|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Cytat:
Wiem, że się powtarzam, ale to nasza opolska Krystyna Czubówna![]() Cytat:
Tam można je dostać
|
|||
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Mowisz, ze powinny być? Ja ostatnio pół godziny stalam przy lodówce i nie moglam znaleźć żadnego dobrego mleka
chyba źle patrzyłam jakoś
|
#3003 | |
|
Konto usunięte
|
Haha, padłam
![]() Mój TŻ tak rozbija schabowe, że czasami są większe od talerza ![]() Cytat:
Omlety bez mąki wcale nie są złe, sama często jadam i lubię, robię w podobny sposób jak jajecznicę tylko nie mieszam Dobrze jest dodać sera, żeby miało bardziej zwartą konsystencję, no ale na diecie to chyba raczej niewskazane?
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37729894]Haha, padłam
![]() Mój TŻ tak rozbija schabowe, że czasami są większe od talerza ![]() Omlety bez mąki wcale nie są złe, sama często jadam i lubię, robię w podobny sposób jak jajecznicę tylko nie mieszam Dobrze jest dodać sera, żeby miało bardziej zwartą konsystencję, no ale na diecie to chyba raczej niewskazane? [/QUOTE]Zdecydowanie niewskazane Przynajmniej na początku. Bo wiadomo - czasem można zrobić odstępstwa, ale to jak się człowiek na początku rozpuści, to nic z tego nie będzie
|
#3005 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37729894]Haha, padłam
![]() Mój TŻ tak rozbija schabowe, że czasami są większe od talerza ![]() [/QUOTE] Jakby ci się znudził, to podeślij go do mnie, cenię dobrze rozbite kotlety .Ostatnio słyszałam od jednej pani doktor, że w ogóle nie powinniśmy jeść nabiału. Tylko nie pamiętam dlaczego. Ale powtarzał to cały personel przychodni .
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też rozdanie, ale z zadaniem i mam tylko (jak na razie 3 zgłoszenia)
może trzeba było troszkę skomplikować hihihi witam wczoraj rano byłam na szkoleniu z pracy a popołudniu u gina i przyjechałam tak padnięta, że o 21 poszłam spać |
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogółem to ja nie ogarniam jak można prawie cały czas uprawiać seks i prawie w ogóle ze sobą nie gadać (a jak już gadać, to zawsze jedna strona jest z tego faktu niezadowolona, albo się w ogóle kłócą), ale ja to ja Jednak ilość powtórzeń zdecydowanie do przesady... Niemniej fakt, było mało ciekawie "w łóżku" ;P
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-11-21 o 08:14 |
|
|
|
|
#3008 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
najlepiej pic mleko do 2% zawartości tłuszczu owsiankę jadłam codziennie jak byłam na dukanie ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
dziś mam już 108 zgłoszeń
|
||
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się spodziewałam, że będą wyprawiać takie cuda, że aż mnie zapieką policzki, a tu klops, nawet brewka nie pykła.
|
|
|
#3010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze ja się nie zapisałam
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżu, Wam też wczoraj wizaż mulił. Z nudów wesxłam na forum kafeterii i nigdy więcej
![]() Zoilaze wszystkich łakoci najbardziej lubię boczek
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem niepocieszona.
![]() Cytat:
A na Kafeterii mój ulubiony wątek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538 Ja też uwielbiam boczek. Aż zgłodniałam.
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? ![]() heh dowiedziałam się, że na mojej ex uczelni ![]() są już dyplomy do odebrania, ale oczywiście nikomu nie dali znać. Do tego trzeba się wpisać do księgi, żeby go dali, a księga krąży między instytutami
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3016 |
|
w krainie snu i marzeń
|
co mi się porobiło - dodałam notkę z rana... znów
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
Toż to niemożliwe!
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie można zapomnieć o orgazmach od pierwszego razu i na dodatek na zawołanie.
W sumie, jakbym tak miała, to też rzadko bym z wyra wychodziła.
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie przy pierwszym razie można mieć orgazm, jak się ktoś na rzeczy zna i umie pobudzić kobietę w inny sposób i pomóc jej zapomnieć o strachu
No ale bez przesady - można mieć orgazmy, ale nie zawsze w tak krótkim czasie (bo z tego wynika, że ich seks był bardzo krótki za każdym razem) i nie razem... Nie wspominając o tym, że facet musi trochę odetchnąć, żeby nabrać ochoty na kolejną rundę A Christian to najwidoczniej jakaś maszyna
|
#3020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zakwasza organizm i przez to wapń wypłukuje. Chociaz ja tej teorii nie wierzę, to tak jak z masłem. Jednego dnia masło złe lepsza margaryna, a póżniej na odwót
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mój TŻ mówi o sprinterach, trzy ruchy i worek suchy.
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zapraszam na notkę o demakijażu z YR
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weźcie nie dyskutujcie o tej książce nawet, bo w pracy siedzę, a za każdym razem jak sobie przypomnę to mi się śmiać w głos chce ![]() Napisałam dwie notki, wczoraj porobiłam zdjęcia i zapomniałam wziąć karty z aparatu ze sobą, żeby je sybko teraz obrobić, więc zapostuję dopiero wieczorem
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jestem tylko ciekawa ostatniej książki, jak się rozwinie wątek z samego końca drugiej
Ale to poczekam do stycznia
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe a tekst identyczny
aleś mnie zmyliła![]() Cytat:
możliwe, możliwe nawet w związku z 7letnim stażem ale of kors nie zawsze![]() wczoraj robiłam zdjęcia makijażu z różem i rozświetlaczem z limitki essence i stwierdzam, że chyba i ja będę musiała kupić lampę
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak czy siak IMO trzecia część najbardziej sensowna z tych wszystkich 3 jest.Skończyłam niedawno czytać najnowszą Sookie i jestem pod wrażeniem, bo pierwszy czas nie miałam poczucia straconego czasu po przeczytaniu a teraz będę wałkować 'Wałkowanie Ameryki' Wałkowskiego
|
|
|
|
|
#3028 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() na śniadanko zjadłam owsiankę z jabłkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
mam do Ciebie pytanko? jak zmieniłaś adres bloga bez konieczności u nas jej zmiany w blogrollu? Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-11-21 o 12:35 |
||
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie ze szpitala, prześwietlenie klaty już za mną.
Jutro rano siku i krew. ![]() Jestem w szoku, że tak szybko mi poszło.
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Rogaliki wyszły boskie następnym razem zrobię podwójną porcję bo już nawet śladu po nich nie ma ![]() A dziś będę robić pierogi z kapustą i grzybkami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

chyba źle patrzyłam jakoś
Nie rozumiem jak można ich nie tolerować 

Jednak ilość powtórzeń zdecydowanie do przesady... Niemniej fakt, było mało ciekawie "w łóżku" ;P

dziś mam już 108 zgłoszeń 

Ale to poczekam do stycznia