![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]()
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Ex znowu się odezwał. Po co ja mu odpisuję
![]() ![]()
#453 |
Zadomowienie
|
Czuje jak znow umieram od srodka ;(
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- No niestety takie odzywanie się do siebie komplikuje jeszcze mocniej sprawę i rozdrapuje rany.. Unikaj tego dla ochrony własnej psychiki bo to jest katowanie się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Nie patrzcie na nic. Poradzcie mi jak zwyklej nowej dziewczynie
![]() Gdy moj TZ wyjechal powiedzialam wszystko jego mamie jak juz wiecie. Sasiad i kuzyn sie o tymdowiedzieli i powiedzieli mu o tym i jego pracodawcy, przez co TZ mial miec problemy. Dzis znow oczywiscie byl jego temat , uslyszalam - lepiej, zebys prawdy nie znala. Walkowalam kilka godzin.. Ostatecznie dowiedzialam sie "Rafal mial przyjechac lada dzien, ale gdy dowiedzial sie co zrobilas, ze wypaplalas, powiedzial, ze wszystko ☠☠☠☠☠☠☠i i jest na ciebie w☠☠☠☠iony" nie wiem co robic ![]()
#456 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
I poczułam się przez to wszystko...tylko gorzej.Jakoś się zdemotywowałam, bo kompletnie nawet mnie to nie ucieszyło.Eh. ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- ten,który Cię zostawił po 2,5 miesiąca? a czego chciał? ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Ja też. I tak cholerna pustka. Jakby się w środku miało czarną dziurę a nie wnętrzności. ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
Jak już powiedziałaś to raczej nie da się tego odkręcić... co najwyżej możesz się wytłumaczyć dlaczego to zrobiłaś..tylko co Ci to da? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem tez tak sadze, niemniej jednak gdybym wiedziala, nie powiedzialabym nic. Zreszta ja ciagle cos musze wypaplac ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
![]() Też mam takiego kogoś, a nawet w liczbie mnogiej. ![]() I też śpię z psami ![]()
#461 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wyobrażasz sobie co by było gdybyś nie powiedziała jego mamie że zniknął, kryłabyś go przez ten czas, a potem by się okazało że popełnił przestępstwo, albo popełniono przestępstwo na nim? Poszłabyś siedzieć.
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
a ja nie mam czegoś takiego, że chcę napisać (chyba urażona duma mi na to nie pozwala), ale za to strasznie bym chciała żeby on napisał.
![]() |
#463 |
po drugiej stronie szafy
|
Uważaj czego sobie życzysz, bo może się spełnić...a ten wątek od lat pokazuje, że odsetek tych eksów, którzy się odzywają ze szczerym żalem za grzechy i prawdziwą chęcią powrotu, miłością, jest bardzo nieduży. W większości przypadków takie łapanie kontaktu przez eksa prowadzi tylko do niepotrzebnego budzenia nadziei i kolejnych frustracji...
#464 |
Zadomowienie
|
wiem, nawet nie potrafię sobie wyobrazić takiej sytuacji kiedy on się do mnie odzywa. nie wiem jakbym się zachowała.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=r_siYfZDh5w ta piosenka jest taka piękna i taka prawdziwa...
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie wiedziałam i strasznie się bałam tego momentu, że on się do mnie odzywa po tylu miesięcy bez kontaktu i po tym co przeszłam bez niego. aż tu nagle wczoraj napisał do mnie wiadomość na gg. teraz już wiem, że nie było się czego bać. w pierwszej chwili serce mi zaczęło bić jak szalone, ale kilka głębokich oddechów i już bez jakichkolwiek emocji odpisałam mu tylko ' sorry, nie mam czasu' jestem z siebie naprawdę dumna.
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BRAWO!
![]() |
#467 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym gadamy jak przyjaciele, bo nimi jesteśmy po tych kilku latach. To chyba jednak prawda, że damsko-męska przyjaźń może być przed związkiem, albo po nim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
BrillanteAstro5 - gratki!
![]() Ja mam dzisaj gorszy dzień, to pewnie przez początki przeziębienia ale nachodzą mnie myśli o EX, odsuwam je od siebie ale skutecznie psują mi humor. Jutro spotykam się z chłopakiem z soboty... znowu zero podekscytowania, ale lepsze to niż siedzenie w domu, prawda? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#471 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Każdy przypadek jest inny, wiele osób nie chce podtrzymywać mrzonek o przyjaźni po rozstaniu. Jeden z eksów odezwał się do mnie po 5 latach, skumplowałam się z jego żoną ![]() Innego eksa żona jest o mnie zazdrosna, więc się nie kontaktujemy prywatnie, najwyżej coś pokomentujemy sobie na fejsie, tak aby ona mogła przeczytać i być spokojna. Z tym, którego najbardziej kochałam, nie mam kontaktu, a był mi przyjacielem przez parę dobrych lat...
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zadomowienie
|
Chociaz w oczach lzy i czuje , ze wcale sil mi nie przybywa z kazdym dniem bez niego, to wiem, ze dam rade mu powiedziec, ze jak moze miec pretensje o to, ze sie kazdy o niego bal! Ze jak moze byc za soba, ktora mowila mi, ze jestes meska dziwka? Czy imponuje mu to, ze tak o nim mowia? Czy wolalby, zeby kazdy mial w dupie co sie z nim dzieje, a gdyby cos sie stalo nikt by sie nie dowiedzial! Dam rade to powiedziec! Nie bede sie plaszczyc jak nie zrobilam nic zlego. A potem jak to nic nie zmieni odejde z godnoscia. Nie mowie, ze dam potem sobie rade ale odejde
#473 |
Raczkowanie
|
Ja mam nadzieję, że powoli wychodzę na prostą
![]() ![]() ![]() Do tego na horyzoncie pojawił się ktoś o wiele ciekawszy, kto na pewno nie będzie mi robił takich cyrków jak eks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Odzywal sie... Pisal na fb, ze na swieta jechac chce, potem dzwonil nie do mnie kazal mi przekazac pewne rzeczy. powiedziano mi tez ze nie dzwoni do mnie tak normalnie bo cos tam nie moze itd gdzie wczoraj uslyszalam, zebym lepiej prawdy nie znala. sorry ale ja sama sie gubie w tym wszystkim. Ja juz to ☠☠☠☠☠☠☠e, czekam na rozmowe i chce miec jasnosc i wyjezdzam zdala od niego ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Bo naprawdę niektórzy kierują się ROZUMEM i wiedzą, że związek nie ma racji bytu i szans na powodzenie.
Mną nie rządzą emocje, a rozum. Dlatego, jak eks chciał powrotu albo wydawało mu się, że chce, to ja się w to nie bawiłam. Bo MYŚLĘ.
#477 |
Raczkowanie
|
Powiedzmy, że dostał już za dużo szans
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#479 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale niezależnie od narodowości płci i takie sceny (zdrady) niestety pojawiają się, domyślam się że to było straszne.. Pewnie nie wiele można w takiej sytuacji poradzić, ale według tego co napisałaś wnioskuje, że jesteś silną kobietą, odważyłaś się raz zmienić swoje życie- wyjechać, nauczyć się języka, pracować, więc dasz radę zmienić swoje życie drugi raz ![]() ![]() -A jeśli chodzi o odstawienie reszty na boczny tor i robienie wszystko pod chłopaka to skądś to znam niestety (wspólni znajomi, wyjazdy, święta wakacje, plan studiów etc.) i teraz od 3 miesięcy układam swoje życie od nowa, uczę się zarządzać światem pod siebie, a nie pod kogoś, cóż lepiej późno niż wcale... ![]() A czy on się próbował z Tobą kontaktować ? ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Też mam problem z tymi snami :/ śni mi się nawet, gdy cały dzień biegam załatwiam sprawy nie myślę o nim, kładę się i bach... :/ a potem wstaję rano i jestem bardziej zmęczona niż się kładłam i z mega dołem.. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Szkoda, że ja nie mam piesia albo kotka, zwierzaki to najwierniejsi przyjaciele ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
My ze swoim eksem już normalnie rozmawiamy, ba, nawet żartujemy do siebie "pysiaczku" czy "misiu" jak mówiliśmy kiedyś
![]() Chciałby się w środę ze mną zobaczyć ("perspektywa spotkania z moją piękną i inteligentną byłą dziewczyną poprawia mi humor" ![]() To jedyny były chłopak, z którym udało mi się utrzymać normalny, zdrowy kontakt - pozostałe rozstania odbywały się w atmosferze wzajemnych pretensji i nienawiści. Idę dzisiaj wreszcie do fryzjyeeeeeaha ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.