![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Ja ma znów tak że gdy zbliża się @ (tak kilka dni przed 3-4) to waga staje w miejscu albo mam 1-2 kg więcej bo jestem cała napuchnięta.
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Moje dzisiejsze podsumowanie dnia: Śniadanie : płatki z mlekiem Obiadek : rosół z makaronem rybka Tilapia z surówką Podwieczorek: gruszeczka miedzy posiłkami zjadłam tez kawałeczek cista Makowo-jabłkowego domowej roboty (sama piekłam) oraz 2 banany. Mam strasznie duży apetyt czuję ze zbliża się @ Nie jestem za bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia.
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
No to też mam taki apetyt. i na wszystko ochotę.
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Dołączam do klubu
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś ciężki dzień. Dołożyłam sobie jeszcze bieganie i teraz padam na twarz. Czuję, że będzie mi się spało jak nigdy.
![]() Muszę przyznać, że dzisiaj dałam ciała. Bułka słodka z makiem. ![]() ![]() I chciałam napisać, że mam tak samo! Mam cały czas ochotę na coś, jak zbliża mi się miesiączka. ![]() ErnestyLda, możesz wkleić do pierwszego postu link tabeli z dopiskiem, że prosimy wszystkie nowe dziewczyny o wpisywanie się i aktualizowanie danych? Nawet jeśli tego ktoś nie będzie robił to tym, które z niej korzystają ułatwi to odszukanie linku (o ile nie mają zapisanego ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Oj, już to zrobiłaś. Wybacz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Heeej! Dołączam do Was dziewczyny, już jestem w jednym wątku, ale co dwa wątki, to nie jeden
![]() Zaczęłam 11.11, póki co 2 z hakiem spadły, ale wiadomo, że to pic na wodę, początkowe kilogramy są zawsze trochę udawane ![]()
![]() |
#337 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w trakcie @, własnie skończyłam 6 nocek pod rząd, co oznacza że: - jestem padnięta - w domu jest mega bałagan i nie ma co zjeśc zdrowego - nie widziałam sie od 6 dni z mężem, jako ze ja wychodze do pracy to go jeszcze nie ma, jak wraca to on już pojechał - mam ochotę na jedzenie które w porcji zawiera przynajmniej 500 kcal + ![]() Tak wiec pusta lodówka, lenistwo oraz chęc spędzenia wieczoru na luzie z mężem sprawiła, że w moim domu wyglądował kubełek KFC z frytkami i coleslawem. Tak więc tego dnia do udanego nie moge zaliczyc, ale nie przejmuje sie, bo kilka kawalków kurczaka i frytki nie przekreśla ostatnich 10 dni oraz wszystkich moich postanowien ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
A ja się dzisiaj zmierzylam-na czczo itp.I co ja patrzę...?Katastrofa,jak to brzydko wyglada w tych cm.:-(
A w ramach zadośćuczynienia zrobiłam: -10 min z Mel B.na nogi, -10 min z Mel B na pośladki, -20 min aerobicu,który odnalazłam na tym blogu :http://ewelina-szlabs.blogspot.de/20...tums.html#more Panie są tak sexi,że od razu nabiera się ochoty na to,żeby poruszać się jak one,i wyglądać tak jak one.A najlepsza jest instruktorka :-D Edytowane przez annuszka901 Czas edycji: 2012-11-17 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Ja dziś rano weszłam na wagę i zobaczyłam 70,2kg
![]() ![]() Niestety piątkowe wieczory mają to do siebie, że często się grzeszy - ja się skusiłam wczoraj na 2 Ciechany miodowe (ale za to pieszo wróciłam z miasta, by mnie tak sumienie nie gryzło). Właśnie kończę śniadanie (chlebek wasa z twarożkiem i pomidorem oraz zieloną herbatę) siedząc u siebie w pokoju i patrząc na całe miasto tonące we mgle - przepiękny widok ![]() ![]()
![]() |
#341 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale miałam dzisiaj pyszne i zdrowe śniadanko ![]() owsiankę z jogurtem nat, bananem, mandarynką i kiwi ![]() Cytat:
![]() albo to po prostu zwykły przestój i tyle. Zdarza się. Trzeba przeczekać i waga znów zacznie spadać ![]() Cytat:
![]() ja już chyba ze 3dni nie ćwiczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jooo tez tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mieszkasz na wysokim piętrze? ![]() ![]() jestem po śniadaniu - jajko i 3 kromki razowca z serem, pomidorem i papryką dziś nie będzie idealnie bo idę na imprezę ![]() ![]() i oczywiście dieta w weekend - porażka. no ale nic, jutro będzie lepiej. cały czas staram się jeść warzywa ![]() a teraz idę laminować włosy i ogólnie robić się na bóstwo ![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Tez zawsze przed imprezami laminuje włosy :P
Pamiętacie jak pisałyscie o motywujących spodniach? Wczoraj w nocy zamówiłam sobie motywująca sukienkę - tę z mojego zdjęcia profilowego ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
hej...ja też tu nowa...bardzo nowa..wziełam się za siebie bardzo poważnie i mysle ze 19 kg w ciągu niecałych 2 miesięcy to jakiś sukces? z rozmiaru 52 wskoczyłam 46
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madzia123645 Czas edycji: 2012-11-17 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Mój ma brzusio i raczej nigdy go nie zgubi
![]()
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiem Ci, że to moje któreś podejście do biegania i biega mi się w taką pogodę dużo lepiej niż kiedy jest cieplej. Inaczej się oddycha, nie czuć takiego zmęczenia. Polecam, poważnie. ![]() Ja dzisiaj znowu dałam ciała, bo byłam u tżtowej rodzinki na obiedzie i wszystko by było fajnie, gdyby nie te kawałek ciasta z truskawkową galaretką. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Fakt, to jest świetna pogoda na ruch. W piątek wieczorem zrobiłam 30 km na rowerze (Wola-Ursynów-Wola) i jechało się fantastycznie, mgła w powietrzu, rześko, rewelacja
![]() Z tą pogodą i mobilizacją to jest tak, że trzeba to po prostu zaakceptować. Bywa ciepło, bywa i zimno, w takim klimacie żyjemy i tyle. Ktoś kiedyś powiedział: "Pogoda? Zawsze jest. Nieważne - pada, świeci słońce. Musisz nauczyć się akceptować wszystko, co Cię otacza." Da radę się przyzwyczaić. Mi już teraz wszystko jedno, czy jeżdżę latem, czy teraz, przy 1 stopniu "ciepła". Po prostu cieplej się ubieram. Termociuchy robią kawał dobrej roboty, tak swoją drogą. ...btw, nie wiedziałam skąd się bierze moja niechęć do aktywności zimą, zawsze popędzałam swojego dzieciaka na spacerze/sankach, że już do domu, bo to, bo tamto.. i zauważyłam banalnie oczywistą prawdę , jeśli ubierzesz się odpowiednio do pogody i będziesz czuć się komfortowo - nie ma siły, żeby Cię aura zniechęciła do ruchu. Ja się zawsze ubierałam za lekko, bo przecież taka hardkorowa jestem, że po co mi czapka, rekawiczki, czy rajstopy pod spodnie? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słusznie. Zresztą jak się ruszasz to się rozgrzewasz i po chwili już nie czuć chłodu, a dzisiaj jeszcze takie słoneczko. ![]() Dzisiaj o 15 znowu śmigam pobiegać. Co tu sie tak cicho zrobiło?? Mam nadzieję, ze wątek nam nie umiera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Cześć, chciałam się przyłączyć jeśli jeszcze można
![]() ![]()
"Może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. Przyszłość nie jest nam do niczego potrzebna - powiedział mędrzec. W chwili obecnej mamy wszystko, czego nam potrzeba...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zrobilam sobie test na Vitalii i wyszlo mi, ze jem za malo posilkow i za malo warzyw i owocow. Teraz zamierzam dolozyc do mojej diety jabluszka i marchewke, jako samodzielny posilek i mam nadzieje ze bedzie lepiej ![]() Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-18 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Czyli mogę wpisać się do waszej tabelki i rozpoczynać udokumentowaną walkę, której nie wolno zaprzepaścić bo przecież nikt nie widział?
![]() ![]()
"Może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. Przyszłość nie jest nam do niczego potrzebna - powiedział mędrzec. W chwili obecnej mamy wszystko, czego nam potrzeba...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje wczorajsze podsumowanie: - kawałek kurczaka, jabłko, pu erh - woda kokosowa 100 kcal - dwa kawałki kurczaka - gruszka, jabłko - owsianka -gorący kubek (rosołek) -kilka smarties'ów (lenilków) Sama wiem, ze za mało warzyw, ale wszytko wczoraj jadłam w biegu, cieszę się że nie wylądowałam w McDonaldzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#355 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratuluje i tak, odchudzamy sie ![]() Cytat:
![]() u mnie weekend oczywiscie poza-dietowy, eeeh, potrzebuje motywacji!
![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
Hej,
dzisiaj byłam na siłowni, instruktorka ustanowiła mi plan treningowy. Poza tym poleciła mi urzadzenie cardio wave, niby cuda działa przy regularnych ćwiczeniach -celulit ma odpaść, pośladki w górę (przypomina jakby steper, ale na boki), niestety wytrzymałam tylko 20 min. byłam cała mokra, a ona mi jako trening cardio rozpisała 45min, może z czasem się uda. Bardzo się staram nie jeść za dużo, ale w niedzielę zawsze najgorzej, w domu siedzę i kombinuje co by tu można wciągnąć;-). Poza tym jutro kupuję miarę krawiecką i wpiszę się w tabelkę, czy możecie mi powiedzieć jak się wpisać, żebyście też widziały, po wpisaniu co kliknąć, bo tabelka mi się odpala, byłabym wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musisz klinkac w pole, ktore chcesz wypelnic, a kiedy juz skonczysz uzupelniac swoje dane po prostu zamknij tabelke- wszystko sie zapisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
mnie dzisiaj wpadł kawałek tortu czekoladowego i andrut, ale to w południe, więc może aż tak źle nie będzie. Najgorsze jet to, że reszta macha do mnie z lodówki
![]()
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Ja osobiście zastanawiam sie nad jakimskarnecikiem na siłownie albo basen. No ale to jeszcze jest w fazie planów ![]() Moje podsumowanie soboty: Jako że w soboty cały dzien spedzam na uczelni to za dużo tego nie było: rano: jogurt + banan na uczelni: sunbites- chrupiące listki wilelozbożowe ( nie było czasu na nic innego) w domciu zjadłam jeszcze troszke bigosu. No i na tyle. Wiem że nie za ładnie no ale cóż. Dzisiejsze podsumowanie: sniadania nie zjadłam bo biegłam na msze odpustowa(zaspałam :P ) potem koło 11:00 kawa u narzeczonego z ciastkiem ( jak bym nie sprobowała to moja przyszła tesciowa żyć by mi nie dała :P i przykro by jej było a że ja uwielbiam słodkości to nie odmówiłam) obiadek: kluski śląskie, sos, rolada i kapusta czerwona podwieczorek: kawałeczek serniczka kolacja: szałot+ mała paróweczka no i wieczorkiem jeszcze piwko :P No i tak to jest w weekend mam szkołe wiec nie mam czasu by sie poruszac. no i w weekendy dieta nie jest taka jak powinna ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.Jeśli można chętnie do was dołączę.
Mam 162cm.i obecnie ważę 53kg.zawsze ważyłam 48-49kg.i do tej wagi,a raczej rozmiaru i ubrań chcę wrócić.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.