|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
pzemyślę to jeszcze, ale śmiem wątpić w moje zdolności kulinarne w tej materii ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ołkej, wystroiłam się i jadę na kawę z mamunią
|
|
#2042 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dopiero mam czas na poranną kawę. Jakis sajgon!
Kontracept, ale to polski generyk, niedostępny w UK, więc ustaliłam z lekarzem, że wrócę do Yasmin. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Simply nie miałam do tej pory NIN, bo przyjeżdżałam tylko na 2 miesiące i zanim bym zorganizowała spotkanie w Job Center, zanim by mi przysłali NIN, to już bym była w Polsce ![]() Ma ktoś ochotę na hummus z marchewką? ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() najka co do mishy to właśnie miałam pisać, że muszę się wstrzymać do niedzieli, bo nie mam jeszcze kasy na koncie uk, a kody do przelewów z polskiego konta przychodzą na mamy telefon (nie mam juz polskiego numeru), więc poda mi podczas niedzielnej rozmowy. Albo możesz sama doładować mojego paypala, podam Ci dane
|
|||||
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
wczoraj w ogóle nie mogła się zalogować![]() teraz mam dziewczyne na odsłuchach to i na wizażu nie mogę siedzieć
|
#2044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No Ewka fajna, serio I odpisuje Cytat:
Bo komicznie zabrzmiało "Nareszcie w pracy"
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
ucze sie od rana zaraz puszcze pawia Capri a moze lizaki zapodasz mnie wyszly one cos kolo złotowki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak was czytam i czytam i w sumie nie mam nic do napisania
oprocz tego ze znowu jestem glodna
|
#2048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiliśmy sobie chińczyka do pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Padłam |
||
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli to nie problem, to jednak wolałabym byś sama doładowała, a ja Ci przeleję kasę ja we wtorek mam wypłatę, to mogę Ci wtedy przelać? Magda, pytałam, czy uważa, że przy mojej nadwadze mogę zacząć od skalpela ze względu na brak kondycji, bo boję się o rozbudowanie mięśni pod tkanką tłuszczową. Odpisała, że oczywiście, że nic mi się nie rozbuduje, bo to ćwiczenia na bazie pilatesu i że mam ćwiczyć 3-5 razy w tygodniu skalpel, a po miesiącu spróbować z killerem lub turbo - wyjaśniła, czym się różnią od siebie i napisała, że się bardzo cieszy, że mam jej płyty, bo to pierwszy i arcyważny krok i używała dużo emotek tak jakby pisała do koleżanki ![]() karo, masz tasiemca? ![]() a ja to nieogar numero duo! po wpisie Stef zastanawiałam się, jak można zamówić człowieka (chińczyka) i po co
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
mizianko o 18:00
![]() wolne to zzzzuuuuuuoooooo...... kupiłam kolejne buty ![]() http://www.wojas.pl/produkt/8204 koniec z zakupami w tym roku.... no może jeszcze jakaś sukienka tylko ale to po wypłacie ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- naj nam też pokaż efekty przed i po ![]() muszę znowu znaleźć motywację chociaż jedną, taką mega mam - nie Kawunia?
|
|
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej kurczaka w sobie słodko-kwaśnym, albo wieprzowinę z orzechami ![]() Właśnie mi przypomniałaś, że zapomniałam dzisiaj zjeść lunch :sciana: ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Uniwersalne, będą pasować do wszystkiego
|
|||
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do motywacji to oczywiscie ale w kiece sie chyba miescisz ?? ja po przeprowadzce zaczynam cwiczenia z Ewka, mam ostatnia plyte ktora to turbo ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
kawa, trzecia płyta (turbo spalanie) to turbo, więc pewnie tę masz
frezi, oczywiście, że się pochwalę efektami, choć dla takich chucherek jak Wy nadal będę gruba, ale mi chodzi o efekt Wodzianki
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
naj nie wiem czy tasiemca czy małego głoda
|
#2056 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może i ja się zbiorę i pochwalę. Tylko ja za jakiś czas, za mało ćwiczę i nie daje rady nawet co drugi dzień...
|
|||
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
ulala
jest szansa? kiedy masz mieć okres? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
naj jest szansa bo w 1 tygodniu zapomniałam tabletki
a pozniej powinnam się zabezpieczać dodatkowo przez tydzień od pominięcia, bo jest ryzyko ciąży największe. no a my zapomnieliśmy o tym już prawie miesiąc minął od tego, okres powinnam mieć od wczoraj bo już jestem na placebo a boje się zrobić testu
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powinnam wczoraj dostać, ale coś się przedłuża mi ten cykl. jak nie dostanę do końca miesiąca, to się testuję. ale pewnie dostanę okres na dniach, nie sądzę, bym miała wielką obsuwę. |
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo. Ciągle bym tylko jadła i jadła...
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zrobie test dla swietego spokoju, ale mowilam te tabletki nie dla mnie ciagle zapominam :P
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- carmi to dobrze ze nie jestem sama bo tz juz na mnie patrzy jak na glupka ja jem i jem i jem i co najlepsze nie tyje dzisiaj ubralam spodnie ktore mi z tylka spadly
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz boską Wodzianką |
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi śliczne kozaki |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
naj a jak twoje proroctwo sie nie sprawdzi to zrobimy zazdrosnicowa zrzutkę dzieciecych rzeczy dla karoli
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- aa frezi sliczne te buty
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz planuję ugotować szafranowe risotoo z dynią i kurczakiem i nie mogę przestać się ślinić Problem jest taki, że mnie nie zadowoli cokolwiek, muszę zjeść konkretne danie na które mam ochotę. Teraz to tylko albo risotto, albo zapiekane bajgle z rucolą, chorizo i jalapenos.... Nic już nie mówię
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ja też chciałabym wyglądać jak Wodzianka ale na powiększenie cycków jakoś nie mam kasy. Taką kobiecą figurę ma choć móżdżek ponoć ptasi.
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez brzydko mowiac caly czas bym wpier***ala :/ a jak juz przy nauce to wogole MASAKRA
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze umowmy sie na zbiorowe wpierdzielanie
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
cieszysz się z mojego pisania pracy?
nie gnam, szczerze mówiąc, tak jak planowałam, ale póki co chociaż jestem systematyczna będę seksiiiiii Cytat:
Cytat:
ale figura |
||
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
naj my z tz mamy juz nawet imiona wybrane
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

same oprawki to tak 200zł co najmniej plus 250 za szkla..
ja jednak mysle, ze to drogo. wiesz co, jest duzo osob, ktore pasjonują się wypiekami, robią ciasta na zamowienie.. moze by ktos ci takie zrobił? Albo sama bys pokombinowała? takie 'stepmelki' mozna sobie zamowić, mogłabyś nawet zrobic sobie sama

Najchętniej kurczaka w sobie słodko-kwaśnym, albo wieprzowinę z orzechami 
a pozniej powinnam się zabezpieczać dodatkowo przez tydzień od pominięcia, bo jest ryzyko ciąży największe. no a my zapomnieliśmy o tym już prawie miesiąc minął od tego, okres powinnam mieć od wczoraj bo już jestem na placebo a boje się zrobić testu