|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Maciejko chyba nie doczytałam
jaką spacerówkę kupiłaś?---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- okład z kwaśnej wody |
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie, że zakupy się podobają
![]() Czapę robi mi ta sama koleżanka, która robiła małej wdzianko na chrzest. Jakby ktoś chciał u niej coś podobnego zamówić mogę podać namiary poszukaj czegoś podobnego, bo nie jestem pewna, czy takie same będą, bo jak doczytałam na opakowaniu to jest napisane "wyprodukowane dla i tu jest adres tesco, w którym je kupiłam Cytat:
![]() coś mnie głowa boli :/ aaa i dzisiaj przyszła dzianinowa tuniczka dla małej, boska jest
|
|
#2463 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie średnio. Z Młodym wszystko ok. Niestety musiałam Marianka zawieść do kliniki. Po wyrywaniu zębów strasznie go bolało. Nie chciał jeść (dokarmiałam), nigdzie nie chodził. Caly czas siedział w kącie taki markotny. Dziś zadzwoniłam do weterynarza i powiedzieli żebym go przywiozła. Okazało się, że króliś ma zapalenie tkanek miękkich tam gdzie zęby były wyrywane i do tego bardzo go to boli. Zostawiłam go więc żeby mogli mu podawać antybiotyk i środki przeciwbólowe (ja miałam tylko 3 porcje i już mu wszystko dałam). No i przed chwilą dzwoniłam zapytać co z nim - ma kolegę w sąsiedniej klatce i bardzo jest nim zainteresowany. Do tego podali mu lekarstwa i, najważniejsze, zaczął podgryzać ligninę Wiem, że to może dziwne dla niektórych z Was, ale ten króliś to mój ukochany zwierzaczek. Traktuję go jak członka rodziny. Mąż mówi, że to nasze starsze, adoptowane dziecko. Dlatego tak strasznie się o niego martwię ![]() To jest fryzura do prostych włosów. Będzie trzeba prostować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja na mikołaja kupiłam młodemu zbiór baśni braci Grimm i książki z serii "Poczytaj mi mamo". SUper PokażCytat:
za przybieranie na wadzeCytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Hello !!
Właśnie Houserka, apropos, widzę, że "moja" dynia już zamrożona? ![]() Agunia, ja bym wzięła łosoś nie dlatego, że mięta brzydka, ale dlatego, że mięta bardziej na wiosnę, a łosoś super pasuje przez cały rok ![]() Byłam dziś na małym shoppingu i niewiele kupiłam, a przymierzałam super sweter w Stradivariusie, ale w całym krk nie mają S, więc zrezygnowałam. Szkoda. Wanilka, pamiętam o Twoim pojemniku, nawet prosiłam tż, żeby gdzieś go odłożył w bezpieczne miejsce i muszę go poszukać.... Czekam na spotkanie pojemnikowe - a własnie, oglądałyście kiedyś DDTVN gdzie była mowa o ludziach "słoikach" ? Co to w ogóle za durnowate określenie to ja nie wiem... Ale chodziło o osoby, które jeżdżą na weekendy do domów poza warszawę i przywożą na cały tydzień żarcie w słoikach właśnie :P Phdwao, nie chcesz rodzeństwa dla Jasia? ![]() Kasik, ja wracam do pracy dokładnie za 41 dni I już się boję, jak ja to wszystko ogarnę!Tak w ogóle przyszła mata! Jeszcze jej nie złożyłam
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam Cię rozumiem, do dzisiaj pamiętam jak przeżywałam jak moje psisko miało pod narkozą wycinanego guza. Jak biedny zupełnie nie wiedział co się z nim dzieje, dlaczego traci panowanie nad mięśniami i się we mnie wtulał i patrzył błagając o ratunek serce mi pękałono i po tych przeżyciach do teraz każda wizyta u weta to trauma dla niego, zawsze wskakuje mi na kolana szukając ratunku Ad.2 Mój małż nic nie wie czasem mu powiem, że coś kupiłam, czasem nie. Ale już kupiłam czego mi brakowało i stopujeAd.3 A widzisz, to ja jakoś nie skojarzyłam ![]() to powinno być w innych tesco
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
pokaze Wam sle siedze z odzywką bo chce umyc wlosy i zeby byly krecone
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dawaj fotkę
![]() Cytat:
U mnie to jest jedyna rzecz, która mobilizuje mnie do sprzątania.Altacet Ja używam taki w żeluCytat:
Żeby dobrze przybierała
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę piekła tort
Postanowiłam upiec na urodziny mojej przyjaciółki tort Z tego przepisu:http://twojemoje.blogspot.com/2009/0...arzwalder.html Już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
#2470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas przerwa nocna jak zwykle bardzo długa - od godz. 20 do 10.30 To lubię.Cytat:
podaję tak średnio raz na dwa dni, ani razu nie wypiła ![]() smoczka też nie używamy laktator rzuciłam w kąt, mleko z butelki (mm) i tak wylewam więc nie widzę sensu by odciągać W mieszkaniu? Oj, nam też Cytat:
Cytat:
Cytat:
Karmisz tylko piersią czy dokarmiasz w jakiś poza piersiowy sposób?
|
||||
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się cała zaśliniłam---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Wczoraj wieczorem na komórce małża czytałam dowcipy i rżałam na całe mieszkanie - cud, że Amelka się nie obudziła ![]() Przeczytałam sporo, ale zapamiętałam: "Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze wszystko kojarzy mi się z seksem! -A brom brała pani? -Aa, jeszcze żem się nie brombrała dzisiaj…" |
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedynie to z tym jedzeniem jest tak że teraz chce jeść większe porcje, ale wcześniej np. zjadała 6x 120ml a teraz chce 4x170-200ml więc wychodzi i tak prawie na jedno ![]() ad.2. a z tą teściową to szkoda gadać. Ja znam jej pracę od podszewki i inni tam w szpitalu też tak pracują. Nigdy bym tam swojego dziecka nie dała. A pomyśeć że jeszcze niedawno teściowa chciała kupić mieszkanie koło nas
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Linka25;37738350]H
Ciastek do Ciebie blond nie pasuje /QUOTE] teraz juz wiem Miałam juz kazdy kolor włosów i rude mi pasują, ale denerwowało mnie farbowanie bo odrosty byly za bardz widoczne.Ale najlepiej mi w ciemnych
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki!byłam u nas w tesco i nie ma
![]() Cytat:
już mi Agunia pokazała z tesco albo okład z rumianku albo altacetu |
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tesco na Kapelanka chyba było pierwsze w kraju i tam jest główna siedziba Ale zabij, nie wiem skąd to wiem ![]() Cytat:
A ten w sumie nei bardzo skomplikowany ![]() Dowcip pierwsza klasa |
||
|
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Wanilka zostawiła u Ciebie pojemnik a ja apaszkę ![]() Dziś małej dam pierwszy raz ziemniaka. Jabłko i dynia jej pasuje. Więc myślę ze ziemniaka tez się chwyci ![]() Pytanko: jakie kupy maja wasze bobasy po jabłku? bo moja zielone i nie wiem czy to normalne ![]() wictoria- biedny Twój króliczek, nie zazdroszczę mu, jakby mi wyrwali wszystkie zęby też byłabym osowiała.... |
|
|
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłabym tak samo ![]() Cytat:
Została mi tylko kawai rurki z Biedronki ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Słyszałyście że, zatrzymali matkę Madzi? Mam nadzieję, że teraz jej nie wypuszczą
|
||
|
|
|
#2480 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.kafeteria.pl/bonappetit/p....php?id_p=1068 prosty jak konstrukcja cepa! Tylko ciasta jest mało i trzeba je dość cienko rozwałkować. Ale naprawdę, nie może się nie udać
|
||
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Zobaczcie, jakie cudo. I tyle musi przejść... http://wiadomosci.onet.pl/swiat/dzie...rtaz-maly.html |
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak my kiedyś szukaliśmy mieszkania do kupienia to zapowiedziałam, że minimalna odległość od teściowej to taka, żeby nie mogła w kapciach do nas przyjść ![]() Cytat:
i tam chodzę. Jak będzie coś z psem nie tak a oni nie dadzą sobie rady będę szukać innego
|
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak dam za niską temperaturę to jest nieupieczone.Jednak ten przepis wypróbuję. Ćwiczenie czyni mistrza O tak, też przeczytałam na pudelku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Czy na drugim zdjęciu widzę piękny uśmiech? |
|||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Sol - Chicco Simplicity
Mandi - biorę wychowawczy, ale jeszcze nic nie wiem o formalnościach. Kupy po jabłku mamy zielonkawe i rzadsze. Wiktoria - Maniek ma pewnie koleżankę, a nie kolegę. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-11-21 o 16:04 |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko śpi, a ja mam ochotę na coś słodkiego...
Rurki z Biedry? Chyba w domu nic więcej nie mam. |
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z wetem dla psa łatwiej. Jednak to najpopularniejsze zwierzę (wraz z kotem) i specjalistów od psów i kotów jest sporo. Schody się zaczynają przy mniej typowych zwierzętach. Ja kiedyś byłam z Maśkiem u takiego weta, że szkoda gadać. Popatrzył tylko na niego i stwierdził, że jest ok. A tutaj zawsze mu zaglądają w pyszczek, sprawdzają brzuszek (czy nie twardy, wzdęty, itp.), robią dokładny wywiad jak się zachowuje. Naprawdę super! I do tego pracują tam 3 panie weterynarz, bardzo miłe i sympatyczne. Jak kiedyś Maniuś u nich został to dzwoniły żeby powiedzieć, że jest wszystko dobrze. |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiednie pielegnowanie wlosow kreconych. na wizazu jest o tym dosyc sporo. Watek tez jest. I tam jest napsiane wszystko. Chcesz linka?
|
#2489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a tak na serio to nawet ja się nie znajdzie to mam ich dużo więc żaden problem![]() ludzie słoiki? |
||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
A pisałaś, że nie będziesz go brała ze względu na ten podnóżek
I ten czerwony wzięłaś? Mi się ten Italy zielony podoba ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Poczekamy jeszcze trochę i idziemy na wieczorny spacer, połączony z zakupami pampersów Przy okazji pójdziemy po Tż na przystanek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

jaką spacerówkę kupiłaś?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wczoraj rano zamknęła drzwiczki od pralki (on był w pokoju obok) i się rozpłakał....jak zaciągnęłam wodę gruszką bo ją myłam, to samo. Już nie wspomnę co jest jak pies zaszczeka
to samo jak czymś zaszeleszczę... może nie za każdym razem tak jest, ale dość często.
Aż się cała zaśliniłam

I ten czerwony wzięłaś? Mi się ten Italy zielony podoba