|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Dzieb dobry Wy tu o kawkach a aja malinki z jogurtem pije..
My bylismy wczoraj na imprezie. Było fajnie oczywiście każdemu mówiłam, ze mam anginie(miała moja siostra wcześniej) i dlatego nie pije. Było fajnie póki nie namawlai na coś więcej niż alko... Ja bałam sie tańczyć, wiec siedziałam pół nocy przy stole...pewnie już ktos tam pokojarzył fakty ![]() Mam to gdzieś... Moje piersi są wielke i bolącew..kocham je za to. ![]() Wczoraj wieczorem mi brzuch wydeło i poczułam, ze macica rośnie... Boje się uwierzyć w to, że znou jestem w ciąży... Co do ciuszków to zazdrszcze, ze tyle ich macie...marzy mi sie pokoik dla dziecka z mebelkami i taka iloscia ciuszków jakie macie ![]() Lunka zaraz wstawie piesia w klubie ![]() Isia - Pola to znane imie ale Apolonia to to samo?? Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-11-18 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
ja znam jedną Polę, ale ona jest Polianna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() My też zaraz z tż zbieram,y się na objazd rodziców. Do moich, do jego i tak minie niedziela.... Robiłam test,I kreska, jutro zapisze się do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Moja siostra chce nazwać córkę Pola. Ale po prostu Pola (nie Apolonia czy Polianna).
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-18 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Anita Lipnicka ma córkę Polę, mi się bardzo podoba to imię.
Ale mój partner to Paul, więc to by było już za wiele, mieć Pola i Polę w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zadomowienie
|
Chyba tak...
![]() Uciekam. Zajrzę wieczorem,chociaż wiem, że kiepski dziś ze mnie kompan, bo humor raczej nie będzie mi dziś dopisywał ![]()
#3937 |
Raczkowanie
|
moja znajoma miała problem z zarejestrowaniem córki z imieniem Pola, stwierdzili ze taki8ego imienia nie ma, ze mogą dać Apolonia, ale oni sie uparli i udowodnili, ze takie imię istnieje.
![]() uciekam podpatrzec ten nowy Outletpark, mzoe coś ciekawego wynajdę ![]() Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-11-18 o 11:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 |
Zadomowienie
|
Jest też imię Pola, np. Roksa, ale jak zdrobnić Apolonia? Polcia, Pola, Loncia.
Kocurku - mi też się marzy pokoik, ale mimo, że mamy 3 to dziecko z początku będzie u nas w sypialni a potem chyba razem z siostrą. Nasza sypialnia nie nadaje się na pokoik dla dziecka, bo na całej ścianie jest szafa- garderoba i nie wyobrażam sobie co rano wchodzić do dziecka do pokoju, po to, aby wziąć ciuchy do ubrania. Miałam tak z moją mamą i było to wkurzające, jak spałam a ona zapalała światło, bo coś zapomniała albo pogoda się zmieniła. Jakoś damy radę, niektórzy mają gorzej. Także nie mam co narzekać. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Sprawdziłam - Pola Raksa, właściwie Apolonia Raksa.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3940 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Rozeznanie
|
WItajcie
![]() U mnie dziś już lepszy humor ![]() ![]() no i czytałam Was i nie wiem co Wam miałam napisać ![]() Color to już tyle minęło ?! ja pamiętam jeszcze jak narzekałaś, że @ idzie, aż w końcu nie przyszła, tylko zobaczyłaś II kreski ![]() ![]() Luna i Kocur - dobrze, że wieczór nie był zły. Odpoczywajcie ![]() Isia - rozumiem Cie doskonale apropo rozstania z samochodem. Miałam podobnie, gdy musiałam sprzedać swoją pierwszą brykę, tak się przywiązałam do niej, że hej ![]() ![]() Imię Pola też mi się podoba, ale zapewne mój Tż by mnie wyśmiał ![]() ![]() ![]() No to tyle co pamiętam ![]() A ja właśnie powystawiałam ciuszki na allegro, zajmują mi miejsce w szafie jedynie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam się ogarnąć i spadam do koleżanki i jej córeczki ![]() będę wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
Jak wam mija po południe?My chyba wybierzemy sie gdzieś ze znajomymi.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
Miłego dzionka wszystkim życzę
![]() Ja zamelduję się wieczorkiem, właśnie zmierzają do nas moi rodzice ![]() Kurde daaaaaawwwwnnnoooo moje mieszkanie nie było tak czyste jak dzisiaj ![]() ![]() Buziale dla wszystkich i do później ![]()
#3944 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() juz po obiadku i deserku ![]() ![]() a wczoraj maz mi niespodzianke zrobil i zabral na kolacje do chinczykow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | |
Zadomowienie
|
Nom
![]() Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i jak "zaskoczymy" później to się może uda załapać na ten dłuższy macierzyński ![]() Popołudnie z rodzinką. A jak to z rodzinką raz lepiej raz gorzej ![]() Teraz czekam na koleżankę, bo miała wpaść na herbatkę. ![]() Cytat:
Tak jak napisałam na początku, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i jak zajdziemy z tż w ciąże na początku przyszłego roku to się załapiemy na roczny macierzyński ![]() ![]()
![]() |
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zadomowienie
|
![]() Żartuję... ![]() ![]()
#3948 |
Zakorzenienie
|
Eh...no tak przepraszam..:-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mój zły i podły nastrój już powoli mnie opuszcza i odchodzi w zapomniane i dobrze ![]() Przeleciałam tylko tak tyle o ile co pisalyście także wybaczcie jak będe o coś pytać i czegoś nie wiedzieć Obiecuję już poprawę ![]() Z innych tematów to dziś @ miała przyjśc ale nie ma jej jeszcze może jutro zawita z rana jak ostatnio co zdychałam dosłownie wtedy eh zobaczymy nie nastawiam się wcale ale to wcale bo i tak nic nie czuję i ie mam żadnych objawów na fasolkę |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i mimo wszystko ściskam kciuki,aby ta @ nie przyszła do Ciebie jeszcze długoo długo ![]() Wiesz,że szczęście przychodzi zazwyczaj w najmniej spodziewanym momencie ![]()
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Do mnie dziś rano wredna @ zawitała niestety i zdycham właśnie. Jak dobrze że nie muszę chociaż dziś nic gotować a co tu tak cicho |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | ||||
Rozeznanie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Od rana mgła jak mleko nic nie widać, już wole jak jest śnieg i mróz ale jest jaśniej i świci słoneczko. Tż łapie depreche przez ta pogodą a u niego to dziwne, bo to on zawsze mnie z dołka wyciągał. W sobotę chciał juz ubrać choinkę, żeby było jasniej, kolorowo ![]() ![]() Miłego dnia! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wstawać spiochy!!!! Ja juz męża wyprawiłam do pracy. Mam co robić, ale tak mi się nie chce....wczoraj calutki dzień przespałam w piżamie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki kochane!
Nie śpię od 5 rano. Podziwiałam jak za oknem budzi się ranek, zjadłam sobie z córką śniadanko, potem ona do szkoły a ja ogarnęłam trochę w domu i teraz bierze mnie na spanie. Czy ja nie mogę tak normalnie jak większość ludzi spać w nocy? Niezależnie o której się położę i zasnę to i tak mam pobudkę w nocy. Wczoraj zasnęłam przed 1. Chyba czas się przyzwyczajać do nocnych pobudek. Moniś - fajnie, że wróciłaś do nas. ![]() Kocurku - wczoraj chyba większość miała lenia. Gadałam z koleżanką, to mówiła, że przez cały dzień z łóżka nie wstała. Moja córa wstała wczoraj o 12, ja co prawda o 9 ale w południe zaliczyłam spadek i spałam 3 godziny.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spałam pól dnia i cała noc...nie wiem jak ja to robie... Może kochana może własnie sie ciało przyzwyczaja do wstawania w nocy i nad ranem? Mnie coś pierś przestała boleć..schiz mam na maska.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Dziewczyny ja wczoraj po imprezowałam w barze,i dziś umieram na ból głowy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ta pogoda jest paskudna ;/ juz wolalabym snieg a nie taka mgle ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3959 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co ma być to będzie... Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-11-19 o 09:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.