|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Sukces! Paznokcie malowane wieczorem, dwie warstwy, utwardzacz/wysuszacz sally hansen, i nie ma rano odciśniętej pościeli, yeah!
|
|
|
|
#4022 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jak się ma łapka?
|
|
|
#4023 |
|
Copyraptor
|
Zazwyczaj i tak rano zmywałam, bo miałam super pościelowe wzory, albo starte końcówki, więc i tak jest sukces
![]() Wciąż złamana, ale się zgina i prostuje coraz lepiej tylko boli, szmira jedna.
|
|
|
|
#4024 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Copyraptor
|
Będę dziś w radiu. Internetowym, ale za to RMFu. Wieści są na fejsie blogowym tu: http://www.facebook.com/Bzdurynn . Można mnie posłuchać i poobśmiewać.
|
|
|
|
#4026 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Konto usunięte
|
ok, uroda urodą, racja, nie każda ładnie wygląda saute -
ale jak ktoś ładny się zapuści, roztyje i nie będzie używac kosmetyków to nic nie pomoże, a swoją drogą ciekawe czemu używamy tyylu kosmetyków i chadzamy na fitness??? bo lubimy kase wydawać?? bo tak robią wszyscy?? |
|
|
|
#4028 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37699577]Kto mi nagra?! Bo mnie nie będzie przy kompie o 18
Głowę u samej dupki urwę, jak ktoś to nagra |
|
|
|
#4029 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37699420]Ale uroda to nie ułożone włosy, tona makijażu i fitness... Liczy się to jak się wygląda w jeansach i t-shircie, bez makijażu i włosów od fryzjera. I albo ktoś jest ładny, albo nie.[/QUOTE]
Czy jak ktoś ma brzydką twarz, a ładne ciało, to jest ładny czy nie? Jest dla mnie jakaś szansa? ![]() Cytat:
|
|
|
#4030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37699914]...czy lasek, które np. nie wyrywają sobie brwi i dalej jest ok
[/QUOTE]Natalia Vodianova?
|
|
#4032 | |
|
Konto usunięte
|
No przecież nie będę tego przez PW załatwiać, bez jaj
![]() Cytat:
Dokładnie
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
Mi się wydaję, zę faktycznie z figurą czy włosami to jeszcze można coś zrobić, ale już jak ktoś ma totalnie brzydką twarz to nie ma siły, zeby był ładny. Jedynie jakaś operacja plastyczna, na szczęście jak dla mnie takich brzydkich osób jest na prawdę niewiele. Tak samo np krzywe nogi, raczej nic z nimi nie zrobimy, i nie mówie tutaj o lekko krzywych, tylko totalnie gdzie np komus się rozchodzą od kolan w dół
Dziewczyny musze się pochwalić! ![]() Pierwszy raz wypróbowałam olejowania, nałożyłam na jakieś 3h olej lniany, potem zmyłam szamponem, nałożyłam kallosa latte a na wysuszone odżywke bez spłukiwania joanny, a dodam ze wczesniej podcięłąm końcówki i nie wierzę ale moje włosy wreszcię jakoś wyglądają! Nie puszczą się, są dużo bardziej gładki no i zaczęły się błyszczeć! Normalnie ciesze się jak dziecko ![]() Co prawda efekt jeszcze nie jest taki jak bym chciała ale może wreszcie znalazłam sposób na moje włoski. Użyłam oleju lnianego który podkradłam mojej mamie, teraz przymierzam się do zakupu, tylko nie wiem czy nie lepiej kokosowy?? A i nie wiem, ale ten olej wnika we włosy? Bo na końcówki nakładałam chyba 3 razy bo ciągle jakoś wysychały. |
|
|
|
#4034 |
|
Konto usunięte
|
nie napisałam że laski przy kości są fe tylko te co się roztyją jak monstra i nie myja włosów, nie depilują pach, nóg, etc, mają mnóstwo pryszczy na twarzy, brudne ręce, sa zapocone itp
|
|
|
|
#4035 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Olej wnika w łuskę włosa Cytat:
|
||
|
|
|
#4036 |
|
Konto usunięte
|
czyli jeszcze gorsze niż brzydkie
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, jaka burzliwa dyskusje wywolalam moim Jamesem. To najlepszy dowod na to ze uroda to rzecz gustu i nie ma czegos takiego jak piekno obiektywne. A co do niego to podoba mi sie nie tylko ze wzgledu na wyglad przeciez, ale na sposob bycia, to jak spiewa, jak gra na gitarze.. Calosc jest harmonijna i w moim typie po prostu
No spojrzcie same ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JUeEcdS-aa0 hiper a Ty mi nie napisalas jak wychowac psa Wlasnie zarzygal dywan, chyba go zarazilam grypa zoladkowa ![]() Znacie jakas strone gdzie pisze jaki produkt ile czasu gotowac/piec/gotowac na parze? Zebym sobie mogla zajrzec w razie potrzeby? Wczoraj pieklam brukselki w piekarniku "na czuja" i sie sfajczyly lekko
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-11-19 o 14:51 |
|
|
|
#4038 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37700627]Kokosowy dla mnie jest najlepszy, ale jeśli masz porowate włosy to może powodować puszenie
![]() Olej wnika w łuskę włosa [/QUOTE] Jasne! A w ogóle to gdzie kupujesz oleje? Ja ostatnio byłam w sklepie tutaj obok ale kurde olej z awokado to chyba był i koszt 25 zł za 100 ml:/ Troszkę sporo. |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Magdalence i
M.in.:balsam Tisane kremy Mincer, te które Ineso zamawiała, ok. 6 zł jedwab CHI kosmetyki Flos Lek lakiery Colour Alike, duuuużo! Nie mogłam się zdecydować jaki kolor wziąć ![]() pomadki Celia, fajne są ![]() Co więcej, Pan może sprowadzić daną rzecz Mnie ma na środę sprowadzić sól do stóp Dr Stopa.Nie miałam dużo czasu, więc oglądałam pobieżnie, ale myślę, że jest tam wiele świetnych rzeczy W różowym, ale nie takim landrynkowym tylko ciemnym. Mam szare spodnie i szary kask, więc właśnie taką chciałam, żeby ożywiła zestaw. Leży idealnie, jest cieplutka, parametry też ma dobre (a już w porównaniu do mojej poprzedniej to niebo a ziemia) i dzięki szarym paskom bo bokach wyszczupla (jak sukienka Kate Winslet) ![]() Nie ma tylko w rękawie kieszonki na karnet, ale wybaczam jej to. W Białce łapie karnet nawet gdy jest w spodniach. nevada.jpg edit: Na zdjęciu wygląda na czerwoną, ale to ciemny róż ![]() A teraz serio: kojarzę Ci się z różowym czy się nabiłaś? ![]() Cytat:
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-11-19 o 15:15 |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
WrednaMyszka
Swietna kurtka. Do takiego zestawu szare spodnie+szary kask różowy idealny Tzn ciemny róż![]() A no to ja się przyznam, różowy uwielbiam, mam sporo rzeczy w tym kolorze ![]() Hiper wyślę do Cb wiadomość co chciałabym się poradzić a nie chce tutaj zaśmiecać. |
|
|
|
#4041 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37700285]Nie ma. Jesteś brzydka i już
Shit. Nie ma nadziei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli dobrze działa lniany, to kup lniany, po co eksperymentować na tym etapie ![]() Z orzechów włoskich jest też dobry. Nabijałam się, miałam przed oczami taki wściekły róż ![]() No wiesz... ja mam taką http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._6585561_n.jpg
|
|
|
#4042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które z Was w ogóle jeżdżą na nartach albo desce? Przyznawać się
![]() Cytat:
Też lubię różowy, ale taki ciemny. Nie lubię tzw. pudrowego różu.To nie jest zaśmiecanie wszystko może nam się kiedyś przydać ![]() Cytat:
Ty masz za to Barbie róż :P
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4044 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja mam na 2 ale w ![]() a malowałam dobre 2h przed spaniem i 2warstwami więc dziwię się że mimo wszystko się odbiły [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37699420] [/QUOTE]nie szczerz się tylko odpowiedz ![]() Cytat:
![]() ja też chcę posłuchać, a nie dam rady ![]() Cytat:
dla mnei jest masa brzydkich ludzi![]() czy tylko na mnie źle działają oleje? Cytat:
bardzo fajna kurtka to jej pojechałaś
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4045 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie Barbie róż, tylko typowy majtkowy róż! Ale co poradzę, że ciepła i nie marzłam przy całodniowym chodzeniu w temperaturze -15?
|
|
#4046 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
odpiszę już z domu, ok? |
||
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ostatnio pokazał mi takie auto mówiąc "Ty, patrz to jest fiat 500! Wszystkie kobiety się nim zachwycają", a mnie się on w ogóle nie podoba
Czy ja jestem jakaś dziwna? Podoba Wam się to pierwsze auto?Ja też narty Ale czasami mam ochotę spróbować na desce ![]() Dzięki ![]() No dobra, niech będzie landrynkowy ![]() Cytat:
Nabijałam się Najważniejsze, że ciepła
|
|
|
#4048 |
|
Nie depcze krokusów
|
NIE!
ale mi się podobają raczej takie http://www.clivesutton.co.uk/images/...tang_1_big.jpg
|
|
#4049 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z Kevinem chodziło o to, że ktoś może być zjawiskowym dzieciakiem, o którego z racji urody będą się zabijać wszyscy spece od reklam, a z kolei po dorośnięciu z urody nie zostanie nic
![]() Koniec świata, mój chłop pisze mi o kosmosie, który nazywa się "dniem wolnym od pracy". Oczywiście oznacza to, że idzie wtedy do tej drugiej
|
#4050 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co nie zmienia faktu, że czuję się ostatnio nieco ułomna jak w babskim gronie zaczynają się rozmowy o jeździe samochodem. albo jak na zajęciach z ekonomii babka nawiązuje do jazdy samochodem tak jakby to była tak naturalna rzecz dla każdego jak nie wiem, posiadanie telefonu a ja nie mam pieniędzy na prawko, boję się, nie widzę się w tym i w ogóle, no..
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Wlasnie zarzygal dywan, chyba go zarazilam grypa zoladkowa 

ale w
dla mnei jest masa brzydkich ludzi