Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-18, 21:06   #991
akna1102
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
u mnie byly na poczatku w koszach z nowosciami [COLOR="Silver"]
U mnie nawet nie ma takich koszy
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:07   #992
laisla
Zakorzenienie

Star chyba podobnie..ale wiesz, jeśli chodzi o zakup jednego produktu to zupełnie bez sensu taką wyprawę organizować (czas i paliwo)
U mnie także czuję odświeżacz mocno, na szczęście nie za mocno
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:13   #993
bleuclair
Zakorzenienie

Ciotka ostatnio pytała mnie, czy bywają te opiekacze na przecenie w Biedronce(znalazła sobie eksperta jak ja bywam w Biedronce od pół roku może)Więc pytam Was, bo osobiście uważam,że to i tak bardzo korzystna cena i nabyłam właśnie niedawno Orientuje się ktoś?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:14   #994
ekspres do kawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koraalina8 Pokaż wiadomość
piłam malina kardamon i jeżyna
bardzo dobre, a jak pachną! jak tylko otworzę szafkę z herbatami to czuć piękny zapach owocowy
pilam obie, sa pyszne zwlaszcza jezynowa.
ekspres do kawy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:23   #995
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ciotka ostatnio pytała mnie, czy bywają te opiekacze na przecenie w Biedronce(znalazła sobie eksperta jak ja bywam w Biedronce od pół roku może)Więc pytam Was, bo osobiście uważam,że to i tak bardzo korzystna cena i nabyłam właśnie niedawno Orientuje się ktoś?
Tostery przecenili o 10 zł więc może i opiekacze, o ile się jakieś ostaną

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:26   #996
bleuclair
Zakorzenienie

O, to powiem jej,a kiedy można się spodziewać przeceny, pytam bo może sama bym jej kupiła w sumie na Mikołajki nawet, a codziennie do Biedry jednak nie chodzę, a jak będzie przecena to się pewnie ludzie rzucą
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:29   #997
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałam żeby te opiekacze były kiedykolwiek przeceniane, a pojawiają się w ofercie co kilka miesięcy.
Stary 2012-11-18, 21:37   #998
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
z długim rękawem

Dziewczyny żeby było jasne, w ostanich dniach pojawiły się dwa rodzaje miodòw: 1litrowe wielokwiatowe po 14,99zł (jednej wizażance udało się kupić je po 10,99zł-widocznie wkradł się błąd na korzyść klienta) oraz miodki 400g (lipowe i spadziowe) po 10,99zł.
Te pierwsze litrowe są mieszanką z UE i spoza UE i tych właśnie należy unikać (ja osobiście unikam od paru lat, gdy obejrzałam jakiś program o tych miodach) Oczywiście cena kusi, ale mnie to już nie przekonuje.
Te drugie 400gramowe są tylko z UE, widziałam tylko lipowe i spadziowe, ale może w innych Biedronkach są też inne smaki. Ja zakupiłam lipowy Zdecydowanie bardziej polecam te mniejsze. I tylko przypomnę, że one nie są w stałej ofercie, a szkoda
Z tego co wiem w stałej ofercie wszystkie miody jakie do tej pory były są mieszanką z UE i spoza UE, czyli z Chin
Czasem tylko pojawia ten dobry miodek
Oczywiście żaden miód nie będzie tak dobry jak ze znajomej pasieki, to też potwierdzam, ale jak się nie ma znajomych pszczelarzy to dobrze chociaż czytać etykiety

U mnie na Grochowie (Wiatraczna) nie ma, ale nie wiem jak na Międzynarodowej i Terespolskiej, bo akurat nie byłam ostatnio. Wczoraj na Kordeckiego nie rzuciły mi się w oczy więc chyba nie było. Ale mogą być na Jagiellońskiej, na Trakcie w Wesołej albo ewentualnie w Ursusie na Warszawskiej, ale pewna na 100% nie jestem, niestety

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Od 13.12 dopiero

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

cena olejków na poprzedniej stronie 8,99zł
Co do miodów tych litrowych specjalnie dzisiaj sprawdziłam w systemie. Kupowałam je w poniedziałek w cenie 10,99zł. Cena 10,99zł za 1 litr miodu była u mnie przez cały poniedziałek i kawałek wtorku ale nie wiem dokładnie do której godziny
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:43   #999
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Ja powiem tak- jadłam białe Aero- mi nie smakuje (chyba jestem jakimś wyjątkiem)Może dlatego,że ja generalnie nie lubię tego typu deserów, tzn nie wyrzuce, zjem, ale dla mnie niezadowalające smakowo.
Nie jesteś wyjątkiem, mi białe też nie smakują. Karmelowe lepsze.

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Wąchałam, bardzo trudno określić mi czym..takie egzotyczne mieszanki, nie pachną tandetnie, wręcz ekskluzywnie ale dokładnie czym to nie powiem..pamiętasz, podobny problem był przy tych masłach do ciała afryka, azja itp, trudne do uchwycenia składniki albo ja nie umiem ich wychwycić W azji (w różowym)w nazwie była figa albo daktyl w każdym razie.
Chociaż nie powinnam dziękować, bo zaczynam ich chcieć, a mam już zapas kilku żeli
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:45   #1000
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
wiecie może czy te nauszniki są składane?
Nie są składane.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Płyny dwufazowe do kąpieli bielendy pachną pięknie, muszę koniecznie choć jeden wziąć, najładniejszy według mnie ten różowy, z figą, bodajże Azja No i estetyczna butelka, która nie będzie straszyć w łazience
Pojawiły się serki India i u mnie Były dwa ostatnie więc chyba wszyscy czytają nasz wątek ciekawe czy na stałe..
Zastanawiałam się czy czekolada magnetic z żurawiną jest dobra, wzięłam w końcu truflową i nieco za słodka (jak te świąteczne także)
Ketchup madero pikantny także wzięłam.
Panie robiły miejsce na jutrzejsze towary, niezłe zamieszanie było wieczorem.
Może byłaś u mnie, bo u mnie też zamieszanie
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:48   #1001
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Chociaż nie powinnam dziękować, bo zaczynam ich chcieć, a mam już zapas kilku żeli
To w sumie płyn do kąpieli, nie żel..wiesz, ja teraz przyglądam się wszystkiemu pod kątem prezentów gwiazdkowych, a one nadają się myślę doskonale, i ładnie wyglądają i ładnie pachną..w porównaniu np do ofert świątecznych avonu i oriflame myślę, że wygrywają ceną i jakością
Ja jak się naczytam o wszystkich słodyczach to także zaczynam chcieć, a wiadomo jak to się kończy
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Może byłaś u mnie, bo u mnie też zamieszanie
Obawiam się, że nie ale pewnie to typowe przed poniedziałkiem

Chyba nie widziałam takiej ilości wizażanek na naszym wątku..82 osoby

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-11-18 o 21:52
Stary 2012-11-18, 21:55   #1002
karx
Raczkowanie

czy może ktoś mi podać ile pamięci ma PS3 z ofert z prezebtami?
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:00   #1003
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
czy może ktoś mi podać ile pamięci ma ps3 z ofert z prezebtami?
12 gb
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:03   #1004
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Tostery przecenili o 10 zł więc może i opiekacze, o ile się jakieś ostaną
A myjki ciśnieniowe bywają w przecenie? Bo teraz kosztuje ok. 160 zł.
pinaplesss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:16   #1005
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Płyny dwufazowe do kąpieli bielendy pachną pięknie, muszę koniecznie choć jeden wziąć, najładniejszy według mnie ten różowy, z figą, bodajże Azja No i estetyczna butelka, która nie będzie straszyć w łazience
Pojawiły się serki India i u mnie Były dwa ostatnie więc chyba wszyscy czytają nasz wątek ciekawe czy na stałe..
Zastanawiałam się czy czekolada magnetic z żurawiną jest dobra, wzięłam w końcu truflową i nieco za słodka (jak te świąteczne także)
Ketchup madero pikantny także wzięłam.
Panie robiły miejsce na jutrzejsze towary, niezłe zamieszanie było wieczorem.
Muszę jutro zerknąć, czy się u mnie pojawiły te olejki Mam też nadzieję, że dorwę nowe podgrzewacze, Aero i serki India, Toskania i Kalabria, których u mnie nie ma

Czekolada z żurawiną jest pyszna
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:34   #1006
dysia77
Zadomowienie

są już gazetki na stronie Biedronki
http://gazetka.biedronka.pl/g37,Swie..._w_radosc.html
http://gazetka.biedronka.pl/g38,Swie..._w_radosc.html

Edytowane przez dysia77
Czas edycji: 2012-11-18 o 22:47
dysia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 22:35   #1007
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Star chyba podobnie..ale wiesz, jeśli chodzi o zakup jednego produktu to zupełnie bez sensu taką wyprawę organizować (czas i paliwo)
U mnie także czuję odświeżacz mocno, na szczęście nie za mocno
nie no po jedną rzecz to sie napewno nie opłaca a ja dzis byłam w Kaufie we Włocławku, trzeba było krzyczec !
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 23:13   #1008
tszszecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ja piłam ostatnio z TŻ porto, chodzi Ci o to za 29zł bo są dwa jedno właśnie droższe i tańsze jakieś. Ja piłam to droższe i muszą przyznać (nie jest fanką win typ Porto), że to mi smakowało. I mocne jest
Szczerze mowiac nie wiem ile kosztuje, ale chodzi mi o to w tej nizszej butelce.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Stary 2012-11-18, 23:44   #1009
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Muszę jutro zerknąć, czy się u mnie pojawiły te olejki Mam też nadzieję, że dorwę nowe podgrzewacze, Aero i serki India, Toskania i Kalabria, których u mnie nie ma

Czekolada z żurawiną jest pyszna
U mnie było dużo Kalabrii, 2 Indie i ani jednej Toskanii..Z tego, co pamiętam Kalabria była najzwyklejsza, nic szczególnego więc pewnie dlatego.
Dzięki za opinię o czekoladzie z żurawinką

Cytat:
Napisane przez StarFromHell Pokaż wiadomość
nie no po jedną rzecz to sie napewno nie opłaca a ja dzis byłam w Kaufie we Włocławku, trzeba było krzyczec !
Jakoś poradzę sobie chyba bez tego kaufa reszta marketów po drodze więc nie ma problemu
Stary 2012-11-19, 03:11   #1010
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crystal_tokio Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w Biedronce dostanę miód?? Jeśli tak, to z jaką ceną mam się liczyć? (planuję przeznaczyć go do maseczek na włosy, więc jakiś super mega wypasiony być nie musi, ale żeby nie był aż taki zły).
W ogóle, jeśli jest- to czy go kupujecie?
Wystarczyło przeczytać 1 stronę wstecz
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=925

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:
Napisane przez StarFromHell Pokaż wiadomość
P.s. Ten Dysk Toshiba co bedzie od 22.11 ja kupowałam rok temu taki sam tyle że 640GB a nie 500Gb za 199zł a nie za 219zł :P az poszukałam paragonu(gwarancji) od niego wiec ten sie mniej oplaca :P ale dysk działa bez zarzutów!
Znalazlam w gazetce ten Twòj dysk On był 1,5roku temu w sierpniu, obudowa mi się nie podoba, ale nie to przeciez najważniejsze, ale fakt to były ostatnie miesiàce tanich dysków twardych, potem nie pamiętam kiedy dokładnie ale z dnia na dzień dyski zewnętrzne zdrożały średnio o 100zł, dlatego np. 3-4 miesiące temu można było kupić dysk 250 GB za 219zł (gazetka szkolna). A dwa lata temu były w Biedronce dysk Seagate 1TB za 199zł. Widać ròżnicę? Interesowałam się tym swego czasu i chciałam już kupić, a tu nagle ceny podskoczyły w górę, więc wstrzymałam się i teraz widzę że chyba zaczynają tanieć jak mieszkania Nawet sprzedawca w jednym markecie elektronicznym opowiadał mi jak jakiś chłopak z tajnych źródeł dowiedział się o zbliżających się podwyżkach i kupił 100szt. dysków:mdlej e:

---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ----------

Cytat:
Napisane przez dysia77 Pokaż wiadomość
Te gazetki były już wstawiane na forum i omawiałyśmy je również, ale dzięki za linki

---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ----------

Dziewczyny pamiętacie takie drzewka z kwiatuszkami na końcach które świeciły się, takie diodowe za 59zł, były 2 lata temu na święta Bożego Narodzenia. Marzą mi się w tym roku, ale pewnie ich nie będzie w tym roku Biedronko kiedy w końcu będzie oferta związana z nastrojem świątecznym???? A może wogóle nie będzie w tym roku ozdób, bo wg mnie już powinna się pojawić taka oferta, przecież choinki i ozdoby świąteczne pojawiają się w niektórych miejscach już na początku grudnia na mikołajki:/
Wszędzie już można kupić bombki itp., nawet w Lidlu pojawiły się już jakieś ozdoby, a Biedronka się spóźnia;(

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Ciekawe co to za niespodziankę będzie można otworzyć za 15dni
http://www.biedronka.pl/swieta/
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 08:04   #1011
201705250955
Konto usunięte

Dziewczyny, z której gazetki ten olejek kąpielowy? Obejrzałam Radość świątecznych porządków i jedną z prezentami i tam nie widzę? Miała któraś z Was ten olejek? Jaka jest cena? Ja kupuję z Farmony o różnych zapachach, 11 zł butla, ale naprawdę jest warty swojej ceny - super się pieni i daje świetny zapach. Z góry dziękuję.

Acha, i co sądzicie o tych słuchawkach za 59 zł z gazetki z prezentami? Mi by się w sumie przydały teraz na zimę, trochę ogrzały by uszy w autobusie, kiedy nie siedzę w czapce. Ale zastanawiam się, czy za tą cenę szczególnie warto je kupić, czy lepiej namierzyć coś na alledrogo.

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2012-11-19 o 08:06
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 08:07   #1012
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:

Znalazlam w gazetce ten Twòj dysk On był 1,5roku temu w sierpniu, obudowa mi się nie podoba, ale nie to przeciez najważniejsze, ale fakt to były ostatnie miesiàce tanich dysków twardych, potem nie pamiętam kiedy dokładnie ale z dnia na dzień dyski zewnętrzne zdrożały średnio o 100zł, dlatego np. 3-4 miesiące temu można było kupić dysk 250 GB za 219zł (gazetka szkolna). A dwa lata temu były w Biedronce dysk Seagate 1TB za 199zł. Widać ròżnicę? Interesowałam się tym swego czasu i chciałam już kupić, a tu nagle ceny podskoczyły w górę, więc wstrzymałam się i teraz widzę że chyba zaczynają tanieć jak mieszkania Nawet sprzedawca w jednym markecie elektronicznym opowiadał mi jak jakiś chłopak z tajnych źródeł dowiedział się o zbliżających się podwyżkach i kupił 100szt. dysków:mdlej e:
Hmmm ja go napewno w sierpniu nie kupowałam :P bo w sierpniu miałam ślub , a po ślubie kupowaliśmy ten dysk jakos przełom własnie listopada/ grudnia ale mniejsza o to kiedy go kupowałam ! Własnie mi mąż oznajmił ze dyski ostro poszybowały w góre z ceną...
ale ten ziomek co kupił 100szt :O niezły
Skoro ja kupiłam 640Gb za 199zł a teraz jest 500Gb za 219zł to nie wiem czy to tendencja spadkowa ceny, ale sie kłocic nie bede )
Tak czy siak to bardzo przydatna rzecz , jak ktoś ma duzo zdjec, filmow, dokumentow itd.
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 08:22   #1013
201705250955
Konto usunięte

Jakaś fabryka zbankrutowała chyba czy coś się z nią stało - i rzeczywiście dyski podrożały. Ja kupiłam rok temu 500 gb za 230 zł przed podwyżką, teraz takie ceny tylko w B. (a kupiłam w Media Markt).
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 08:24   #1014
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie takie drzewka z kwiatuszkami na końcach które świeciły się, takie diodowe za 59zł, były 2 lata temu na święta Bożego Narodzenia. Marzą mi się w tym roku, ale pewnie ich nie będzie w tym roku Biedronko kiedy w końcu będzie oferta związana z nastrojem świątecznym???? A może wogóle nie będzie w tym roku ozdób, bo wg mnie już powinna się pojawić taka oferta, przecież choinki i ozdoby świąteczne pojawiają się w niektórych miejscach już na początku grudnia na mikołajki:/
Wszędzie już można kupić bombki itp., nawet w Lidlu pojawiły się już jakieś ozdoby, a Biedronka się spóźnia;(

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Dobrze mówisz, na początku grudnia, na bank będą ozdoby, co wam się tak śpieszy, hAmeryka się zrobiła

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z której gazetki ten olejek kąpielowy? Obejrzałam Radość świątecznych porządków i jedną z prezentami i tam nie widzę? Miała któraś z Was ten olejek? Jaka jest cena? Ja kupuję z Farmony o różnych zapachach, 11 zł butla, ale naprawdę jest warty swojej ceny - super się pieni i daje świetny zapach. Z góry dziękuję.
Chyba z żadnej gazetki, tak jak zestawy z dyfuzorem

Ja czekam na karmienie młodego bo bym sobie poszła do biedronki już. . .

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 08:47   #1015
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
a czekolada z ciasteczkami waniliowymi zdobyła moje podniebienie i serce
a w której biedronce dostałaś tą czekoladę bo ja nie mogłam jej u nas znaleźć? bardzo mi zasmakowała ale kupowałam ją jak byłam u taty w innej miejscowość ale przydało by się stałe źródło dostaw

udało mi się tekż kupić osławione areo białe - dobre i mega słodkie
Stary 2012-11-19, 09:00   #1016
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
udało mi się tekż kupić osławione areo białe - dobre i mega słodkie
a u mnie nie ma i chyba już nie będzie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 09:35   #1017
tapetka22
Zakorzenienie

nie bylo mnie od piatku bo bylam zawalona robota a tu propsukcja masowa normalnie!!
Gdybyśmy budowali drogi z taka szybkościa jak Wy piszecie to bysmy byli światowa potęgą

do reczy:

Cytat:
Napisane przez shewild Pokaż wiadomość
Część II
Cytat:
Napisane przez Mithrillek Pokaż wiadomość
Przeceny od poniedziałku:
dziekuje za gazetki
podoba mi sie jedynie waga i znając zycie to kupie mimo tego ze mam;p ale nie taka wypasna
Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
a u mnie nie ma i chyba już nie będzie
aero kupila mi przyjaciołka(biale) i jest przepyszne...
taki troche jak monte to biale;p

serki india sa u mnie ale nie kupowalam, grani nie widzialam

emu sporo bylo za 19,90
Stary 2012-11-19, 09:44   #1018
alamirka
Moderator

Cytat:
Ja tam nie wiem, bo nie jadam, ale mój mąż od dawna kwiczy za tą żurawinową czekoladą i je tylko tą
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 09:44   #1019
mon_soleil
Be Strong. ☑️

kupiłam nauszniki 2 pary

były już te zestawy kosmetyków dla dzieci [po kilka sztuk] i wiele innych zabawek i produktów z gazetki która obowiązuję od 21. Nie podoba mi się taka polityka 'szybszego' wystawiania towaru..

kupiłam też lakier Virtual Fashion Mania w kolorze oberżyny . Przyjechały nowe płyny do demakijażu i mleczka, ale póki co nie kupowałam skoro będą na stałe . Oprócz tego widziałam te olejki do kąpieli Bielendy ale nie wąchałam [z fb Bielendy - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...5250483_n.jpg] i dużo było tych kul do kąpieli z gazetki 'urodowej' nie wiem skąd się nagle wzięły..

'.wiem co mam teraz robić.
oddychać dalej.
bo jutro znów wzejdzie słońce.
kto wie co przyniesie przypływ.'

Edytowane przez mon_soleil
Czas edycji: 2012-11-19 o 09:56
mon_soleil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 10:03   #1020
zaluzja55
Rozeznanie

Tak chwalicie te lakiery do paznokci to może podacie ich cenę? Przepraszam jeżeli już gdzieś była podana
zaluzja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości