|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
A jeszcze zapytam Was o odżywki do włosów, właśnie zapuszczam i narazie mi się Nivea skończyła, chciałabym wybróbować cos nowego ale i skutecznego , bo zapuszczam włosy i chcę je wzmocnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Raczkowanie
|
Witam a ja mam pytanie czy ktoras z Was miala ten podwojny krem liftingujacy pod oczy? czy moze lepszy jest w tej serii przeciw pierwszym oznakom starzenia? jesli mozna to prosze o opinie bo nie wiem na ktory sie zdecydowac. Pozdrawiam i zycze milego dnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
mam dwie klientki po pięćdziesiątce i obie rozpływają się w zaletach na temat kremu liftingującego. mówią, że to najlepszy krem jaki w życiu miały. niestety sama nie stosowałam, więc nie moge powiedzieć jak działa, ale słyszałam raczej same dobre opinie na jego temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Raczkowanie
|
przeglądnęłam ofertę internetową, mam z niej ten PEELING DO SKÓRY SUCHEJ - jak dla mnie jest beznadziejny tzn po 1 użyciu byłam zadowolona ma konsystencję gęstego przeźroczystego żelu z niebieskimi drobinkami, które trzeba dość długo wcierać w skórę żeby się rozpuściły (ja kiedyś zrobiłam to niedokładnie i miałam popołudniu długą niebieską linię jakbym się porysowała długopisem
![]() napaliłam się na emulsję algową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. ale jak za taką cenę to i tak warto wziąść i wypróbować ![]()
![]() |
#4867 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja polecam nawilżający krem do ciała z SSS, jak dla mnie lepszy jest od różowego balsamu z tej samej serii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zadomowienie
|
A czy 22-latka może go używać? Bo tak się koło niego kręcę od jakiegoś czasu..
Moje zamówienie z 4 (jeszcze nie zamawiałam z 3, ale co tam ![]() - Matujący puder przeciw wypryskom - Płatki peelingujące do stóp - Płyn do kąpieli Mango i passiflora - Okularki z netto (mam nadzieję, że starczy dla mnie) - Może krem liftingujący pod oczy (najwyżej mamie dam) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam przed sobą Kat.4 i zastanawiam się czy błyszczyk 1621 2(str.42) będzie pasował do konturówki 1195 7(str.45)
![]() A tak w ogóle to jak konturówki 1194 0 (Mystery Mauve) i 1196 5 (Perfect Plum) wygladają w rzeczywistości - ciężko ocenic patrząc w sam katalog. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
a się chyba wścieknę
![]() dostałam wczoraj zamówienie z drugiego terminu z K03 (w ogóle szok-paczka po 18 przyszła ![]() ![]() ![]() ![]() no i teraz znów zonk, bo co ja mam klientkom powiedzieć? czy któraś z Was orientuje się, czy ten odcień Honey to jest w jakimś stopniu zbliżony do tego starego Golden Caramel? może widziałyście ten odcień? ja i tak zaraz napiszę maila do avonu - niech mi odpiszą, czemu dają mi stary odcień, albo chociaż jak on wygląda i do czego jest zbliżony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak ![]() ![]() poza tym nawet w katalogu jest przy serii clinical napisane :dermokosmetyki, niezależnie od wieku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
Ja do nich pisałam z pytaniem dlaczegóż to nie ma próbek wszystkich zapachów i kiedy pojawią się poszczególne probki. Odpisali mi miałkiego maila że oczywiście starają się i robią co w ich mocy aby poszerzyć ofertę próbek. Oni we wszystkim mają spóźniony zapłon!
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czy któraś z Was widziała na żywo ten mus brązujący Arabian Glow? Czy on jest w konsystencji taki, jak podklad w musie? Jak kolory? I czy ma rozświatlające drobinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak mają opóźniony zapłon to niech mi opiszą jak wygląda odcień, do którego jest zbliżony i jak jeszcze chcą go opisać ![]() byłam pewna,że to będzie już nowy pakiet, bo jest napisane pakiet 6 odcieni - to patrzę w K04 no jest sześć odcieni, a w starych katalogach (np. 03. 02) było już tylko 5 odcieni podkładu perfect wear, a tu mi przysłaki 6 odcieni tylko z golden caramel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mogę się mylić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
jestem w szoku - we wtorek po południu płaciłam fakturkę na poczcie bo chiwlowo nie mam takiej kwoty, żeby zrobić przelew internetowy. patrzę sobie a tu dziś już pieniążki wpłynęły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
faktycznie, na zdjęciu wydaje się rzadszy. Może uda mi się dzisiaj podjechać do łódzkiego COK-u i go przetestować. O ile będzie oczywiście...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jakie będą odcienie tego musu brązującego
![]() Mam przeczucia, że bardzo ciemne i "sztucznie" brązowe.
#4883 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha --- musze powiedziec,ze puder prasowany(beige)bardzo mile mnie zaskoczyl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taki bronzer w musie ma Maybelline,tylko,ze upstrzony jest drobinkami ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Ptaszysko, agusiia69 dziękuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to jest: jeżeli I termin składania zamówień z 04 katalogu mam do 09.03 to nie pobiorą go do realizacji wcześniej np. jak wyśle dziś, tylko będzie "czekac" do 09.03?? z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak chcesz mieć paczkę wcześniej to może zamów sobie na odbiór w COKu, jeśli masz taki w pobliżu edit: widze, że jesteś z Krakowa - w krakowie jest COK na ul. Krupniczej 21a. Obiór zamówień z 1 terminu K04 w krakowie jest 5 marca, więc jak chcesz mieć paczkę 5 marca juz to złoż zamówienie wprzyszłym tygodniu i pojedziesz 5 marca do COKu i ją sobie odbierzesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.