Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 10:47   #541
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
nie ma sprawy, im wiecej nas tym lepiej, ale kupimy 14 butelek
ja tez chce byc na tej imprezie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:49   #542
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Dziewczyny:
http://www.joemonster.org/art/19952/...ezarna_kobiete
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:51   #543
Ana***
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37721605]Ja kupuję w Esotiq, bo tam mają rozmiary 65 pod biustem. Przed ślubem pani świetnie dobrała mi bardotkę [/QUOTE]

ja mam 60 to już w ogóle znaleźć nie mogę ;/

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Żeby nie było że zrezygnowałam z wizażu witam was w nowym wątku wpadłam na chwilkę bo mały śpi, nadal nie śpi w nocy a w dzień nie mam czasu na nic, nawet żeby snu nadrobić. W piątek byliśmy u pediatry, ze względu na żółtaczke kazał mu zrobić badanie krwi więc dziś byliśmy na pobraniu, Dawidek strasznie płakał waży już 4740g więc sporo przytył w ciągu tego miesiąca, mleczko mamy smakuje za to mi ciężko się gdzieś ruszyć bo co 1,5-2 godz chce cyca pozatym to 02.12 planujemy chrzciny.
To tyle u nas, co nowego na wątku?
cześć Dawidek rośnie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
spokojniedo weekendu jeszcze kilka dni, moze samo sie ruszy i wywolanie nie bedzie konieczneCierpliwos ci
zgadzam się, chyba lepiej za wcześnie nie wywoływać, przecież termin jest ok 2tyg "przed" i "po" wyznaczonym terminie.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Jestem wróciłam, nadrabiałam z telefonu, ale już nie pamiętam co miałam komu odpisać...aa wiem AAby - kocham Cię cycolino - siostro ma!! u mnie tyż piórnik by nie wypadł hehehehe nawet ten 2 poziomowy
a oto mój biały łeb

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zaraz was nadrobię, tylko coś Wam napiszę...

Wracam dziś do domu o 19.30 a tu już na parterze (a mieszkam na 4 piętrze) słyszę krzyk Mai. Pędem biegnę do domu a ona tak płacze, że ja na wstepie już sie popłakałam. Mąż ją nosił a ona tak krzyczała, ze aż się zanosiła , cała czerwona na twarzy od tego, mokra od łez. Szybko ją złapałam i przystawiłam do piersi. Uspokoiła się od razu w 2 min zasnęła ale cały czas przez sen jeszcze noskiem chlipała . Za 5 min znowu w krzyk (ale nie wiem czy nie przez sen) i tak 5 razy. 40 min z nią w sypialni leżałam. W końcu przestała płakać i chlipać noskiem. Jeszcze takiego płaczu u niej nie słyszałam, taki przepełniony lamentem, bólem Nie wiem co jej sie stało. Mam nadzieję, że nie obudzi się zaraz z płaczem ech...
biedna

Cytat:
Napisane przez Papuga69 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny Jestem nowa na forum ale staram się powoli nadrabiać;p
Staramy się z moim o dzidzie od 4 miesięcy, jak na razie niestety bezowocnie W przyszłym tygodniu będę robić test i mam nadzieje że tym razem pojawią się dwie kreseczki Bardzo się niecierpliwie!

Wszystkim mamą gratuluje potomstwa a staraczką życzę powodzenia!
witaj! opowiedz coś o Was

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. najgorzej, że mama jest typem , który lekarzy omija szerokim łukiem. JUz ją tyle miesięcy namawiam ale sie nie daje ech...
Moi też tak gadają

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
moje dziecko już śpi, wypiję kawę i biorę się za prasowanie. Buzia dalej boli jak cholera, czuje że mi to pęka wszystko jak sie uśmiechnę. Ten aphtin mi dziś kupi TŻ, no i heviran biorę.
jak bierzesz heviran to nie wiem czy możesz kp

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam napisać, że śniły mi się dzisiaj dzieci w fotelikach! Były malutkie, ale po ubraniach nie jestem w stanie stwierdzić płci..w każdym razie czekałam z nimi chyba na męża..ale coś nie mogłam się doczekać..potem przykrywałam je kocykiem i chciałam się wrócić do domu...
I pamiętam jeszcze jedno, że miałam się zapytać dziewczyn z forum czy coś do wózka kupywały... (tak w śnie myślałam, czujecie?? )
ooo fajnie
mi się śniło dzisiaj przedszkola i że spod szafy wychodziły skorki, robale brrr
i zabijałyśmy je miotłą

Hej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:51   #544
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek to jak będziesz miała już żołwia, to daj znać czy fajny jest! Bo ja jego "efektów" tak nie do końca w całości widziałam
okaa dam znac

Nic nie mów! Chociaż nawet jakbyś powiedziała, że finał jest inny (a gdzieś czytałam, że zakończenie jest zaskakujące) to i tak pójdę do kina! Za długo czekałam
hmmm wlasnie jestem na etapie czytania ksiazki w ramach przypomnienia (zaczelam czytac zanim poszlam do kina bo wlasnie nie pamietalam nic od momentu kiedy Bellka dowiedziala sie ze Jackob se wpoil Nessie i kurde na tym etapie skonczylam czytac i poszlam do kina )wiec do tej pory nie pamietam jak to bylo w ksiazce i nie moze powiedziec czy final jest inny czy nie hahaha......powidzmy ze jedna scena byla w filmie taka ze dalabym se glowe uciac ze w ksiazcze takiej nie bylo ale jak sie potem ze tak powiem akcja potoczyla dalej to przyszlo takie "aaaaaaaaaahaaaaaa"

Stary 2012-11-21, 10:52   #545
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
taakkk to wez no rzuc tu swoimi propozycjami moze cos zgapie
Ech ile ja tego mam:
wiec chce nowe buty do biegania, chce pedometr (urzadenie, ktore w czasie biegu mierzy ci ilosc kalorii, dystans itd).
Teraz doszlam do tego, ze chce ipoda 7generacji z wbudowanym pedrometrem i podpora systemu Nike+.
Chce zel powodujacy wzrost rzes: Lash costam sie nazywa.
Juz sie wspomne o takich banalach jak buty, torebki, branzoletka Pandory . U mnie lista jest nieskonczona.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
nie ma sprawy, im wiecej nas tym lepiej, ale kupimy 14 butelek
No na mnie koniecznie trza liczyc 3 flachy plus.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:53   #546
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm wlasnie jestem na etapie czytania ksiazki w ramach przypomnienia (zaczelam czytac zanim poszlam do kina bo wlasnie nie pamietalam nic od momentu kiedy Bellka dowiedziala sie ze Jackob se wpoil Nessie i kurde na tym etapie skonczylam czytac i poszlam do kina )wiec do tej pory nie pamietam jak to bylo w ksiazce i nie moze powiedziec czy final jest inny czy nie hahaha......powidzmy ze jedna scena byla w filmie taka ze dalabym se glowe uciac ze w ksiazcze takiej nie bylo ale jak sie potem ze tak powiem akcja potoczyla dalej to przyszlo takie "aaaaaaaaaahaaaaaa"
Ja też miałam wcześniej przeczytać 4 część dla przypomnienia...ale raczej większość pamiętam...więc zobaczymy! Już się doczekać nie mogę!
Stary 2012-11-21, 10:54   #547
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam wam napisać, że śniły mi się dzisiaj dzieci w fotelikach! Były malutkie, ale po ubraniach nie jestem w stanie stwierdzić płci..w każdym razie czekałam z nimi chyba na męża..ale coś nie mogłam się doczekać..potem przykrywałam je kocykiem i chciałam się wrócić do domu...
I pamiętam jeszcze jedno, że miałam się zapytać dziewczyn z forum czy coś do wózka kupywały... (tak w śnie myślałam, czujecie?? )

Dobra laski, uciekam do mamy Jeszcze raz dzięki za pomoc, dziś wieczorem zalicytuję ten 2 kombinezon

I jeszcze jak byście mi napisały czy śpiworek też muszę mieć to bym była wdzięczna.....chociaż wydaje mi się że ciepło ubrana, w tym kombinezonie i koc w wózku...Nataszka mi nie zmarznie

Kuźwa im bliżej to coraz głupsza jestem i nic nie wiem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:55   #548
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ech ile ja tego mam:
wiec chce nowe buty do biegania, chce pedometr (urzadenie, ktore w czasie biegu mierzy ci ilosc kalorii, dystans itd).
Teraz doszlam do tego, ze chce ipoda 7generacji z wbudowanym pedrometrem i podpora systemu Nike+.
Juz sie wspomne o takich banalach jak buty, torebki, branzoletka Pandory . U mnie lista jest nieskonczona.
ajjj ta pandora no buty moge zgapic i torebke ale za ta torebke to Tz chyba by mnie z domu wygonil
Cytat:
Ja też miałam wcześniej przeczytać 4 część dla przypomnienia...ale raczej większość pamiętam...więc zobaczymy! Już się doczekać nie mogę!
hmmmm to masz fajnie ze pamietasz co bylo dalej ja do tej pory nie wiem ale nadal czytam ksiazke coby rozwiac moje watpliwosci

Stary 2012-11-21, 10:56   #549
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm to masz fajnie ze pamietasz co bylo dalej ja do tej pory nie wiem ale nadal czytam ksiazke coby rozwiac moje watpliwosci
Aha...to ci jutro powiem...
Stary 2012-11-21, 10:57   #550
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ech ile ja tego mam:

Revitalash Używam prawie 2tygodnie
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-11-21 o 10:58
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:57   #551
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
mam to blokniete w pracy

Stary 2012-11-21, 10:58   #552
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
mam to blokniete w pracy
Dla Ciebie:

Jak zrozumieć ciężarną kobietę

Gdy kobieta jest w ciąży, często chodzi zła i podenerwowana. Kaprysi jak dziecko, narzeka na brak zainteresowania ze strony swojego faceta i na różne inne dolegliwości. Aby zrozumieć, o co jej chodzi, najlepiej wejść w jej położenie i poczuć to, co ona...

1-3 miesiąc
1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zapijaj wódkę piwem bez zakąszania. Później dowiesz się, dlaczego.

2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.

3. Do nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma.

4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!

5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.

6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy!

7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.

8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.

3-6 miesiąc
1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.

2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy zakładasz buty.

3. Śpij również z materacem. Jak to, jak? Na boku!

4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.

5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.

6. Na noc wypij litr wody i weź coś moczopędnego.

7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.

8. Ciężko oddychać? Wietrz mieszkanie częściej - niektórym pomaga.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!

6-9 miesiąc
1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut.

Gdy już organizm odmawia współpracy - wstań i szykuj się do pracy. Ojejku, odczuwasz kołysanie? Współczuję. Zaraz ci przejdzie.

2. Dolej wody do materaca.

3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy pij po szklance wody co godzinę.

4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień.
Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź pigułkę nasenną.

5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.

6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź niesamowitym kochankiem!

7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona ma innego - bądź pobłażliwy.

8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wejdź w jej położenie - jej też jest ciężko!

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?

The end
No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie!

Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac.
Stary 2012-11-21, 10:58   #553
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Aha...to ci jutro powiem...
to przejdziemy albo na priva labo na pisanie na bialo zeby nie wkurzac tych co jeszcze nie widzialy a widziec chca

Stary 2012-11-21, 11:03   #554
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj ta pandora no buty moge zgapic i torebke ale za ta torebke to Tz chyba by mnie z domu wygonil
torebek i butow nigdy za wiele

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Revitalash Używam prawie 2tygodnie
I jak? jest jakis efekt?

Stary 2012-11-21, 11:05   #555
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
to przejdziemy albo na priva labo na pisanie na bialo zeby nie wkurzac tych co jeszcze nie widzialy a widziec chca
Dobra!

Przyszło łóżeczko!!!
Stary 2012-11-21, 11:05   #556
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
dzieki

ja tez nigdy nie wiem co wymyslic a potem sie okazuje ze przydalo by sie wieeele rzeczy ktorych nie dostalam

nic nie powiem...nic nie powiem.... haha zmienmy szybko temat
Dlatego ja w swoim kalendarzu zapisuje rzeczy które mi się przydadzą. Np jadłam u bratowej przepyszną babkę gotowaną. Do tego jest potrzebna taka sprecjalna "coś" nie wiem jak to nazwać =) forma chyba. Sama sobie nie kupię bo po co mi ale w prezencie mogłabym dostać. Albo np młynek do kawy. Uwielbiam świeżo zmieloną kawę. Takich pierdółek jeszcze trochę mam. =) i zapisuje pierdołki, bo je najgorzej mi się kupuje =)

Cytat:
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:06   #557
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

I jak? jest jakis efekt?

Wiesz co moim zdaniem to chyba za wczesnie jeszcze na efekty... TZ twierdzi, ze są dłuzsze Dziwne.. jak on nie widzi, róznicy po wizycie u fryzjera jak mam włosy obciete
Koleżanka mi mówiła, że ona u siebie widziała efekt po 4tygodniach i tak tez napisali na ulotce.
W każdym razie mi podrażnił powieki tuż przy linii rzęs, teraz jest juz lepiej, ale dalej sa lekko zaczerwienione
Takze czekam...
Marcel <3

Stary 2012-11-21, 11:07   #558
Nikita...
Zakorzenienie

Malensfto,

dobre! Ale o co chodzi z ta zdechla mysza i kieszeni.... nie zakumalam...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Wiesz co moim zdaniem to chyba za wczesnie jeszcze na efekty... TZ twierdzi, ze są dłuzsze Dziwne.. jak on nie widzi, róznicy po wizycie u fryzjera jak mam włosy obciete
Koleżanka mi mówiła, że ona u siebie widziała efekt po 4tygodniach i tak tez napisali na ulotce.
W każdym razie mi podrażnił powieki tuż przy linii rzęs, teraz jest juz lepiej, ale dalej sa lekko zaczerwienione
Takze czekam...
yyy no to mnie troche wystraszylam z tym podraznieniem bo ja szkla nosze i ostatnia rzecza jakiej mi trzeba to podraznione oczy...

Stary 2012-11-21, 11:12   #559
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malensfto,

Właśnie o to miałam się zapytać i was...bo też nie wiem

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Nikita może chodzi o to, że kobiety w ciąży zapominają??? Nie wiem
Stary 2012-11-21, 11:13   #560
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

yyy no to mnie troche wystraszylam z tym podraznieniem bo ja szkla nosze i ostatnia rzecza jakiej mi trzeba to podraznione oczy...
no niby tam jest napisane, ze mozna używac przy szkłach.. no ale fakt podraznienia mogą byc probleme dla Ciebie. Ale z drugiej strony Ty nie musisz ich miec, ja dosc specyficznie reaguje na kosmetyki..
Marcel <3

Stary 2012-11-21, 11:17   #561
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Malensfto,

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Mi to się raczej skojarzyło z tym że drażnią je zapachy. Tzn mają wyostrzony ten zmysł. I wiele rzeczy im śmierdzi =)

Ale nie znam się,w ciąży nie byłam.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:22   #562
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Mi to się raczej skojarzyło z tym że drażnią je zapachy. Tzn mają wyostrzony ten zmysł. I wiele rzeczy im śmierdzi =)

O widzisz!! Myślałam o zapachu, ale nie pod takim kątem! To może być to!
Stary 2012-11-21, 11:24   #563
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi jak film??!!

Cytat:

Podpisam sie! Fajne bylo?
Cytat:
Podpinam się! Tylko nie zdradzaj szczegółów!!! [COLOR="Silver"]

fajnyyyyy!!
rola aro rewelacja
bella jak bella, cały czas ta sama głupia mina... nie lubię tej aktorki
szkoda, że tak mało było jaspera i jane uwielbiam ich
więcej nie zdradzam

aha mały kopał w pęcherz, że przed wyjściem byłam 2 razy w wc, potem w kinie przed wejściem na salę byłam 2 razy i jak już wchodziliśmy to mi się chciało, po godzinie odpuścił, bo zjadłam batonika specjalnie kupionego na tą okazję, ale przez godzinę myślałam o pęcherzu

Cytat:
haha widziałam to

Cytat:
Właśnie o to miałam się zapytać i was...bo też nie wiem
chodzi o zapachy... mi kiedyś w wc pachniało pączkami
za to lodówka i zmywarka omijana do 18tyg
Stary 2012-11-21, 11:27   #564
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
torebek i butow nigdy za wiele
a wez to wytlumacz mojemu mezowi
Cytat:
Dlatego ja w swoim kalendarzu zapisuje rzeczy które mi się przydadzą. Np jadłam u bratowej przepyszną babkę gotowaną. Do tego jest potrzebna taka sprecjalna "coś" nie wiem jak to nazwać =) forma chyba. Sama sobie nie kupię bo po co mi ale w prezencie mogłabym dostać. Albo np młynek do kawy. Uwielbiam świeżo zmieloną kawę. Takich pierdółek jeszcze trochę mam. =) i zapisuje pierdołki, bo je najgorzej mi się kupuje =)
no patrz!!! dobry pomysl ze tez ja na to nie wpadlam

Tz pokazal Mai zolwia-lampke i Maja powiedziala "Tatusiu kup Majusi ziolla" no nic tylko trza przyjsc do domu i kliknac

Stary 2012-11-21, 11:30   #565
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
fajnyyyyy!!
rola aro rewelacja
więcej nie zdradzam

aha mały kopał w pęcherz, że przed wyjściem byłam 2 razy w wc, potem w kinie przed wejściem na salę byłam 2 razy i jak już wchodziliśmy to mi się chciało, po godzinie odpuścił, bo zjadłam batonika specjalnie kupionego na tą okazję, ale przez godzinę myślałam o pęcherzu
Iii fajnie!

Mój mąż właśnie mówił, żeby nie iść do kina, bo dzieci będą miały za głośno i będą szaleć...

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Tz pokazal Mai zolwia-lampke i Maja powiedziala "Tatusiu kup Majusi ziolla" no nic tylko trza przyjsc do domu i kliknac
Uuu to nie będzie niespodziewanki???

jeszcze trochę i ja kupię tego żółwia
Stary 2012-11-21, 11:33   #566
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

też tak myślę, że to o to chodzi

Cytat:
fajnyyyyy!!
rola aro rewelacja
więcej nie zdradzam

haha widziałam to

chodzi o zapachy... mi kiedyś w wc pachniało pączkami
za to lodówka i zmywarka omijana do 18tyg
wc pączkami?? dobra jesteś
może ktoś smażył obok?

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Wracając jeszcze do temu badań przedciążowych

Dzisiaj mąż zapisał mnie do ogólnego (wizyta za tydzień ) i chcę iść żeby mia dał skierowanie na badania
na morfologie na bank da... ciekawe na co jeszcze może dać

na tą różyczkę, zapalenie wątroby? może też... ale nie wiem, ciekawa jestem
Stary 2012-11-21, 11:34   #567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks dasz radę. Jak w spodenki ją ubierzesz to w kombinezon tym bardziej

Strippi tak mi sie wydaje, że ma dziąsełka rozpulchnione.

Maleństwo mnie też takie osoby wkurzają I jak łóżeczko??

Kotku bardzo fajny prezent.

Ana czyli nie tylko moja mama jest taka dziwna w tym temacie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:34   #568
ButterBear
Zakorzenienie

Za nic w świecie nie umiem się tu dziś do Was wbić - aż dziwne....to się nie zdarza za bardzo

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:35   #569
Ana***
Zakorzenienie

Ale mam zakwasy... wczoraj byłam na warsztatach muzyczno-ruchowych i nogi mi dzisiaj w d.upe wchodzą wczoraj za to nie mogłam zejść ze schodów, bo mi się trzęsły
Stary 2012-11-21, 11:36   #570
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
fajnyyyyy!!
rola aro rewelacja
więcej nie zdradzam
zgadzam sie!!! Aro boski!!!! ale ja uwielbiam Carlisla no i Emmet jest dobry!! taki wesoly miesniak
Cytat:
Uuu to nie będzie niespodziewanki???

jeszcze trochę i ja kupię tego żółwia
niespodziewanka bedzie bo ona jeszcze nie kojarzy ze jak sie jej cos pokazuje i sie mowi ze to dostanie to wie ze dostanie zawsze jest ten element zaskoczenia i ta jej mina

i jeszcze wymyslila "papucie z misiem" bo widziala u kolezanki i przyszlysmy do domu a ona do tatusia "tatusiu kup papucie z misiem" i koniec kropka trzeba papuci poszukac (to te goralskie co Seba od Blonde dostal tylko ze nie mozemy znalezc na nia rozmiaru...albo za male albo za duze )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości