Wakacyjne Mamy 2012 - część IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 10:43   #2401
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV

Ciastek nie ścinaj

Dziewczyny czy butle MAM te antykolkowe mają w smockzu dziurke odpowietrzającą? Dzis udało mi się wcisnąc małemu 50ml herbatki, jestem w szkoku tylko szkoda ze tam sie zapowietrza i babluje, wolałabym żeby powietrze uchodziło. Udało się bo 1) podawałam mu i pozwalałam zerwac w TV 2) zrobiłam herbatkę rumiankową i odrobiną cukru. Chyba na tym etapie można delikatnie osłodzić? 50 ml to juz coś, ale On ma cug, te 50 w kilka łyków bąbnął, to ja wiem czemu tak z cycka szybko się najada

Linka próbujesz jeszcze dawać butlę? Odciągasz jeszcze laktatatorem?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:46   #2402
hanjah
Zakorzenienie

Hello

Sol-a Twój tż nie ma dziś przypadkiem imienin?

Co do ubranek do chrztu, to sukienkę i dodatki przywiezie moja mama, a ja dziś będę licytować płaszczyk Bo sobie wczoraj uświadomiłam, że w grudniu raczej zimno będzie i sweterek nie wystarczy
Taki mam na oku: http://www.ebay.co.uk/itm/Pretty-Whi...c71b0c8&_uhb=1
a jak się nie uda, to ten: http://www.ebay.co.uk/itm/3-6-months...bc3c97b&_uhb=1

Wybrałam rozmiar 3-6 i mam nadzieję, że nie będzie za duży

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2012-11-21 o 10:47
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:48   #2403
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
tnij
Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
c

Ja też ścięłam około miesiąca temu i wypada mi zdecydowanie mniej włosów, więc tnij a co tam
szkoda mi
no i jak ja mam krecone to ja niwiem. Bo chciała bym tak na króciutko, zeby odrazu z koloru zejsc.... Mam odrosty akurat... Nie tak an chlopaka ale tak do ucha..... i niewiem. Musiała bym chyba prostowac co? bo bym wyglądąła jak szogun z takimi loczkami

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:49   #2404
Maciejka__
Zakorzenienie

Właśnie zamówiłam parasolki do wózków i prześcieradła z gumką do łóżeczka 70x140 cm. Kolor parasolek nie jest idealny, ale idealnych nie znalazłam. Oryginalne do Jedo są 2x droższe, a do Chicco chyba nie ma wcale.

W każdym razie mam następny temat z głowy.

Przydałby się tylko jeszcze jeden pokój.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:49   #2405
hanjah
Zakorzenienie

Wiecie co... przez to wypadanie włosów garściami porobiły mi się zakola na skroniach Też muszę obciąć, bo co rano muszę masę tych włosów z Marysi ściągać
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:52   #2406
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hello

Sol-a Twój tż nie ma dziś przypadkiem imienin?

Co do ubranek do chrztu, to sukienkę i dodatki przywiezie moja mama, a ja dziś będę licytować płaszczyk Bo sobie wczoraj uświadomiłam, że w grudniu raczej zimno będzie i sweterek nie wystarczy
a jak się nie uda, to ten: http://www.ebay.co.uk/itm/3-6-months...bc3c97b&_uhb=1

haniu. śliczne napewno nie będzie. za duży. moja wielką nosi jeszcze na 0-3 a mam dwie kurtki na 3-6 i już są dobre

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Wiecie co... przez to wypadanie włosów garściami porobiły mi się zakola na skroniach Też muszę obciąć, bo co rano muszę masę tych włosów z Marysi ściągać
u mnie to samo Haniu. włosy wszędzie

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:55   #2407
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez....... wszedzie. tz juz sie wsciaka , musze co chwile małej z rączek wlosy wyciagac bo zawsze gdzies zalapie....
juz mnie to wkurza. Włosy zapuszczalam sprooc zasu. Ale nieraz sciełam i jakos zylam....
WIem tylko z ejak bym sciela na krotko to bym nie prosowała(bez sensu bylo by je wtedy niszczyc skoro scieła bym by je uratowac) i zeszła bym chyba z koloru. Tz mowi ze odrosty mało sie roznią od terazniejszej spranej czerni. WIec moze bym dała rade.... Wtedy byly by super .
zaraz wstawie zdj jak bym chciała sciąc

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-11-21, 10:56   #2408
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Ciastek nie ścinaj

Dziewczyny czy butle MAM te antykolkowe mają w smockzu dziurke odpowietrzającą? Dzis udało mi się wcisnąc małemu 50ml herbatki, jestem w szkoku tylko szkoda ze tam sie zapowietrza i babluje, wolałabym żeby powietrze uchodziło. Udało się bo 1) podawałam mu i pozwalałam zerwac w TV 2) zrobiłam herbatkę rumiankową i odrobiną cukru. Chyba na tym etapie można delikatnie osłodzić? 50 ml to juz coś, ale On ma cug, te 50 w kilka łyków bąbnął, to ja wiem czemu tak z cycka szybko się najada

Linka próbujesz jeszcze dawać butlę? Odciągasz jeszcze laktatatorem?
Jeśli chcesz słodzić, to glukozą. Łyżeczka na 100 ml nie zaszkodzi, ale granulatu Hipp daję mniej. Pewnie już powinnam zacząć robić herbatki bez cukru.
Stary 2012-11-21, 10:56   #2409
nitka_88
Zadomowienie

Hej mamusie
Ja włosy ścięłam. Miałam do łopatek, a teraz mam do ucha i chyba jeszcze zetnę, tak prawie na chłopaka. Nie wiem, czy wypadają mi przez to mniej, bo raptem minął tydzień, ale taki krótki, "wypadnięty" włos to mniejszy problem niż długi kłak. I nawet estetyczniej wygląda na umywalce/koszulce/stole/sofie/etc, o ile takie coś może być w ogóle estetyczne A Tobie Ciastek, radziłabym skonsultować to z fryzjerem, bo bez sensu byłoby ścinać włosy po to, by codziennie je prostować. Najlepsza dla młodych mamuś fryzurka to taka, która robi się sama

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:56   #2410
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
szkoda mi
no i jak ja mam krecone to ja niwiem. Bo chciała bym tak na króciutko, zeby odrazu z koloru zejsc.... Mam odrosty akurat... Nie tak an chlopaka ale tak do ucha..... i niewiem. Musiała bym chyba prostowac co? bo bym wyglądąła jak szogun z takimi loczkami
Ja też mam kręcone teraz mam ścięte troszkę krócej niż zwykle i trochę słabiej się kręcą ...ale myślę, że za miesiąc będą już ok

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Właśnie zamówiłam parasolki do wózków i prześcieradła z gumką do łóżeczka 70x140 cm. Kolor parasolek nie jest idealny, ale idealnych nie znalazłam. Oryginalne do Jedo są 2x droższe, a do Chicco chyba nie ma wcale.

W każdym razie mam następny temat z głowy.

Oj mi też ...mamy 2 pokoje ..3 byłyby ok ( sypialnia, salon i pokój Nadii) może za 2/3 lata kupimy coś większego

Cytat:
haniu. śliczne napewno nie będzie. za duży. moja wielką nosi jeszcze na 0-3 a mam dwie kurtki na 3-6 i już są dobre

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

u mnie to samo Haniu. włosy wszędzie
U mnie też tak było ...jak ściełam włosy jest lepiej ,ale oczywiście nadal je znajduję wszędzie
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:58   #2411
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
u mnie tez....... wszedzie. tz juz sie wsciaka , musze co chwile małej z rączek wlosy wyciagac bo zawsze gdzies zalapie....
juz mnie to wkurza. Włosy zapuszczalam sprooc zasu. Ale nieraz sciełam i jakos zylam....
WIem tylko z ejak bym sciela na krotko to bym nie prosowała(bez sensu bylo by je wtedy niszczyc skoro scieła bym by je uratowac) i zeszła bym chyba z koloru. Tz mowi ze odrosty mało sie roznią od terazniejszej spranej czerni. WIec moze bym dała rade.... Wtedy byly by super .
zaraz wstawie zdj jak bym chciała sciąc
No, dawaj, dawaj Ja też postaram wrzucić fryzurkę jaką chce mieć

www.NiciutKa.pl
Stary 2012-11-21, 11:00   #2412
prince_polo
Zakorzenienie

cos takiego
tylko bez grzywki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bb73d646002ad26d4e89e051.jpg (38,5 KB, 17 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-11-21, 11:01   #2413
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ten drugi nawet ładniejszy.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
dobry...
miałyśmy pobudke o 2 mała wyla. a jeść nie chciała później. o 3 to samo. w końcu zasne ła i obudziła się 15 minut temu. pojadla. ryga i poszła spać
czy to może być po szczepieniu ?
Chyba tak.
Stary 2012-11-21, 11:04   #2414
prince_polo
Zakorzenienie

miałam 2 lata temu na boba sciete. Super było ale mialam je znioszczone bo blond
jak wrociłam do brazu i one troche odrosły i nie prostowałam tylko sie kreciły to wygladay nawet fajne. Wtedy to byla moja pierwsza przygoda z cg.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-11-21, 11:04   #2415
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Ja włosy ścięłam. Miałam do łopatek, a teraz mam do ucha i chyba jeszcze zetnę, tak prawie na chłopaka. Nie wiem, czy wypadają mi przez to mniej, bo raptem minął tydzień, ale taki krótki, "wypadnięty" włos to mniejszy problem niż długi kłak. I nawet estetyczniej wygląda na umywalce/koszulce/stole/sofie/etc, o ile takie coś może być w ogóle estetyczne A Tobie Ciastek, radziłabym skonsultować to z fryzjerem, bo bez sensu byłoby ścinać włosy po to, by codziennie je prostować. Najlepsza dla młodych mamuś fryzurka to taka, która robi się sama
Dlatego ja muszę zostać przy obecnej. Myję, owijam ręcznikiem, czeszę i czasem suszę, a na ogół tylko spinam i same schną. Muszę tylko podciąć końcówki.
Stary 2012-11-21, 11:08   #2416
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
cos takiego
tylko bez grzywki
Fajnie A będą Ci się fajnie układać bez prostowania? Ja już teraz mam trochę krótsze od tej pani na zdjęciu, a zetnę się chyba tak (załącznik) tylko z krótszą grzywą, żeby mi tak bardzo na oczy nie zachodziła

Ciastek, co to jest cg?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rihanna1au1508.jpg (120,3 KB, 13 załadowań)

www.NiciutKa.pl

Edytowane przez nitka_88
Czas edycji: 2012-11-21 o 11:10
Stary 2012-11-21, 11:09   #2417
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chcesz słodzić, to glukozą. Łyżeczka na 100 ml nie zaszkodzi, ale granulatu Hipp daję mniej. Pewnie już powinnam zacząć robić herbatki bez cukru.
tak sie zastanawiałam właśnie, glukozy nie mam w domu a granulatu nie daję, tylko zaparzam lekko koszyczek rumianku, musi być lekko osłodzony, dałam na czubeczek łyżeczki
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:12   #2418
agunia82
Zakorzenienie

Hej
Ale dzisiaj pospałyśmy, istne szaleństwo. Luśka obudziła się o 7 więc ją wzięłam do siebie, przytuliłam i tak pospałyśmy do 10

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Byliśmy dziś na kontroli bioderek i wszystko jest ok Ale mamy jeszcze przyjść za 4 miesiące- ciekawe po jaką ch...
brawa za bioderka
my USG mieliśmy tylko raz, później tylko pediatrzy jej te bioderka oglądali i nic nie mówili o konieczności powtarzania kontroli. Usłyszałam, że jak na USG wszystko było dobrze, to nie ma potrzeby powtarzać, wystarczy że je pediatra kontrolnie obejrzy

Cytat:
hejomąż dziś od rana chciał robić Jasowi rodzeństwo, ale ten głośno się przeciwstawiał, aż w końcu zrezygnowaliśmy, haha
haha, dobrze wie, że jedynak ma wszystko co najlepsze

Cytat:
Dziewczyny macie porzepis na fajnego i smacznego i NIE TRUDNEGO torta??? potrzebny mi bo jutro babcia ma urodziny i chce Jej upiec
chyba najprościej to biszkopt przekładany masą jogurtową albo z serka mascarpone (przepisy na pewno znajdziesz w necie). Potem udekorować bitą śmietaną, na śmietanie położyć taką serwetkę, posypać kakao, zdjąć serwetką i dekoracja gotowa

a najszybciej i najprościej to zrobić w tortownicy sernik na zimno, udekorować owocami (np. winogronami) i zalać galaretką

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
aaa już wiem o co miałam wczoraj pytać.
Czy Wasze dzieci też są/były takie wrażliwe na dźwięki.

W zeszłym tyg. wieczorem gdy Emil już spał baaardzo delikatnie przesuwałam grzechotkę w łóżeczku. Naprawdę mega cichutko, delikatnie, mimo tego musiał być jakiś szelest bo biedny aż się cały wygioł wczoraj rano zamknęła drzwiczki od pralki (on był w pokoju obok) i się rozpłakał....jak zaciągnęłam wodę gruszką bo ją myłam, to samo. Już nie wspomnę co jest jak pies zaszczeka to samo jak czymś zaszeleszczę... może nie za każdym razem tak jest, ale dość często.

Oby mu to minęło
Luśka jest bardzo wrażliwa na dźwięki jak zasypia, każdy szmer i od razu oczy jak pięć złoty. Jak już uśnie to mniej.
Teraz pewnie zaczęło do małego docierać więcej bodźców, więcej słyszy i może go to trochę przerażać, za jakiś czas pewnie się z tym oswoi

Cytat:
dobry...
miałyśmy pobudke o 2 mała wyla. a jeść nie chciała później. o 3 to samo. w końcu zasne ła i obudziła się 15 minut temu. pojadla. ryga i poszła spać
czy to może być po szczepieniu ?
ojej biedna może być po szczepieniu

Cytat:

chyba nie ma, odpowietrzenie uzyskuje się odkręcając nieco dno

Cytat:

podoba mi się ten drugi płaszczyk
ja wszystkie kurteczki mam na Luśkę nieco za duże (głównie w rękawach), ale to nic nie przeszkadza, bo rękawy się podwija i po sprawie, a zawsze starczą na dłużej

Cytat:
szkoda mi
ale odrosty są teraz w modzie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:16   #2419
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny

Nadalka u nas też tak panele trzeszczą
Cytat:

u nas tez
u nas jakiś szit jest i dlatego trzeszczą.
Cytat:
Jest. http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-...808378409.html
Skończyła się tylko aukcja.
a widzisz.
Cytat:
szkoda mi
czasami niestety trzeba obciąć, zwłaszcza ze tobie kłębami wypadają. chyba ze wypadną i zaczniesz od zera
Stary 2012-11-21, 11:16   #2420
ewka5891
Zakorzenienie

Witam

rano humor zepsuł mi telefon od Tzta.. w drodze do pracy padł mu samochód.. z racji, że to kawał drogi od nas zawiózł do jakiegoś miejscowego mechanika i w związku z tym jesteśmy lżejsi o 300 funtów wkurzyć sie można, cały czas coś sie dzieje!

co do włosów to też musze obciąć, bo sa dosłownie wszędzie a jak myje je to cały zlew jest zapchany

Haniu bardzo podoba mi się ten drugi płaszczyk, śliczny jest i cenowo do zaakceptowania

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:16   #2421
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie jaki kolorek sobie wziąć, mięta czy łososiowy?
http://allegro.pl/niesamowicie-kobie...758653981.html

Stary 2012-11-21, 11:22   #2422
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
łososiowy
Stary 2012-11-21, 11:22   #2423
wanilllka82
Wtajemniczenie

witajcie dziś znowu obudziłam się z bólem głowy, na szczęście przeszło mi po kawie
widać że wizaż nie działał bo mało się działo wczoraj wieczorem
Cytat:
Dzięki dziewczyny raz jeszcze

Humorek już mam lepszy, bo była u mnie Pumcia (szczegół, że pewnie małż wróci to humor mi popsuje, przynajmniej przez trochę będzie ok). Poplotkowałyśmy sobie i od razu lepiej Ta wariatka nawet mi obiad przywiozła haha - a właśnie, nie oddałam Ci pojemnika! Tym bardziej będzie pretekst do wybrania się do Ciebie
Tak, taka to złota kobieta! Dzięki Pumcia raz jeszcze

A zaraz Was spróbuję nadrobić
tylko pozazdrościć takiej "sąsiadki" pumcia kochana jesteś bo jak widac pomogło a pojemnik i ja u pumci zostawiłam (zostawiłam też drugi u bratowej następnego dnia) więc i ja mam pretekst do odwiedzin

Cytat:
I jak?
Moja się właśnie upiekła, mąż właśnie kawę robi
Mamy dziś co świętować=nową pracę męża
gratulacje dla męża!!
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Ja mroziłam dynię i marchew, ale nie w woreczkach, tylko w pojemniku plastikowym na kostki - łatwiej nałożyć.
czyli jednak ja coś pomyliłam dobry pomysł tylko mam za mało takich pojemników, kupiłam zasuwane woreczki i mrożę w nich po dwie porcję
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
A wy mrozicie już zmiksowane?
jabłko zmiksowane a dynie w kawałkach
Cytat:

miksujesz blenderem czy cyzmś innym? wlewasz to w kostkarke do lodów? ja Kupiłam dziś dynię, gotowałaś ją?czy dynie moga być sypane, bo kupiłam na straganie mam andzieję, że jest eko
ja miksuje blenderem, jabłuszka wychodzą pyszne, dynie też kupiłam na targu w nadziei że jest eko, oglądnęłam wczoraj skład w słoiczkach i jeszcze bardziej upewniłam się że nie będę ich dawać dziecku zresztą i tak przymierzam się do BLW
Cytat:
Wygrałam właśnie sweterek dla niuni, za oszałamiającą kwotę

http://allegro.pl/marks-spencer-ciep...783307050.html
łooo takie zakupy to ja mogłabym codziennie robić
Cytat:
hejomąż dziś od rana chciał robić Jasowi rodzeństwo, ale ten głośno się przeciwstawiał, aż w końcu zrezygnowaliśmy, haha

Cytat:
jestem zakręcona

Zrobiłam kawe. Sobie i TZTOWI. Ale zapomniałam że On juz dawno w pracy
ty na serio jesteś zakręcona
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:27   #2424
karolka110
Wtajemniczenie

agunia.....absolutnie mięta!!
Stary 2012-11-21, 11:30   #2425
prince_polo
Zakorzenienie

dobra ide do fryzjera. nadrobie was potem

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-11-21, 11:35   #2426
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

tylko pozazdrościć takiej "sąsiadki" pumcia kochana jesteś bo jak widac pomogło a pojemnik i ja u pumci zostawiłam (zostawiłam też drugi u bratowej następnego dnia) więc i ja mam pretekst do odwiedzin
no to kiedy robimy akcję pojemnikową?

widzę 1:1 dla mięty i łososiowego, to czekam na dalsze opinie

Stary 2012-11-21, 11:42   #2427
ewka5891
Zakorzenienie

Agunia mi się bardziej podoba łosoś, ale wydaje mi się, ze do Twojej urody obojętnie jaki kolor wybierzesz i tak będzie ok.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:55   #2428
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Przed chwilą dzwonił małż, bo dzwoniła mama do niego i oświeciła go że jest coś takiego jak skoki rozwojowe
Mój małż oczywiście o tym wie, bo przekazałam mu wiedzę nabytą na wizażu
jaki ten wizaż jest mądry mądrzejszy od teściowej
Cytat:
dlatego pytam o przepis ŁATWEGO torta
sernik na zimno z kupionymi biszkoptami polany galaretka
Cytat:
szkoda mi
ładna pokazałaś fryzurkę z tym ze ona jest do prostych włosów a prostowanie bardzo niszczy włosy wiec bez sensu
Cytat:

ojjjj nam tez by sie przydał

Cytat:
mięta!!! zdecydowanie!
Cytat:
no to kiedy robimy akcję pojemnikową?
kiedy nie wiem ale ja chętnie

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

fajne te sweterki aga chyba zgapię a tak mi się przypomniało ze kiedyś byłam na babskim wieczorze w knajpie i z przyjaciółką ubrałyśmy identyczne sweterki, obie kupiłyśmy je tego samego dnia niezalezienie od siebie, nie muszę chyba pisać jakie miałyśmy branie

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-11-21 o 11:59
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:59   #2429
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

fajne te sweterki aga chyba zgapię a tak mi się przypomniało ze kiedyś byłam na babskim wieczorze w knajpie i z przyjaciółką miałyśmy identyczne sweterki, obie kupiłyśmy je tego samego dnia niezalezienie od siebie, nie muszę chyba pisać jakie miałyśmy branie
haha, ja go zgapiłam od koleżanki (swoją drogą, też wizażowej ), ode mnie już Pumcia chciała zgapiać, teraz jeszcze Kathrina i Ty
naprawdę, sprzedawcy na all powinni nam prowizję płacić

wzięłam miętę, jednak sama też jestem do niej bardziej przekonana

aaahaha właśnie sobie pomyślałam, że jakbyś kupiła ten sweterek Ty i Pumcia też, to musimy się umówić, żeby ja założyć na spotkanie

kupiłam jeszcze małej
http://allegro.pl/show_item.php?item=2792445496
http://allegro.pl/show_item.php?item=2784337995
http://allegro.pl/show_item.php?item=2798067836

i chyba najwyższy czas sobie odwyk od allegro zrobić

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2012-11-21 o 12:01
Stary 2012-11-21, 12:02   #2430
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
agunia.....absolutnie mięta!!
też jestem za miętą

u nas te panele trzeszczą w wielu miejscach bo są położone na drewnianą stara podłogę.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości