Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 08:55   #691
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

A do mnie chyba zaczyna dochodzić to co się dzieje wokół mnie. Organizm w końcu odreagowuje. Wczoraj usnęłam z pilotem w ręku tak szybko, że nie zdążyłam nawet ustawić czasu wyłączenia tv. Obudziłam się rano w dokładnie takiej pozycji w jakiej usnęłam.
A o tego robi się coraz ciemniej i zimniej. Zbliżają się święta których nie lubie... I wszystko się nakłada dla siebie.

Ale trzeba zacząć pozytywnie myśleć!! Nie damy się dziewczyny,
Przecież zaraz Today i Onyks przywitają na świecie małe kruszynki!
Kurdę tak się tym fascynuje jakbym co najmniej sama miała zaraz rodzić =)

Ale i tak zaraz po przebudzeniu pomyślałam- Malenstfo zobaczy dzisiaj bliźniaki =) Ale fajno.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:02   #692
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
A do mnie chyba zaczyna dochodzić to co się dzieje wokół mnie. Organizm w końcu odreagowuje. Wczoraj usnęłam z pilotem w ręku tak szybko, że nie zdążyłam nawet ustawić czasu wyłączenia tv. Obudziłam się rano w dokładnie takiej pozycji w jakiej usnęłam.
A o tego robi się coraz ciemniej i zimniej. Zbliżają się święta których nie lubie... I wszystko się nakłada dla siebie.

Ale i tak zaraz po przebudzeniu pomyślałam- Malenstfo zobaczy dzisiaj bliźniaki =) Ale fajno.
Schodzi z Ciebie stres i zaczyna wygrywać przemęczenie
A kiedy będziesz coś więcej wiedziała?

Dokładnie! Malensstfo dziś ma spotkanie z dzieciakami! Ciekawe, czy w końcu się ujawnią

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:15   #693
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
teraz to wszystko na bunt 2 latka

Mamy jutro logopede na 9.00...stresuje sie..
Powodzenia! Daj znać jak tam po!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
ja właśnie zjadłam śniadanie i zaraz gnam do pracy, a jutro już piątek
kurcze fajnie, że mi minęło te 1,5 tygodnia tak szybko i zobaczę się z małżem
Szybko zleciało!!!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Wczorajszy wieczór miły, rodzice Ignasia zaprosili też Lenę z rodzicami, więc towarzystwo bardzo fajne I kurczę zarzucić temu wieczorowi naprawdę nic nie mogę, a jednak wróciłam podłamana... I dziś mam nastrój stojące-łzy-w-oczach Przez to też rano już się z mężem pojeżyliśmy, pokłóciliśmy... i jest du.pias.to.

tulę Cię mocno!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...

ale pogoda... paskudnie, mokro, brzydko, a feeeee...
u mnie tak samo jest! Szkaradnie!

Natalko co się dzieje?

Żabciu miłego świętowania dzisiaj!

Agnusku tęsknię za Tobą!

Bikusia co u Was, bo kilka dni Cię nie ma... mam nadzieje, że już się dotarłyście z Emilką

Witajcie w czwartek.
Wczoraj mój mąż przeliczył nasz stan finansów i stwierdził, że raz się żyje... "chodź kupię Ci portfel" A prawda jest taka że w neidziele rozwalił się mój stary No i wypatrzyłam piękny, kolorowy, duży (bo torebki i portfele muszą być wielkie ) no i cena mnie zabiła 155 zł za tyle to ja buty kupuje!
Poszliśmy do innego sklepu i znalazłam inny, czarny ale za 40zł To lubię! Mam nadzieje, że pieniądze będą się w nim rozmnażać

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:16   #694
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

za logopedę

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Stalo sie ... Moj laptop padl super normalnie jestem odcieta od wizazu :/ pisze teraz z komorki meza ...
mój tez i nadal czekam na twardy dysk

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

I tamtem kupiłam

Czadowe buty!

Będzie dobrze Trzymamy kciuki
Nie stresuj się bo może Seba wyczuje, że mama się stresuje i jeszcze mu się udzieli

D

Dzien dobry
Stary 2012-11-22, 09:18   #695
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Malenstffo - kciuki za wizytę

Dziś ostatni dzień głosowania i powiem wam, że trochę się denerwuję haha
Stary 2012-11-22, 09:21   #696
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

trampki kupiłam w heatonsDuzo sporych przcen akurat jestWzielam 2 rozmiary wieksze to na wiosne lato beda dobre
Takie dokladnie

Świetne !
Kciuki za logopedę, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kurcze dziś znowu było to samo. Rano super, wesoła, uśmiechnięta. Pojechaliśmy do znajomych o 18. o 19 Maja minka w podkówkę i płacz (koleżanką ją miała na rekach). Więc ją nosiłam a ona co chwila znowu w płacz. Rączki sobie wpychała do buźki, aż katarku dostała. Płacz znowu taki z bólem, jakby cierpiała. Do tego mega ślinienie (a od czasu jka jej ząbki wyszły to się nie śliniła). Koleżanka dała mi maść na ząbki i troszkę jej pomogło choc dalej co jakiś czas płakała. Miała też problem z zaśnięciem bo się 3 razy budziła. W sumie godzinę ja usypiałam. Wyczułam, ze ma dziąsła rozpulchnione. Kurcze... może to ząbki? Pierwsze 2 wyszły bez objawowo a te? Moja mała biedaczka

Biedna Maja, ale niestety każde dziecko musi to przejść

Cytat:

Wczorajszy wieczór miły, rodzice Ignasia zaprosili też Lenę z rodzicami, więc towarzystwo bardzo fajne I kurczę zarzucić temu wieczorowi naprawdę nic nie mogę, a jednak wróciłam podłamana... I dziś mam nastrój stojące-łzy-w-oczach Przez to też rano już się z mężem pojeżyliśmy, pokłóciliśmy... i jest du.pias.to.

Tulę
Jesień jest jednak paskudna! U mnie też jakoś nie tak. Do tego czuję, że z dnia na dzień tyję, po odstawieniu hormonów. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nigdy bym ich nie brała

Cytat:

ale pogoda... paskudnie, mokro, brzydko, a feeeee...

Cytat:
Mam nadzieję że chrześnica się nie obrazi bo dzisiaj dostanie tylko słodycz. Chciałam jej kupić sukieneczkę dzianinową ale to jest już taka baba że na oko nie mogłam stwierdzić w co się zmieści.Wymyśliłam więc że w sobotę (bo mam wolne) zabiorę ją na zakupy. Może na pizzę pójdziemy. Ma 10 lat, ale nie mamy jakiegoś super kontaktu. Jak byłam mniejsza to często ją odwiedzałam. Ma jeszcze dwójkę rodzeństwa i tylko ja jako chrzestna wykazywałam jakieś zainteresowanie dzieckiem. Wiem, że jej rodzeństwo strasznie to przeżywało, że ich chrzestni do nich nie przyjeżdżają. A żeby zabierać całą trójkę np do kina, czy na zakupy nie było mnie stać. I tak to się wszystko porozjeżdżało...
Będzie zadowolona z wyjścia !

Cześć,

Chciałabym napisać, że to będzie dobry dzień. Pogoda od rana nie zachęca do jakichkolwiek czynności, a szczególnie zawodowych Dziś idę do dwóch optyków za okularami. Obym coś wybrała, choć trochę się w nich sobie podobała i przy tym nie wydała całej wypłaty
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:22   #697
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, zobaczysz, że będziesz sobie radzić dużo lepiej niż niejedna matka!

Info zakupowe
Na Grouponie pojawiło się sporo zabawek - głównie z FP. Nie porównywałam cen z ceneo czy allegro, ale możecie zerknąć z ciekawości. Takie, które rzuciły mi się w oczy:
- żółw (kotekk, coś dla Ciebie ) - ten na pewno jest droższy od tego z allegro, ale nie porównywałam funkcji. Tu piszą, że świeci w trzech kolorach i wyświetla ileś tam konstelacji...
- mata FP (onyks, jak zobaczyłam ten róż, od razu pomyślałam o Tobie - ale tak pozytywnie, nie obraź się )
- karuzela FP (wydaje mi się drogo )
- i kilka fajnych zabawek dla kilkumiesięcznych maluchów (Madzia, Strong - może coś Was zainteresuje): ślimak, zegar, słoń, żyrafa, żółw.
Dziękuję mam nadzieję, że tak będzie

Doceniam

Cytat:

Ale trzeba zacząć pozytywnie myśleć!! Nie damy się dziewczyny,
Przecież zaraz Today i Onyks przywitają na świecie małe kruszynki!
Kurdę tak się tym fascynuje jakbym co najmniej sama miała zaraz rodzić =)
Pewnie ten cały stres z Ciebie schodzi

Ja jeszcze chwilę, po Today jesteśmy razem z Gochą w kolejce

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Witajcie w czwartek.
Wczoraj mój mąż przeliczył nasz stan finansów i stwierdził, że raz się żyje... "chodź kupię Ci portfel" A prawda jest taka że w neidziele rozwalił się mój stary No i wypatrzyłam piękny, kolorowy, duży (bo torebki i portfele muszą być wielkie ) no i cena mnie zabiła 155 zł za tyle to ja buty kupuje!
Poszliśmy do innego sklepu i znalazłam inny, czarny ale za 40zł To lubię! Mam nadzieje, że pieniądze będą się w nim rozmnażać

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:22   #698
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Stalo sie ... Moj laptop padl super normalnie jestem odcieta od wizazu :/ pisze teraz z komorki meza ...
moje kondolencję ja to bym chyba ze smutku przyjęła żałobę, ale mój na szczęście "tfu tfu" (pluje) jeszcze chodzi, choć czasami zaczyna naprawdę odwalać i boję się o jego stan.
Stary 2012-11-22, 09:26   #699
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ojoj, ale żeby tak zaraz po przebudzeniu

Dzień dobry!

Myślałam, że naskrobiecie dużo stron, ale nie było tak źle...

Dzięki za opinie o łóżeczku Wczoraj otworzyliśmy, kolor fajny i faktycznie wygląda na solidne!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:27   #700
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witam, i zgłaszam zażalenie..... jeden dzień człowiek nie ma dostępu do netu, a tu już..... bach...... i 15 stron do nadrabiania...... początkowo myślałam, że to z powodu fety, że Today urodziła, ale nie...... Panie się po prostu rozgadały przyznam, że po 2 stronach nadrabiania wysiadłam i nie wspomnę jeszcze o K..... kolejne 5 stron

Najpierw napiszę do osób którym musze odpisać, bo od kilku dni, mi w głowie siedzą a potem co u nas - jak się uda Bo Emilka coraz bardziej absorbująca

Gucia pamiętałaś o mnie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:28   #701
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Dziewczyny kurcze dziś znowu było to samo. Rano super, wesoła, uśmiechnięta. Pojechaliśmy do znajomych o 18. o 19 Maja minka w podkówkę i płacz (koleżanką ją miała na rekach). Więc ją nosiłam a ona co chwila znowu w płacz. Rączki sobie wpychała do buźki, aż katarku dostała. Płacz znowu taki z bólem, jakby cierpiała. Do tego mega ślinienie (a od czasu jka jej ząbki wyszły to się nie śliniła). Koleżanka dała mi maść na ząbki i troszkę jej pomogło choc dalej co jakiś czas płakała. Miała też problem z zaśnięciem bo się 3 razy budziła. W sumie godzinę ja usypiałam. Wyczułam, ze ma dziąsła rozpulchnione. Kurcze... może to ząbki? Pierwsze 2 wyszły bez objawowo a te? Moja mała biedaczka

Wojtkowi tez pierwsze dwa wyszły bezobjawowo ( do tego stopnia że szoku doznałam jak je ujrzałam :P) , niestety z pozostałymi to już było nieciekawie. W dzień ok, wszystko dobrze, dziecko spokojne, ale nocki - to była jedna wielka histeria!!! non stop płacz! ja już nie wiedziałam co robić, najlepiej na niego patrzenie przez okno w gwiazdy działało :/

Przejdziecie i to , tylko cierpliwości kochana
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:32   #702
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Aaby moj tz Ci na pewno odpisze na pytania dot. diety tylko ostatnio wraca z pracy prawie na kapiel Emilki i jakos tak czas nam ucieka..... ale pamietamy o Tobie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-22, 09:32   #703
Malensstfo
Zakorzenienie

A co do filmu....

Osobiście uważam, że to najlepsza część ze wszystkich!!! Teraz będę czekać na DVD

Chociaż gdyby nie kotek...to bym wyszła z tego kina Ale mój ciążowy móżdżek skojarzył jej posta i siedziałam grzecznie na dooopce Zanim jednak mój móżdżek to skojarzył, to było tylko takie: " Qr**!Co to ma być!!! ...."Ja pier*****! Zgłupieli !!! ..... i generalna wściekłość"

Bardzo podobała mi się Bella, też wydaje mi się, że w tej części była najlepsza, a w ogóle to nie mogłam oderwać wzroku od jej oczu!! Tak mi się podobały...kolor i jej makijaż...tak jej było ładnie, że szok!
Reszta oczywiście tak samo...także seans baardzo udany!

O reszcie będę pisać z kotkiem na priv
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:33   #704
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Jesień jest jednak paskudna! U mnie też jakoś nie tak. Do tego czuję, że z dnia na dzień tyję, po odstawieniu hormonów. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nigdy bym ich nie brała

Chciałabym napisać, że to będzie dobry dzień. Pogoda od rana nie zachęca do jakichkolwiek czynności, a szczególnie zawodowych Dziś idę do dwóch optyków za okularami. Obym coś wybrała, choć trochę się w nich sobie podobała i przy tym nie wydała całej wypłaty [/FONT]
Ja też tak się czułam po odstawieniu

Powodzenia w wyborze

Stary 2012-11-22, 09:33   #705
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia, na drugi raz zamiast mnie lac, plis napisz jeszcze raz kiepsko u mnie teraz z nadrabianiem.......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-22, 09:34   #706
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się

Nie mogę spać...mąż poszedł do pracy, a ja od 5 nie śpię....znów ma tam przeboje i się martwię.

Jakie przeboje Kochana??
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:36   #707
onyks
Zakorzenienie

Maleństfo, kciuki na dziś!!

Bika, co u Was, mała cały czas ładnie śpi?

Stary 2012-11-22, 09:37   #708
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze chwilę, po Today jesteśmy razem z Gochą w kolejce

oj jesteśmy, ja już sie bać zaczynam

wczoraj tak mnie brzuch bolał, był tak napięty że pół nocy nie spałam bo bałam się że to JUŻ

ONYKS powiedz mi , miałaś juz robione badanie na GBS ??? Bo ja jeszcze a pamietam że z synkiem miałam dodatki i musiałam antybiotyk brać, kurcze zapomniałam o to spytać w poniedziałek na wizycie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:38   #709
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Malenstffo - kciuki za wizytę

Dziś ostatni dzień głosowania i powiem wam, że trochę się denerwuję haha
Ja już oddałam wszystkie 3 głosy dziś

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:39   #710
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Jakie przeboje Kochana??
Ehhh...opiszę później w k. (jak nadrobię bo mam tam tyły)
Ogólnie to znów pracuje w ten najgorszej brygadzie i mają takie sytuacje, że widzę po nim że do pracy chodzi z coraz gorszym nastrojem...jeszcze mi w depresję wpadnie

Stary 2012-11-22, 09:40   #711
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Onyks, wiem że kombinezon już wybrany ale napiszę Ci tylko że my mamy ten z nóżkami i jestem zadowolona i żadnych problemów z ubieraniem

Aaby,. nie strasz mnie tymi zajadami...

Kotek, powaliłaś mnie z tą listą prezentów

a z tym żółwiem! hahah! nie dawniej jak 3 dni temu, TŻ mi go pokazywał że by chciał takiego

Ana ,
Cytat:
jak bierzesz heviran to nie wiem czy możesz kp
ja już 2,5 miesiąca nie karmię piersią

Stripi, super że film udany

Kotek, uwielbiam teksty twojej córki zawsze TŻtowi czytam co ona znów nagadała

Maleństwo, fajne łóżeczko i szuflada bajer, nam się bardzo przydała.

Blonde, jak u logopedy?

Aaby, pocieszam Cię

i dziękuje Ci za podesłanie tych gruponów przejrzymy z TŻ napewno

a co zajadów to wiesz.... ktoś mi ostatnio polecił APHTIN i witaminkę B Kochana przebrniemy przez to

Gucia mój TŻ się zawsze śmieje że portfel ma być drogi i najlepiej kupiony za ostatnie pieniądze pokaż jaki kupiłaś?

Maleństwo... ale mnie rozochociłaś tym kinem,.. a na kurde narazie na wypady typu kino nie stać... naszczęście za tydzień spokojnie bedzie już na torentach
Stary 2012-11-22, 09:41   #712
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja też tak się czułam po odstawieniu

Powodzenia w wyborze

Najgorsze jest to, że jem dobrze, wieczorem białko plus warzywa, staram się pohulać, postepperkować, porobić jakieś ćwiczenia, piję tylko wodę, a tyję z powietrza W wakacje miałam przerwę 3 miesięczną, to tak utyłam, że głowa mała i teraz porzuciłam to już na stałe i znowu to samo Czy jest na to jakiś sposób?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:41   #713
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh...opiszę później w k. (jak nadrobię bo mam tam tyły)
Ogólnie to znów pracuje w ten najgorszej brygadzie i mają takie sytuacje, że widzę po nim że do pracy chodzi z coraz gorszym nastrojem...jeszcze mi w depresję wpadnie
ehh.. współczuje, oby sie poprawiło
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:42   #714
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
kupuj jakies małe gry, ukladanki, puzzle
wlasnie wczoraj posiedzialam na allegro i wynalazlam np gre tluczek albo krokodyl u lekarza
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
buahaha, dobre pytanie bo tymi ząbkami to ja sobie niemal wszystko tłumaczyłam od...eeee... 2 miesiaca życia
hahaha u nas tak samo....na wszystko wytlumaczenie bylo jedno...ZEBY
Cytat:
Kotku, Twoja Mała to niezła wariatka Po mamusi ..hehehe niezły słodziak -nie wyobrażam sobie, żeby przy takich tekstach zachować poważną minę
no sama powiedz - cala mamusia i to chyba sie jeszcze rozkreca
Cytat:
Jutro u nas Thanksgiving takze wieczorem idziemy do rodzicow na obiad a w nocy jade z mama na zakupy wiem jestem wariatka. Bylam mierzyc te dresy swietne sa!! Chyba sobie tez kupie tylko mam problem jaki oolor wybrac
nawet nie napisze jak Ci zazdroszcze

kotek twoja corcia wymiata co to zlowika Domino dostal podobnego tylko zabe wyswietlaja sie gwiazdki w 3 kolorach , gra muzyczka i jest opcja z biciem serca. Swietna rzecz!!
ooo widzisz!!! to chyba bedzie cos w tym stylu
Cytat:
Kotek, Maja jest niemożliwa!

Cytat:

- żółw (kotekk, coś dla Ciebie ) - ten na pewno jest droższy od tego z allegro, ale nie porównywałam funkcji. Tu piszą, że świeci w trzech kolorach i wyświetla ileś tam konstelacji.
no wlasnie to jest to samo tylko drozsze bo znajoma zrobilo porownanie i rozpoznanie i wczoraj kliknelam allegrowe

a Ty wiesz ze te perfumy to pomysl nie glupi bo akurat wszystkie finiszuja
Cytat:
Mam nadzieję że chrześnica się nie obrazi bo dzisiaj dostanie tylko słodycz. Chciałam jej kupić sukieneczkę dzianinową ale to jest już taka baba że na oko nie mogłam stwierdzić w co się zmieści.Wymyśliłam więc że w sobotę (bo mam wolne) zabiorę ją na zakupy. Może na pizzę pójdziemy. Ma 10 lat, ale nie mamy jakiegoś super kontaktu. Jak byłam mniejsza to często ją odwiedzałam. Ma jeszcze dwójkę rodzeństwa i tylko ja jako chrzestna wykazywałam jakieś zainteresowanie dzieckiem. Wiem, że jej rodzeństwo strasznie to przeżywało, że ich chrzestni do nich nie przyjeżdżają. A żeby zabierać całą trójkę np do kina, czy na zakupy nie było mnie stać. I tak to się wszystko porozjeżdżało...
kochana no cos Ty!!! bankowo sie nie obrazi!!! a jak jeszcze jej powiesz ze w sobote ja zabierasz na zakupy i pizze to powinna byc wniebowznieta...przynajmn iej ja bym byla
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie w czwartek.
zaintrygowal mnie ten opis

Malenstfoooooo pisz jak film!!!!

kawe mam i nie zawaham sie jej uzyc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:42   #715
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, mogłaś chociaż jednego głosa mi oddać Ja się już nie prosze bo mnie okrzyczałaś

moje dziecko już śpi prawie drugą godzinę
zupka mu się już gotuje, dom ogarnięty, ogień zrobiony, kawa wypita, i pranie wyorane

wiecie że mi się zdaje że troche schudłam.... waga wskzuje tylko 800gram mniej ale jakoś wizualnie się lepiej czuje.
Stary 2012-11-22, 09:43   #716
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
oj jesteśmy, ja już sie bać zaczynam

wczoraj tak mnie brzuch bolał, był tak napięty że pół nocy nie spałam bo bałam się że to JUŻ

ONYKS powiedz mi , miałaś juz robione badanie na GBS ??? Bo ja jeszcze a pamietam że z synkiem miałam dodatki i musiałam antybiotyk brać, kurcze zapomniałam o to spytać w poniedziałek na wizycie
Ja też się boję pomału

Nic jeszcze mi nie mówił o tym badaniu , wizytę mam 7 grudnia teraz to zapytam.

Stary 2012-11-22, 09:43   #717
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Co u nas....... Emilka w dzień coraz mniej śpi, wiec domaga sie uwagi no i ciezko cos mi w domu zrobic jak ona nie spi, bo nie moge jej jeszcze samej zostawic...... w ogole ciegle sie zastanawiam i szukam pomyslow na zabawy z takim malenstwem...... moze macie jakies propozycje

Wczoraj Emilka skończyła miesiąc....... i waży 4kg (Mona a Twój poważnie 4,7kg??? Może 3,7kg???)
Zaczyna się coraz częściej uśmiechać i w ogóle taka "fajniejsza" i bardziej kumata się robi

Pytanko - kiedy przeszłyście na pampersy 2 ??? Bo my ciągle 1 używamy, zdarza się, że coś jej bokiem, lub tyłem wyjdzie, ale przy 2 też jej się to zdarza...... więc nadal używamy 1 bo mamy spory zapas (oczywiście nadgorliwy teściu o to "zadbał" żeby nam pampersów 1 nie zabrakło - zaraz je na tablica.pl wystawię).

Aha..... Emilka nadal ma pępek ale pani połaożna powiedziała, że jest bardzo ładnie wysuszony, zagojony, no ale trzyma się twardo

no i wczoraj z okazji miesięcznicy urodzin (czy jak to nazwać) tż sprezentował swoją córunię........ różowymi różami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04610.jpg (44,5 KB, 46 załadowań)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-22, 09:45   #718
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, fajna Emilka i róże różowe również super
Stary 2012-11-22, 09:46   #719
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Onyks na właśnie w dzień już coraz mniej, ale za to nocki mamy pięknie przespane nawet 6 godzin bez karmienia Emilka potrafi spać wtedy tylko moje cyce cierpią...... i zalewają pościel

Aha..... Madzia...... powiedziałam tż o "stawianiu sobie na gumie" a ten mi "a o lakierze powiedziałaś" a ja, że nie, a ten "to nie dobrze, lakier to podstawa, bez niego nie będzie się trzymać" no więc Madziu, niech twój tż zaopatrzy się też w lakier do włosów...... mój używa takiego biedronkowego w czarno - fioletowym opakowaniu, jest tani a na prawdę bardzo dobry wiem, bo czasami tż podbieram
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-22, 09:47   #720
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
A co do filmu....

Osobiście uważam, że to najlepsza część ze wszystkich!!! Teraz będę czekać na DVD

Chociaż gdyby nie kotek...to bym wyszła z tego kina Ale mój ciążowy móżdżek skojarzył jej posta i siedziałam grzecznie na dooopce Zanim jednak mój móżdżek to skojarzył, to było tylko takie: " Qr**!Co to ma być!!! ...."Ja pier*****! Zgłupieli !!! ..... i generalna wściekłość"

Bardzo podobała mi się Bella, też wydaje mi się, że w tej części była najlepsza, a w ogóle to nie mogłam oderwać wzroku od jej oczu!! Tak mi się podobały...kolor i jej makijaż...tak jej było ładnie, że szok!
Reszta oczywiście tak samo...także seans baardzo udany!

O reszcie będę pisać z kotkiem na priv
hahahahaha ale sama powiedz ze niezle to sobie wymyslili
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Kotek, powaliłaś mnie z tą listą prezentów

a z tym żółwiem! hahah! nie dawniej jak 3 dni temu, TŻ mi go pokazywał że by chciał takiego
ja wczoraj juz kliknelam wiec teraz oczekuje na przesylke

i pytalam Tzta jaki kolor a on "No oczywiscie ze brazowy!!! widzialas kiedys rozowego albo niebieskiego zolwia"
Kotek, uwielbiam teksty twojej córki zawsze TŻtowi czytam co ona znów nagadała
hahaha te teksty to chyba musze zaczac spisywac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości