|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
![]() Byłam bardzo zadowolona-robiłam kurs poranny zatem teorie przerobiłam w 4 dni Najwięcej zależy jednak od instruktora-trafiłam na bardzo fajnego faceta. Był spokojny i opanowany, ani razu się nie zdenerwował i nie podniósł głosu. Tłumaczył do skutku, na różne sposoby. Dla mnie to było bardzo ważne bo już nie raz słuchałam historii jak kursanci wychodzili z jazdy z płaczemJakbyś zdecydowała się na tą szkołę to dam Ci namiary bo można sobie wybrać kogoś z polecenia ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Jakie ładne http://allegro.pl/sweter-tunika-cwie...787318391.html
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jaki zwariowany dzień:
![]() odebrałam chyba już z milion telefonów ledwo was nadrobiłam, ufff OMD- jeśli Granatowa nie weźmie 4sz. kulek 12cm to chyba będziemy musiały kupić pojedyńcze. ma wpisać się wieczorem albo jutro która która chętna na zamówienie kulkowe i na specyfiki ochronne do butów, odzieży itp? bo chciałam szybko zamykać będę też musiała prosić o szybkie przelewy w dniu jutrzejszym bo chcę mieć paczkę jak najszybciej u siebie, a moje konto nie pozwala mi na założenie ![]() Cytat:
właśnie się czaiłam na produkty do włosów chociaż mój portfel jest zdecydowanie temu przeciwny![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37707483]To allegro mnie wykończy!!! Co za %$#@&*^ [/QUOTE]mnie też Cytat:
ja bym chyba ze stoku nie schodziłaostatnia rzecz jaka może być w przypadku nart (i nie tylko) to tzw. "bycie za starym". Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób w różnym wieku uczy się jeździć na nartach. Oczywiście im się jest młodszym tym łatwiej, bo człowiek się mniej boi ![]() najlepiej jest jednak wziąć instruktora chociaż wiadomo, że to kosztuje, ale efekty będą szybsze. no i nauczysz się jak prawidłowo jeździć, a nie tylko zjeżdżać. Cytat:
http://allegro.pl/scandic-maska-la-s...800855582.html [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37713095] Dostałam mega podwyżkę w pracy! Taką 20% [/QUOTE]![]() stawiasz ![]() Cytat:
po 2 dniach 2x musiałam już malować, dramat! [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37732075]Malla i inne dziewczy, które brały próbki Eucerin - i co myślicie? Napiszcie mi kilka zdań na ich temat plz...[/QUOTE] a ustnie mogę? niewiele mam do powiedzenia, jak stwierdzisz że trzeba to napiszę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zadomowienie
|
Ja może nie doceniam, ciekawe jak wyglądały by moje włosy gdybym go nie używała przez dłuższy czas
![]() Zwykle używam do każdego mysia od połowy włosów, bo na połowe daję klasyczny wax. Kurde ja to się chyba starzeje, kiedyś miałam tyle włosów, ze marzyłąm żeby było ich mniej, nie szło znaleźć spinki która by je upięła, teraz mam ledwo garstke włosów na głowie. Cytat:
![]() Na łyżwach nauczyłam się jeździć dopiero rok temu, no może nauczyłam to za dużo powiedziane, ale daję rade ![]() Dziewczyny używała któraś z was silver stop? Mam 21 lat dopiero, a włosy które rosną sa siwe, tzn chodzi mi o te krótkie, które dopiero wyrastają. Przeraża mnie to, bo uwielbiam swój kolor i nie chce farbować. A jak już bym się zdecydowała to raczej u fryzjera, co z moimi długimi włosami będzie raczej dość kosztowne:/ Przypuszczam, ze to siwienie częściowo genetyczne, ale zapewne stres się tutaj bardzo przyczynił. Mam teraz luźniejszy tydzień, na uczelni i aż głupio się czuję nie musząc cały czas się uczyć ![]() Jeszcze raz Was zapytam, nie planuje któraś jakichś olejowych zakupów? Hiper mi doradziła co nieco ![]() Chciałabym przede wszystkim kupić oleje z orzecha włoskiego, może kocanki, słodkich migdałów, rycynowy i kwas hialuronowy ![]() Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
Otworzyłam w klubie zamówienie z kosmetykomania.pl. Mamy rabat -10% na wszystko i darmową wysyłkę.
|
|
|
|
#4148 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A propos siwych włosów: giegiedwadzieściadwa! Udanego kroku w starość!
![]() ![]()
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co to za pierdoła?
|
|
|
#4150 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
do 28.11
![]() Są dwie opcje Przesyłam Ci kupon i podaję mój pesel 9który Pani podasz przy kasie) i sobie sama kupisz. Albo ja Ci mogę kupić i jakoś ode mnie zgarniesz
|
|
#4152 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile razy w ciągu tygodnia myjecie włosy? Używacie tylu produktów do włosów, że zaczęłam się zastanawiać jak Wy to wszystko robicie
Oleje, maski... Ja myję 2-3 razy w tygodniu i w sumie nie wiem jak to wszystko usystematyzować, żeby było ok Jak to u Was wygląda? Mam na myśli taki plan pielęgnacji. Czy mogłybyście, proszę, napisać?
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37736091]Możesz "ustnie"
głodnemu... ![]() Cytat:
to też zależy czego oczekujesz, bo jeżeli chcesz po prostu jeździć i mieć z tego fun to może Cię pouczyć ktoś, kto po prostu potrafi jeździć (np. taka ja ja uczyłam się sama, potem stylu wyrabiał mi mój chłopak, który jeździł pięknie ( no właśnie, dopiero.... a Ty tu gadasz, że stara. ehhh dziecko, dziecko ![]() ja bym chciała ale z ZSK bo chyba w tej chwili jest tam taniej niż na BU yyy myslę jeszcze nad jakimś szamponem z zamówienia Mis. polecicie jakiś? mam włosy przetłuszczające się, farbowane, widzę, że zmęczone i wysuszone używam teraz malinowego Balea i przydałoby mi się coś na zmianę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupie Ci jutro po pracy
|
|
|
#4156 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja myję co drugi dzień, odżywki do spłukiwania idzie mi sporo, bo mam długie i sporo ich - stąd mam dość dobrą moc przerobową. Masek prawdziwych i olejów zazwyczaj używam raz na tydzień, od wielkiego dzwonu dwa razy. Choć pewnie się i zdarzyło, że zero. Ja się czaję na ZSK, ale jeszcze za chwilę - powiedzmy po 8 grudnia? Dzięki |
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę Ci jutro jak kupię
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na tak- strzeliłaś w czuły punkt dzięki, biorę ![]() a szampon byś też poleciła? ![]() Cytat:
olei zero ale postanowiłam im dać jeszcze raz szansęooo,jak najbardziej mi pasuje
||
|
|
|
#4159 |
|
Copyraptor
|
Gg, najlepszego
|
|
|
|
#4160 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej irytuje, jak ktoś zobaczy już tego siwego, np fryzjer, mama, koleżanka, ciocia i zaraz jest wielkie : O RANY MASZ SIWEGO WŁOSA, WYRWE CI GO!! Normalnie dostaję od tego szału. Cytat:
Chociaż popatrze też na ZSK. Cytat:
Cytat:
![]() Popatrze zaraz na ZSK czy jest to co bym chciała. Dziewczyny byłam przed chwile w zielarskim i jakaś laska przede mną wzięła ostatni olej kokosowy!! Pewnie, któraś z Was mi go zwinęła ![]() Kupiłam w efekcie ze słodkich migdałów i mam jeszcze lniany ![]() Byłam w aptece, tam był tylko arganowy i wyobraźcie sobie ze 100 ml prawie 60 zł, no byłam w szoku! Ze słodkich migdałów 100 ml w zielarskim zapłaciłam 14 zł. |
||||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
Ponoć ma się to więcej nie zdarzać Dziwiłam się bo kumpel nawet słowem się nie zająknął, zero narzekania-po prostu przyjechał, uspokoił, naprawił i dał batonika na poprawę humoru![]() Cytat:
Odżywka do spłukiwania-codziennie
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37736960]Otworzyłam w klubie zamówienie z kosmetykomania.pl. Mamy rabat -10% na wszystko i darmową wysyłkę.
[/QUOTE] Nie należe do klubu, ale mogłabym też coś zamówić? Kusza mnie te pudry mineralne. Używała któraś? Ja dotąd byłam wierna EDM, ale po ostanim zakupie nowej formuły it base, która zastąpiła intensive nigdy więcej go nie kupię. Nie dość, ze wzięłam ten sam kolor co zawsze, a okazał się zupełnie inny, chyba z 5 razy jaśniejszy, to jeszcze zupełnie nie kryje. Bardzo żałuje, bo jak dotąd był to jedyny podkład z którego byłam w pełni zadowolona. A jeszcze jedno. Wiecie moze gdzie w Krakowie jest jakiś sklep z tanią biżuterią? Ale taką na prawde tanią Chcicłabym sobie kupić trochę pierdółek typu bransoletki, wisiorki, pierścionki.
|
|
|
|
#4163 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Fajnie, że Ci wyrywają, u mnie się boją i potem sama muszę się męczyć. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ineso- bezczelnie ściągnęłam szampon od Ciebie
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() wg mnie trudno jest się połamać na nartach jeżeli się uważa i ma się szczęście, że nie jeździ po tym samym skoku jakiś palant bez wyobraźni ![]() 2. Cytat:
ehh zazdroszczę tych kumpli![]() to wiąż na następny dzień w kitkę albo koka i nie będzie widać, że są "nieświeże". ja bym zwariowała jakbym miała myć codziennie
||
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jakbyś go poprosiła to też by Ci pomógłMyślałam nad tym aby się przestawić na poranne mycie włosów-może wtedy wytrzymałabym 2 dni...Tylko że strasznie mnie na drugi dzień głowa swędzi
|
|
|
#4166 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam talent to tłuczenia sobie wszystkiego. Ale jakbyś planowała jakiś wypad i miała chwilke czasu, to chętnie się przyłącze ![]() Cytat:
![]() Ja już ich nie wyrywam, bo za niedługo będę łysa już lepiej niech będą jakiekolwiek U mnie akurat one się mocno odznaczają, bo mam ciemno brązowy naturalny kolor.Dziewczyny zmieniłam zdanie, jednak zrobie zakupy na ZSK , faktycznie niższe ceny. Może któraś by coś chciała? |
||
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie jestem zadowolona, chodziłam na jazdy z przyjemnością, chociaż moja instruktorka się wydzierała czasem Ale zupełnie mnie to już potem nie ruszało, ona po prostu tak ma. Wyryczy się, a potem jedziemy dalej jak gdyby nigdy nic
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Pani Buka
|
gg22, stooo lat!
Cytat:
byłam w Factory i tylko zmarnowałam czas skórzanych kozaków w normalnych cenach (tj. do 250zł powiedzmy) - NIE MA. no ok, może jakieś tam pojedyncze, ale raczej na obcasie (chcę płaskie) i beżowe lub brązowe (chcę czarne). tylko w outlecie LPP spore przeceny, kupiłam żakiet za 25zł
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-11-21 o 19:59 |
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wredna zalozylam watek w klubie Dziewczyny z zamowienia organizowanego przez Kasiencje polecam produkty firmy Crayola: kredki wykrecane, pisaki, pisaki ze stempelkami, farby.. Pracuje na nich z dzieciakami i sa fantastyczne!
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-11-21 o 20:33 |
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Najwięcej zależy jednak od instruktora-trafiłam na bardzo fajnego faceta. Był spokojny i opanowany, ani razu się nie zdenerwował i nie podniósł głosu. Tłumaczył do skutku, na różne sposoby. Dla mnie to było bardzo ważne bo już nie raz słuchałam historii jak kursanci wychodzili z jazdy z płaczem

[/QUOTE]
ja bym chyba ze stoku nie schodziła

Jak to u Was wygląda? 
używam teraz malinowego Balea i przydałoby mi się coś na zmianę