|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Sabao8
Kurczę żelowe cycki, żelowe paznokcie... wymiatasz Ja nie wiem jak Ty możesz z tym żyć? A jak babka ma po ciąży obwisły brzuch to co ma z tą skórą zrobić? Może torbę na zakupy z naturalnej skóry? Będzie wtedy naturalna no i oczywiście będzie boginią sexu! Już widzę śliniących się facetów i fotoreporterów szukających naturalnych piękności z obwisłym biustem i brzuchem po koloana. A co z sińcami pod oczami po zarwanych nocach z dziećmi? To też natura. No a panie po 60-tce? Ciekawe co one mają do powiedzenia (mówię o tych, które dbały o siebie)? A jak któraś zrobi makijaż petmanentny to przecież też już ingerencja w naturę. Nawet plomba w zębie jest ingerencją w to co daje nam natura. Od dziś nie chodzę do dentysty, a co! ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- I jeszcze jedno, co to za mania, że wszyscy przeciwnicy przy temacie silokonów zaczynają się martwić o biedne dzieci w Afryce? Normalnie powtarzają to jak mantrę.
Edytowane przez Niezadowolencja Czas edycji: 2012-11-19 o 18:29 |
|
|
|
#6542 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#6543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może trzy, ale będę naturalna, i dzięki nim zyskam na urodzie. Trzy ząbki dołączą do brzucha, piersi i sińców pod oczami. Normalnie chyba worek sobie zakupię. Jaki polecacie? Chodzi mi o najbardziej naturalny. |
|
|
|
|
#6544 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Klauduś, nie załamuj się, zawsze możesz otworzyć coś innego, bo to Twój własny lokal, tak? Coś się wymyśli Ale temat fajny macie ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
http://demotywatory.pl/3124593/Nogi
|
|
#6545 |
|
Zadomowienie
|
Niezadowolencja nie zapominaj o odrzuceniu perfum i antyperspirantów - to zabija naturalny zapach! Strzeż się!!!
Anika75 pamiętaj, że na szczycie naszej listy są mężowie przeciwni żelkom - już my im pokażemy co to znaczy cycek ![]() A tak serio... trzeba się z tego śmiać, bo jakby człowiek się tym przejął, to wariatkowo pewne
|
#6546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A śmiać się trzeba, dokładnie
|
|
#6547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak zatem wyobraźcie mnie sobie jako sexi kobietę z brzuchem do pasa, z piersiami do brzucha, z sińcami pod oczami, zarośniętą wszędzie, nie stosującą pefum i antyperspirantów, w worku, która jako jedna z 50% zdradza, a zatem i kusi potencjalnych chętnych swym urokiem wewnętrznym, przepraszam zewnętrznym... Normalnie sama bym na siebie poleciała Swoją drogą przyznać mi się tu, która zdradza po zrobieniu piersi! ![]() Co do antyperspirantów, jak chodziłam na ćwiczenia to była jenda taka, która szczerze odradzała je ponieważ stosowanie takich rzeczy jest niezdrowe. Możecie wyobrazić sobie jak miło było obok niej się znaleźć szczególnie po ćwiczeniach.
|
|
|
|
|
#6548 |
|
Zadomowienie
|
Ludzkiego podejścia nie zmienisz, dlatego większość z nas operację trzyma w tajemnicy.
|
#6549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, przecież identyczne komentarze mogłabym usłyszeć (oczywiście wszystko działoby się za plecami, bo ludzie nie potrafią wprost powiedzieć co o tym myślą, a raczej, że zazdroszczą). W przeciągu paru miesięcy zrzuciłam 20 kg, i wtym czasie nie widzieliśmy się ze znajomymi. Po tym czasie jak przyszli, to żona naszego kolegi nie odstępowała go na krok i nie pozwalała, by został ze mną sam na sam (a piersi jeszcze nie miałam zrobionych). Kiedyś jej to nie obchodziło. Jak przyjdą następnym razem to Wam opowiem jaka reakcja była na piersi
|
|
|
|
|
#6550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie napisz Pewnie już wtedy się bała, że się na niego rzucisz, a co dopiero teraz
|
|
#6551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robi sobie kobieta żelki i coś się dzieje...
|
|
#6553 |
|
Rozeznanie
|
joasi wszystkiego najlepszego dla Was
Jutro wstepnie obiecuje fotki ![]() Gdzie podziala sie gwen???
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-19 o 19:54 |
|
|
|
#6554 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jedynie z Tego co napisałaś![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
. Jak to mój mąż mawia- żeby zdradzić wystarczy wyjść, wyrzucić śmieci. Wiemy z obserwacji sąsiadów![]()
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-19 o 20:24 |
|||
|
|
|
#6555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6556 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie muszę sobie gdzieś zapisać strony z postami dzisiejszego dnia.
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Mieliśmy
|
|
|
|
#6557 |
|
Zakorzenienie
|
Mya ciesze sie ze sie podobaja
dziekuje za odwiedzinki![]() Jooasi dawaj foteczki jakies![]() ![]() Dziewczyny widze tu temat sztucznosci ruszyl nie ma co czytac takich wypocin kogos kto nie ma pojecia o tych sprawach. Ja tam zawsze mowie ze jak komus sie nie podoba to niech nie patrzy
|
#6558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahhaah
|
|
#6559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli tylko gadają to niewiele to pomaga.... ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- [QUOTE=Niezadowolencja;377 06087]No tak zatem wyobraźcie mnie sobie jako sexi kobietę z brzuchem do pasa, z piersiami do brzucha, z sińcami pod oczami, zarośniętą wszędzie, nie stosującą pefum i antyperspirantów, w worku, która jako jedna z 50% zdradza, a zatem i kusi potencjalnych chętnych swym urokiem wewnętrznym, przepraszam zewnętrznym... Normalnie sama bym na siebie poleciała Zapomniałyście jeszcze dodać,że ta kobieta będzie zawsze zgodnie twierdzić iż "starzeję się z godnością"....bo przecież my jesteśmy te co nie możemy się z nią pogodzić!!! |
|
|
|
|
#6561 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laski
Ahh chyba bardzo mocno te kciuki trzymałyście, bo kredyt nam przyznali W sobotę nam na konto przeleją, tylko tż musi jeszcze jechać podpisać, ale to już zwykła formalność a szwagierka być może jednak cosik wykombinuje z urlopem, ale nie przyjechała by przed operacją tylko w niedzielę po niej. A wtedy to bym kolegę po nią posłała, więc z odbiorem z lotniska nie byłoby problemu. Ale jutro na 100% da mi znać Oby tylko ma radość nie była przedwczesnaIlonko jak ze szwagierką nie wypali z sąsiadami nie ma szans. Najbliżej Ci z dzieciaczkami mieszkają przy samej szkole. Wszyscy tam samochodami dowożą dzieciaki. A ci sąsiedzi koło nas to jak mają to wiele starsze ode mnie i już samodzielne ![]() Jooasi ja również 100 lat "Wam" życzę oraz coraz to lepszego współżycia na dalszą drogę ![]() ![]() P.S. Jak przeczytałam to "mój prywatny mąż" to myślałam, że padnę ze śmiechu
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-19 o 21:46 |
|
|
|
#6562 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zobaczy biust to chyba na smyczy go będzie trzymać ![]() Swoją drogą po zrobieniu cycochów czuję się bardziej sexi, a Wy? A jak mi dobrze z tym ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=iloona79;37709982]Ciekawe co oni wszyscy robią w sprawie dzieci w Afryce?? Jesli tylko gadają to niewiele to pomaga.... ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#6563 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNKI KOCHANE JESTEŚCIE I DZIĘKUJĘ ZE TRZYMACIE ZA MNIE KCIUKI A JOAŚ MASZ RACJĘ...dawno powinnam wiedzieć co zrobić...muszę w końcu mieć jaja
![]() i JOAŚ STO LAT STO LAT DLA TWOICH NAJPIĘKNIEJSZYCH CYCKÓW NA ŚWIECIE ![]() NIEZADOWOLENCJA posikałam się ze śmiechu z WAS ....ta naturalność jest mega!!!chciałabym Cię taką zobaczyć![]() no i nie rzucaj się na biednych mężów koleżanek
|
#6564 |
|
Zadomowienie
|
Kicia trzymam kciuki teraz za urlop szwagierki
Dziewczyny nasza godność po prostu ma inne zdanie na temat starzenia się niż natura
|
#6565 |
|
Zadomowienie
|
SABA sen jest przekichany..wiem o co chodzi....trochę to potrwa,ale jak już mykniesz na boczek to będzie jak w bajce!!!ja miesiąc ponad sama w salonie spałam aż już mój tż zaczął się wkurzać,a mi tu było wygodniej
|
#6566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz czas na mnie A dowcip oddaje prawie całą mnie: Hrabia puka do drzwi Hrabiny: - Hrabino, azaliż mogę wejść? Hrabina na to: - A wejdź, a zaliż! |
|
|
|
|
#6567 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;377 10770]U Ciebie trzeba aż śmieci wyrzucić, ja poszłam do kuchni zrobić herbatę, a już jego żonka za nami cyk, cyk, cyk i patrzy jak rozmawiamy.
Jak zobaczy biust to chyba na smyczy go będzie trzymać ![]() Swoją drogą po zrobieniu cycochów czuję się bardziej sexi, a Wy? A jak mi dobrze z tym ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Właśnie też tak myślę, że z żelkowymi cycuszkami będę się sama ze sobą czuła bardziej sexi... szczególnie przed lustrem topless...a moje lepsze samopoczucie=lepsze samopoczucie całej rodziny Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-19 o 22:02 |
|
|
|
|
#6568 |
|
Zadomowienie
|
Kluduś a kiedy będę mogła na boczek? Ja już odczuwam poprawę 5 doby - wstałam kilka razy sama z łóżka i już mi się opuchlizna na piersi zaczęła powiększać:/ muszę wyluzować.
Niezadowolencja nie wstawiaj dowcipów, ja jeszcze nie mogę się śmiać
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-11-19 o 22:02 |
|
|
|
#6569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kichałaś już????na boczek...hmmm..koło 10 doby,2 tyg jakoś tak...jak nie bolało to już z poduchami działałam ...
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-19 o 22:07 |
|
|
|
|
#6570 | |
|
Raczkowanie
|
Amorcio
[/COLOR] To znaczy, że sąsiadów zmieniliśmy , już 9lat temu, teraz żelków , nowych nosków, liftingów, doczepianych włosów itp itd w okolicy całkiem sporo ![]() ![]() [/QUOTE] Coś zbyt wiele wiesz o sąsiadach i wyrzucaniu śmieci, przyznaj się, że jesteś wśród tych 50%, które zdradzają! I sąsiadami się tu nie zakrywaj, bierzesz z nich przykład diablico ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez Niezadowolencja Czas edycji: 2012-11-19 o 22:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Ja nie wiem jak Ty możesz z tym żyć?
A jak babka ma po ciąży obwisły brzuch to co ma z tą skórą zrobić? Może torbę na zakupy z naturalnej skóry? Będzie wtedy naturalna no i oczywiście będzie boginią sexu! Już widzę śliniących się facetów i fotoreporterów szukających naturalnych piękności z obwisłym biustem i brzuchem po koloana. A co z sińcami pod oczami po zarwanych nocach z dziećmi? To też natura. No a panie po 60-tce? Ciekawe co one mają do powiedzenia (mówię o tych, które dbały o siebie)? 

. Jedynie z Tego co napisałaś

hahahhaah

....ta naturalność jest mega!!!chciałabym Cię taką zobaczyć