|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII
Właśnie w gazetce wstawionej z alkoholami jest i chyba właśnie po 17 zł. Nie więcej niż 20 zł.
|
|
|
|
#1142 | |
|
cat lady
|
Cytat:
![]() na tyle zeby sie do biezanowa wybierac mi jednak nie zalezy |
|
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
teraz będzie storczykomania
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się śledzić kwiatowe strony z gazetek i jeśli oferta od poniedziałku, to zachodzę już w sobotę rano . Raz tak zaszłam o siódmej, storczyków ni widu ni słychu, ale zapytałam kasjerkę i zasugerowała ponowną wizytę za 2 godziny, bo stoją na zapleczu . Wtedy akurat rzucili same falki
|
|
|
|
|
#1145 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, męskie posty a co masz na myśli ...![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1146 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nastepny poniedzialek szykuje sie na zakupy lego. syn juz tam powoli opowiada co i jak by sobie zyczyl a katalog zabawkowy zapowiada sie obiecujaco
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn z Krakowa.. Widziałyście w której Biedronce Mate do suszenia naczyń?
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
zagadka - nie jestem pewna na 100% ale chyba dziś rano gdzieś kątem oka widziałam w tej biedronce na Powstańców... Głowy sobie nie dam uciąć, bo się nie interesowałam w ogóle tym działem, ale coś mi świta...
|
|
|
|
#1152 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze porównam w innych sklepach i inne pojemności i zobaczę, może kupię ten w Biedronce, bo wiem że to bardzo przydatna rzecz tym bardziej jak jeden laptop mi padł i teraz całą jego zawartość przydałoby się gdzieś przenieść, a w drugim też już mało miejsca wolnegoCytat:
![]() Cytat:
Na szczęście moje zakupione 2 lata temu za grosze po sezonie są i ładniejsze i porządniejsze i w neutrlnym jednolitym kolorze czarnym i takie milutkie bo puszyste, takie futerkowe a od wwwnątrz polarowe. Uwielbiam je, a tych z Biedronki nawet na prezent nie chcialabym ich dostać Cytat:
Kupiłam Azję i Amerykę z Bielendy- piękne zapachy, chyba kupię też dla siebie bo te mają być na prezenty A Afryka mnie nie urzekła wręcz odstraszyła taki dziki zapach, no jak Afryka dzika![]() Cytat:
Bo ja czuję zapach tylko rano po przebudzeniu, jesli wieczorem paliłam świeczuszkę (dodam że tylko jedną wypaliłam przez 3 wieczory po ok.1,5h). Rano moj nos jest wypoczety od dymu papierosowego i wtedy mam lepiej czuję takie delilatne zapachy, zgodzę się jednak że to nie jest taki intensywny zapach jak ten który czuć po wtyknięciu nosa w nie palącą się świeczkę oczywiście, ale lepszy taki delikatny niż żaden. Muszę jeszcze dodać że w chłodniejszym pomieszczeniu wszelkie zapachy są bardziej wyczuwalne, a teraz wiadomo, że w mieszkaniach CO włączone, więc przy wyższych przesuszonych pokojach nasze noski też są przesuszone i dlatego mogą nie współpracować z nami Ach muszę rzucić to świństwo-papierosyCytat:
Edytowane przez madeline26 Czas edycji: 2012-11-20 o 01:47 |
||||||
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
areo kupiłam w pyrzycach - bo w szczecinie na woj. polskiego zawsze widziałam pusty karton mma pytanko jeszcze: czy pikantna sałatka z makreli jest dobra??? czy taka nie za bardzo... wczoraj widziałam jak pan przede mną kupował i mam teraz ochotkę na nią, a nie chciałabym się rozczarować jej smakiem
KLIKNIJ Pusta Miska Edytowane przez aSHa85 Czas edycji: 2012-11-20 o 07:47 |
|
|
|
|
#1155 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Chyba po 3.49. Jeśli dobrze pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Nie byłam nimi zainteresowana, ale tak z ciekawości, ze względu na wizaż wzięłam do ręki Chińszczyzną pachną ![]() Poniuchałam te świeczki z białymi kwiatami, faktycznie nie za ładne ![]() U mnie są mleczka Be Beauty w dwóch opakowaniach, w nowym i starym. to też porónałam składy. Na szczęście identyczne, tu nic nie grzebali. ![]() Zakupiłam sobie smakowe serki Delikate. Po jednym z każdego smaku. Naszły mnie wątpliwości jak zobaczyłam ich termin do spożycia. Ło matko, aż czerwiec 2013 Cóż za naturalny skład muszą mieć
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-11-20 o 08:06 |
|||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja chciałam powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona zmianą konsystencji zwykłego serka delikate. Zawsze był taki kremowy (jak bieluch), mokry i śmietankowy. Wczoraj kupiłam opakowanie a w środku pyszny twarożek - coś bardzo zbliżonego do domowego. Teraz mi w końcu do niego pasuje pomidor, rzodkiewka i szczypiorek. Bo przedtem jakoś mi to nie grało. Nie wiem, jak ze składem, bo nie pamiętam - jest co prawda zagęstnik i stabilizator, ale jakoś mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
W jakiej cenie są teraz mandarynki ?
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie chyba wczoraj powystawiali te storczyki bo cała masa
![]() Cytat:
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dużo piszecie, ze nie staram się nawet być na bieżąco, nie mam tyle czasu, ale napiszę tylko, że:
- waciki, o których pisałyście, ze się popsuły u mnie są ok, kupuję te zielone z aloesem, mają 100% bawełny. 70% miała ta seria we fioletowym opakowaniu. - czekolada belgijska biała - faktycznie troche za mdła, ale jakość faktycznie super - pryncypałki truflowe - TO JEST MÓJ SMAK, pycha, żałuję, ze nie kupiłam więcej na promocjach dnia - kalendarze adwentowe - muszę poczytać czy pisałyście o nich bo chcę kupić, produkowane w Niemczech więc czekolada powinna być czekoladą a nie jakąś masą kakaową Produkty z bieżących gazetek tez były u mnie z 3-4 dni wcześniej...
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją bardzo lubię, jest nawet lepsza niż paprykarz, w którym często jest dużo ryżu i jest suchy, a ta sałatka jest bardzo dobra |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest przepyszna pikantna, pomidorowa, bardzo dobra kawałki ryby duże i smaczne, polecam, na pewno będziesz zadowolona ![]() kurcze dziewczyny czy u Was też cena masła znowu poszła w górę? ostatnio podnieśli z 2,85 na 3,29 a wczoraj kupowałam już za 3,49 |
|
|
|
|
#1162 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja także zapaliłam jedną (czerwoną) i pięknie zapach roznosił się po pokoju, a już jak się przychodzi całkiem z zewnątrz, to po prostu obłęd
|
|
#1164 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po prostu byłam troszkę zdezorientowana
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedzcie mi czy świeczki biała herbata z imbirem i liczi to u was występuje? bo widziałam niuchałam i nawet ładnie pachnie. była może w jakieś azjatyckiej gazetce czy jakaś nowość? http://madziakowo.blogspot.com/2012/...a-i-imbir.html bo wszystkie mówicie o białych kwiatach.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-11-20 o 11:32 |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo je przeceniali
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie dalej Areo brak, nawet pustego kartonu już nie ma
tak samo jeśli chodzi o czekolady z kawałkami ciasteczek, przeszukałam całą biedronkę i nic ale ku mojemu zdziwieniu pojawiły się DOPIERO teraz odświeżacze samochodowe, mają refleks, nie powiem
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta przy liquid i ta za mostem zaraz obok jak najbardziej na tak (w tej za mostem kupowałam te czekolady ) pikatna sałatka z makreli to mój smak dzieciństwa
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Przyczajenie
|
a czy napisałam gdziekolwiek, że mam problem. wybacz, ale może Ty masz czas na specjalne wycieczki do biedronki, ja niestety nie. zapytałam, bo myślałam, że może będą gdzieś bliżej mnie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

. Raz tak zaszłam o siódmej, storczyków ni widu ni słychu, ale zapytałam kasjerkę i zasugerowała ponowną wizytę za 2 godziny, bo stoją na zapleczu
. Wtedy akurat rzucili same falki

, męskie posty a co masz na myśli ...

. Ale może to i lepiej - przytachałam jeden kwiatek, a w piątek pewnie wzięłabym 2 
pikantna, pomidorowa, bardzo dobra
tak samo jeśli chodzi o czekolady z kawałkami ciasteczek, przeszukałam całą biedronkę i nic