Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 12:36   #2431
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Spróbuję je dziś zmodzić i pokażę wyślę wam zdjęcie. A robię zielono-białe, bo tylko taką włóczkę mam :P
to mi też mi też!!!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:37   #2432
fasolka124578
Rozeznanie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez asia84 Pokaż wiadomość
fasolko chyba pięć dni po porodzie nikt nie ma w głowie zachodzenia ponownie w ciążę
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
o tym samym pomyślałam z terminem na listopad/grudzień...
oj tam oj tam. Zanim mi odpisałyście to ja już to poprawiłam swojego posta, bo sobie źle przeczytałam wpis koleżanki.
nie ładnie śmiać się z kobiety w ciąży
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:38   #2433
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yazan Pokaż wiadomość
ImmortalWoman miałam drugie cc i to zniosłam znacznie gorzej niż pierwsze, ale już jest ok. No i mam mega doła, bo nie mogę już poświęcić tyle uwagi mojego kochanemu starszakowi :-( Póki co przerasta mnie to, ale mam nadzieję że to typowy baby blues i że samo przejdzie. Dodam, że Maleństwo jest jak najbardzij zaplanowane i wyczekane.

Mam pytanie do tych z Was, które już urodziły: czy któraś przechodzi/przechodziła/zna kogoś kto przechodził baby bluesa?
będzie dobrze, wszystko się w końcu unormuje...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-11-21, 12:40   #2434
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Pisala do mnieGUSIAK ze pozdrawia nas i teskni za nami i ze czekaja i w piatek idzie pod kroplówkę.

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
.

My dziś na wizytę na 18:15

Cytat:
Dziewczyny podpowiedzcie jeszcze u kogo zamawiałyście na allegro ??
r_p77

Cytat:
D

Właśnie wstyd się przyznać ale nie mam jeszcze laktatora, dziewczyny jaki polecacie ??? Jestem w tym temacie zielona

ja też nie, będzie potrzeba to kupię po porodzie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
hejka!
Dzisiaj -2 dzień
Idę dzisiaj do ginka na 16 - chciałabym skierowanie na piątek ale chyba nie mam na co liczyć ( a może???) w piątek z tego co pamiętam pracuje położna z jego gabinetu - fajnie mieć przy sobie kogoś znajomego - a pozatym w weekend nie będzie problemu z młodym - tym bardziej, że dzisiaj coś kaszle i kicha więc do przedszkola nie poszedł.

Kupiłam sobie wczoraj piłkę - tylko nie wiem co na niej robić kręcić biodrami, skakać??? kto wie?
byłam w wc i na bieliźnie miałam trochę tego czopa z nitkami krwi jeeeeaaaa

pełno w necie jest ćwiczeń z piłką
ja na youtube wyszukiwałam

Cytat:
Mam jeszcze pytanko odnośnie smoczków 0+ po mimo iż nie chciałam używać wolę na wszelki mieć z jakiej firmy polecacie ?
Tak samo chcę dokupić jeszcze 2 butelki 250 ml szklaną i plastikową również z jakiej firmy polecacie ?
Nakładki na sutki to samo z jakiej firmy ?
Lepsza gruszka do noska czy aspirator ?

Poratujcie mnie bo chcę zamówić resztę wyprawki
mam jeden tylko dlatego że dostałam w prezencie z canpola
butelkę mam z TT
nakładek na sutki nie kupowałam
do nosa aspirator

Cytat:
Hej Dziewczyny! Można się przyłączyć?
Jestem mamą 2 facecików: Jaśka (5 lat) i Frania (5 dni). Czytałam Was namietnie całą ciążę, ale dopiero teraz znalazłam odwagę, by dołączyć do tego zacnego grona
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:42   #2435
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
a myślisz że chodziłby w nich?? mój by przymierzył jaja porobił i by leżały w szafce no ale co by się nie posmiać
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
No ale my o mężów się martwimy, coby im w jajka ciepło było
Kurde jakbym schowała wszystkie majty, a na dworze było by -20 to mysle, ze nie miałby wyjścia
kuuurde :p serio bym je chciała... beka by była jak nie wiem co

Cytat:
A widziałaś to:
http://www.youtube.com/watch?v=ijkzrqAp1cg
????
Wiem ze wczoraj wieszałam już ale jest przeboski :P
jeszcze nie ale zobacze

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Tak z Zabrza Chcę rodzić w Gliwicach po wysłuchaniu wielu opinii na temat rodzenia w Zabrzu. Być może nie jest tam tak źle, ale skoro mam wybór to nie będę sprawdzać A Gliwice wiele osób mi polecało
Kurde to podziel się trochę opiniami ja własnie nie słyszałam żadnych starsznych a też chciałabym je poznać, w razie czego miałabym trochę czasu na zmianę zdania... z kolei Gliwice odradza trochę nasza forumowa Landi więc już sama nie wiem

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:42   #2436
T'ai
Zakorzenienie

ale mam dziś długi dzień (wstałam 6.30)
z tego wszystkiego wzięłam się za pieczenie ciastek a za godzinę idę na spacer
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:43   #2437
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
oj tam oj tam. Zanim mi odpisałyście to ja już to poprawiłam swojego posta, bo sobie źle przeczytałam wpis koleżanki.
nie ładnie śmiać się z kobiety w ciąży
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:44   #2438
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
ImmortalWoman miałam drugie cc i to zniosłam znacznie gorzej niż pierwsze, ale już jest ok. No i mam mega doła, bo nie mogę już poświęcić tyle uwagi mojego kochanemu starszakowi :-( Póki co przerasta mnie to, ale mam nadzieję że to typowy baby blues i że samo przejdzie. Dodam, że Maleństwo jest jak najbardzij zaplanowane i wyczekane.

Mam pytanie do tych z Was, które już urodziły: czy któraś przechodzi/przechodziła/zna kogoś kto przechodził baby bluesa?
Popiszesz z nami dzień lub dwa i przejdzie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
to mi też mi też!!!
Zaczęłam proces tworzenia .........

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:44   #2439
kia_mia
Zadomowienie

Jagnna to jak Ci wyjdą te trampy i będzie CI się chciało je robić to zapisujemy się na listę odczywiście wszystko odpłatnie itp... ja już się wpisuje w razie taka by powstała !!

Stary 2012-11-21, 12:46   #2440
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
A widziałaś to:
http://www.youtube.com/watch?v=ijkzrqAp1cg
????
Wiem ze wczoraj wieszałam już ale jest przeboski :P
z☠☠☠ana jestem
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:46   #2441
Sola1
Zakorzenienie

Perełka - super opis, bardzo wzruszający

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Adaś
Śliczny

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie bo Wy jesteście myślę najbardziej na czasie by zapytać, czy któraś z Was miała w tej ciąży problem z przodującym łożyskiem a jeśli tak to jak to wyglądało, czy się cofnęło i kiedy?
Ja jestem w 14 tygodniu, w piątek lekarz stwierdził przodujące, miałam podobnie w 1 ciąży ale nie pamiętam tematu bo się szybko cofnęło chybo że nawet nie było sprawy ale teraz lekarz wysłał mnie na zwolnienie i oszczędny tryb życia i ciekawa jestem jakie są szane że to się cofnie
Z typowo przodującym to nie kojarzę
Coś mi chodzi po głowie chyba któraś niskoschodzące czy jakoś tak, ale nie wiem czy to to samo.

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Kamila...
Ja też jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
i

wczorajszy sms od Agasobo:
"Huuuura! Gratki dla dziewczyn. Ja mam chyba spadek formy dzisiaj i dzień pt. zła matka, bo dałam małemu mm, bo mam sutki pogryzione. Ufff nie mogę się doczekać aż wyjdę ze szpitala. Oby w czwartek.
Poproszę o magiczne kciuki "

: kciuki:
Aga życzę Ci, żebyś szybko wróciła do formy i wyszła ze szpitala

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
sms od martaj9
Cześć. Czuję się lepiej niż wczoraj. Dziś mogę się już swobodnie poruszać. Miałam wczoraj małe załamanie bo laktacja słaba. Dziś już trochę lepiej. Laktacja chyba się rozkręca.Jak dobrze pójdzie to w piątek wyjdziemy. Pozdrawiamy i całujemy.
Trzymam kciuki za szybkie wyjście i rozkręcenie laktacji

Cytat:
Jak ognista strzała -------> Bo ja to najwyżej kula
Moje chłopy już mają ze mnie taki ubaw że szok. Jadę ostatnio z Młodym, mówię zapnij pasy, On do mnie: a ty czemu nie zapinasz, ja: bo ciężarne nie muszą żeby nie uciskać brzucha, a On: a jak wylacisz przez szybę podczas wypadku, a no tak, przecież i tak się nie oderwiesz!!!

Widzicie kurna!!! Nosi człowiek pod sercem przez 9 miesięcy, rozstępy, celulit, nadwaga, żylaki, cycki po kolana, przez resztę życia żyły wypruwa coby takiemu nic nie zabrakło i co w zamian???

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

byl u mnie pan listonosz, mailam włączone radio i akurat jak byl to leciala piosenka "jako mąz i nie mąz był przyczyną wielu ciąż", atrakcyjnego Kazimierza, taki staroć , pan na mnie p[opatrzyl na mo brzuch a mi sie tak smiac chcialo, zwłaszcza ze minute wczesniej sie mnie pytal kim dla mnie jest Pan Michal a ja mowie ze mąż

Cytat:
Jestem mamą 2 facecików: Jaśka (5 lat) i Frania (5 dni). Czytałam Was namietnie całą ciążę, ale dopiero teraz znalazłam odwagę, by dołączyć do tego zacnego grona
Witaj
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:51   #2442
kia_mia
Zadomowienie

Ej a może jakoś internetowo nauczę się robić na szydełku ?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

Z typowo przodującym to nie kojarzę
Coś mi chodzi po głowie chyba któraś niskoschodzące czy jakoś tak, ale nie wiem czy to to samo.

Tak chyba Magda Ef aka Fela parówa jeżeli dobrze kojarze ja niby też mam nisko, ale jeszcze nie aż tak bardzo nisko... więc sama nie wiem jak to dokładnie jest... dowiem się na wizycie za tydzien we wtorek bo być może cc mnie spotka

Stary 2012-11-21, 12:56   #2443
anoola
Zadomowienie

Witajcie
Słuchajcie dziewczyny, mam pytanie i może będziecie umiały mnie oświecić Czy któraś z was miała w ciąży zapisany Hydrochlorothiazyd? Strasznie puchnę i lekarz kazał mi to brać, ale po przeczytaniu ulotki o możliwych wadach płodu strasznie się boję. Termin mam na jutro albo na 1.12 (problemy z miesiączką stąd rozbieżność. Dobrze, że do trzeciego lekarza nie poszłam ) więc ciąża donoszona.
Lekarz zastanawiał się też czy nie położyć mnie na oddział, ale ja chcę rodzić w innym mieście a jak juz mnie przyjmą to na bank nie wypuszczą...no w kropce jestem Pomożecie?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Aaaa, dodam, że mimo odrobiny białka we wczorajszym badaniu moczu, twierdzi, że zatrucie ciążowe to to nie jest
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:01   #2444
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie bo Wy jesteście myślę najbardziej na czasie by zapytać, czy któraś z Was miała w tej ciąży problem z przodującym łożyskiem a jeśli tak to jak to wyglądało, czy się cofnęło i kiedy?
Ja jestem w 14 tygodniu, w piątek lekarz stwierdził przodujące, miałam podobnie w 1 ciąży ale nie pamiętam tematu bo się szybko cofnęło chybo że nawet nie było sprawy ale teraz lekarz wysłał mnie na zwolnienie i oszczędny tryb życia i ciekawa jestem jakie są szane że to się cofnie
a w innym temacie kiedyś widziałam jak któraś z Was wrzuciła tu foty wózka bexa, nie pamiętam kto to był ale jak to przeczyta właścicielka tego wózka to prosiłabym o informacje jak to jest z amortyzacja, na takie chłopskie tłumaczenie bo nie wiem jak to wytłumaczyć czy można miękko poruszać wózkiem lekko go pobujać?

witaj, ja pokazywałam bexę brazową, a perelka_np ma zielna, chociaż dzidziuś jeszcze w brzuszku i nie miałam okazji go przetestować, to jeżdżąc na pusto, hehe z jorkiem świetnie się prowadzi, zwrotny i posiada wielostopniowa amortyzację

Myślę, że będę z niego zadowolona.

Odradzam allegro, bo ceny wyższe niż w sklepach internetowych, a także w zależności jaki chcesz stelaż, chromowany np. jest droży.

Swoją Bexe kupiłam w sklepie internetowym Smile,

http://www.sklep-smile.pl/bexa-bx4-1.html

za polubienie ich na FB możesz dostać 3% rabatu, dla mnie ważniejsza była parasolka (49zł) i moskitiera (39zł), co prawda 3 dni z nimi pisałam maile ale w końcu dostałam obie rzeczy gratis (na stronie, obok zdjęcia wózka masz "negocjuj cenę" mam nadzieję, że Tobie też się uda).

Po 4 dniach w tym weekend miałam wózek w domu, Pan przyjechał rozpakował, pokazał co z czym się je, a i wysyłka też była gratis.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:03   #2445
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Jagnna to jak Ci wyjdą te trampy i będzie CI się chciało je robić to zapisujemy się na listę odczywiście wszystko odpłatnie itp... ja już się wpisuje w razie taka by powstała !!
Jestem za!!! I też się wpisuję!
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:04   #2446
weronika23
Zakorzenienie

judka wiem ze koncowka ciazy okropna ale ciesz sie poki mozesz z 2 to nie tak fajnie
dojotka super ze juz jestes ehhh i nie dosc ze wymeczylysmy sie chodzilysmy z rozwarciem i razem narzekalysmy to mamy chlopakow z tego samego dnia pewnie dlatego tacy grzeczni
kochana na laktator czas jka bedzie potrzebny wtedy kupisz

kurde kupilam sobie sukienke na all przyszla mierze a tz co nie za krotka normalnie myslalam ze go ubije i mu powiedzialam ze bede sexi mama a cooo

cooo do dzieci to powiem wam ze gabrsyka zrobila sie beksa i nie odstepuje mnie na krok najchtniej caly dzien by przesiedziala mi na kolanach

bylysmy na 2 spcerze ktory wgladal tak mamo ty nie mozesz pchac bysia musi bo bysia spiewa dzidziusiowi

teraz potworki spia a ja wcinam zasluzony obiadek piers z kurczaka i warzywka powybieralam te cooo moge i wcinam
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:04   #2447
dzika_kaka
Zakorzenienie

Taki jakiś mam dzisiaj beznadziejny dzień, że nawet mi się nie chciało cytować nic... to takie męczące

Cytat:
Kurde jakbym schowała wszystkie majty, a na dworze było by -20 to mysle, ze nie miałby wyjścia
kuuurde :p serio bym je chciała... beka by była jak nie wiem co
Tak mi się tylko przypomniało, że mój tż kiedyś jak kupował sobie gacie w atlantiku to kupił też jakieś takie zapakowane slipy. I w domu się okazało, że to męskie stringi. Tak się chłop speszył, że ja musiałam iść oddać do sklepu bo on się wstydził, bo przecież co sobie o nim pomyśli pani w sklepie, że on taki joł joł a kupuje stringi

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:05   #2448
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Kurde to podziel się trochę opiniami ja własnie nie słyszałam żadnych starsznych a też chciałabym je poznać, w razie czego miałabym trochę czasu na zmianę zdania... z kolei Gliwice odradza trochę nasza forumowa Landi więc już sama nie wiem
Myślę, że na temat każdego szpitala można napisać coś negatywnego, ale w ogólnym rozrachunku to Zabrze miało takich opinii więcej.
Magdaef też mi ten szpital odradzała, sama miała jakieś nieciekawe wspomnienia, ale nie pamiętam już o co dokładnie chodziło. Ona w każdym razie jak dobrze pamiętam planuje rodzić w Tarnowskich Górach. O Gliwicach napisała tyle, że trzeba pilnować żeby maluszki były dokarmiane, bo zdarzało się że nie było to odpowiednio dopilnowane. W Gliwicach rodziła poza tym moja koleżanka z pracy, moja fryzjerka i córka znajomej z pracy mojej mamy. Wszystkie opinie były pozytywne i to przekładało się również na opinie które znalazłam w Internecie. Wybór nie jest łatwy, bo każdy ma inne doświadczenia lub inne wyobrażenia na temat szpitala.
A do Gliwic przekonał mnie jeszcze personel, który zarówno drogą telefoniczną, jak i w samym szpitalu był bardzo miły i pomocny.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:06   #2449
weronika23
Zakorzenienie

i fotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 211120122238.jpg (73,8 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-11-21, 13:06   #2450
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Witajcie
Słuchajcie dziewczyny, mam pytanie i może będziecie umiały mnie oświecić Czy któraś z was miała w ciąży zapisany Hydrochlorothiazyd? Strasznie puchnę i lekarz kazał mi to brać, ale po przeczytaniu ulotki o możliwych wadach płodu strasznie się boję. Termin mam na jutro albo na 1.12 (problemy z miesiączką stąd rozbieżność. Dobrze, że do trzeciego lekarza nie poszłam ) więc ciąża donoszona.
Lekarz zastanawiał się też czy nie położyć mnie na oddział, ale ja chcę rodzić w innym mieście a jak juz mnie przyjmą to na bank nie wypuszczą...no w kropce jestem Pomożecie?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Aaaa, dodam, że mimo odrobiny białka we wczorajszym badaniu moczu, twierdzi, że zatrucie ciążowe to to nie jest
Nie wiem, nie pomogę Napisane jest że w ciąży nie można, ale może lekarz wie lepiej
Stary 2012-11-21, 13:08   #2451
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
i fotka
ależ to pociesznie wygląda : )

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-11-21, 13:10   #2452
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

kurde kupilam sobie sukienke na all przyszla mierze a tz co nie za krotka normalnie myslalam ze go ubije i mu powiedzialam ze bede sexi mama a cooo
dla Pani

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Tak mi się tylko przypomniało, że mój tż kiedyś jak kupował sobie gacie w atlantiku to kupił też jakieś takie zapakowane slipy. I w domu się okazało, że to męskie stringi. Tak się chłop speszył, że ja musiałam iść oddać do sklepu bo on się wstydził, bo przecież co sobie o nim pomyśli pani w sklepie, że on taki joł joł a kupuje stringi

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
i fotka
Ślicznie Niech się Gabi wykazuje, a co!
Stary 2012-11-21, 13:10   #2453
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
W razie czego proponuję mierzyć sobie ciśnienie, przy białku w moczu trzeba kontrolować czy nie jest za wysokie.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:10   #2454
weronika23
Zakorzenienie

aaaaa i dfziewczyny wczoraj przewylam pol dnia bo nie wyrobimy sie z kasa i braklo nam na podlogi tz przychodzi wieczorem i oznajmia zebym sie niczym nie martwila i dostalismy kase od tesciow mozemy sie wprowadzac bo wystarczy na wszytsko jestem normalnie szczesliwa
Stary 2012-11-21, 13:12   #2455
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem, nie pomogę Napisane jest że w ciąży nie można, ale może lekarz wie lepiej
No właśnie, tylko cholerka jak jednak zaszkodzi
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:13   #2456
fasolka124578
Rozeznanie

Cytat:
i fotka
super!!
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:13   #2457
MiciaKicia
Zakorzenienie

Siema

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:15   #2458
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
wczorajszy sms od Agasobo:
"Huuuura! Gratki dla dziewczyn. Ja mam chyba spadek formy dzisiaj i dzień pt. zła matka, bo dałam małemu mm, bo mam sutki pogryzione. Ufff nie mogę się doczekać aż wyjdę ze szpitala. Oby w czwartek.
Poproszę o magiczne kciuki "
za szybkie wyjscie ze szpitala ..

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ja tez jak bylam w piatek rano na KTG to powychdozily skurcze, ale wtedy ponoc to byly te przepowiadajace, tylko ze one trwaly caly dzien a na drugi dzien mialam juz synka)
Ja jak lezalam juz na proodowce pod KTG to tez mowili ze przepowiadajace . a 4 godziny pozniej Adas juz byl ze mna .

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
sms od martaj9
Cześć. Czuję się lepiej niż wczoraj. Dziś mogę się już swobodnie poruszać. Miałam wczoraj małe załamanie bo laktacja słaba. Dziś już trochę lepiej. Laktacja chyba się rozkręca.Jak dobrze pójdzie to w piątek wyjdziemy. Pozdrawiamy i całujemy.
calusy dla Martusi

Cytat:
Hej Mamuśki

Wizaż coś szwankował wczoraj...

My dziś na wizytę na 18:15
no to trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja bylam zadowolona
dziewczyny poniewaz na str mojego szpitala nie ma co trzeba wziac na poród itd czy bierzecie laktator jeśli tak jak go wczesniej czyscicie tzn chodzi o wygotowanie umycie nie wiem ?bo tak sobie mysle ze jednak wezme moze
Ja nie wzielam.. i zalowalam . bo jak mialam nawal i bylam cala mokra az po kolana to o polnocy dzwonilam po TŻeta zeby mi przywiozl

Cytat:

Właśnie wstyd się przyznać ale nie mam jeszcze laktatora, dziewczyny jaki polecacie ??? Jestem w tym temacie zielona
Ja mam taki najwzyklejszy i najtanszy . i sprawdzil sie . mleko sikalo az milo 5 minut i pol buteleczki napelnione

Cytat:
witaj kochana

Cytat:
Ja niecaly tydzien po porodzie przechodzilam cos na zasadzie ''dajcie wy i wszyscy swiety spokoj '' ryczalam 2 dni pod rzad zupelnie bez powodu . ale co to bylo to nie wiem

Cytat:
i fotka
jak slodko .. fajnie ze Ci Gabi tak pomaga przy malym

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:19   #2459
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
judka wiem ze koncowka ciazy okropna ale ciesz sie poki mozesz z 2 to nie tak fajnie
dojotka super ze juz jestes ehhh i nie dosc ze wymeczylysmy sie chodzilysmy z rozwarciem i razem narzekalysmy to mamy chlopakow z tego samego dnia pewnie dlatego tacy grzeczni
kochana na laktator czas jka bedzie potrzebny wtedy kupisz

cooo do dzieci to powiem wam ze gabrsyka zrobila sie beksa i nie odstepuje mnie na krok najchtniej caly dzien by przesiedziala mi na kolanach

bylysmy na 2 spcerze ktory wgladal tak mamo ty nie mozesz pchac bysia musi bo bysia spiewa dzidziusiowi

teraz potworki spia a ja wcinam zasluzony obiadek piers z kurczaka i warzywka powybieralam te cooo moge i wcinam

u mnie przed ciąża tez tz takie teksty puszczał bo ja lubie takie mini nawet stwierdzil kiedys ze w ciazy sie lep0iej ubieram bo nie takie krotkie amimo ze mu sie to podoba ale nie wiem czy zazdrosny czy co

masz suuuper tesciow kochana!!!!!

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
i fotka
jaka kochana
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:20   #2460
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa i dfziewczyny wczoraj przewylam pol dnia bo nie wyrobimy sie z kasa i braklo nam na podlogi tz przychodzi wieczorem i oznajmia zebym sie niczym nie martwila i dostalismy kase od tesciow mozemy sie wprowadzac bo wystarczy na wszytsko jestem normalnie szczesliwa
SUPER
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości