|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
3 | 6,12% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
1 | 2,04% |
| Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
18 | 36,73% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
2 | 4,08% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
|
3 | 6,12% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Umiem do wątku dodać sondę, więc zaraz dodam wszystkie tytuły, a Wy wybierzcie najlepszy, tylko najpierw sprawdzę czy wszystko się zmieści
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Czesc
przeczytalam to co dzis nastukalyscie i nie wiem juz sama co chcialam odpisac. Choroba mnie rozklada listonosza nadal z leginsami nie ma, kurde chyba juz z tydzien czekam do wizyt mnie tam dopisac prosze, mam 3 grudnia
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczęta ja powoli uciekam do kuchni, bo ostatnio tam się spełniam kulinarnie
![]() ![]() wczoraj był krupnik, pierogi z truskawkami a na wieczór zrobiłam michę jak dla wojska sałatki jarzynowej ![]() Dziś mam zamiar serwować kopytka w sosie pieczarkowym, jakby któraś reflektowała to zapraszam
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podsumowując: 1. My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu 2. Kolejne wizyty za nami,powoli snujemy macierzyńskie plany 3.Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? 4. Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy 5.O płci się dowiadujemy a zaokrąglające się brzuszki kremami smarujemy 6. Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany 7.Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie 8.Fasolki w ludziki się zamieniają a mamy o swoje maleństwa dbają proponuję jeszcze taki: 9. O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy 10.Rosnące brzuszki smarujemy,płeć poznajemy i pierwszych ruchów wyczekujemy (nie wiem czy nie za długi) |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny a zmieści się tyle odpowiedzi w sondzie?
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
To ja czekam na sondę (myślę, że to najlepszy sposób, przynajmniej nie trzeba pilnować co która wybiera
), głosuję i spadam |
|
|
|
#4748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze do tego czasu wyjasni sie sprawa moich finansow,to bede miala na metro i na kawe
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
a o tym nie pomyslalam
![]() tesciowa do mnie wlasnie dzwonila. Musze jechac do nich po kase. A chce mi sie tam jechac tak ze.. O dziwo T teraz codziennie sie odzywa.. az w szoku jestem
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Jaki słodki tytuł, kto go wymyślił?
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ta sonda ? bo nie wiem jak zagłosować
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale pojawił się w propozycjach w 1 wątku
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
zagłosowałam. w końcu nie na to co mówiłam ale łotewer
ten z Humorkami bardziej mi się podobał
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam go wtedy
Cytat:
ja też na początku myślałam o innym ale ten wymiata ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- I love you
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest taki uniwersalny, że później też będzie pasował
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co wątek to szybciej nam idzie
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Rozeznanie
|
Ehh i to jest wlasnie to Kochana Justi i Jenny dlaczego baaardzo zadko zagladam do klubu,zostawilam Was na chwile,wyszlam do sklepu jak bylysmy na 156 str wracam i jest 159,i teraz ciezko mi bedzie to nadrobic,a jeszcze jak chcialabym sie w Klubie tak udzielac jak tutaj to juz wogole bym nie dala rady :/
Do tego dochodzi to ze w ciagu dnia mam cos do zrobienia,tak jak zakupy,sprzatanie,gotowan ie,jakas drzemka a o 17 przychodzi Tz i albo nie mam lapka bo pracuje,albo chce spedzic ze mna wieczor i tez nie moge siedziec na kompie....Nie wiem,moze mniej by tych stron wychodzilo,gdybysmy nie cytowaly za kazdym razem,tylko poprotu pogrubialy nicki?? Bo strona tez ma okreslona wielkosc,czy ilosc postow,i bez cytowania wychodzi mniej stron do nadrabiania ![]() Ale postaram sie jak najczesciej zagladac do klubu,na miare mozliwosci oczywiscie ![]() Sharp ruskie bede robic,ale juz musialam jedno ciasto wywalic bo bylo z ang. maki i bylo tak twarde ze moglabym nim kogos zabic :/ I teraz bede robic z Polskiej,pomoc chetnie przyjme ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Gdzie mozna glosowac??
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Inna na 1 stronie na samej górze
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wg mnie lepiej cytować niż pisać nickami (przynajmniej ja tak wolę) bo chociaż wiem dokładnie do czego dana osoba odpisuje. |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Inna sonda jest na pierwszej stronie wątku.
Nie martw się, to prawda że dużo tu piszemy i ciężko to ogarnąć. nie musisz za każdym razem nadrabiać ważne, że zaglądasz i się udzielasz ![]() a klub zdecydowanie łatwiej ogarnąć, nie jest tam tak gwarno jak tutaj ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() i siedzę już ciiicho bo znowu za dużo spamuję
|
|
|
|
|
#4767 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczynki
Cytat:
jeszcze ja, jeszcze ja ![]() 6.12 - połówkowe 7.12 - normalna wizyta u gin ale fajny tydzień nam się robi ![]() Cytat:
![]() qrde muszę opracować jakąś nową metodę, ale leżąc w wannie nie lubię, a "stojącego" prysznica nie mamy ... Cytat:
przyszły śpioszki, i są śliczne można zamawiać bez obaw ![]() tylko jest info, że prać w 40 stopniach, nie wiem, czy to jakiś problem, ale słyszałam, że dziecięce rzeczy się pierze w wyższej temperaturze?? idę po śniadanko i nadrabiam dalej
|
|||
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
głos oddany
dziś to chyba przez cały dzień będę nadrabiać
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że gdybym nie miała czasu na wizaż i zaglądałabym rzadziej to na pewno bym nie nadrabiała miliona stron tylko kilka, aby wbić się w tematy na czasie i zamiast nadrabiać to pogadać trochę z dziewczynami
bo tak to niektóre nadrabiają pół dnia, napiszą posta i muszą iść spać/ do pracy/ gdziekolwiek i nie mają szans aby się z nami lepiej zapoznać
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie pamietam ktora z Was mieszka w norwegii. Potrzebuje sie dowiedziec kilku rzeczy dot. porodu, zasilku itd.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

, ale pojawił się w propozycjach w 1 wątku
a co wątek to szybciej nam idzie
ważne, że zaglądasz i się udzielasz