Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 15:50   #4231
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez verana Pokaż wiadomość
Hej można dołączyć? Zaczynamy od przyszlego cyklu wczoraj byla owulka ale ten cykl co prawda nie zabezpieczony ale jeszcze nie staraczkowy Mam o tyle fajnie ze dokladnie wiem kiedy jest owulacja, wczoraj bol jajnikow i po kilku godzinach tempka hop do gory
Witaj

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
No niestety czasem lepiej tego wszystkiego nie wiedzieć i żyć w nieświadomości. Wtedy przynajmniej zdrowsze na umyśle byśmy były
dokładnie

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:51   #4232
kooocur
Zakorzenienie

Color u mnie ujdzie...cycuszki bolą i to mnie trzyma w pionie...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 17:39   #4233
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Kurcze, jak KWITKA jest w ciąży, to niech się pochwali a nie chowa!!
KWITKA - gdzieś TY???

Ja dziś mięso w rękawie robię i ziemniaczki z wody do tego buraczki. Córka zaraz ze szkoły wróci, to sobie zjemy. Oczywiście ja nie mięso tylko zupkę. Od mięsa nadal z daleka.
Mam nadzieje że wykrakałam Kwitce
a co do naszych inteligencji w ciązy to Twoje "w rękawie" zrozumiałam "w rękawiczkach" i już miałam zapytać czy boisz się zarazić toksoplazmozą czy jak ale wiem wiem, to chodziło o taki specjalny worek

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mnie już nie bolą, ale nie schizuje bo brzuch boli od kopania, czasami to takie uczucie jakby mi ktoś rozrywał skóre od środka-uwielbiam
to prawda ze z ruchami człowiek się uspokaja, już nie czeka z wywieszonym jęzorem byle tylko zobaczyć serduszko
i chociaż będzie Ci się ciągło, to zobaczysz jak szybko to minie. Przecież dopiero co wam narzekałam że II trym to moje marzenie...
Color będzie mieć dobrze bo z trzecim dzieciątkiem to pewnie poczuje bardzo szybko, ale Ty pewnie też bo szczuplutka jesteś ja poczułam też bardzo wcześnie bodajże 15t4d

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:10   #4234
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, jak KWITKA jest w ciąży, to niech się pochwali a nie chowa!!
KWITKA - gdzieś TY???

Dedra - Jaki Ty masz apetycik. Wczoraj u mnie, dziś u kocurka. Ale jedz kochana, jedz, bo to może za dwoje już musisz jeść. Czekam na wynik bety.

Ja dziś mięso w rękawie robię i ziemniaczki z wody do tego buraczki. Córka zaraz ze szkoły wróci, to sobie zjemy. Oczywiście ja nie mięso tylko zupkę. Od mięsa nadal z daleka.
Wiesz mnie odrzuciło od rzeczy w occie, śmieciowego jedzenia typu frytki i pizza,gdzie mogłam to jeść codziennie...odrzuciło mnie od cebuli ehhh

Cytat:
Kocurku oddychaj,będzie dobrze..dużo odpoczywaj,wcinaj owoce i co tam lubisz, mąż o Ciebie niech dba i będzie super!

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a co do naszych inteligencji w ciązy to Twoje "w rękawie" zrozumiałam "w rękawiczkach" i już miałam zapytać czy boisz się zarazić toksoplazmozą czy jak ale wiem wiem, to chodziło o taki specjalny worek

Mnie już nie bolą, ale nie schizuje bo brzuch boli od kopania, czasami to takie uczucie jakby mi ktoś rozrywał skóre od środka-uwielbiam
to prawda ze z ruchami człowiek się uspokaja, już nie czeka z wywieszonym jęzorem byle tylko zobaczyć serduszko
i chociaż będzie Ci się ciągło, to zobaczysz jak szybko to minie. Przecież dopiero co wam narzekałam że II trym to moje marzenie...
Color będzie mieć dobrze bo z trzecim dzieciątkiem to pewnie poczuje bardzo szybko, ale Ty pewnie też bo szczuplutka jesteś ja poczułam też bardzo wcześnie bodajże 15t4d
Lunka wiesz ,że chyba coś w tym jest? Z pierwszym synem poczułam ruchy coś około 20stego tygodnia,no może troszke prędzej ( nie pamiętam) ... Z drugim już jakoś w 16 tygodniu.. a teraz leci 12 tydzień i 2 razy coś poczułam, ale nie jestem pewna do końca czy to to czy moje jelita więc jeszcze czekam z tydzień ,dwa na potwierdzenie;d

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:17   #4235
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie mały juz tak od kilku dni buszuje po 23ciej - wczoraj trwało to ze 45 min Z jednej strony słodkie... a z drugiej... Zaczęło mi się wyobrażać, że mam w brzuchu takie okrągłe akwarium a w nim się trzepocze (zdecydowanie za duża jak na rozmiar akwarium) rybka
Stary 2012-11-21, 18:32   #4236
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Taaa ja juz na wieczór mam brzuch..a w dzień dół mi sie zaokraglił.

Jestem szczuplak wiec na sete szysbko będzie widać...

Modle się, żeby na moje urodziny czuć ruchy...a mam pod koniec lutego...

Color- oddycham jakoś spokojniej. Panikuje a później juz chwile lepiej...

Powtarzam sobie, ze nie mam na nic wpływu. Cały dzień siedze lub leże. Jedynie co to pranie zrobie..nawet na spacer z psem nie chodzę, zeby mnie nie pociagnał...

Ot i tyle...czekamy...

Mokka

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:45   #4237
...Skierka...
Zakorzenienie

dziewczyny tak Was czytam, i zastanawiam sie jakie to uczucie czuc swoje dzieciątko... musi być niesamowite
a ten czas tak szybko leci, jakby wczoraj czekalismy wszyscy na II kreseczki, a wy juz czujecie, badz niedlugo bedziecie czuc ruchy... super!

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 19:49   #4238
IsiaG
Zadomowienie

Fajnie jest gdy czuć ruchy, to niezaprzeczalnie cudowne uczucie, ale spadam z chmurek gdy kolejny kopniak dostaje w to samo miejsce po raz enty. I trwa to tak z 20 min, ciągle w to samo miejsce i ciągle i ciągle tylko z różną siłą. TO BOLI....
Ale wytrzymam, silna dziewczynka jestem. Czasami pomaga jak zaczynam głaskać i nucić coś spokojnego. I po chwili znowu dostaje kopa.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:57   #4239
...Skierka...
Zakorzenienie

ach te maluszki - cwaniaczki

Stary 2012-11-21, 20:00   #4240
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Rozczulacie mnie tymi opowieściami o kopaniu, i ogólnie aż się mało nie popłakałam Zazdroszczę wam ale tak bardzo zdrowo

Raz tylko przyłożyłam rękę do brzucha mojej siostry gdy była w ciąży pamiętam do dziś to wspaniałe uczucie jak kopał ten teraz już dziesięcioletni kawaler i aż się wierzyć nie chce że aż tyle czasu minęło. Moi rodzice będą mieli już 12-cioro wnuków. ?I zapowiada się że moje będzie trzynaste o ile kiedyś będzie ale o tym wole nawet nie myśleć nawet. Czytam teraz sporo o mim że tak powiem "mutanctwie" i widzę że kobiety zachodzą w ciąże i rodzą dzieci niestety równie często tracą je. Najbardziej mnie zszokowało jak jedna napisała że lekarz jej powiedział że może piątej czy szóstej ciąży nie porodzi bo wcześniejsze będą "rozpychać" macice to dopiero "świetny" lekarz...

Ja puki co czekam wciąż na @ i sama nie wiem kiedy powinna przyjść...
Stary 2012-11-21, 20:07   #4241
Pradip
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki. Czytam Was codziennie ale moje samopoczucie każdego dnia się pogarsza i nie chcę Wam tu smęcić... Z mojego badania nic nie wynikło choć na fajnego lekarza trafiłam za to u męża wyszło ze ma żylaki zrobił badanie nasienia ale przypuszczam ze wcale nie chce ich odbierać. Między nami jest coraz gorzej.... a do tego dziś urodziła córka mojej kuzynki która wcale nie chciała tego maleństwa. Wiem ze jestem wredna ale aż poryczałam się z zazdrości i frustracji... Sorry że Wam zawracam głowę na wieczór ale nie mam się komu wyżalić...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 20:14   #4242
vanessa1781
Zakorzenienie

Cześć laski.
A powiedzcie mi jakie badania powinien zlecić gin, aby sprawdzić czy można zajść w ciążę, bo wczoraj zgadałam sie w pracy z koleżanką i pożaliła mi sie że od 6 m-cy się starają i nic, była w poniedziałek u gina i zrobił jej tylko cytologię i stwierdził ze 6 m-cy to jeszcze za krótko by podjąć jakieś działania, nie kazał jej zrobić ani żadnych badań z krwi, czy z moczu. Ja mam zamiar iść jutro do gina (jeśli się zdołam zarejestrować) i chciałabym żeby zleciła mi jakieś badania, żeby sprawdzić czy mogę być kiedyś mamą, ale nie wiem jakie powinna mi zlecić. Orientujecie się może?
Stary 2012-11-21, 20:15   #4243
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
W branży motoryzacyjnej na magazynie.Jestem pracownikiem fizycznym.

Ja wczoraj w pracy znowu miałam wku...Jeden taki debil wyskoczył do mnie że 8 razy na dzień ide do toalety bo on sobie kreseczki robił jak ideTo nie prawda ide ze 3-4 razy na 8 godzin,a poza tym co ja mam się komuś tłumaczyć ile razy ide do toaletyPowiedział że zgłosi to przełożonemuNo nie mam sił
Iza, nawet nie wiem co Ci napisać bądź dzielna! Szukaj może powoli czegoś innego. On się tylko Ciebie doczepił?

Cytat:

No i ze mnie też sobie żarty stroi ta @.
Czekam Kochana na Twoją betę

Cytat:
Napisane przez asiula3335 Pokaż wiadomość
elunka 88 moze zatestuj ..
Nie ma potrzeby, @ przyszła.
Cytat:
Dziewczyny a ja od wczoraj znów mam plamienieDzwoniłam do gina,mam zwiększyć dawke dupka do 3x1.I brzuch mnie troche boliAle nie wiem czy to nie z nerwów przez tą prace,bo wczoraj to ze stresu aż gorączki dostałam
Nie stresuj się
Masz tu przytulaski ode mnie

Cytat:
Także nadal jestem szcześliwą mamą, o!
Bardzo się cieszę i gratuluję 22 tygodnia

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Wy sobie tu siedźcie a ja ide poprawić..poprawione tak na wszelki wypadek...
Ale Ci zazdroszczę
A ja sama i nawet nie ma po czym poprawiać

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Zaczęło mi się wyobrażać, że mam w brzuchu takie okrągłe akwarium a w nim się trzepocze (zdecydowanie za duża jak na rozmiar akwarium) rybka

Cześć ja jak zwykle wieczorem bo w ciagu dnia nie mam jak zajrzeć.
Idę umyć włosy bo wołają o pomstę, nie lubię tego robić

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2012-11-21 o 20:18
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:48   #4244
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Czytam Was codziennie ale moje samopoczucie każdego dnia się pogarsza i nie chcę Wam tu smęcić... Z mojego badania nic nie wynikło choć na fajnego lekarza trafiłam za to u męża wyszło ze ma żylaki zrobił badanie nasienia ale przypuszczam ze wcale nie chce ich odbierać. Między nami jest coraz gorzej.... a do tego dziś urodziła córka mojej kuzynki która wcale nie chciała tego maleństwa. Wiem ze jestem wredna ale aż poryczałam się z zazdrości i frustracji... Sorry że Wam zawracam głowę na wieczór ale nie mam się komu wyżalić...
doskonale rozumiem to uczucie o ktorym piszesz ale wiesz co... bardzo chce wierzyc w to ze nic nie dzieje sie bez powodu, najwyrazniej to jeszcze nie ten moment, ale wierze tez ze na kazdego przyjdzie czas....

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2012-11-21 o 20:57
Stary 2012-11-22, 06:36   #4245
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Mam 25 lat, cykle nieregularne od 26 do 35 dni. A dzidziusia chcemy w ramach rodzenstwa dla Naszego 5-latka
Czy cos sie kluje? Plemniczki musialy by przetrwac 4 dni ale kto wie chociaz wolałabym nie bo od 2 tygodniu faszeruje sie antybiotykiem, za 3 dni kończę
Witaj

Cytat:
Fajnie jest gdy czuć ruchy, to niezaprzeczalnie cudowne uczucie, ale spadam z chmurek gdy kolejny kopniak dostaje w to samo miejsce po raz enty. I trwa to tak z 20 min, ciągle w to samo miejsce i ciągle i ciągle tylko z różną siłą. TO BOLI....
Ale wytrzymam, silna dziewczynka jestem. Czasami pomaga jak zaczynam głaskać i nucić coś spokojnego. I po chwili znowu dostaje kopa.
To wesoło masz, że swoim bąblem Ja też poczuć ruchy dziecka ale najpierw muszę zaciążyć

Hejka
Dzisiaj Tż wyprawiłam do Danii, wstałam przed 5 i teraz zasypiam na biurku. Wczoraj byliśmy w sklepie Marka Konrada Tż kupował wino dla szefa i przy okazji Pani nam poleciła winko, będziemy próbować w weekend akurat @ sie kończy, będzie jak znalazł Dziewczyny ze Szczecina jak chcecie komus zrobić fajny prezent, jak ktoś lubi wina to sklep polecam, jest fajna obsługa i bardzo dobrze doradzają. Sklep znajduje się na starówce i nazywa się Winarium.

Miłego dnia
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 06:56   #4246
nuna2
Zakorzenienie

dedra trzymam kciuki za bete
Stary 2012-11-22, 06:59   #4247
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dziewczyny, jak Dedra będzie po becie dajcie znać telepatycznie, żebym zajrzała z pracy na telefonie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:05   #4248
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak Dedra będzie po becie dajcie znać telepatycznie, żebym zajrzała z pracy na telefonie

a co do rzeczy od których mnie odrzuciło:
a) mięso z każdej postaci, szynki, kiełbasy, schabowe etc etc
b) cebula- jak ją widze to mi od razu.....

wiec jem tylko ser zółty ser biały mleko, i tak w kółko...

a i wcinalam pomarancze przez pierwsze 3 tyg... teraz nie mogę patrzeć

faza na jabłka.
Stary 2012-11-22, 07:11   #4249
MexicoKaczka
Przyczajenie

Cytat:
Kaczuszko, ale na jakiej podstawie twierdzisz, że jesteście zdrowi? Czy robiliście badania hormonów albo u partnera badania nasienia? Bo z wyglądu to my tu wszystkie zdrowe jesteśmy, że ho, ho a tak naprawdę nie jedna z nas musi brać jakieś tabletki czy hormony, żeby wszystko w organizmie zaczęło działać tak jak powinno. Może tu leży Wasza przyczyna?

Wiem, że akumulator ciężki, ale co zrobić jak chłopa nie ma, a dupka chce jeżdżić?

CO SIĘ STAŁO Z KWITKĄ????
Isiu napisałam, że teoretycznie nie badaliśmy się. Chcieliśmy dać szanse naturze. Mój gin powiedział, że mamy poczekać do końca roku.Jak nic nie wyjdzie to zaprasza na pełen pakietI pewnie będę musiała się skusić po Nowym Roku.Chciałam tego uniknąć nie przepadam za badaniami.Ale jak mus to mus
MexicoKaczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 07:15   #4250
MexicoKaczka
Przyczajenie

[QUOTE=IsiaG;37734764]Kaczuszko, ale na jakiej podstawie twierdzisz, że jesteście zdrowi? Czy robiliście badania hormonów albo u partnera badania nasienia? Bo z wyglądu to my tu wszystkie zdrowe jesteśmy, że ho, ho a tak naprawdę nie jedna z nas musi brać jakieś tabletki czy hormony, żeby wszystko w organizmie zaczęło działać tak jak powinno. Może tu leży Wasza przyczyna?

Isiu nie robiliśmy badań dlatego napisałam, ze teoretycznie Chciałam dać szansę naturze. Mój gin powiedział, że jak do końca roku nic się nie wydarzy to zaprasza na pełen pakiet. No i chyba będę musiała się skusić Nie przepadam za badaniami. Chciałam tego uniknąć. No ale jak mus to mus
MexicoKaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:41   #4251
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Hej dziewczynki. Powiem szczerze mam dość. Wiem że ostatnio jak przychodzę tutaj to tylko smęcę no ale cóż musicie to znieść.

Jak już ma przyjść ta małpa to niech przychodzi a nie robi mi niepotrzebnie nadzieje która i tak pewnie się rozmyje nie wiadomo kiedy Brzuch boli od czasu do czasu nie za bardzo ale ja wiem że te bóle się powiększą w końcu mimo że teraz są raz na kilka sekund tylko kilka razy dziennie i nic nie wynika z tego a mam je już od czterech dni. Trzy dni po odstawieniu wiem że mam co najmniej tydzień na to żeby dostać no ale jakoś się niecierpliwie strasznie wolałabym mieć to już za sobą.

Może wymyślam sobie coś ale miała któraś was na cokolwiek na ciąże na jakąś chorobę tak że wasz mocz strasznie śmierdział zauważyłam to od kilku dni i jakoś mnie to martwi.
Stary 2012-11-22, 08:04   #4252
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
doskonale rozumiem to uczucie o ktorym piszesz ale wiesz co... bardzo chce wierzyc w to ze nic nie dzieje sie bez powodu, najwyrazniej to jeszcze nie ten moment, ale wierze tez ze na kazdego przyjdzie czas....
Niby masz rację ale... przyjaciółka w przyszłym roku wychodzi za mąż i co i raz mi truła że nie mogę teraz zajść bo mam szaleć z nią na panieńskim i weselu, żyjemy z mężem tylko z jego dość skromnej pensji, no i kilka lat temu usłyszałam od teraz już teściowej wiele strasznych proroctw n temat moich przyszłych dzieci i tego boję się najbardziej... Jak widać przeciwwskazania są ale pomimo że panicznie boję się że jej słowa się spełnią pragnienie maleństwa jest nieporównywalnie większe niż problemy...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:07   #4253
Anulka_p
Zakorzenienie

Witam się z rana kompletnie niewyspana...
Już po śniadaniu, ale chyba coś jeszcze wciągnę Żeby przedłużyć moment rozpoczęcia pracy tak naprawdę, bo lenia mam strasznego. Na szczęście jutro piątek i w weekend będę tylko odpoczywać
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:07   #4254
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Przeleciałam, na syzbko odpowiem, boe mam mase roboty!!!

DEDRA babo moja kochana na ja tez byłam rozpalona na maska. Nawet pisałam, ze czue jakbym miała gorączke a nie mam...

Lunka...bęzie dobrze kochanie! Musi być!

Laki sorryy za szybkiego posta, ale ma sajgon w pracy.

Klientka mi zmarła....
O kurcze...

Cytat:
Hej można dołączyć? Zaczynamy od przyszlego cyklu wczoraj byla owulka ale ten cykl co prawda nie zabezpieczony ale jeszcze nie staraczkowy Mam o tyle fajnie ze dokladnie wiem kiedy jest owulacja, wczoraj bol jajnikow i po kilku godzinach tempka hop do gory
Witaj
Cytat:
Szybka jesteś

Coś czuję, że jutrzejsza beta nie będzie konieczna... Szyjka się znów otwiera i śluz jakby tak się z lekka zaczął zabarwiać.
Oby to nie @
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Kochana nie załamuj sięKrótko się staracie,bedzie wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Cześć laski.
A powiedzcie mi jakie badania powinien zlecić gin, aby sprawdzić czy można zajść w ciążę, bo wczoraj zgadałam sie w pracy z koleżanką i pożaliła mi sie że od 6 m-cy się starają i nic, była w poniedziałek u gina i zrobił jej tylko cytologię i stwierdził ze 6 m-cy to jeszcze za krótko by podjąć jakieś działania, nie kazał jej zrobić ani żadnych badań z krwi, czy z moczu. Ja mam zamiar iść jutro do gina (jeśli się zdołam zarejestrować) i chciałabym żeby zleciła mi jakieś badania, żeby sprawdzić czy mogę być kiedyś mamą, ale nie wiem jakie powinna mi zlecić. Orientujecie się może?
Wątpie czy dostaniesz skierowanie.Lekarze nie są chętni ich dawać.Co do badań to na pewno powinnaś zrobić cały profil hormonalny.

U mnie nie ciekawie.Wczoraj w 19 dc po końskiej dawce dupka 3x1 dostałam @Dzwoniłam do gina,mam odstawić dupka.Powiedział ze możliwe że mój oragnizm nie przyjmuje sztucznych hormonów.SuperOd wczoraj zaczełam kuracje Castagnusem.

W pracy miałam wczoraj takie piekło.Podeszłam do idioty jak szłam do toalety żeby sobie kreseczke zaznaczył.Jak sie zaczał drzeć że"Chce wojny to bede ją ku.. miała".Jak przyszłam skoczył do mnie że jestem nienormalna,chamska,świni a itd.Zaczeliśmy sie kłocić a ten kretyn że on sie zapytał bo sie martwi o mój pęcherzKoleżanka co była świadkiem tego jak mi powiedział o tych kreskach wstawiła się za mną,też zrobiła mu awanture.A on mi potem taki tekst"Tak ci gówniaro doj..że się nie pozbierasz"Poszłam do brygadzisty w tej sprawie,wszystko powtórzyłam strasznie się wkurzył że tamten jest nie normalny,i jak tylko cos jeszcze do mnie powie mam zaraz przyjść to pójdziemy z brygadzistą do szefa.A jak tamten ci..l za kabluje wcześniej to mam się nie martwić bo brygadzista wstawi sie za mną.Załamka

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:11   #4255
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze...

Witaj

Oby to nie @

Kochana nie załamuj sięKrótko się staracie,bedzie wszystko dobrze

Wątpie czy dostaniesz skierowanie.Lekarze nie są chętni ich dawać.Co do badań to na pewno powinnaś zrobić cały profil hormonalny.

U mnie nie ciekawie.Wczoraj w 19 dc po końskiej dawce dupka 3x1 dostałam @Dzwoniłam do gina,mam odstawić dupka.Powiedział ze możliwe że mój oragnizm nie przyjmuje sztucznych hormonów.SuperOd wczoraj zaczełam kuracje Castagnusem.

W pracy miałam wczoraj takie piekło.Podeszłam do idioty jak szłam do toalety żeby sobie kreseczke zaznaczył.Jak sie zaczał drzeć że"Chce wojny to bede ją ku.. miała".Jak przyszłam skoczył do mnie że jestem nienormalna,chamska,świni a itd.Zaczeliśmy sie kłocić a ten kretyn że on sie zapytał bo sie martwi o mój pęcherzKoleżanka co była świadkiem tego jak mi powiedział o tych kreskach wstawiła się za mną,też zrobiła mu awanture.A on mi potem taki tekst"Tak ci gówniaro doj..że się nie pozbierasz"Poszłam do brygadzisty w tej sprawie,wszystko powtórzyłam strasznie się wkurzył że tamten jest nie normalny,i jak tylko cos jeszcze do mnie powie mam zaraz przyjść to pójdziemy z brygadzistą do szefa.A jak tamten ci..l za kabluje wcześniej to mam się nie martwić bo brygadzista wstawi sie za mną.Załamka
Matko ten człowiek ma nie równo pod sufitem:O Ja piernicze... Przecież to są groźby!! Może ty ta @ dostałas ze stresu??
Stary 2012-11-22, 08:15   #4256
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Hejka
Dzisiaj Tż wyprawiłam do Danii, wstałam przed 5 i teraz zasypiam na biurku. Wczoraj byliśmy w sklepie Marka Konrada Tż kupował wino dla szefa i przy okazji Pani nam poleciła winko, będziemy próbować w weekend akurat @ sie kończy, będzie jak znalazł Dziewczyny ze Szczecina jak chcecie komus zrobić fajny prezent, jak ktoś lubi wina to sklep polecam, jest fajna obsługa i bardzo dobrze doradzają. Sklep znajduje się na starówce i nazywa się Winarium.

Miłego dnia
Szkoda, że mój TŻ wina nie lubi... Ja czasem sobie kupię i popiję kieliszek z wieczora.

Cytat:
Napisane przez MexicoKaczka Pokaż wiadomość
Isiu nie robiliśmy badań dlatego napisałam, ze teoretycznie Chciałam dać szansę naturze. Mój gin powiedział, że jak do końca roku nic się nie wydarzy to zaprasza na pełen pakiet. No i chyba będę musiała się skusić Nie przepadam za badaniami. Chciałam tego uniknąć. No ale jak mus to mus
Kaczko a zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz w Szczecinie? Prywatnie czy na fundusz? Zadowolona jesteś?

Witam,
Wiem, że czekacie. Ale na betę nie poszłam. Dziś temperatura spadła dość drastycznie, więc nie ma sensu. Czekam na @ dziś lub jutro. Brzuch i piersi już wczoraj wieczorem prawie przestały boleć, nie ma więc żadnej nadziei na to, że jestem w ciąży. Trochę sprzeczne mam odczucia, bo wczoraj już się strasznie nakręciłam. Z jednej strony jest mi smutno, że znów się nie udało, ale z drugiej jak zobaczyłam, że dziś tempka spadła to odetchnęłam z ulgą. Pisałam Wam wcześniej, że wolałabym aby w tym cyklu jeszcze się nic nie wykluło. Ogólnie to rozbita jestem dziś strasznie. Wczoraj jeszcze mieliśmy z TŻ poważną rozmowę, trochę sobie popłakałam i dziś nie czuję się najlepiej. Głowa mnie boli i spać mi się chce. Oby ten dzień się skończył jak najszybciej. Najbardziej to bym chciała, żeby był już weekend.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:20   #4257
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że mój TŻ wina nie lubi... Ja czasem sobie kupię i popiję kieliszek z wieczora.

Kaczko a zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz w Szczecinie? Prywatnie czy na fundusz? Zadowolona jesteś?

Witam,
Wiem, że czekacie. Ale na betę nie poszłam. Dziś temperatura spadła dość drastycznie, więc nie ma sensu. Czekam na @ dziś lub jutro. Brzuch i piersi już wczoraj wieczorem prawie przestały boleć, nie ma więc żadnej nadziei na to, że jestem w ciąży. Trochę sprzeczne mam odczucia, bo wczoraj już się strasznie nakręciłam. Z jednej strony jest mi smutno, że znów się nie udało, ale z drugiej jak zobaczyłam, że dziś tempka spadła to odetchnęłam z ulgą. Pisałam Wam wcześniej, że wolałabym aby w tym cyklu jeszcze się nic nie wykluło. Ogólnie to rozbita jestem dziś strasznie. Wczoraj jeszcze mieliśmy z TŻ poważną rozmowę, trochę sobie popłakałam i dziś nie czuję się najlepiej. Głowa mnie boli i spać mi się chce. Oby ten dzień się skończył jak najszybciej. Najbardziej to bym chciała, żeby był już weekend.
tulę cię mocno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 08:23   #4258
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, że możesz liczyć w tej sytuacji na innych współpracowników. Masz świadków jak ten facet cię traktuje, więc w rozmowie z szefem masz dodatkowy argument. Jeśli się to powtórzy, to nie bój się iść do szefa. Temu facetowi należy się nauczka.
Stary 2012-11-22, 08:24   #4259
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Powiem szczerze mam dość. Wiem że ostatnio jak przychodzę tutaj to tylko smęcę no ale cóż musicie to znieść.

Jak już ma przyjść ta małpa to niech przychodzi a nie robi mi niepotrzebnie nadzieje która i tak pewnie się rozmyje nie wiadomo kiedy Brzuch boli od czasu do czasu nie za bardzo ale ja wiem że te bóle się powiększą w końcu mimo że teraz są raz na kilka sekund tylko kilka razy dziennie i nic nie wynika z tego a mam je już od czterech dni. Trzy dni po odstawieniu wiem że mam co najmniej tydzień na to żeby dostać no ale jakoś się niecierpliwie strasznie wolałabym mieć to już za sobą.

Może wymyślam sobie coś ale miała któraś was na cokolwiek na ciąże na jakąś chorobę tak że wasz mocz strasznie śmierdział zauważyłam to od kilku dni i jakoś mnie to martwi.
Kochanie, a moze za malo pijesz po prostu? geste siki zawsze smierdza;/ no i pamietaj, ze kazde jedzonko, kazdy lek ma wplyw na to jak pachna. ostatnio szefowa dala mi jakies tajskie warzywo, ale uprzedzila, ze bedzie smierdziec. no i rzeczywiscie smierdzialo

Cytat:

masakra Izus!!! za kazdym razem jak widzisz, ze jest w poblizu to miej ze soba dyktafon. Ty nie daj sie wyprowadzic z rownowagi, ale dziada sprowokuj. niech sie wszystko nagra. bedziesz miala podporke do ew sadu. nie daj sie gnojowi podly czlowiek, masakra... myslalam, ze te czasy w pracy juz sie w Pl skonczyly, gdzie kazdy tylko patrzy jaka swinie Ci podlozyc

dedra 3mam kciuki!!!

lunka serduszko na pewno wyzdrowieje

kurcze, wiecie co? siostra naszego przyjaciela byla w ciazy i urodzila w 26tyg... maluszek walczy o zycie, a ma ok pol kilograma to straszne...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:28   #4260
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,

Szkoda. Z jednej strony nie chciałaś w tym cyklu do końca, ale i tak przykro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości