Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 15:49   #2581
madzia_taiki
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Dla wszystkich zainteresowanych
Właśnie w ten week byliśmy naukach na Rynku Podgórskich i szczerze polecam!!!!!!
Mój Tż miał plana wyjść wcześniej itp. ale tak mu się spodobało, że wysiedział do końca bez jakiegokolwiek narzekania
Super wszystko przedstawiają nie narzucają swojego zdania. Powiem szczerze, że do pewnych rzeczy mnie przekonali
Jeszcze raz polecam

i również chętnie dowiem się coś o poradniach jak zaczarowana 18)

Edytowane przez madzia_taiki
Czas edycji: 2012-11-13 o 15:50
madzia_taiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 16:18   #2582
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_taiki Pokaż wiadomość
Właśnie w ten week byliśmy naukach na Rynku Podgórskich i szczerze polecam!!!!!!
Mój Tż miał plana wyjść wcześniej itp. ale tak mu się spodobało, że wysiedział do końca bez jakiegokolwiek narzekania
Super wszystko przedstawiają nie narzucają swojego zdania. Powiem szczerze, że do pewnych rzeczy mnie przekonali
Jeszcze raz polecam

Kurs Na Miłość? Też na nim byliśmy, świetne nauki

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 19:06   #2583
aania88
Rozeznanie

Co do nauk, to ja polecam kościół na Dębnikach, spotkania przyjemne, dają ciekawe materiały, jeśli chodzi o koszt, to "co łaska", byli tacy, którzy nie zapłacili i nikt nie robił problemów, my daliśmy chyba 50zł, bo wstyd by nam było nie dać nic. A poradnia jest przy kościele, miały być 3 spotkania, ale w sumie skończyło się na 2, trwały ok. 10 min., pani bardzo miła, tylko trzeba przyjść wcześniej, żeby zająć kolejkę
aania88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 19:54   #2584
st95lp
Raczkowanie

GG do st95lp

Hej hej
Dołącze do Was. Byłam na targach w tą niedziele byłam też w styczniu na Centralnej. I powiem szczerze że spodziewałam się po tych teraz czegoś lepszego. Strasznie dużo ludzi, chociaż byłam po 10 zaraz. Ciasnota, duszno i gorąco. Do Red Rubina kolejka żeby cokolwiek zobaczyć, rabaty 10% rozdawali. Z Kobe 15%. Z salonów sukien oczywiście Evita, Nabla i pare innych było. Ogólnie najwięcej restauracji i fotografów. To na czym mi zależało czyli zaproszenia- nie było ani jednego wystawcy, albo ja nie znalazłam. Szczerze mówiąc bardziej polecam te targi styczniowe.
Stary 2012-11-13, 20:28   #2585
samiramis
Raczkowanie

W styczniu są 2 rodzaje targów ślubnych. Na centralnej i te same co teraz-na Chemobudowie. Byłam w sobotę na targach z koleżanką i zwątpiłam- naprawdę nie było w czym wybierać. Fotografia, lokale i suknie. Nam udało się znaleźć z ciekawszych rzeczy na wesele barmanów, kobiety które wycinają recznie wszystkie ozdoby z papieru (jestem pod wielkim wrażeniem ich wyrobów) budkę robiąca zdjęcia i podwyższane buty dla mężczyzn. To te najciekawsze oferty.
Zaproszenia byly- nawet chyba 2 firmy ale żadna rewelacja. Pan od zaproszeń próbował mi wmówić że jest profesjonalistą a zaproszenie było wydrukowane w odcieniach szarości zamiast czarnym kolorem i zamiast zbigowane to zagięte rękami i wyglądało okropnie. Zbieg okoliczności bo ja miałam z tego samego papieru zaproszenia i sama je sobie drukowałam i bigowałam więc wiedziałam jak powinien wyglądać czarny napis na tego typu papierze.
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 21:40   #2586
lovela5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Kurs Na Miłość? Też na nim byliśmy, świetne nauki

ooo, ja właśnie się tam zapisałam na grudzień na weekendowe.... Fajnie że ktoś poleca ) Mam nadzieję że będzie fajnie.
lovela5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 08:58   #2587
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze raz polecam

ja też tam chyba byłam, Kurs na Miłość prawda? Genialnie było Tylko zimno

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez st95lp Pokaż wiadomość
Hej hej
Dołącze do Was. Byłam na targach w tą niedziele byłam też w styczniu na Centralnej. I powiem szczerze że spodziewałam się po tych teraz czegoś lepszego. Strasznie dużo ludzi, chociaż byłam po 10 zaraz. Ciasnota, duszno i gorąco. Do Red Rubina kolejka żeby cokolwiek zobaczyć, rabaty 10% rozdawali. Z Kobe 15%. Z salonów sukien oczywiście Evita, Nabla i pare innych było. Ogólnie najwięcej restauracji i fotografów. To na czym mi zależało czyli zaproszenia- nie było ani jednego wystawcy, albo ja nie znalazłam. Szczerze mówiąc bardziej polecam te targi styczniowe.
Dokładnie Targi to żenada.
Zawsze piszę swoja opinie o Targach na stronie Suflera - zawsze mi ją kasują

A co powiecie o cenie? 15 zł to niezłe przegięcie nie?

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez La Serenissima Pokaż wiadomość
Witaj Będę mieć bukiet ślubny z anemonów, Ty też?
Chciałabym z białych z czarnymi środkami, ale takich chyba w PL nie ma

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 09:18   #2588
Karolablue
Raczkowanie

Chociaż kościół św. Józefa był najbliżej mnie, z racji tego, że nie jestem w stanie wygospodarować całego weekendu to zdecydowaliśmy się na kursy 4 x 2h. Padło na Boże Ciało. Szczerze, nie polecam. O ile jeszcze te spotkania prowadzone przez osoby świeckie były prowadzone jako tako (kwestia gustu z czym się zgadzacie z czym nie), to część prowadzona przez księży żenująca. Przychodzą nieprzygotowani, pierwsze zdanie to " co by Wam tu powiedzieć" albo "Uwiniemy się w 40 min a może i krócej". Wychodzę z założenia, że jeśli poświęcam te 2h, to chcę z nich coś wynieść a tutaj klops. Koszt tej całej przyjemności 80 zł.

Też szukam teraz jakiejś fajnej poradni. Orientuje się ktoś ile czeka się na wizytę? BO rozumiem, że są zapisy wcześniejsze. Ktoś był w św. Józefie w poradni. O czym wogóle tam się z tymi paniami gada?
Karolablue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 09:36   #2589
extassy
Zakorzenienie

anemonkacena to zdecydowanie przegiecie, duzo tandety bylo przynajmniej zobaczylam buty z kasztanowej, nie pdoobaly mi sie
Stary 2012-11-14, 20:55   #2590
st95lp
Raczkowanie

GG do st95lp

Faktycznie 15 zł to zdecydowane przegięcie. Na centralnej było ostatnio 10 zł. Dla nich to czysty zysk. Nie wiem czy tak jest na pewno ale wystawcy płacą, odwiedzający płacą nic tylko targi organizować.
Stary 2012-11-15, 07:02   #2591
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie 15 zł to zdecydowane przegięcie. Na centralnej było ostatnio 10 zł. Dla nich to czysty zysk. Nie wiem czy tak jest na pewno ale wystawcy płacą, odwiedzający płacą nic tylko targi organizować.
te tez w tamtym roku kosztowaly 10 zl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 11:03   #2592
TaViola
Przyczajenie

Krakowianki,

A czy któraś z Was słyszała coś o Starym Dworze w Porębie Żegoty k/Alwerni?

Będę wdzięczna za opinie.
TaViola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:32   #2593
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze raz polecam

też słyszałam że bardzo fajne nauki, teraz żałuje że nie miałam czasu i wybrałam inne miejsce.
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 15:13   #2594
zaczarowana 18
Raczkowanie

ja mam pewnien namir na poradnie od jakiejs foremki podobno bardzo fajna pani psycholog i udalo jej sie wszystko na 1 spotkaniu załatwic ale to jest w Zabierzowie,troche daleko ale moze watro.. ?My chyba tam sprobujemy jakos sie zapisac.Jakby ktoras tez chciala to mam numer do niej
zaczarowana 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 17:00   #2595
madzia_taiki
Raczkowanie

Cytat:
Też byłam na targach - faktycznie jakaś masakra cenowa. Chyba za dużą fantazję mieli organizatorzy :PPP
Osobiście uważam, że nic specjalnego i szkoda było tych 15zł:/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 17:17   #2596
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Też byłam na targach - faktycznie jakaś masakra cenowa. Chyba za dużą fantazję mieli organizatorzy :PPP
Osobiście uważam, że nic specjalnego i szkoda było tych 15zł:/
Targi to przeżytek.

Wiecie kto zarobił najwięcej na gorące złota w USA nie poszukiwacze złota tylko sprzedawcy namiotów, łopat, sit itd.

Tak samo jest z targami dlatego, nic na nich nie ma ciekawego w większości przypadków wystawiają się tam łosie ;-) ale tylko raz dają się na takie coś nabrać. Ja też byłem kiedyś taki łosiem

Raz się na targach wystawiłem i miałem z tego dwie pary a z wujka googla miałem w tym roku 14 par.
Wykupienie reklamy na wizażu jest lepsze od targów bo w zeszłym roku roku miałem z tego cztery pary a w tym dwie ;-)

Po za tym
Koszt 1 dnia targów = 365 dniom pozycjonowania w googlach.
Nie wiem ile osób jest na targach ale moją stronę i bloga wchodząc przez pozycjonowane frazy w zeszłym roku odwiedziło 12 tyś. osób.

Więc lepiej używać wujka google i tam wszystkiego szukać - taniej szybciej i lepiej
Stary 2012-11-16, 07:49   #2597
anig87
Przyczajenie

Co do dworku w Porębie Żegoty - Mój Mąż mieszkał kiedyś w tej miejscowości. Dwór jest piękny, robi wrażenie. Nie wiem nic odnośnie jedzenia, ale ceny są wysokie ze względu na uroki tego miejsca
Może warto po prostu się kiedyś tam wybrać. Jakieś 30 km od Krakowa.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez zaczarowana 18 Pokaż wiadomość
Witaj
A na ile osob planujecie wesele bo to ważne przy wyborze miejsca?Ja tez polecam Restauracje Szafrantu ale jesli jest do 100 gosci bo potem sie strasznie ludzie rozbijaja na parkiecie,jesli zas macie od 150 i wiecej to polecam nowa sale balowa za wieliczka w Folwarku Zalesie jest obledna jesli lubisz duze przestrzenie,dobre jedzenie,przyrode. Tylko moga byc problemy z data;( pole golfowe w Paczółtowicach tez widzialam i jest okPowodzenia

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

A i jesli lubisz i elegancje na wysokim poziomie i kasa nie stanowi przeszkody to koniecznie zobacz Dwór w Tomaszowicach sala Oranzeria lub Panorama jest super tylko ceny.....

Dwór w Tomaszowicach - raczej nie polecam. Fajnie miejsce na niedzielny obiad, ale nie na wesele. Miejsce rzeczywiście piękne, ale tylko tyle.
Największym minusem jest to, że nie ma tam stałego kucharza, tylko tacy z ulicy- dorywczo. Stąd te afery z zupkami z torebki na weselu. Poszukajcie troszkę info w necie na ten temat a napewno znajdziecie. Sama zastanawiałam się nad zrobieniem tam wesela, byliśmy nawet dowiedzieć się o wolne terminy i o dziwo było ich mnóstwo!
Za salę płaci się kaucję bezzwrotną (powyżej 2 tys) chyba że jest bardzo duże wesele to zmniejszają ją. Menu też nie schodzi poniżej 200 zł.
Wiem, że jedzenie jest jedną z najważniejszych rzeczy na weselu - dlatego szczerze odradzam.

Edytowane przez anig87
Czas edycji: 2012-11-16 o 07:42
anig87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 23:20   #2598
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Targi to przeżytek.

Wiecie kto zarobił najwięcej na gorące złota w USA nie poszukiwacze złota tylko sprzedawcy namiotów, łopat, sit itd.

Tak samo jest z targami dlatego, nic na nich nie ma ciekawego w większości przypadków wystawiają się tam łosie ;-) ale tylko raz dają się na takie coś nabrać. Ja też byłem kiedyś taki łosiem

Raz się na targach wystawiłem i miałem z tego dwie pary a z wujka googla miałem w tym roku 14 par.
Wykupienie reklamy na wizażu jest lepsze od targów bo w zeszłym roku roku miałem z tego cztery pary a w tym dwie ;-)

Po za tym
Koszt 1 dnia targów = 365 dniom pozycjonowania w googlach.
Nie wiem ile osób jest na targach ale moją stronę i bloga wchodząc przez pozycjonowane frazy w zeszłym roku odwiedziło 12 tyś. osób.

Więc lepiej używać wujka google i tam wszystkiego szukać - taniej szybciej i lepiej
Jestem tego samego zdania, i mówie to jako przyszła Panna Młoda jak i osoba która kiedys na Targach była po tej drugiej stronie

Chociaż przyznam się, że zespół z znalazłam konkursu kapel weselsnych na Targach , do tego chyba kamerzystę, ale o nim to sobie raczej przypomniałam że jest, porozmawiałąm i Pan mnie zachecił. Więc mimo iż jestem totalnym przeciwnikiem Targów, to samej udało mi sie skorzystać.

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Napisane przez anig87 Pokaż wiadomość
Co do dworku w Porębie Żegoty - Mój Mąż mieszkał kiedyś w tej miejscowości. Dwór jest piękny, robi wrażenie. Nie wiem nic odnośnie jedzenia, ale ceny są wysokie ze względu na uroki tego miejsca

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Dwór w Tomaszowicach - raczej nie polecam. Fajnie miejsce na niedzielny obiad, ale nie na wesele. Miejsce rzeczywiście piękne, ale tylko tyle.
Największym minusem jest to, że nie ma tam stałego kucharza, tylko tacy z ulicy- dorywczo. Stąd te afery z zupkami z torebki na weselu. Poszukajcie troszkę info w necie na ten temat a napewno znajdziecie. Sama zastanawiałam się nad zrobieniem tam wesela, byliśmy nawet dowiedzieć się o wolne terminy i o dziwo było ich mnóstwo!
Za salę płaci się kaucję bezzwrotną (powyżej 2 tys) chyba że jest bardzo duże wesele to zmniejszają ją. Menu też nie schodzi poniżej 200 zł.
Wiem, że jedzenie jest jedną z najważniejszych rzeczy na weselu - dlatego szczerze odradzam.

O Tomaszowicach słyszałam że piękne miejsce, ale wychodzi się z wesela ponoć głodnym. Swego czasu nie było tam klimy, nie wiem czy pod tym względem coś się zmieniło.
Stary 2012-11-16, 23:44   #2599
lovela5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anig87 Pokaż wiadomość

No to mnie straszysz Właśnie zarezerwowałam tam wstępnie termin. Z tym że mam się niby dogadać z nimi o to wegańskie jedzenie ( pisałam o tym w innych wątkach więc może ktoś kojarzy ) ale już nie raz słyszałam że ich jedzenie jest słabe i w ogóle.... Chciałam ich pocisnąc jakoś i ewentualnie załatwić swoją firmę cateringową ale nie wiem czy się zgodzą.... Może zaoferuje im dodatkową kasę?

Mają przepiękną salę... Nie znalazłam żadnego innego miejsca w Krakowie który spodobało mi sie tak bardzo.... Oczywiście mówię tu o Oranżerii....

Czy ktoś z Was miał tam wesele i może poradzić coś ? Na co uważać itd ? Z kim rozmawiać ? Jeszcze nie podpisałam z nimi umowy no ale nie chce chyba innego miejsca
Stary 2012-11-18, 12:23   #2600
anig87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lovela5 Pokaż wiadomość
No to mnie straszysz Właśnie zarezerwowałam tam wstępnie termin. Z tym że mam się niby dogadać z nimi o to wegańskie jedzenie ( pisałam o tym w innych wątkach więc może ktoś kojarzy ) ale już nie raz słyszałam że ich jedzenie jest słabe i w ogóle.... Chciałam ich pocisnąc jakoś i ewentualnie załatwić swoją firmę cateringową ale nie wiem czy się zgodzą.... Może zaoferuje im dodatkową kasę?

Mają przepiękną salę... Nie znalazłam żadnego innego miejsca w Krakowie który spodobało mi sie tak bardzo.... Oczywiście mówię tu o Oranżerii....

Czy ktoś z Was miał tam wesele i może poradzić coś ? Na co uważać itd ? Z kim rozmawiać ? Jeszcze nie podpisałam z nimi umowy no ale nie chce chyba innego miejsca

Nie chcę nikogo straszyć, podzieliłam się tylko tym co słyszałam od innych, czytałam w necie itd... Sala jest piękna, hmm ale jak dla mnie taka "zimna" i uważam, że są piękniejsze )
Pojeździjcie jeszcze może i pooglądajcie inne sale. Moje wesele odbyło się w Szafranie w Zagaciu k. Liszek. Może troszkę daleko, ale zorganizowaliśmy gościom autobus i byli zachwycenia salą i ogrodem.
Może pojedźcie tam z ciekawości popatrzeć.

Życzę powodzenia w przygotowaniach ))
anig87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 17:59   #2601
samiramis
Raczkowanie

Szafran w Zagaciu jest naprawdę piękny! ogród bajkowy idealny na plener!
Sala jest skromna ale bardzo ładna i elegancka. Jedzenie tez mają dobre- nie pamiętam kiedy ostatnio tak się najadłam na weselu! Mam kilka zdjęć z sali i ogrodu gdyby ktoś chciał.
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 20:57   #2602
madzia_taiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovela5 Pokaż wiadomość

Ja też chciałam aby wesele odbyło się właśnie w tym miejscu.
Niestety koleżanka, która robiła tam wesele była bardzo niezadowolona ze współpracy....
Nie wiem czy opłaca się dać dużo za salę i jeszcze płacić dodatkową kase za wprowadzenie jedzenia -hmmm (jeżeli by się zgodzili)
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na Szafrantu.
ale może popatrz jeszcze na Podzamcze i Folwark Zalesie. W tym drugi otworzyli teraz salę - można by powiedzieć ze cos na styl oranżerii
Stary 2012-11-18, 23:07   #2603
lovela5
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chciałam aby wesele odbyło się właśnie w tym miejscu.
Niestety koleżanka, która robiła tam wesele była bardzo niezadowolona ze współpracy....
Nie wiem czy opłaca się dać dużo za salę i jeszcze płacić dodatkową kase za wprowadzenie jedzenia -hmmm (jeżeli by się zgodzili)
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na Szafrantu.
ale może popatrz jeszcze na Podzamcze i Folwark Zalesie. W tym drugi otworzyli teraz salę - można by powiedzieć ze cos na styl oranżerii

Właśnie idę oglądać szafrantu w Środę..... Już mamy degustację umówioną.... Folwark zalesie widziałam i nie spodobał mi się.....

Szafrantu wygląda bardzo fajnie.... Może ewentualnie jeszcze zmienię zdanie. Się okaże....

Wczoraj byłam w Tomaszowicach i ogólnie wrażenie okej z tym że nawet moja konsultantka mówiła że u nich różnie bywa z jedzeniem... A więc boję się....

Tak wogóle Dwór w Tomaszowicach jest troche drogawy.... 255 za osobe przy weselu na 150 osób .... i jeszcze pobierają "korkowe"........ Sama nie wiem co o nich myśleć..... Nawet jeśli będziemy mięli mniej ludzi bo pewnie około 120-130 to dojdzie nam opłata za wynajem sali i wtedy sam koszt za talerzyk plus sala wyjdzie nam między około 35 000 zł.......

Masakra......

Jest coś innego w okolicach Krakowa ? Jakaś sala która jest ładna i elegancka ale nie tak sku**** droga ????

Edytowane przez lovela5
Czas edycji: 2012-11-19 o 12:03
Stary 2012-11-19, 09:25   #2604
zaczarowana 18
Raczkowanie

Hej dziewczynki!
No my juz tez po naukach malżenskich u sw.Jozefa teraz moge Wam i ja je polecic jak forumowiczki troche wyzejBylo całkiem sympatycznie choc fakt spedzenia calego weekendu na wykladach byl przerazajacy ale na szczecie czesto byly przerwy(kawa,herbata w cenie + 1 drozdzoweczka co o poranku pobudzało do myslenia).W sobote nauki miało świeckie małzenstwo bardzo sympatyczne podawali mnostwo smiesznych sytuacji ze swojego zycia jak rozwiazywac problemy,jak mowic o swoich potrzebach itp.w niedziele była katecheza tez w formie wykładu ze znanym ks. JACKIEM Sbardzo sympatyczna osoba tez super prowadzil kurs opierajac sie na faktach i smiesznych sytuacjachWiec szczerze polecam tym ktorzy jeszcze nie byli
A teraz ponawiam pytanie czy ktos poleci mi poradnie ktora bedzie rownie szybka i przyjemna???Plis plis bo musimy to zrobic w tym roku!!!Dzieki
zaczarowana 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 15:43   #2605
madzia_taiki
Raczkowanie

A teraz ponawiam pytanie czy ktos poleci mi poradnie ktora bedzie rownie szybka i przyjemna???Plis plis bo musimy to zrobic w tym roku!!!Dzieki[/QUOTE]

My pojechaliśmy na ul. Cegielnianą. Jak sie okazało przyjmuje tam małżeństwo, które prowadzi nauki z ks. Jackiem
Dopytywał się nas jak nam sie podobało
Bardzo sympatyczny Pan siedzielismy chyba max 15 min
Stary 2012-11-19, 18:04   #2606
st95lp
Raczkowanie

GG do st95lp

Ja też chętnie zasięgne waszej opinii gdzie najlepiej do poradni się wybrać. Albo czy któraś z was była na kursie naturalnych metod planowania rodziny bo z tego co mówli na kursie (byliśmy na Kursie na miłość) taki kurs NMPR zastępuje dwie wizyty w poradni. Więc lepiej iść do poradni czy na ten kurs?
Stary 2012-11-19, 19:06   #2607
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
My pojechaliśmy na ul. Cegielnianą. Jak sie okazało przyjmuje tam małżeństwo, które prowadzi nauki z ks. Jackiem
Dopytywał się nas jak nam sie podobało
Bardzo sympatyczny Pan siedzielismy chyba max 15 min
To które prowadzi jeden dzień Kursu na Miłość? Dobrze wiedzieć!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Czy to ta? : 19:30-20:30 Par. MB Saletyńskiej ul. Cegielniana 43

Przyjmują tylko w czwartki?

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-11-19 o 19:04
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:33   #2608
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chętnie zasięgne waszej opinii gdzie najlepiej do poradni się wybrać. Albo czy któraś z was była na kursie naturalnych metod planowania rodziny bo z tego co mówli na kursie (byliśmy na Kursie na miłość) taki kurs NMPR zastępuje dwie wizyty w poradni. Więc lepiej iść do poradni czy na ten kurs?
ja miałam przykre doświadczenia jeśli chodzi o paradnie w Krakowie, wszędzie ogromne kolejki.... Jak w końcu udało nam się dostać do jednej poradni po 3 godzinach siedzenia w kolejce, Pani traktowała nas jak najgorszych grzeszników.... W końcu byliśmy w poradni w mojej rodzinnej poradni i Pani traktowała nas jak ludzi
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 18:34   #2609
madzia_taiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
To które prowadzi jeden dzień Kursu na Miłość? Dobrze wiedzieć!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Czy to ta? : 19:30-20:30 Par. MB Saletyńskiej ul. Cegielniana 43

Przyjmują tylko w czwartki?
dokładnie ta
Tylko to nie p. Babik tylko drugie małżeństwo.My akurat trafiliśmy na naukach na P. Babik.
Przyjmują tylko w czwartek.' Podobno jeszcze z kimś.wiec różnie mozna trafić.

Edytowane przez madzia_taiki
Czas edycji: 2012-11-20 o 18:35
Stary 2012-11-20, 19:28   #2610
anemonka99
Rozeznanie

Czyli w czwartki jest pani Bakunowicz?

U mnie byli na kursie, są całkiem spoko

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości