|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
mój małżuś twierdzi, że ślimaki smakują trochę jak kurczak i są dobre. A to aż dziwne, że mu smakują, bo on raczej za takimi rzeczami nie przepada. Ile go trzeba było do krewetek przekonywać... a i tak zaakceptował je tylko w tej wersji na masełku
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest niejadkiem, a do krewetek przekonał się po dłuuuugiiim czasie. Teraz b.lubi. Ale i tak najlepszy jest kotlet!!!!!!!!
|
|
|
|
#2584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ciazowych kg mam jeszsze 7!! przy moim wzroscie wygladam jak paczek ![]() co do slimakow jak bylam mala mialam jakies 13-14 lat moja mama miala otwarty punkt skupu slimakow dla takiego kolesia ktory mial firme zajmujaca sie spzredaza slimakow do punktow spozywczych! Jak sobie przypomne jak kiedys wylazly z wora i lazily takie oslizgle po scianach w garazu z tymi kupami i tak smierdzialy i one piszczaly bleeeeeeeeeee ![]() w zyciu nie tkne!!! ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
trzeba bylo wszystkiego sprobowac co bylo w karcie. niestety jadam je tylko na miescie, bo moj tz jest "nierybny" ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- czy w pl tez sa juz reklamy swiateczne? nie no przegiecie paly |
|||
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Mamka, kilogramami się nie przejmuj, widziałam Cię na fotkach ostatnich, to wyglądasz super! Nie jak jakiś badyl chudy, tylko normalnie!
Historia ze ślimakami ohydna, też bym nie tknęła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Jutro mamy szczepienie, a ja denta wieczorem, więc trzymajcie kciuki, bo na samą myśl mnie mdli. |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mało ciekawe są z lidla. takie ze świerszczami czy konikami polnymi - nie wiem nie odróżniam ![]() uciekam spać. spokojnej nocy Wam życzę.
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Pumcia trzymam
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Pumcia
za jutro.
|
|
|
|
#2590 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To chyba musisz je zużyć do końca grudnia. Cytat:
Tak dużo słodzi, że to już nie smakuje jak herbata.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostałam obudzona. Dziecie spi. Tz tez. A ka nie i spac jeszcze nie moge isc
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie mozesz spac?
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
bo B spadl cukier i bylo nie ciekawie. I musze Ja pilnowac zeby sie unormował. Jakos dziwnie wariuje ten cukier.
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2595 | ||
|
Zadomowienie
|
na to wygląda, naprawdę
![]() Ona teraz śpi znacznie więcej, niż kiedy miała 4 czy 6 tygodni ![]() Cytat:
![]() Pamiętałam, że pisałaś o jakiejś, która "już ma książkę", ale nie odnotowałam, że to właśnie ta osoba ![]() A Max Raabe jest cudowny, bez dwóch zdań! ![]() o, na przykład takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=s8VySao0KQY - też z ogromnym przymrużeniem oka, a jak orkiestra się setnie bawi! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Pumas kciuki!
Mamka 7kg to na prawdę nie wiele. A co do reklam to w tamtym roku chyba krótko o Wszystkich Świętych już leciały, no i u nas na początku listopada w mieście już były ozdoby świąteczne, świecące witraże przy drodze itp ...
|
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
Z tym zaczynaniem szalu swiatecznego w listopadzie to lekkie przegiecie. ja to chce zeby szybko zleciala zima i byla wiosna.fajne dlugie spacery i na wiosne lato zamerzamy cale mazury zwiedzic z mala plus wypad nad moze i w gory. juz nie moge sie doczekac.
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() niewiem. Zakazanego nic. Za mało tez nie bo mowila ze sie najadła. Uspokoiło sie. Ale jestem nie wyspana
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Moje dziecię doczołgało się na macie do komody i próbuje ją chyba głową rozwalić Cytat:
świetne to jest!
|
|
#2601 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Mamusie
![]() U nas ok. Nocka spoko. Teraz mały siedzi w foteliku i mnie zagaduje. Wczoraj jak chciałam wysłać maila to jak mały widział, że mam lapka na kolanach, który mnie trochę zasłaniał to w ryk. Odkładałam lapka - uśmiech. I tak kilka razy Cytat:
To nie tak koleżanka. Tylko się śmieję, że nie chcę kupować książki bo nie wiem co. Ona ma całkiem inny gust książkowy niż ja. Ale mogłam jej kupić "Annę Kareninę" bo opowaidała, że oglądała kilka różnych interpretacji, ale nie czytała. No i pewnie nie ma w domu bo gdyby miała to już by przeczytała. Ten kawałek też mi się podoba. Facet jest super! Muszę sobie coś ściągnąć i posłuchać ![]() Cytat:
No i Mikołaj CocaCola już jedzie w tv ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
to znaczy w komodę ![]() za czołganie
|
|||
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
za brawa dziękuję, ale ona już od jakiegoś czasu się czołga
![]() a to walenie głową w komodę to chyba był specyficzny sposób na oznajmienie mi "matka, jestem śpiąca a Ty nie reagujesz"
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale i tak ![]() Każdy sposób na zwrócenie na siebie uwagi jest dobry ![]() MÓJ SYN WŁAŚNIE SIĘ ODWRÓCIŁ Z BRZUSZKA NA PLECY |
|
|
|
|
#2605 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć mamcie
widzę że sporo popisałyście wczoraj, zaraz Was nadrobię ja byłam wieczorem na basenie i wróciłam taka wykończona że od razu poszłam spaćmuszę pochwalać moje dziecię nabyło nową umiejętność - rzucanie smoczkiem na odległość
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój znów się smiał jak mu body zakładałam jak tylko przełożę mu przez głowę to zwija się w kulkę, ja go gilam a ten się śmieje
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a właśnie, miałam Wam napisać, że mąż mi dziecko rozpieszcza! Ja jak ją kładę na macie to nigdy jej pod nos zabawek nie podsuwam, chce dosięgnąć to musi pokombinować. I długo było tak, że jak zabawka była za daleko to sobie kombinowała na spokojnie jak się do niej przemieścić. Aż małż się nią zaczął zajmować i na każdy krzyk zaraz jej podsuwał zabawkę pod rękę, no i od tamtej pory Luśka zamiast się wysilić, to jak zabawki nie może dosięgnąć to moment drze się albo płacze Aż musiałam męża zapędy w wyręczaniu jej przystopować.
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tez taka umiejetnosc swietnie opanowała![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#2609 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciastek świetne masz włosy, zawsze chciałam mieć takie loki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za umiejętność.U mnie na razie młody umie wyciągnąć smoczka z buzi jak zasypia. I zaraz jesr ryk bo on go chce do buzi, a tego jeszcze nie umie zrobić ![]() Cytat:
Ja uwielbiam patrzyć na młodego co dzień. Jak widzę jak szybko się rozwija i jakie robi postępy to aż mi serce rośnie U mnie takie śmianie się jest jak go przebieram i "opierniczam" go, że znowu zasikał pieluchę. tak się wtedy chichra, że nawet jakbym mówiła serio to i tak od razu by mi przeszło |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Ślimaki jadłam, dobrze przygotowane są pyszne! Sama nie umiem robić no i nie stać mnie :P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za czołganie