|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() a później jeszcze Krajewskiego przed Cobenem, bo Cobena fajnie się czyta ale w porównaniu do powyższych to jego historie są jak bajki dla dzieci Cytat:
|
||
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-19 o 21:55 |
|
|
|
#3273 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Edwardsson ok, jeden na razie wpadł mi w pazur, ten o Helenie, takise
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Czyli np. jeśli mój wyjściowy kolor jest na poziomie 6, a chcę mieć 9 to kupuję utleniacz 9%
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-19 o 22:00 |
|
|
|
|
#3276 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() O Helenie znam tylko Iliadę... Ja coś o podróżach do Londynu. Wezmę na urlop coś jeszcze, to się przekonam, czy pana lubię ![]() Jednym słowem cudo Ale serio ładnie pachnie, delikatnie, arganu w nim szczęśliwie nie czuć. Co do kóz -żadnej nie wąchałam, to nie wiem ![]() Ssssspadam kothu dziąsła smarować
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
topra - czyli ten 3 % to tak pro forma dla aktywacji koloru (whateva that means) musi być przy ściemnianiu koloru tak wiem wiem blond pytanie po całości ale chciałam posiaść tę wiedzę raz na zawsze ![]() dzięki za cierpliwość tera dumam nad firmom e a czy istnieje coś co nada chłodny odcień - beżowy ? coś nie-farba , tak żeby nie było ryzdzyka zielonych abo rudich włosów - nie mam nic do rudich ale nie widzieliscie mnie w marchewie ![]() Cytat:
cudne są pieszczochy takie - dalszy sąsiad ma i zawsze biegną do chuopina na drapanko
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-19 o 22:18 |
||
|
|
|
#3279 | |
|
|
Cytat:
![]() Jeśli dumasz nad firmą utleniacza to zaprawdę powiadam Ci, że to obojętne, próbowałam fefnaście, tańsze, droższe, wszystkie są takie same Farba to insza inszość, do niedawna stosowałam Artego i było ok, teraz nie chce mi się jeździć po nią na drugi koniec miasta skoro mam sklep fryzjerski w bloku obok i używam ByFama od dwóch farbowań, też spoko. Majirel się wypłukał bardzo szybko i bardzo brzydko, przy cienkich rozjaśnianych włosach odradzam, acz chyba Ves sobie chwali.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
artego nie znam mahirel wypłukał mi sie na rzygliwo - był na moich włosach straszny waham sie pomiędzy Alfaparf czy jak oni się tam zowią a Artego dzięki - normalnie rozjaśniłaś mi wszystko jak krowie na rowie ale świat jest piękny teraz bosz teraz mi wstyd za te duhrne pytania - teraz widzę jak były duhrne no ale stałosię dla wszystkich to takie oczywiste
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-19 o 22:25 |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostając w temacie włosów i koloryzacji
jak określa się poziomy koloru włosów?
|
|
|
|
#3282 |
|
BAN stały
|
Sorry, że tak wjadę niezbyt apetycznie między włosy
ale...mam krewetki w zalewie. Cóż z nimi począć?
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Wpisz tu zomzing
|
bidoki, jak w zalewie, to już nie poczniesz
![]() ja bym podsmażył na oliwie, dodał mleczko kokosowe i ugotowan makaron
|
|
|
|
#3285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3286 |
|
|
A bo po zdjęciu kamienia się okazało, że jej szkliwo odpada, jakaś choroba autoimmunologiczna, Tru pewnie wie, co to
No w kazdym razie teraz codziennie smarowanie I jeszcze jaki płyn do wody dodawany. Ogólnie brak szczęścia jest przy smarowaniu ![]() Ja znam tylko egipskie, chodzą po pustyni stadami, mają takie fajne wywiniete uszy i żywią się piaskiem i starymi puszkami chyba, bo tam nic innego nie ma...
|
#3287 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
myslalem, ze na poprawę dziąślaną - ja żem dostał dla Szylca dentisept - wakli waniliowo i idzie to Szylcowi wcisnąć jedynie na pogłupimjasiu |
|
|
|
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo włąśnie ciekawa byłam - znam tylko smażone roz-mrożone zalewowych nie smażyłam jeszcze - skoro się praktykuje to i skuszę się kiedys moi znajomi dodają czosnku do krewetów niby spoko ale byle nei za dużo ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3289 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- jestę zdania, że nie szkodzi, a mnie zawszeć te dziady lepiej wchodzą na gorąco |
|
|
|
|
#3290 | |
|
|
Cytat:
Ale kolor się zgadza
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bohaterka pierwszego planu nie użyła włąściwego utleniacza - albo użyła zbyt mocnego po bokach 2. no mnie też tylko smażone smakują - ale z zalanymi nie miałam doswiadczenia acz nie dodaję kokosa już no more - bo mi smak zabiera - tak samo jak zupie dyniowej zabiera ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- no to fakt - żaden se nie daje - miałam przyjemność poznać
|
|
|
|
|
#3293 |
|
|
Ojtam, mój daje... Wystarczą 2 osoby i chwila walki
|
#3294 | |||
|
|
Cytat:
Pytania wcale nie durne, ja sie nie urodziłam z ta wiedzą, a i teraz wiele rzeczy to dla mnie czarna magia Cytat:
1 to najciemniejsza czerń, 12 to jaśniuteńki blondCytat:
Płyn Vet Aquadent? Lubię
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3296 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie tez i dlatego kupuje na all ![]() Cytat:
porównuje do wzorca mnie interesuje jak sie określa poziom włosów farbowanych , czy nadal bierze sie ten naturalny czy ten farbowany czy wogole jesczez inaczej
|
|
|
#3297 |
|
|
A to prawda, że suszone jadalne grzybki w zależności od sposobu przechowywania mogą się zrobić trujące?
Do głowy przychodzi mi tylko, że mogą spleśnieć i się zrobić toksyczne od aflatoksyn
|
|
|
#3298 |
|
BAN stały
|
Ok, to jutro obleśna zalewa out i krewety idą na patelnię
![]() W ogóle, to oprócz nich kupiliśmy jeszcze coś ślicznego pod tytułem "mini-shrimps", a w domu, po bliższym zapoznaniu się z małym druczkiem na opakowaniu, okazało się, że są to "paluszki surimi o smaku krabowym w kształcie krewetek"
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moją kitkę styka pół tuby sklepowej - mam mało cienkich rzadkich no widziałaś - śmiech na sali chodzi mi o to, że nie mając zaufanego fryzjera nie mam juz ochoty płącić dużej kasy za czyjeś, fryzjerskie pomyłki - tzn na nic mi reklamacja skoro tego naprawić nie potrafią jak sie sama pomylę to se będę pluć w brodę jak zawsze i tyle a kasa zostanie na ewentualny ratunek kurcze kopsnę sie do jakiegoś fryzjerskiego sklepu ( jak go zjajdę ) tam mi pokażą palety itp? czy to only for fryzjerzy? hurt i te sprawy? bo na necie ten Artego to dla mnie kosmos - totalnie nierealny kolor - jakieś kompjuterowe sample rysunkowe - nie kupię tak |
|
|
|
|
#3300 |
|
|
Ja lubię pomedytować nad paletą
Spotkałam się ze szkołą, że inny utleniacz dobierasz do odrostu, a inny do farbowanych, ale ja robie tym samym po całości (dobranym do naturalnych) i (chyba) jest ok.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

No w kazdym razie teraz codziennie smarowanie I jeszcze jaki płyn do wody dodawany. Ogólnie brak szczęścia jest przy smarowaniu

bohaterka pierwszego planu nie użyła włąściwego utleniacza - albo użyła zbyt mocnego po bokach