Wszystko o Avonie - Część II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-23, 07:27   #4861
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A jeszcze zapytam Was o odżywki do włosów, właśnie zapuszczam i narazie mi się Nivea skończyła, chciałabym wybróbować cos nowego ale i skutecznego , bo zapuszczam włosy i chcę je wzmocnić
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 07:35   #4862
Basienka27
Raczkowanie

Witam a ja mam pytanie czy ktoras z Was miala ten podwojny krem liftingujacy pod oczy? czy moze lepszy jest w tej serii przeciw pierwszym oznakom starzenia? jesli mozna to prosze o opinie bo nie wiem na ktory sie zdecydowac. Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 07:45   #4863
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam a ja mam pytanie czy ktoras z Was miala ten podwojny krem liftingujacy pod oczy? czy moze lepszy jest w tej serii przeciw pierwszym oznakom starzenia? jesli mozna to prosze o opinie bo nie wiem na ktory sie zdecydowac. Pozdrawiam i zycze milego dnia.
mam dwie klientki po pięćdziesiątce i obie rozpływają się w zaletach na temat kremu liftingującego. mówią, że to najlepszy krem jaki w życiu miały. niestety sama nie stosowałam, więc nie moge powiedzieć jak działa, ale słyszałam raczej same dobre opinie na jego temat.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 07:55   #4864
isole
Raczkowanie

przeglądnęłam ofertę internetową, mam z niej ten PEELING DO SKÓRY SUCHEJ - jak dla mnie jest beznadziejny tzn po 1 użyciu byłam zadowolona ma konsystencję gęstego przeźroczystego żelu z niebieskimi drobinkami, które trzeba dość długo wcierać w skórę żeby się rozpuściły (ja kiedyś zrobiłam to niedokładnie i miałam popołudniu długą niebieską linię jakbym się porysowała długopisem ) używam go sporadycznie bo ja nie mam bardzo suchej skóry i dla mnie jest chyba za tłusty nie wiem jak to określić

napaliłam się na emulsję algową mam nadzieję że wystarczy, czekam na podgląd fa z 03
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 08:00   #4865
isole
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A jeszcze zapytam Was o odżywki do włosów, właśnie zapuszczam i narazie mi się Nivea skończyła, chciałabym wybróbować cos nowego ale i skutecznego , bo zapuszczam włosy i chcę je wzmocnić
ja używam po myciu odżywki AT do swojego rodzaju włosów raz na 1-2 tygodnie maseczkę AT a od czasu do czasu serum na zniszczone końcówki - do fryzjera chodzę co 4-5 mies podciąć włosy żeby się układały ale końcówek rozdwojonych 0
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 08:04   #4866
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

miałam kiedyś ten sztyft i nie zauważyłam kompletnie żadnych efektów...

hmm.. ale jak za taką cenę to i tak warto wziąść i wypróbować
Stary 2007-02-23, 08:22   #4867
Basienka27
Raczkowanie

Dziekuję ,no ja mam 27lat ale zauwazylam ze najwyzszy czas zaczac dbac o skore wokol oczu. bo potem to moze bedzie za pozno.
Stary 2007-02-23, 08:25   #4868
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
mam dwie klientki po pięćdziesiątce i obie rozpływają się w zaletach na temat kremu liftingującego. mówią, że to najlepszy krem jaki w życiu miały. niestety sama nie stosowałam, więc nie moge powiedzieć jak działa, ale słyszałam raczej same dobre opinie na jego temat.
Dziękuje Ci margo80.
Stary 2007-02-23, 08:34   #4869
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Ja też słyszę same rewelecje na temat tego kremu
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:03   #4870
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
dzieki za informacje
też wydaje mi sie że ta cena jest troche za wysoka - narazie sobie odpuszczę jej zakup - może kiedys będzie na wyprzedaży
drobiazg

a ja polecam nawilżający krem do ciała z SSS, jak dla mnie lepszy jest od różowego balsamu z tej samej serii

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:08   #4871
evilcia
Zadomowienie

A czy 22-latka może go używać? Bo tak się koło niego kręcę od jakiegoś czasu..

Moje zamówienie z 4 (jeszcze nie zamawiałam z 3, ale co tam):
- Matujący puder przeciw wypryskom
- Płatki peelingujące do stóp
- Płyn do kąpieli Mango i passiflora
- Okularki z netto (mam nadzieję, że starczy dla mnie)
- Może krem liftingujący pod oczy (najwyżej mamie dam)
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:09   #4872
harrietta
Raczkowanie

Dziewczyny mam przed sobą Kat.4 i zastanawiam się czy błyszczyk 1621 2(str.42) będzie pasował do konturówki 1195 7(str.45)

A tak w ogóle to jak konturówki 1194 0 (Mystery Mauve) i 1196 5 (Perfect Plum) wygladają w rzeczywistości - ciężko ocenic patrząc w sam katalog.
harrietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:15   #4873
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a się chyba wścieknę
dostałam wczoraj zamówienie z drugiego terminu z K03 (w ogóle szok-paczka po 18 przyszła), w którym zamawiałam dwa pakiety próbek podkładu Perfect Wear - klientki chciały moc ocenić sobie kolory,żeby dobry kupić w K04 i kilku zależało, żeby zobaczyć ten najciemniejszy odcień Honey. No i fajnie - próbki przyszły, tylko że one są stare (tzn. wypradukowane bodajże w maju 2006 r.) i nie mają odcieniu Honey, bo po co, tylko w pakiecie jest odcień Golden Caramel, który przecież został już jakiś czas temu wycofany

no i teraz znów zonk, bo co ja mam klientkom powiedzieć?
czy któraś z Was orientuje się, czy ten odcień Honey to jest w jakimś stopniu zbliżony do tego starego Golden Caramel? może widziałyście ten odcień?

ja i tak zaraz napiszę maila do avonu - niech mi odpiszą, czemu dają mi stary odcień, albo chociaż jak on wygląda i do czego jest zbliżony
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:18   #4874
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
A czy 22-latka może go używać? Bo tak się koło niego kręcę od jakiegoś czasu..
chodzi Ci o ten krem liftingujący okolice oczu z anew?
jak takto możesz bo ten krem jest z serii anew clinical, która nie ma ograniczeń wiekowych
poza tym nawet w katalogu jest przy serii clinical napisane :dermokosmetyki, niezależnie od wieku no, ale wiadomo,że 15-latka nie będzie ich używac ale po 20 to myślę, że jest ok
Stary 2007-02-23, 09:18   #4875
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Ja do nich pisałam z pytaniem dlaczegóż to nie ma próbek wszystkich zapachów i kiedy pojawią się poszczególne probki. Odpisali mi miałkiego maila że oczywiście starają się i robią co w ich mocy aby poszerzyć ofertę próbek. Oni we wszystkim mają spóźniony zapłon!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-23, 09:22   #4876
ancia19
Zadomowienie

Dziewczyny, a czy któraś z Was widziała na żywo ten mus brązujący Arabian Glow? Czy on jest w konsystencji taki, jak podklad w musie? Jak kolory? I czy ma rozświatlające drobinki?
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 09:23   #4877
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja do nich pisałam z pytaniem dlaczegóż to nie ma próbek wszystkich zapachów i kiedy pojawią się poszczególne probki. Odpisali mi miałkiego maila że oczywiście starają się i robią co w ich mocy aby poszerzyć ofertę próbek. Oni we wszystkim mają spóźniony zapłon!
dla mnie to są 100 lat za murzynami
to jak mają opóźniony zapłon to niech mi opiszą jak wygląda odcień, do którego jest zbliżony i jak jeszcze chcą go opisać

byłam pewna,że to będzie już nowy pakiet, bo jest napisane pakiet 6 odcieni - to patrzę w K04 no jest sześć odcieni, a w starych katalogach (np. 03. 02) było już tylko 5 odcieni podkładu perfect wear, a tu mi przysłaki 6 odcieni tylko z golden caramel
Stary 2007-02-23, 09:24   #4878
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was widziała na żywo ten mus brązujący Arabian Glow? Czy on jest w konsystencji taki, jak podklad w musie? Jak kolory? I czy ma rozświatlające drobinki?
ja go nie widziałam co prawda, ale wydaje mi się, że konsystencję może mieć rzadszą (żadszą) niż podkład w musie.
Ale mogę się mylić
Stary 2007-02-23, 09:24   #4879
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
chodzi Ci o ten krem liftingujący okolice oczu z anew?
jak takto możesz bo ten krem jest z serii anew clinical, która nie ma ograniczeń wiekowych
poza tym nawet w katalogu jest przy serii clinical napisane :dermokosmetyki, niezależnie od wieku no, ale wiadomo,że 15-latka nie będzie ich używac ale po 20 to myślę, że jest ok
Tak o ten krem pytałam. Dziękuję za odpowiedź
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-23, 09:32   #4880
margo80
Zakorzenienie

jestem w szoku - we wtorek po południu płaciłam fakturkę na poczcie bo chiwlowo nie mam takiej kwoty, żeby zrobić przelew internetowy. patrzę sobie a tu dziś już pieniążki wpłynęły czyżby Poczta Polska postanowiła nie przetrzymywać moich pieniędzy??

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 10:30   #4881
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
ja go nie widziałam co prawda, ale wydaje mi się, że konsystencję może mieć rzadszą (żadszą) niż podkład w musie.
Ale mogę się mylić
faktycznie, na zdjęciu wydaje się rzadszy. Może uda mi się dzisiaj podjechać do łódzkiego COK-u i go przetestować. O ile będzie oczywiście...
Stary 2007-02-23, 10:33   #4882
isa666
Zakorzenienie

Ciekawe jakie będą odcienie tego musu brązującego
Mam przeczucia, że bardzo ciemne i "sztucznie" brązowe.
Stary 2007-02-23, 10:48   #4883
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
też mi się tak wydaje, że są bardzo ciemne - czyli dla mnie odpadają
Stary 2007-02-23, 12:01   #4884
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Cytat:
też mi się tak wydaje, że są bardzo ciemne - czyli dla mnie odpadają
Myslicie,ze za ciemne ? Ja w sumie mam dosc sniada cere i chyba wezme ten Island glow. Na zdjeciu wydaje sie,ze nie maja drobinek --- jesli tak byloby super

Aha --- musze powiedziec,ze puder prasowany(beige)bardzo mile mnie zaskoczyl Matuje i wygladza skore na kilka godzin bez poprawek
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 12:36   #4885
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Myslicie,ze za ciemne ? Ja w sumie mam dosc sniada cere i chyba wezme ten Island glow. Na zdjeciu wydaje sie,ze nie maja drobinek --- jesli tak byloby super

Aha --- musze powiedziec,ze puder prasowany(beige)bardzo mile mnie zaskoczyl Matuje i wygladza skore na kilka godzin bez poprawek
ja też mam śniadą cerę, ale zastanawiam się jakie jest ich przeznaczenie. Jako róż? Trochę ciężko chyba ładnie wymodelować twarz nie pędzlem, a palcami...
Stary 2007-02-23, 13:13   #4886
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
ja też mam śniadą cerę, ale zastanawiam się jakie jest ich przeznaczenie. Jako róż? Trochę ciężko chyba ładnie wymodelować twarz nie pędzlem, a palcami...
Na pewno ciezej palcami,ale wydaje mi sie,ze ten mus przeznaczony jest glownie do nakladania go na cala twarz --- moze wbrew pozorom nie bedzie dawal efektu maski tylko naturalnie brazowilCiezko cokolwiek powiedziec,gdy nie widzialo sie go na zywo....
Taki bronzer w musie ma Maybelline,tylko,ze upstrzony jest drobinkami --- kolezanka namietnie go uzywa jako rozu i znakomicie radzi sobie z jego nakladaniem i modelowaniem palcamiJa tez probowalam i calkiem ladnie mi wyszloz tym,ze Maybelline odpada bo w polowie sklada sie z tych znienawidzonych przeze mnie drobinek i dlatego nadzieje pokladam w avonowskim musie
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 13:30   #4887
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Ptaszysko, agusiia69 dziękuje za odpowiedzi . Kredkę biorę na pewno a co do żelu brazująco - rozświetlającego to się jeszcze zastanowie.
Stary 2007-02-23, 13:30   #4888
kana23
Raczkowanie

Dziewczyny jak to jest: jeżeli I termin składania zamówień z 04 katalogu mam do 09.03 to nie pobiorą go do realizacji wcześniej np. jak wyśle dziś, tylko będzie "czekac" do 09.03?? z góry dzięki za odpowiedź
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 13:31   #4889
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Miałam okazję używać jednego i drugiego. Age Results używałam już ze 4 miesiące, jak sięgnęłam dla odmiany (z podejrzeniami, że AR mi drażni oczy) po ten podójny Anew i jakoś nie zauważyłam wielkiej różnicy między nimi, mimo, że Anew ze 2 tygodnie poużywałam. No i ten żel na górne powieki mnie drażnił, bo lubił się rolować Wróciłam do AR i dalej go wykańczam, już w sumie resztki ze ścianek zbieram, ale muszę przyznać, że jestem z niego zadowolona. W międzyczasie zrobiłam jeszcze jedno podejście do Anew i koniec końców wymieniłam go na Targowisku. Szczegóły o obu kremikach są w moich recenzjach. Dodam jeszcze, że jestem rok młodsza od Ciebie, ale kremów pod oczy używam już z 8 lat chyba, bo miałam kiedyś suchą cerę, a wiadomo, że na takiej szybciej się zmarszczki tworzą, a skóra pod oczami ciągle woła "Pić!"
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 13:35   #4890
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez kana23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest: jeżeli I termin składania zamówień z 04 katalogu mam do 09.03 to nie pobiorą go do realizacji wcześniej np. jak wyśle dziś, tylko będzie "czekac" do 09.03?? z góry dzięki za odpowiedź
tak, dopiero 9 marca go pobiorą do realizacji nawet jak teraz złożysz zamówienie to będzie czekać do Twojego terminu
jak chcesz mieć paczkę wcześniej to może zamów sobie na odbiór w COKu, jeśli masz taki w pobliżu

edit:
widze, że jesteś z Krakowa - w krakowie jest COK na ul. Krupniczej 21a.
Obiór zamówień z 1 terminu K04 w krakowie jest 5 marca, więc jak chcesz mieć paczkę 5 marca juz to złoż zamówienie wprzyszłym tygodniu i pojedziesz 5 marca do COKu i ją sobie odbierzesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości