Wszystko o Oriflame cz. XI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 20:55   #721
theMonique
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez Ania1367 Pokaż wiadomość
Wystarczy kupić dwa mydełka bo sama tak kupiłam i zredukowało
to super

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 20:56   #722
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SonjaR Pokaż wiadomość
dziewczyny, chciałam Was spytać co byście zrobiły na moim miejscu
w moim zamówieniu z katalogu 16 mam dwie buteleczki wody Paradise
oczywiście jest niedostępna i podobno nie będzie jej w katalogu 16
jeśli wykreślę te dwie wody z zamówienia, mogę go praktycznie nie składać bo 80 pp nie uzbieram,
poza tym klientce zależy aby wodę mieć a nie na nią nie wiadomo ile czekać...
nie wiem co zrobić
proszę o radę
Wiesz, właściwie to nie masz wyjścia, bo wody tak czy inaczej nie zamówisz, więc jaka różnica czy wykreślisz z zamówienia czy nie?

Jeśli to wazna klientka i ci na niej zależy, to możesz jedynie kupić na Allegro albo poszukać jakiejś konsultantki, która ma akurat na stanie i od niej odkupić, dokładając do tego interesu.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 21:33   #723
roiro
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny! Dopiero zaczynam swoją przygodę z Oriflame, więc przekopuję się przez Wasze wątki;-) Mam dwa pytanie techniczne: Aby zamówić wodę Sparkle za 34,90 wpisuję kod 24585? I drugie: nie mam żadnej swojej grupy, więc na czym polegają "bonusy wynikowe' w wysokości 3% dla zamówienia powyżej 200pkt? Coś nie umiem tego załapać;-) Będę wdzięczna za odpowiedzi, Basia
roiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 22:51   #724
Banshee666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roiro;wpi37661141
Witajcie Dziewczyny! Dopiero zaczynam swoją przygodę z Oriflame, więc przekopuję się przez Wasze wątki;-) Mam dwa pytanie techniczne: Aby zamówić wodę Sparkle za 34,90 wpisuję kod 24585? I drugie: nie mam żadnej swojej grupy, więc na czym polegają "bonusy wynikowe' w wysokości 3% dla zamówienia powyżej 200pkt? Coś nie umiem tego załapać;-) Będę wdzięczna za odpowiedzi, Basia
Wpisz kod na wodę, a cena sama się zredukuje w weryfikacji.
Jeśli uzbierasz 200pp w danym OOK to dostaniesz rabat wynoszący 3% z OH (ok 14-15zl) na kolejne zamówienie (w następnym OOK)
Banshee666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 23:52   #725
Mothernight
Raczkowanie

Żeby mieć wodę Sparkle in Paris za 34,90 trzeba zamówić produkty z katalogu za 99 zł.
Mothernight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 01:07   #726
roiro
Raczkowanie

banshee666 - dzięki za wyjaśnienie;-) Teraz muszę się zmierzyć z przekroczonym limitem kredytowym;-)
roiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:23   #727
Ettel
Przyczajenie

Ile już jest braków, ciekawe jak mam zrobić zamówienie za 80 pp skoro tylu rzeczy już nie ma ;/
Ettel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:02   #728
Natalie24
Rozeznanie

Co sądzicie o nowym męskim zapachu Espionage? Ja już pisałam, że dla mnie zapach jest okropny, ale wygląda na to, że nie jestem odosobniona w swoim zdaniu. Klienci zdąrzyli się już podzielić swoimi opiniami i totalnie nikomu się nie podoba. Babki twierdzą, że jest odpychający, a faceci, którzy u mnie kupują, mówią, że na pewno nie kupią takiego obciachowego zapachu Moim zdaniem zamiast tworzyć taki badziewiasty zapach, powinni na nowo wprowadzić do sprzedaży DeMarco. Do tej pory nie rozumiem czego wycofali tą wodę. To był jeden z najładniejszych męskich zapachów Oriflame, taki ciepły i uwodzicielski.
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:12   #729
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natalie24 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o nowym męskim zapachu Espionage? Ja już pisałam, że dla mnie zapach jest okropny, ale wygląda na to, że nie jestem odosobniona w swoim zdaniu. Klienci zdąrzyli się już podzielić swoimi opiniami i totalnie nikomu się nie podoba. Babki twierdzą, że jest odpychający, a faceci, którzy u mnie kupują, mówią, że na pewno nie kupią takiego obciachowego zapachu Moim zdaniem zamiast tworzyć taki badziewiasty zapach, powinni na nowo wprowadzić do sprzedaży DeMarco. Do tej pory nie rozumiem czego wycofali tą wodę. To był jeden z najładniejszych męskich zapachów Oriflame, taki ciepły i uwodzicielski.
Perfumowana strona w katalogu tej nowe męskiej wody rzeczywiście nie pachnie zachęcająco. Jak składnik do produkcji leków ziołowych
A DeMarco u mnie sprzedawało sie najlepiej, nic nie zastąpiło tego zapachu, ciągle o niego pytają. Dziwne te statystyki. Podobno wycofują coś co się mało sprzedaje ale jak to wytłumaczyć, jak wiem, że dziewczyny zamawiały sporo tej wody, ja też i w ogóle tyle klientów pyta ?
Jak trzeba to niech zmięnią butelkę DeMarco i koniecznie Glaciera bo sie nie podoba bardzo facetom i będzie OK

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2012-11-17 o 12:13
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 12:53   #730
Narrhien
Zakorzenienie

A mnie się Espionage podoba... opis ma pretensjonalny i widać, że "inspirowane" (mało powiedziane) Bondem, ale zapach ładny, ja takie lubię

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 13:44   #731
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Perfumowana strona w katalogu tej nowe męskiej wody rzeczywiście nie pachnie zachęcająco. Jak składnik do produkcji leków ziołowych
A DeMarco u mnie sprzedawało sie najlepiej, nic nie zastąpiło tego zapachu, ciągle o niego pytają. Dziwne te statystyki. Podobno wycofują coś co się mało sprzedaje ale jak to wytłumaczyć, jak wiem, że dziewczyny zamawiały sporo tej wody, ja też i w ogóle tyle klientów pyta ?
Jak trzeba to niech zmięnią butelkę DeMarco i koniecznie Glaciera bo sie nie podoba bardzo facetom i będzie OK
Dokładnie, mi też skojarzył się z jakimiś ziołowymi lekami. DeMarco też miał u mnie spore wzięcie i wciąż się pytają czy będzie jeszcze dostępny.
Stary 2012-11-17, 23:02   #732
Buniat
Zakorzenienie

wąchałam próbkę tej nowej wody Espionage i moje pierwsze wrażenie - olejek kamforowy
drugiego wrażenia nie było i nie będzie
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 23:59   #733
anja1207
Raczkowanie

moja mama miała identyczne skojarzenie! dla mnie to ma coś takiego jak jest w tych preparatach do udrożniania nosa podczas kataru
anja1207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 10:17   #734
egocentryczna
Zadomowienie

Dziewczyny, zamawiała któraś balsam rozświetlający Sparkle in Paris? Widoczne są te drobinki mocno?
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 10:40   #735
MaryAnne
Rozeznanie

Dziewczyny, ma któraś sztyft pod oczy Optimal Oxygen Boost? klientka szuka informacji na temat sposobu użycia, podobno było na ulotce, którą wyrzuciła. ktoś jest w stanie pomóc?

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 10:44   #736
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MaryAnne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś sztyft pod oczy Optimal Oxygen Boost? klientka szuka informacji na temat sposobu użycia, podobno było na ulotce, którą wyrzuciła. ktoś jest w stanie pomóc?
ja mam, stosuję rano przejeżdżając nim skórę pod oczami. ulotki żadnej w opakowaniu nie miałam.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 11:51   #737
goleman
Przyczajenie

czy możecie coś powiedzieć na temat kremów do twarzy mleko i miód,ciekawa jestem jakie są

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

mam jeszcze jedno pytanie może mi pomożecie o co chodzi z tymi premiami jak to wygląda czy możecie mi to jakoś zobrazować, to znaczy jak to się przekłada na pieniądze ile to będzie 3% i od jakiej mniej więcej sumy, dzięki za odpowiedz
goleman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 12:08   #738
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ja mam, stosuję rano przejeżdżając nim skórę pod oczami. ulotki żadnej w opakowaniu nie miałam.
i ponoć dobrze go trzymać w lodówce, bo gdy zimny to działa jeszcze lepiej
Stary 2012-11-19, 12:50   #739
Pralinka1984
Raczkowanie

W piątek miałam dostawę ,niezapakowali mi jednegomydła w płynie dla dziecina fakturze oczywiście jest,napisałam reklamację teraz tylko sie modlę aby szybk odpisali i ją uznali,a zanim to jeszcze wyślą...mam nadzieję że przed 6grudnia się wyrobią...
Wy też macie naklejki na katalogach(bombka) ???zmienili datę ważności katalogu i ponaklejali naklejki zanim pomyśleć o tym przed drukiem cała filozofia oriflame-najpierw wydrukują potem myślą....
Pralinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 13:39   #740
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez yls Pokaż wiadomość
i ponoć dobrze go trzymać w lodówce, bo gdy zimny to działa jeszcze lepiej
dzięki zamawiałam dwa i podobno w jednym była ulotka i nie wiem, czy jakieś tajnej metody użytkowania sztyftu tam nie było
SALIX - świetny blog prowadzisz

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 14:02   #741
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Sztyft powinno się nakładać pod oczy od zewnątrz do wewnątrz, tak odwrotnie jak nakłamy zawsze krem, bo to jest taki preparat, który odprowadza zastałą limfę i poprawia krązenie w ten sposób Mam go jest fajny i rzeczywiście skuteczny, jak macie problemy z podkrążonymi oczami, cieniami i opuchnięciami to polecam szczególnie schłodzony. A i jeszcze było w ulotce, ze nadmiar lekko wklepać chociaż się szybko wchłania i raczej tego nadmiaru nie ma ale może u kogoś inaczej będzie działać.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

[QUOTE=goleman;37696326]czy możecie coś powiedzieć na temat kremów do twarzy mleko i miód,ciekawa jestem jakie są[COLOR="Silver"]

Właśnie testuję krem na noc i mleczko. Ładnie pachną i mają dość treściwą konsystencję. Krem dla cery suchej ale ja mam mieszaną w stronę suchej i dość dobrze się wchłonął. Przyjemna seria. Mleczko ma fajną konsystencję i najlepiej nałożyć na twarz, pomasować, rozpuścić makijaż i zmyć wodą, tak jak sugeruje Oriflame bo wacikiem z tonikiem to raczej długo to potrwa. Ale ogólnie fajne kosmetyki. Jak jeszcze chwilę potestuję to wrzucę opis na bloga bo teraz kończę jeszcze inne kremy i mleczko GG to nowe, jest cudne

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamawiała któraś balsam rozświetlający Sparkle in Paris? Widoczne są te drobinki mocno?
Balsam jest fajny, brobinki małe, diamencki takie, nie brokat. Jak nałozysz więcej to daje trochę bardziej perłowy efekt jak mniej to taki tylko błysk srebrzysty.Proszę tu dokładniej na zdjęciu może zobaczysz: http://www.e-fenomeno.blogspot.com/2...s-na-zywo.html

Czas edycji: 2012-11-19 o 14:04
Stary 2012-11-19, 14:06   #742
Mothernight
Raczkowanie

A kat.1 to już w ogóle ma świetną ważność,całe 2 i pół tygodnia.W rzucaniu kłód pod nogi to widzę,że są coraz lepsi.
Stary 2012-11-19, 17:28   #743
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mothernight Pokaż wiadomość
A kat.1 to już w ogóle ma świetną ważność,całe 2 i pół tygodnia.W rzucaniu kłód pod nogi to widzę,że są coraz lepsi.
Nie jest ważny dłużej niż zwykle? Zawsze katalog 1 był ważny 4 tygodnie.
Stary 2012-11-19, 18:05   #744
joasia_08
Rozeznanie

Dziewczyny widziałyście może zegarek Sparkle in Paris? Klientka chce kupić siostrze na gwiazdkę, a nie chcę jej sprzedawać bubla za 85zł... Chciałam ją namówić na ten ze strony wyprzedażowej, ale siostra lubi perły. W razie czego będę mogła go zwrócić?
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 18:13   #745
egocentryczna
Zadomowienie

[QUOTE=fenomeno2000;376998 53]Sztyft powinno się nakładać pod oczy od zewnątrz do wewnątrz, tak odwrotnie jak nakłamy zawsze krem, bo to jest taki preparat, który odprowadza zastałą limfę i poprawia krązenie w ten sposób Mam go jest fajny i rzeczywiście skuteczny, jak macie problemy z podkrążonymi oczami, cieniami i opuchnięciami to polecam szczególnie schłodzony. A i jeszcze było w ulotce, ze nadmiar lekko wklepać chociaż się szybko wchłania i raczej tego nadmiaru nie ma ale może u kogoś inaczej będzie działać.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez goleman Pokaż wiadomość
czy możecie coś powiedzieć na temat kremów do twarzy mleko i miód,ciekawa jestem jakie są[COLOR="Silver"]

Właśnie testuję krem na noc i mleczko. Ładnie pachną i mają dość treściwą konsystencję. Krem dla cery suchej ale ja mam mieszaną w stronę suchej i dość dobrze się wchłonął. Przyjemna seria. Mleczko ma fajną konsystencję i najlepiej nałożyć na twarz, pomasować, rozpuścić makijaż i zmyć wodą, tak jak sugeruje Oriflame bo wacikiem z tonikiem to raczej długo to potrwa. Ale ogólnie fajne kosmetyki. Jak jeszcze chwilę potestuję to wrzucę opis na bloga bo teraz kończę jeszcze inne kremy i mleczko GG to nowe, jest cudne

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Balsam jest fajny, brobinki małe, diamencki takie, nie brokat. Jak nałozysz więcej to daje trochę bardziej perłowy efekt jak mniej to taki tylko błysk srebrzysty.Proszę tu dokładniej na zdjęciu może zobaczysz: http://www.e-fenomeno.blogspot.com/2...s-na-zywo.html
Dziękuję. Na zdjęciu wygląda ładnie, a przy okazji ciekawy blog
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 20:39   #746
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
SALIX - świetny blog prowadzisz
a dziękuję Ci bardzo właśnie wrzuciłam posta o turkusowym metalinerze z Very Me.

Poza tym muszę wam się przyznać, że jestem zachwycona zapachem żelu Taj Mahal Discover. Na kartce w katalogu zajeżdżał mi tym zielskiem jak w perfumach z serii Ecobeauty, ale trafił do mnie przypadkiem i przepadłam. Rzeczywiście jakby śliwką pachnie. I ten piękny, fioletowy kolor Uważam, że to najfajniejszy żel, z bardzo przeciętnej jak by nie było, serii.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 21:06   #747
Mothernight
Raczkowanie

Katalog 1 obowiązuje 27.12-13.01.Dalej już jak zwykle.
Stary 2012-11-20, 04:38   #748
BlackRoze
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mothernight Pokaż wiadomość
Katalog 1 obowiązuje 27.12-13.01.Dalej już jak zwykle.
witam, a posiadasz link do niego
Stary 2012-11-20, 07:37   #749
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackRoze Pokaż wiadomość
witam, a posiadasz link do niego
katalog nr 1 bedzie dostępny dopiero jak zacznie obowiązywać kat. 17 (przynajmniej oficjalnie) no chyba, że ktoś ma jakieś przecieki, ale zawsze tak było
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 08:58   #750
fenomeno2000
Rozeznanie

Jak na razie wiem tylko, że w katalogu nr.1/2013 będzie nowa woda ale to już wszyscy wiedzą , troche więcej jutro po 11 godz. wrzucę na blogu bo myślę, że uda mi się coś niecoś dowiedzieć. Powinny byc też nowe odcienie lakierów, o nich wczoraj u mnie było: http://www.e-fenomeno.blogspot.com/2...-lakierow.html Jak będą jakieś nowe informacje to napiszę na forum, trzeba się przecież dzielić takimi newsami
Na kolekcję do makijażu More by Demi w kat.nr.1 raczej nie mamy co liczyć. Na 99 % będzie coś w kat.nr.2 .

Czas edycji: 2012-11-20 o 09:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości