakiś drobiazg do kuchni bo On uwielbia gotować, piec i wszystko co związane z jedzeniem jaki mój Pascal i wymyśliłam, że w tym roku dostanie noże ceramiczne widziałam fajny komplet i na pewno się z niego ucieszy Dla teściów to zawsze problem bo Oni mają dziwne pomysły w tamtym roku teść zażyczył sobie maszynkę do włosów, której do tej pory ni używa bo jak raz się obciął to musiał przymusowy urlop brać , a my mało nie pękliśmy ze śmiechu w tym roku TŻ pytał się go czy może prostownicy by nie chciał

Mój mąż też lubi gotować i robi to wyśmienicie, może też wybiorę dla niego coś fajnego do kuchni

Stary 2012-11-19, 19:19   #4434
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Basen, fitness, ćwiczenia?? O rany dziewczyny a co to za motywacje??

blair - a co jest w czerwcu?, że tak zapytam?? Drugi ślub ?
Ślub kolezanki, gdzie bedzie kilka osob które widziały mnie ostatnio jakies 3 lata przed ciaza i sporo kilogramów mniej temu Wiec trzeba cos zrobic z soba

Stary 2012-11-19, 20:13   #4435
magnusia
Zakorzenienie

blair_90- trzymam kciuki za odchudzanie i motywację- ja się szybko zniechęcam Pomysł z alladynką na przebranie bardzo fajny

ja dziś byłam na pierwszych rehabilitacjach i czuję się jeszcze gorzej niż przedtem no ale tak to na początki jest.
Co do sylwestra- nie mamy jeszcze planów ale już sporo znajomych się pytało co robimy

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

a słuchajcie- dziś naszym przyjaciołom urodziła się córeczka wszyscy na nią czekaliśmy już jest
Stary 2012-11-19, 22:29   #4436
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

a słuchajcie- dziś naszym przyjaciołom urodziła się córeczka wszyscy na nią czekaliśmy już jest
super gratulacje dla przyjaciół

Stary 2012-11-20, 14:01   #4437
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
a podobno jeszcze w dół polecą, gdy się skończy program "rodzina na swoim" my szukamy we Wrocławiu i rzeczywiscie, wyboru za dużego nie ma. Chociaż trafiły nam się 2 superoferty, ale jak juz zadzwoniliśmy to "właśnie się sprzedało"

Cytat:
Tak wszystko my załatwiamy bo właściciel zazwyczaj jest na rauszu :/
Ja pracuję w nieruchomościach więc postaram się to tak załatwić by żaden kwiatek nam nie wyskoczył po akcie notarialnym
trudno jest przewidzieć wszystkie kwiatki ja kupowałam swoje mieszkanie przez biuro, które powiązane było z radcą prawnym, gdzie od razu podpisywaliśmy akt notarialny. Taki rodzinny biznes to był. Sprawdzili mi wszystko, ja sama na własną rękę też wszystko posprawdzałam, wpłaciłam zaliczkę w umowie wstępnej, dostałam klucze, zaczęłam remont i gdy doszło do podpisywania aktu notarialnego okazało się, ze właściciel nie może mi sprzedać mieszkania, bo dopiero co je wykupił. Musiałby płacić jakiś duży podatek. No i zaczęło się kombinowanie, bo chciał się ze wszystkiego wycofać i moją kasę też zabrać jakoś to w końcu doszło do skutku, ale nerwów trochę było

Cytat:
ja dziś byłam na pierwszych rehabilitacjach i czuję się jeszcze gorzej niż przedtem no ale tak to na początki jest.

magnusia te pierwsze rehabilitacje tak właśnie działają, mój Małżonek zawsze tak ma. A później jest już coraz lepiej

Cytat:
Faktycznie nic tu się nie dzieje, gdzie te nasze Pmki?
może na wątku mamusiowym się już udzielają ja próbuję tam w jakiś wątek wejść, ale dziewczyny tak pędzą, że chyba to niemożliwe

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

yhy... a to który teraz już miesiąc, jeśli mogę zapytać? to dobrze, że teraz sytuacja jest już 'opanowana'

konczymy 9. tydzień

Cytat:

Wika 28- gratuluje i cieszę się razem z Tobą

dziękuję

Dziewczyny, a czy Małgoś odzywała się już moze?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:46   #4438
JJJustynAAA
Zakorzenienie

O matko jaka tu cisza...
Dziewczyny gdzie wy się podziewacie.

Malgos chyba jeszcze się wczasuje

pewnie jak wróci to się do nas odezwie.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:

Co do prezentów to kompletnie nie mam pomysłów jak co roku

heheh dobre...

Ja mam ciągle problem z tymi prezentami. Na mikołaja dla rodziców wymyśliłam foto kalendarz z ich jedynym wnukiem. Wyszedł całkiem ładnie Ale pod choinkę nie mam koncepcji.
Dla siebie nie mam problemów już jest zrobiona lista hihih

Ale dla mamy to już totalnie nie wiem co, dla taty jak zwykle jak go pytam to słyszę odpowiedź : ciastko z dziurką
ponadto jest brat i bratowa no i chrześniak...
O matko koszty się piętrzą a do tego trzeba pomyśleć nad czymś oryginalnym...

Wiadomość z ostatniej chwili....
Dzwoniła babka z banku i dostaliśmy kredyt... Jutro moglibyśmy podpisywać umowę kredytową i w poniedziałek akt notarialny no ale nie... Okazał się następny problem. Właściciel nie dopilnował spraw spadkowych i musimy czekac na decyzję US w sprawie podatku od spadków i darowizn wrrr...
Więc akt notarialny przedłuży się do połowy grudnia... masakra

Poza tym dziś znów basen, nauki ciąg dalszy.

A wczoraj byliśmy w kinie na dkf widzieliśmy "lęk wysokości". Bardzo ciekawy film. polecam

Mama Franka

Stary 2012-11-21, 18:29   #4439
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwoniła babka z banku i dostaliśmy kredyt... Jutro moglibyśmy podpisywać umowę kredytową i w poniedziałek akt notarialny no ale nie... Okazał się następny problem. Właściciel nie dopilnował spraw spadkowych i musimy czekac na decyzję US w sprawie podatku od spadków i darowizn wrrr...
super wiadomość o kredycie ale szkoda, że znów jakieś przeszkody
Stary 2012-11-21, 20:34   #4440
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
super, że decyzja kredytowa jest pozytywna szkoda, że z mieszkaniem wychodzą wciąż "kwiatki" ale wierzę, że uda się wszystkie przeciwności pokonać i będziecie się cieszyć z mieszkanka

u nas remont, niekończący się remont ja nic tylko sprzątam a tu końca nie widać, bo nawet dobrze się nie rozpoczęło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości