Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 18:45   #661
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
plus ponawiam pytanie z rana, czy któraś z Was się orientuje w temacie tych komórek macierzystych? (krwi pępowinowej itp.)
ojj.. niestety sama aż tak dobrze nie jestem w tym temacie, ale coś mi się obiło o uszy.. muszę jeszcze o tym poczytać

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:46   #662
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
to dobrze, lepiej żeby żaden facet nas nie podczytywał.. to by się mogło źle skończyć
No właśnie czytał
Stary 2012-11-21, 18:49   #663
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
plus ponawiam pytanie z rana, czy któraś z Was się orientuje w temacie tych komórek macierzystych? (krwi pępowinowej itp.)
poczytaj sobie tutaj http://www.pbkm.pl/ jest tam cennik i inne informacje

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:51   #664
vvgh
Wtajemniczenie

Co macie do żarcia??
Stary 2012-11-21, 18:53   #665
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Co macie do żarcia??
Ja mam to co pisałam wyżej co mi babeczki upichciły

Stary 2012-11-21, 18:54   #666
vvgh
Wtajemniczenie

Ok, ja lecę wciągnąć parówę, potem łazienka i spać Pa, Kobiety
Stary 2012-11-21, 18:56   #667
pearl87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Brzuszek już śliczny a i ciuszki super

w tym tygodniu dopiero mi tak wyskoczył niespodziewanie

i dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa - na razie się nie umiem do niego przyzwyczaić jakoś i się łapię na tym,że patrzę w dół i "o jaaa, jestem w ciąży"

Cytat:
Ja nie orintuję się.
A co idziesz zjeść?
ja nigdy nie wiem, idę niby po chlebek z serkiem kozim, ale równie dobrze mogę powrócić z płatkami z mlekiem, kapustą kiszoną lub lodami i muszę się nauczyć więcej płynów pić.. ehhh

Cytat:
Co macie do żarcia??
chyba szukasz inspiracji a ja chyba skończę na makaronie chińskim z jakimś warzywem

Cytat:

to dobrze, lepiej żeby żaden facet nas nie podczytywał.. to by się mogło źle skończyć
mój wczoraj zauważył, że coś wpisałam o jego reakcji na moją histerię i stwierdził: "a, właściwie, może jak się w ciągu dnia nagadasz, to już mnie tak nie zalejesz przed snem"

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
poczytaj sobie tutaj http://www.pbkm.pl/ jest tam cennik i inne informacje
dziękuję i nieźle z tą maszyną jak z tej bajki o "jetsonach" (nie wiem, czy to się tak pisze, wybaczcie)

vvgh
- do jutra i miłego wieczoru

Edytowane przez pearl87
Czas edycji: 2012-11-21 o 18:58
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 18:57   #668
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Miałam wrzucic wsyztsko co mam dla pączka

To się chwalę, wszystkie rzeczy są nowe

1. Sterylizator do mikrofalówki z tommee tippee - nowy 90 zł, trafiła na gumtree za 18 , próbki z johnsona i musteli - przyszły w tamtym tygodniu
2, 3, 4 zestawy ciuszków ze stanów za szalone 6,7 i 10 dolców (czemu u nas nie jest tak tanio ;( )
5. Śpioszki disney wygrane za 1 zł na allegro
6. Rajstopy od mamy, do oddania jak będzie chłopak:P

jeszcze z ciuchów mam kocyk i śpiworek co Wam wcześniej wrzucałam

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
axella lepiej być Mikołajką niż jakby kazali ci doczepić rogi i czerwony noc i robić za renifera rudolfa

Cytat:
Napisane przez Sateczka Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki,
przepraszam za bardzo długą ciszę. Codziennie czytałam co słychać u Was. U nas powoli stabilizuje się, ale jak niektórzy pamiętają ciąża wysokiego ryzyka zagrożona, po 2 stratach (obumarła, pozamaciczna). Nie zaginęliśmy w akcji a oszczędzamy Wam swego stresu. Dużo mi daje czytanie Waszych przeżyć... jednak nie chcę obciążać swoimi.
Jesteśmy po badaniach genetycznych (28.X) i wszystko super, krew również.
Aktualnie czekamy jeszcze 2-3 tyg by sprawdzić jak kolejny etap rozwoju...oraz co mamy między nóżkami )) Jak uwierzę, że tym razem udało się to uaktywnię się...ale nie przerzucajcie mnie proszę do zaginionych **

Kielce jak we mgle )

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
TZ DOSTAAAAAAAAAAAAŁ TĘĘ PRAAAAACĘĘĘĘĘ!!!!
aż się zryczałam w pracy... dziękuję Wszystkim i każdej z osobna za kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
tydzień czekałam
ej jak to się zamawia? zapisałam się do tego klubu juz jakiś czas temu i... co dalej?
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Po pierwsze dzięckuję za wszystki kciuki. Po drugie wizyta była straszna.
Na poczatku miło, byliśmy razem na wizycie i on mówi żebym sie przygotowała do badania, ja się pytam czy do usg z pełnym pęcherzem czy pustym powinnam być, a on ,,jakie usg?" , ja mówię że no dzisiaj, a on ,,e e" (świetna odpowiedź-zamiast słowa ,,nie"). Ja pytam czemu a on że na pierwszej wizycie pewnie mówił, że w ciaży robi sie 3 usg, w 10-14 tyg, 20-24 i pod koniec ciąży. I tyle, chyba że po badaniu ginekologicznym stwierdzi, że coś jest nie tak. A tak to nie ma na życzenie. Że mozemy zmienić lekarza. Wogóle był arogancki, spytał się gdzie pracuję- jak powiedziałam że jako asystentka, to mi się pyta czy dyrektor też słucha moich poleceń?! jak siedziałam ogólnie zdenerwowana to on mówi do tż ,,co, wkurzona jest na mnie?!" A ja mówię ,,jestem zdenerwowana i mi przykro". On czemu a ja mówię że w niedzielę bolał mnie brzuch, bo myłam podłogę i że czekałam 4 tygodnie żeby zobaczyć znowu dziecko, a on ,,a jak jutro coś panią zaboli to też pani do mnie jutro przyjdzie na usg? to moze niech pani kupi sobie własne usg jak Angelina Jolie i robi sobie codziennie" Potem tż spytał się czy jego zdaniem warto jest robić testy genetyczne, a ten mówi, że już za późno. . Coś zaczął się motać że białko papp-a wykrywa się do 13 tyg. Ja mówię że chodzi o test potrójny (czyli papp-a, estriol i beta) i że czytałam że do 20 tyg się go wykonuje. To znowu zaczął się motac i w końcu przyznał mi rację. Dodam że to badanie było prywatnie w ramach luxmedu... żałuję że nie spytałam się go czy jak pacjentka w 17 tyg. przychodzi do niego prywatnie do gabinetu to czy tez jej odmawia usg już to widzę....

Oprócz tego zbadał mnie na fotelu i powiedział że wszystko super
a to burak

Kurde nadrabiam Was i co nadrobię 1 str. to pojawiają mi się 2 dodatkowe
Dziś już nie mam siły.. jutro poczytam dalej
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:01   #669
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję i nieźle z tą maszyną jak z tej bajki o "jetsonach" (nie wiem, czy to się tak pisze, wybaczcie)
a no ona robi wszystko nawet SAMA SIĘ MYJE!!!
Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
Kurde nadrabiam Was i co nadrobię 1 str. to pojawiają mi się 2 dodatkowe
Dziś już nie mam siły.. jutro poczytam dalej
No nie? Co za baby

Stary 2012-11-21, 19:06   #670
Meliitele
Zakorzenienie

Lonely - to lecimy razem tez chce do nexta

Kapalam sie teraz i woda polalam brzuch i mnie maly ciupnal oby byl grzeczny za tata za czasow dziecinstwa.. podobno aniolek byl za to ja to kawal rozrabiaki bylam

Klade sie do wyrka jak maly nie spi to bedzie dawal czadu
dobranoc

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:08   #671
xal
Zakorzenienie

Cytat:
a no ona robi wszystko nawet SAMA SIĘ MYJE!!!
Z ciekawości co to za firma? Koleżanka też była na pokazie jakiegoś "wypasu" ale to chyba głównie garnki + mikser czy jakoś tak. Cena by się zgadzała,

Głodna jestem, poszłam do lodówki i ... wróciłam, tam nic ciekawego nie ma.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 19:11   #672
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Z ciekawości co to za firma? Koleżanka też była na pokazie jakiegoś "wypasu" ale to chyba głównie garnki + mikser czy jakoś tak. Cena by się zgadzała,

Głodna jestem, poszłam do lodówki i ... wróciłam, tam nic ciekawego nie ma.
To thermo mix
(pisze się łącznie ale jak tak napiszę to wyskakują czachy )

\
-----
Moje futro w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA040011 (800x600).jpg (36,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB140067 (800x600).jpg (64,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB190073 (800x600).jpg (50,0 KB, 14 załadowań)

Stary 2012-11-21, 19:13   #673
axella
Zakorzenienie

GG do axella

ja standardowo-lecę robić raporciaki,ogarnąć i po całym dniu do domu...

może się odezwę,może nie.

dowiedziałam się,że kochany tż JEDYNE co może kupic do jedzenia za 10pln to paka parów i bułki=hotdogi

a ja się dziwię że brzuch jak mi mu rośnie..
od jutra zaczynam uświadamianie-za 10pln to obiad fajny na 2osoby się zrobi, i to dwudaniowy jak się postaram a na jedną to i śniadanie z kolacją do tego...

a już było dobrze i umiał zrobić pare rzeczy,a teraz znów na hotdogach leci

dobrze,że ja mam buraczkową zupke i on jej nie lubi

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:14   #674
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
co się martwię:P do 20 tyg zostało 1o tyg
to tylko drugie tyle co za nami

Cytat:
Napisane przez nuna2
nie kuście już bo ja do KFC, MC i innych takich mam godzine jazdy autem!!
towje szczęście mój rozsądek nie ma tyle czasu na przemówienie do żołądka - wracam z pracy i mijam 3xkfc i 2xmaca więc jak się pojawia sygnał-zachcianka to po prostu skręcam

Cytat:
Napisane przez vvgh
Pisała teściowa smsa do TŻ: "Chol...ra jasna! Tak apetycznie wyglądała butelka z kremem czekoladowym na Twoim biurku, że pomyślałam - 'A co tam, łyknę' . I łyknęłam..."

pearl jaki miałaś cudny płaski brzuch, ja chce taki jak tylko urodzę a teraz jeszcze piękniejszy bo ze skarbem w środku

storyl witam serdecznie, ja nie pomogę bo 12 tydzień wciąż jeszcze przede mną. zabezpieczam tyły i będę żerować na doświadczeniu wszystkich ciotek wizażowych
pearl ja się nie orientuję. chciałam kiedyś być dawcą szpiku i w sumie dalej chce, ale nigdy mi nie po drodze na badania. coś mi się tylko obiło że magazynowanie takiej krwi na zaś, jeśli nie ma potrzeby, jest stosunkowo drogie. no i nie wiem jak długo można ją przechowywać.

Cytat:
Napisane przez vvgh
Ohoho, STORYL, a nie GORYL
aż musiałam sprawdzić czy się nie pomyliłam wyżej

brakuje którejś magnezu? jak coś to zapraszam na budyń waniliowy z kawałkami czekolady

idę oglądać dextera
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:15   #675
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
To thermo mix

\
-----
Moje futro w załączniku
3cie foto-kocie szczęście na pysiu

moje też włażą do koszyków,pudeł,wszędzie..
a mała zaczęła do śmietnika włazić ale tak na nią napsikałam,że już tego nie robi (przy mnie )

lecę!!

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:19   #676
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja właśnie skończyłam depilację nóżek depilatorem, i się cały czas zastanawiałam, jak bardzo musi się dziecko bać takiego odgłosu, bo draństwo głośne strasznie.albo przyzwyczai się i potem będzie spać tylko przy suszarce

nie kupujcie już nic, ja jestem zakupocholiczka, a mam debet okropny już
ja też muszę w końcu wydepilować nóżki

Cytat:
No właśnie czytał

Cytat:
mój wczoraj zauważył, że coś wpisałam o jego reakcji na moją histerię i stwierdził: "a, właściwie, może jak się w ciągu dnia nagadasz, to już mnie tak nie zalejesz przed snem"
hehehhee

Cytat:
To thermo mix

\
-----
Moje futro w załączniku
Sweetaśna ta Twoja Kicia

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:21   #677
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
dowiedziałam się,że kochany tż JEDYNE co może kupic do jedzenia za 10pln to paka parów i bułki=hotdogi

a ja się dziwię że brzuch jak mi mu rośnie..
od jutra zaczynam uświadamianie-za 10pln to obiad fajny na 2osoby się zrobi, i to dwudaniowy jak się postaram a na jedną to i śniadanie z kolacją do tego...

a już było dobrze i umiał zrobić pare rzeczy,a teraz znów na hotdogach leci

dobrze,że ja mam buraczkową zupke i on jej nie lubi
Ja za dychę nie zrobię obiadu chyba, że mam większość produktów w domu
Cytat:
3cie foto-kocie szczęście na pysiu

moje też włażą do koszyków,pudeł,wszędzie..
a mała zaczęła do śmietnika włazić ale tak na nią napsikałam,że już tego nie robi (przy mnie )

lecę!!
Jaka dumna tam siedziała a dziś wlazła do torby jednej z babeczek zaproponowałam wymianę - kot za maszynę obiecałam, że Milka nauczy się gotować lepiej niż thermo mix

baaaj

Stary 2012-11-21, 19:23   #678
vil84
Wtajemniczenie

Justi cudny kotecek
Uwielbiam wszystkie koty

Mam wrazenie, jakby mi cos w brzuszku brykalo

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:23   #679
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Piękny brzuszek a Ty jaka chudzinka
Niech Wam będzie, że chudzinka... ale z oponką hehehehe

Widziałam Twoje pociechy! Niezłe ciacha teraz to faktycznie siostra by się im przydała, 3mam cały czas kciuki za dziewczyce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 19:23   #680
xal
Zakorzenienie

Męzuś poszedl sobie robić tosty na kolację i tak mnie naszło, ze tez chcę Troszkę pomarudził, ale też mi nastawił.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:25   #681
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi cudny kotecek
Uwielbiam wszystkie koty

Ja moją kocham jak na lepsze dni

Oooo dzidziuś się rozpycha?

Stary 2012-11-21, 19:25   #682
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
wreszcie w domku.. chciałam Was nadrobić od rana, ale po 6 stronach się poddałam

i ja, i ja bo tak jak pisałam rano, nie mam pojęcia co to było wczoraj - będę się skupiać dziś w nocy

pięknie wyglądasz już jestem w fazie jarania się brzuszkami zaraz skoczę zrobić zdjęcie mojemu i Wam dorzucę

spokojnie, my mamy każdy po swojej końcówce do irygatora do zębów :P a co do płci, to takie wczesne szacunki często się mylą - u nas wśród znajomych jak o tym ostatnio rozmawialiśmy, to prawie w połowie przypadków się nie sprawdzały sprzed okolic 16 tygodnia (a ubranka już oczywiście zaczęli zbierać )

dorzucam Wam do brzucha moje dzisiejsze chwile słabości - kupiłam używane ciuszki "wejdę, tylko się rozglądnę.. hmm, ale to przecież uniseksy.. no.. schowam je na razie w szafie.." 5, 7 i 8 zł - na dzieciątko 0-3m

AAAAAAA - dwadzieścia minut walczę z autowyzwalaczem w aparacie, wrrrr, muszę Wam wysłać jedyne beznadziejne, jakie mi się udało zrobić w miarę ostre ale jest z dołu jakby i wyglądam jakoś inaczej niż jak na siebie patrzę i jedno z początków drugiego miesiąca dla porównania... no, plus ciuszki, dwa właśnie z next'a się udało znaleźć - te pomarańczowe i środkowe

dziękuję

Twój brzunio też już pięknie wygląda! a jaki płaściutki przed laska
Stary 2012-11-21, 19:25   #683
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Męzuś poszedl sobie robić tosty na kolację i tak mnie naszło, ze tez chcę Troszkę pomarudził, ale też mi nastawił.
Jak mógł marudzić

Stary 2012-11-21, 19:27   #684
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
jesio, jesio jaki brzunio

jesio, jesio nie mogę doczekać się kiedy poznam zawartość face to face
Stary 2012-11-21, 19:28   #685
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Macie racje idźcie sobie będzie mniej stron do czytania.
MUSZĘ kupić spodnie ciążowe, bo długo nie pociągnę. Zostały mi 3 pary, pozostałe 15 schowałam do pudła ;(

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:30   #686
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość

jesio, jesio nie mogę doczekać się kiedy poznam zawartość face to face
ja też ale czasem jestem przerażona

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Macie racje idźcie sobie będzie mniej stron do czytania.
MUSZĘ kupić spodnie ciążowe, bo długo nie pociągnę. Zostały mi 3 pary, pozostałe 15 schowałam do pudła ;(
15 par ja mam 1/3 z tego a teraz ciągle chodzę w ciążowych bo normalne się nie dopinają albo ledwo się dopinają i cisną

Stary 2012-11-21, 19:32   #687
pearl87
Raczkowanie

Cytat:

pearl jaki miałaś cudny płaski brzuch, ja chce taki jak tylko urodzę a teraz jeszcze piękniejszy bo ze skarbem w środku
po ciąży będzie trudniej, bo był płaski, ale za to zupełnie (!) bezmięśniowy ostatni raz ćwiczyłam chyba z 10 lat temu, aż wstyd się przyznać.. więc wniosek: najwyżej powalczymy potem razem bo teraz przez zagrożenie ciąży mam bana na ruch nawet ten przyjemny, cholera, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu po wizycie mnie zwolnią z abstynencji seksualnej

no, z tą krwią, to właśnie weszłam na linka od Justyny i z taką ceną to odpada w naszym przypadku w najbliższym czasie

Cytat:

zabezpieczam tyłyi będę żerować na doświadczeniu wszystkich ciotek wizażowych

Cytat:

na dziś się już żegnam, przyjemnego wieczoru dziewczyny muszę choć trochę ogarnąć armagedon w kuchni zanim wróci mąż. Może to pomoże w pozytywniejszej reakcji na ciuszki
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 19:33   #688
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
no szczuplutka jesteś- znaczy masz bardzo zgrabną figurę
naprawdę podziwiam za dar wyszukiwania takich perełek w lumpkach ja się nie nadaję

Właśnie- co z Sharp chyba cały dzień jej nie było..

No ba, wszystkie młode, piękne, zafasolkowane i szczęśliwe! Ty chyba też nie możesz narzekać na nadmiar kg lasencjo
Lumpki to moja specjalność, ale to głównie zależy jakie są w nich ciuchy. Są takie, że czasem nigdy się nie znajdzie. A w moim akurat co tylko wleci w ręce to super. se se se

sharp wracaj do nas bo z kim ja będę liczyć te nasze dni i tygodnie? w piątek zacznie się 18
Stary 2012-11-21, 19:35   #689
humpback
Zakorzenienie

śliczne macie te koty. takie pocieszne

Cytat:
Napisane przez xal
ma szczęście że nastawił
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:37   #690
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Justi no u mnie jedne zatrzymały się na biodrach, ale reszta się nie dopięła i zostały mi jedne cienkie luźne i jedne jeansy z wysokim stanem.

No niby 15 par a ja nie miałam w czym chodzić, więc no...
Weź też pod uwagę, że na lumpy chodzę

I w ogóle piękne brzuchy wstawiacie ale to są takie z rana czy po jedzeniu? Bo u mnie różnica jest diametralna.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2012-11-21 o 19:39
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości