Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 21:33   #661
Tommorow
Raczkowanie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Madzia a no nic mnie nie bierze Maya od malego pokazuje charakterek, ksiezniczka mala
z zabkami bedzie sie dzialo, fakt mozliwe ze nastepne zabki Mjeczce ida, no ale coz trzeba to przejsc

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:35   #662
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Today to moja była mniej uparta bo tylko 3 dni sie przeterminowała.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:38   #663
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kotku posikałam się :love : Twoja Maja jest rewelacyjna
no robi sie coraz ciekawiej jak juz mnie wyprowadzi z rownowagi i podniose na nia glos to stanie, zmarszczy....nos (bo czola jeszcze nie potrafi zmarszczyc ) i mowi "nie ladnie mamusi ksiciec na Majusie" i robi nu nu nu i wez tu zachowaj spokoj i powage

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:39   #664
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no robi sie coraz ciekawiej jak juz mnie wyprowadzi z rownowagi i podniose na nia glos to stanie, zmarszczy....nos (bo czola jeszcze nie potrafi zmarszczyc ) i mowi "nie ladnie mamusi ksiciec na Majusie" i robi nu nu nu i wez tu zachowaj spokoj i powage
powiedz, że moja będzie taka sama

Stary 2012-11-21, 21:43   #665
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz, że moja będzie taka sama
ja Ci to moge nawet obiecac

Stary 2012-11-21, 21:44   #666
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ci to moge nawet obiecac

Stary 2012-11-21, 21:47   #667
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
haha tylko wiesz....reklamacji nie przyjmuje i od razu zacznij wymyslac rozne odpowiedzi bo czasami moja mnie tak zagnie ze nie wiem co powiedziec

Stary 2012-11-21, 21:48   #668
Tommorow
Raczkowanie

Madzia ja juz sie na moja obrazilam, wczesniej mowilm, prosilam a teraz mam w nocie

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Stary 2012-11-21, 21:49   #669
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
haha tylko wiesz....reklamacji nie przyjmuje i od razu zacznij wymyslac rozne odpowiedzi bo czasami moja mnie tak zagnie ze nie wiem co powiedziec
jak cos to ją podeślę do twojej na przeszkolenie

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Madzia ja juz sie na moja obrazilam, wczesniej mowilm, prosilam a teraz mam w nocie
No ja sobie wyobrażam. Ja swoja błagałam aby choc do wywołania nie doszło. I sie udało . A ty masz wywołanie we wtorek??

Stary 2012-11-21, 22:04   #670
Tommorow
Raczkowanie

Cytat:

No ja sobie wyobrażam. Ja swoja błagałam aby choc do wywołania nie doszło. I sie udało . A ty masz wywołanie we wtorek??
Maadzia tak we wtorek fakkt jeszcze 5 dni, wiec moze choc mysle ze jak juz teraz nie "wyszla" gdzie jestem tydzien po terminie to juz sama nie wyjdzie

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Stary 2012-11-21, 22:08   #671
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

jak zwykle przesada
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
o matko!No tego brakowalo

masakra no nie ;/

Cytat:
Strippi , Metka

Dziewczyny kurcze dziś znowu było to samo. Rano super, wesoła, uśmiechnięta. Pojechaliśmy do znajomych o 18. o 19 Maja minka w podkówkę i płacz (koleżanką ją miała na rekach). Więc ją nosiłam a ona co chwila znowu w płacz. Rączki sobie wpychała do buźki, aż katarku dostała. Płacz znowu taki z bólem, jakby cierpiała. Do tego mega ślinienie (a od czasu jka jej ząbki wyszły to się nie śliniła). Koleżanka dała mi maść na ząbki i troszkę jej pomogło choc dalej co jakiś czas płakała. Miała też problem z zaśnięciem bo się 3 razy budziła. W sumie godzinę ja usypiałam. Wyczułam, ze ma dziąsła rozpulchnione. Kurcze... może to ząbki? Pierwsze 2 wyszły bez objawowo a te? Moja mała biedaczka
u nas jedynki bez objawowo, najgorzej 3 i 4
Stary 2012-11-21, 22:15   #672
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today 5 dni to kupa czasu. Trzymam kciuki.

Strippi ech... może jej tez kilka na raz idzie i dlatego tak??

Kurcze.. musze kupic kombinezon dla Mai. Teraz ma 2 ale na 68 cm i sa na styk. Dupa. W jednym nie moge jej kapturka założyć bo już jest za ciasno.

Stary 2012-11-21, 22:36   #673
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi ech... może jej tez kilka na raz idzie i dlatego tak??
Bardzo możliwe, przynajmniej wszystko za jednym zamachem.
Stary 2012-11-21, 22:47   #674
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde no właśnie noszenie na rękach nic nie daje. Zawsze to ja uspokajało. A teraz nic. I takie łzy jak grochy jej lecą Górnych dziąsełek nie wyczułam, ale rozpulchnione ma 2 dolne (obie). I jak dzis sie pojawił katarek przy tym płaczu to od razu pomyslałam, że ząbki.
Oby szybko wyszły

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Za to Marysia powoooooli kończy ząbkowanie, bo przebiła się ostatnia piątka

jakoś nie mam weny na pisanie ostatnio

Cytat:
hahahaha bo ona ma juz chyba ta mine na stale

no widzisz ja tez tak mialam.........przed Maja ale teraz nawet i dla Mai mam problem nie mamy za duzo miejsca zeby jakies pier.doly kupowac a poza tym ona naprawde wszystko ma i nie chcemy jeszcze bardziej zagracac pokoju a wymyslic cos trzeba bo ciocia i babcia juz sie upominaja

niestety wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia ze to zabki
kupuj jakies małe gry, ukladanki, puzzle

Cytat:

Posprzatalam cala garderobePozbylam sie troche ubran, letnie rzeczy pochowalam i jutro jedziemy oddac do skupu2 worki mam do oddaniaZawsze jakis grosz wpadnie
Stary 2012-11-21, 23:06   #675
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Ha no to mozemy siebie przybic piatke koniec zabkowania!!!!! tylko na co ja teraz bede zganiac jej nocne pobudki, marudzenie i fochy
buahaha, dobre pytanie bo tymi ząbkami to ja sobie niemal wszystko tłumaczyłam od...eeee... 2 miesiaca życia

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:10   #676
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
buahaha, dobre pytanie bo tymi ząbkami to ja sobie niemal wszystko tłumaczyłam od...eeee... 2 miesiaca życia
teraz to wszystko na bunt 2 latka

Mamy jutro logopede na 9.00...stresuje sie..
Stary 2012-11-21, 23:17   #677
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ooo właśnie o takie coś mi chodzi tylko żeby to w książce było + przepisy i rady tego typu może napiszesz dla mnie taką książkę?
A nie no, jasne czemu nie

Cytat:
jakoś nie mam weny na pisanie ostatnio
A co się dzieje?

Cytat:
teraz to wszystko na bunt 2 latka

za logopedę

Madziu, biedna Maja..mam nadzieje, że szybciutko jakoś się wszystko unormuje

Kotku, Twoja Mała to niezła wariatka Po mamusi ..hehehe niezły słodziak -nie wyobrażam sobie, żeby przy takich tekstach zachować poważną minę

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:39   #678
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
fajne

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jedno
no to już jest decyzja, tak?
żartujesz? pewnie, że nie ma haha

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A nie no, jasne czemu nie
to zakasuj rękawy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 05:10   #679
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie , zauwazyl ktos ze mnie nie bylo?

Stalo sie ... Moj laptop padl super normalnie jestem odcieta od wizazu :/ pisze teraz z komorki meza ...

Jutro u nas Thanksgiving takze wieczorem idziemy do rodzicow na obiad a w nocy jade z mama na zakupy wiem jestem wariatka. Bylam mierzyc te dresy swietne sa!! Chyba sobie tez kupie tylko mam problem jaki oolor wybrac

Dzisiaj Domino zostal z mezem i .... Nie plakal takze robi postepy

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

kotek twoja corcia wymiata co to zlowika Domino dostal podobnego tylko zabe wyswietlaja sie gwiazdki w 3 kolorach , gra muzyczka i jest opcja z biciem serca. Swietna rzecz!!

strong tez mi sie wydaje ze to lek jest ...

abby dziekuje slonce w czasie ciazy czulam sie naprawde wyjatkowo jak nigdy wczesniej ...

blonde super ze zakupy w Ikea udane . Swietne buty kupilas dla Seby.

gucia

onyks tez mam taki spiworek jak dziewczyny wrzucaly jest rewelacyjny!! Dzieki niemu nie zakladam Dominowi kombinezonu.

magda jeszcze nie wprowadzilam glutenu ani mieska. Nie wiem czy kupic malemu kaszke czy dach skorke z chleba nakpierw.

Co to mamy to moze powiedz jej zeby zrobila badania dla Mai w koncu ma dla kogo dlugo zyc. Ja tak dogadywalam mojej mamie i od 4 miesiecy nie pali

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-11-22 o 05:11
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 06:21   #680
onyks
Zakorzenienie

Witam się

Nie mogę spać...mąż poszedł do pracy, a ja od 5 nie śpię....znów ma tam przeboje i się martwię.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
jak dobrze być w domu, jeszcze 2 dni pracy i weekend i mąż przyjedzie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Hej
Mam takie pytanko, żeby czegoś nie przegapiła przypadkiem kiedy jakieś badania prenatalne, testy pappa itp.? Jak to wygląda? Bo ja zielona jestem w tym temacie.[COLOR="Silver"]
Ja pytałam lekarza to powiedział, że między 11 a 13 tyg można zrobić przezierność i test pappa. :Przezierność, czyli lekarz podczas usg genetycznego bada między innymi fałd karkowy i mierzy kość nosową...nie pamiętam czy coś jeszcze. Na podstawie pomiaru stwierdza czy nie ma "wskaźników" jakiejś choroby genetycznej np. downa.
Test pappa to pobranie krwi (badają jakieś markery biochemiczne czy coś takiego), potem te wyniki kojarzą razem usg + pappa i jest wynik.

Ja robiłam obydwa bo mi lekarz powiedzuiał, że te dwa razem dają kompletny wynik, ale jeżeli usg, czyli przezierność jest dobra to w sumoe wystarcza bo ten test pappa to i tak statystyka...tzn najpierw statystyka: że w Twojej grupie wiekowej matka urodzi np. 1 dziecko chore na 2000 urodzonych dzieci, a potem na podstawie badania krwi i tego usg sprawdzają czy wyjdzie podobnie.

Ja robiłam obydwa i potem żałowałam, bo przezierność wyszła dobra i tylko się nie potrzebnie tym testem pappa stresowałam.
Mam nadzieję, że w miarę jasno opisałam i nie zakręciłam

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość

Onyks[/B]
a jak u Ciebie i u Nataszki, juz powoli termina sie tez zbliza co?? stressujesz sie??
Zbliża się wielkimi krokami
A u nas dobrze
Trzymamy kciuki żeby Maya w końcu wyszła

Cytat:
niewiem jaki cieplejszy, nie umiem okreslic, ale chyba ten co wybralas

trampki kupiłam w heatonsDuzo sporych przcen akurat jestWzielam 2 rozmiary wieksze to na wiosne lato beda dobre
Takie dokladnie
I tamtem kupiłam

Czadowe buty!

Cytat:
Kurcze.. musze kupic kombinezon dla Mai. Teraz ma 2 ale na 68 cm i sa na styk. Dupa. W jednym nie moge jej kapturka założyć bo już jest za ciasno.
Ja kupiłam tamten 2, wylicytowałam za całe 13 zł

Cytat:
Będzie dobrze Trzymamy kciuki
Nie stresuj się bo może Seba wyczuje, że mama się stresuje i jeszcze mu się udzieli

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
onyks tez mam taki spiworek jak dziewczyny wrzucaly jest rewelacyjny!! Dzieki niemu nie zakladam Dominowi kombinezonu.
Narazie kupiłam kombinezon, a potem popatrzę za śpiworkiem

Kotek, Maja jest niemożliwa!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:29   #681
kaska87
Zakorzenienie

cześć
ja właśnie zjadłam śniadanie i zaraz gnam do pracy, a jutro już piątek
kurcze fajnie, że mi minęło te 1,5 tygodnia tak szybko i zobaczę się z małżem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:36   #682
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Popadłam w marazm. Dziennie to samo. Jeszcze jak mam zabierać się do magisterki to mam odruch wymiotny
Marazm zupełnie jak u mnie
Co do odruchu wymiotnego - doskonale rozumiem! Przypomnij sobie, jak ja narzekałam jeszcze kilka tygodni temu Dasz radę Mała

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Madziu, a w mojej sytuacji...mogę mieć problem...chociaż wiadomo, że tż pomoże
Kochana, zobaczysz, że będziesz sobie radzić dużo lepiej niż niejedna matka!

Cytat:
dostalam zadanie.....mam wymyslic liste prezentow ktore ewentualnie zyczylabym sobie na swieta i jak zwykle mam z tym problem bo generalnie nic nie potrzebuje (tzn potrzebuje ale to zbyt wysokie ceny nawet jak na prezent skladkowy ) a po drugie ja uciesze sie ze wszystkiego....nawet ze skarpet
Nienawidzę wymyślać sobie prezentów! I przypomniałaś mi, że moja mama czeka, co ma mi kupić Pewnie nie będę oryginalna i na odczepnego powiem "perfum"

Cytat:
Wracając jeszcze do temu badań przedciążowych

Dzisiaj mąż zapisał mnie do ogólnego (wizyta za tydzień ) i chcę iść żeby mia dał skierowanie na badania
na morfologie na bank da... ciekawe na co jeszcze może dać

na tą różyczkę, zapalenie wątroby? może też... ale nie wiem, ciekawa jestem
Morfologię, mocz, TSH bez problemu może Ci napisać Gdzieś czytałam, że za toxo zawsze się płaci, ale sama tego nie weryfikowałam. Co do reszty to nie wiem
Btw, jesteś o krok dalej niż ja

Cytat:
Za nic w świecie nie umiem się tu dziś do Was wbić - aż dziwne....to się nie zdarza za bardzo
Też mi coś wczoraj nie szło

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-11-22 o 07:37
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:37   #683
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie za 100 punktów a raczej prośbę o radę. Poszukuję jakieś fajnej książki kucharskiej, coby nawiązywała do zdrowszego stylu życia, nie tak tłustego, słonego. Aby była napisana prostym językiem, z łatwo dostępnym produktami by można było na jej podstawie upichcić prosty obiadek, w stylu domowych, ale zdrowszy, nic wymyślnego

Mama wyśmienicie gotuje jednak typowo domowo i dość tłusto. Tacie ostatnie też niefajne wyniki wyszły.
Mama by chciała coś zmienić, ale chyba sama za bardzo nie wie co. No i fajna by była taka książka z prostymi, domowymi przepisami tylko na zdrowszy styl... może też z jakimiś porami? czego czym nie podawać czy coś
Tylko zaznaczam, że chodzi o domowe obiadki, bo całego swojego zaplecza kulinarnego na pewno nie zmieni, myślałam jedynie, żeby je ulepszyła
Ja mogę polecić książkę Jamiego Olivera - Każdy może gotować. Co prawda nie wiem, czy nie jest to książka dla naszego pokolenia bardziej, niż dla naszych mam. Jest tam bowiem takie bardziej współczesne podejście do kuchni typu sałatki, zapiekanki itp. A nasi rodzice to chyba raczej mięcha - choć i te tam znajdziesz W każdym razie Jamie gotuje zdrowo, szybko, przepisy napisane są jak dla debila (czyt. jak dla mnie ) typu: umyj ogórka - pokrój - wsyp do miski I co najważniejsze - w niewielu tylko przepisach są jakieś droższe składniki, których musisz szukać w Almie czy Piotrze i Pawle. Prawie wszystkie przepisy bazują na tanich, prostych składnikach

Bry!
Ależ mnie dziś oczyska bolą Jak mi nie spłoną do końca dnia, to będzie sukces. O ile wcześniej się nie zamkną samoczynnie

Wczorajszy wieczór miły, rodzice Ignasia zaprosili też Lenę z rodzicami, więc towarzystwo bardzo fajne I kurczę zarzucić temu wieczorowi naprawdę nic nie mogę, a jednak wróciłam podłamana... I dziś mam nastrój stojące-łzy-w-oczach Przez to też rano już się z mężem pojeżyliśmy, pokłóciliśmy... i jest du.pias.to.

Info zakupowe
Na Grouponie pojawiło się sporo zabawek - głównie z FP. Nie porównywałam cen z ceneo czy allegro, ale możecie zerknąć z ciekawości. Takie, które rzuciły mi się w oczy:
- żółw (kotekk, coś dla Ciebie ) - ten na pewno jest droższy od tego z allegro, ale nie porównywałam funkcji. Tu piszą, że świeci w trzech kolorach i wyświetla ileś tam konstelacji...
- mata FP (onyks, jak zobaczyłam ten róż, od razu pomyślałam o Tobie - ale tak pozytywnie, nie obraź się )
- karuzela FP (wydaje mi się drogo )
- i kilka fajnych zabawek dla kilkumiesięcznych maluchów (Madzia, Strong - może coś Was zainteresuje): ślimak, zegar, słoń, żyrafa, żółw.

A poza tym wczoraj radziłam strong, czym traktować zajady, a dziś samej mi się robią Don't like!
No i jeszcze mnie wysypuje przedokresowo... To nie jest dobry (ty)dzień...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-22, 07:39   #684
kaska87
Zakorzenienie

ja miałam toxo zrobić bo wszystko inne mam
krew, mocz, TSH które mam złe, ale już 2 tygodnie biorę leki więc może jest lepiej-zobaczymy 2.02

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2012-11-22 o 07:40
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:26   #685
(t)asia
Zadomowienie

dzień dobry.
Ja normalnie usypiam. Położyłam się po 3, od 7 na nogach. Dzisiaj pracowity dzień przede mną.
Zaraz po pracy mam korki,później jadę do chrześnicy na urodziny, a później czeka mnie jeszcze wycieczka w głąb kraju. Nie wiem jak dam radę.

Mam nadzieję że chrześnica się nie obrazi bo dzisiaj dostanie tylko słodycz. Chciałam jej kupić sukieneczkę dzianinową ale to jest już taka baba że na oko nie mogłam stwierdzić w co się zmieści.Wymyśliłam więc że w sobotę (bo mam wolne) zabiorę ją na zakupy. Może na pizzę pójdziemy. Ma 10 lat, ale nie mamy jakiegoś super kontaktu. Jak byłam mniejsza to często ją odwiedzałam. Ma jeszcze dwójkę rodzeństwa i tylko ja jako chrzestna wykazywałam jakieś zainteresowanie dzieckiem. Wiem, że jej rodzeństwo strasznie to przeżywało, że ich chrzestni do nich nie przyjeżdżają. A żeby zabierać całą trójkę np do kina, czy na zakupy nie było mnie stać. I tak to się wszystko porozjeżdżało...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:36   #686
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

ale pogoda... paskudnie, mokro, brzydko, a feeeee...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:37   #687
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Witam sie tylko i zabieram sie za prace - bo dzisiaj tyle tego mam
Do tego humor też nie najlepszy...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:40   #688
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
dzień dobry.
Ja normalnie usypiam. Położyłam się po 3, od 7 na nogach. Dzisiaj pracowity dzień przede mną.
Zaraz po pracy mam korki,później jadę do chrześnicy na urodziny, a później czeka mnie jeszcze wycieczka w głąb kraju. Nie wiem jak dam radę.

Mam nadzieję że chrześnica się nie obrazi bo dzisiaj dostanie tylko słodycz. Chciałam jej kupić sukieneczkę dzianinową ale to jest już taka baba że na oko nie mogłam stwierdzić w co się zmieści.Wymyśliłam więc że w sobotę (bo mam wolne) zabiorę ją na zakupy. Może na pizzę pójdziemy. Ma 10 lat, ale nie mamy jakiegoś super kontaktu. Jak byłam mniejsza to często ją odwiedzałam. Ma jeszcze dwójkę rodzeństwa i tylko ja jako chrzestna wykazywałam jakieś zainteresowanie dzieckiem. Wiem, że jej rodzeństwo strasznie to przeżywało, że ich chrzestni do nich nie przyjeżdżają. A żeby zabierać całą trójkę np do kina, czy na zakupy nie było mnie stać. I tak to się wszystko porozjeżdżało...
Na pewno się nie obrazi Najważniejsza jest pamięć

Cytat:
ale pogoda... paskudnie, mokro, brzydko, a feeeee...
I u mnie tak samo

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Do tego humor też nie najlepszy...
Oj, chyba jesień nie tylko u mnie zagościła

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-22, 08:41   #689
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Oj, chyba jesień nie tylko u mnie zagościła
No chyba u mnie też... no i do tego coraz bliżej terminu @ i zaczynam rozkminiać
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:54   #690
metkaa
Zakorzenienie

dzien doberek,

masakryczna pogoda,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości