|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Od 15 minut strona Rossa mi się nie otwiera
Dziś się nie wybieram do Rossa. Mam nadzieję, że wpadnę dopiero 26, chociaż chciałabym 25 bo tego dnia mam imieninki, ale zadowolę się 26
|
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
zdaje relację
![]() trochę ludzi u mnie było-szczególnie kobiet przy szafach ... niektóre miały po 6-8 produktów. Ja się skusiłam na tusz Max factora masterpiece i szminkę rimmela Airy Fairy.
|
|
#3483 |
|
BAN stały
|
ja byłam za 5 minut 9 heheh i byłam pierwsza
jakieś 10-15 minut po 9 było już małe zamieszanie |
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze kolor najjaśniejszy jest dla mnie ok, ładny jasny odcień dobrze kryje, nie matuje jakoś super(chyba, że nałożę go bez kremu wtedy cerę mam bardzo matową, ale i przy okazji podkreślone suche skórki koło nosa, więc zawsze nakładam krem, podkład i pudruje) w ciągu dnia w strefie T zaczyna się trochę świecić ale nie dużo więc dla mnie to nie problem. Na buzi u mnie utrzymuje się spokojnie 8 godzin, później zaczyna być w trochę gorszym stanie, z tymi 16 godzinami to producent przesadził brudzi trochę ubrania i z tym mnie wkurza, musiałam zimą zrezygnować z białego szalika bo była masakra jest bardzo wydajny, przy codziennym używaniu starcza mi na ponad pół roku Ogólnie jak dla mnie na razie jest ideałem i przy nim zostanę bo z drogeryjnych podkładów jaśniejszego nie znalazłam
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo, sama byłam przy szafach
zainteresowanie jak na codzień, szafy uzupełnione jak na codzień, nie było widocznych braków na półkach, wszystko do wyboru do koloru i nikt sie nie pcha kupiłam tylko 2 tusze - mf 2000 c. - 18 zł wyszło, drugi wibo czy tam lovely zielony (żółte też były ale zmacane, to nie brałam ), błyszczyk z MS, odżywke do paznokci i 3 lakiery tu mialam najwiekszą zagwozdkę bo wybór kolorów jest marny - mam już takie albo bardzo podobne, wiec dosłownie nie mialam jakich kupic co do pomadek z Wibo, mnie rozczarowały, fajnie wyglądają na ręku, ale jesli ktoś chce uzyskac taki własnie kolor na ustach to nie ma na co liczyć
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-11-22 o 10:42 |
|
|
|
#3486 |
|
Szara Eminencja
|
U mnie spokojnie, mało kto chyba wie o tej promocji bo kobiety się dziwiły jak pracownica rossmana zapraszała do szaf i informowała o promocji 40% każda stwierdzała, że długo ta promocja nie potrfa
![]() Promocja na wszystko z szaf, kupowalam magnes do lakierów magnetyczych i też weszło 40% , lakiery również ![]() Przy okazji chciałam kupić żel OS z kodem ale ktoś już go wykorzystał
|
|
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
to i ja zdam relację
![]() spokój i ruch jak co dzień, szafy pełne. Kupiłam Affinitone- 16zł lakier Moulin Rouge- 3,30 lovely pomadko-błyszczyk - 5zł (barrrdzo mi się podoba :serduszka: ) Pewnie skuszę się jeszcze na wersję czerwoną! |
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
U mnie spokojnie. Wzielam nowy podklad MF , korektor MF i pomadke Wibo. Zakupy warte 120 wydalam troche ponad 60
plus podklad maybelline dla siostry
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
a do kiedy trwa ta promocja?
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
A poleci ktoś dobry bronzer?
Taki do około 20zł po obniżce .
|
|
|
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
cieszą mnie te wieści o małym zainteresowaniu więc jest szansa że na coś się załapię
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Millygirl
ile kosztuje po obnizce tez nowy podklad Mf ?
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
Mam i ja
![]() Puder Miss Sporty So Clear, Eyeliner Miss Sporty Studio Lash, Korektor Miss Sporty Liquid Concealer, Podkład Rimmel Wake me up, Pomadka Rimmel by Kate nr.14 Lakier Rimmel 60 sec. , 3 lakiery Miss Sporty ![]() Niestety w moim Rossmannie nie mają szafy Max Factor i muszę wyruszyć w podróż po tusz 2000 calorie ![]() i niestety nie było też pomadek wibo elixir, tylko same testery |
|
|
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
Również wróciłam z Rossmannowych podbojów. Na blogu (link poniżej) pokazałam dokładnie co kupiłam.
Ludzi u mnie w ogóle nie było i tak w koszyku tusz Max Factor, róż z Wibo, kredka z Wibo i dwie pomadki: Eliksir 04 z Wibo i Mate Moss matowa nr 101
|
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam podziękować osobie, która poinformowała o promocji pierwsza
Zrobiłam fajne zakupy - byłam o 8:30 na św. Marcinie w Poznaniu i nikogo pod sklepem, dłuższą chwilę byłam sama przy szafach, potem wpadły 3 panie, które widać, że wiedziały o promocji Potem byłam jeszcze w Browarze i tez prawie wcale ludzi. Zamiast ok. 160 zł wydałam nieco ponad 90, a kupiłam tylko rzeczy, które właśnie wydenkowałam:- tusz Colossal z Maybelline, - lakier Miss Sporty, - podkład Healthy Mix Serum z Bourjois, - kompakt Bio detox też z Bourjois. Tylko po otworzeniu kompaktu w domu wydaje mi się, że wzięłam za ciemny, więc ten w buteleczce pewnie też... ;( Na razie nie macałam ani nic, dzwoniłam na infolinię i jeśli sklep będzie miał dobrą wolę, to może mi wymienią na inny odcień... Ale muszę się zastanowić i porównać z tymi końcówkami kosmetyków, które mam.
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
35,99 zl za niego zaplacilam
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś ma zamiar kupować róż Bourjois w Rossmannie? Omyłkowo kupiłam inny kolor niż chciałam, był przy złym testerze
Jakby któraś chciała się wymienić, mam kolor 95, wybrałam specjalnie świeży, kod 52 czyli wyprodukowany w kwietniu 2012. Osoby z Lublina
|
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze o 7 30 kolokwium miałam
![]() Weszłam pare minut po 9, było pare osób ale bez szału pewnie po południu będą tłumy ![]() KUPIŁAM: - TUSZ zielony wibo dla mamy - tusz fioletowy maibelline dla przyjaciółki na urodziny - tusz dla siebie niebieski maibelline smokey eyes - odżywka wibo z wapniem i wit c DZIEKUJE ZA POLECIENIE ![]() - Lakiery wibo kobalt z drobinkami, jasny róż z drobinkami i crack pomarańczowy -eyeliner szary wibo, nie było czarnych :P Mam zamiar jeszcze zakupić 2 szminki i jakiś błyszczyk ale to juz w nast tygodniu jak coś zostanie
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie pustki można powiedzieć. znikome zainteresowanie promocją i pełne szafy ![]() zakupiłam: 2 tusze - One by One Satin black i Lovely Curling Mascara podkład żelowy Rimmel (był en z dużą czcionką i z racji że faktycznie nie było korektora Maybelline Pure Cover a Affinitone wydawał się zbyt podobny do 3 razy tańszego Miss Sporty to skusiłam się w zamian na: lakier czerwony z różowymi drobinkami Moulin Rouge i żel do brwi Wibo a przy wychodzeniu i tak capnęłam korektor w pędzelku Rimmel Match Perfection - tester miał świetne krycie jestem mega zadowolona z zakupów, tyle rzeczy na a wydałam 70 zł (w normalnej cenie bym zapłąciła ok. 120) jutro idę jeszcze chyba po kredkę do brwi Rimmel a po weekendzie może puder i/lub rozświetlacz z Manhattanu ale najpierw testery muszę zobaczyć
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę się dostać na stronę Rossmanna, ale z tego co pamiętam to płaciłam za ten eyeliner z Maybelline zawsze około 27 zł, więc z obniżką wyjdzie ok. 16 zł
. Jest warty swojej ceny! Nie umiem robić ładnych kresek, ale nim wychodzą mi najlepsze, jest na prawdę czarny, a nie tak jak niektóre, długo się utrzymuje, nie odbija się .
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
szminki Rimmela Kate są ze zniżką 25% na stronie ross, kupowała je któraś z was dziś ?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Rimmel...nka-020,115784
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że w Krakowie pustki. "Ale, że promocja? I podkłady? I wszystko?"Klientki nie mogły się nadziwić
Zagadałam do Pani i dostałam niemacane,zafoliowane tusze i podkłady z szafki- 3 tusze Max Factor, False Lash Effect Fusion Volume and Length Mascara 29,99 zł - Max Factor Podkład Facefinity All Day Flawless 3in1 35,99 zł - Max Factor Lasting Performance 28,79 zł - Rimmer Airy Fairy 11,39 zł - Rimmel lakier Lycra Pro 402 urban purple 11,39 zł - Wibo Eye liner 4,39 zł - Lovely Holographic oberżynowy cień 4,59 zł ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
#3507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale chyba jeszcze sie przejde i oblukam Airy Fairy. Nabrałam przez was ochoty na nią!
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie dostalam maila z rossnetu o tej promocji -40% więc jednak trochę to nagłaśniają
|
|
|
|
#3509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie moze czy Rossie jest możliwa wymiana na inny produkt? kupilam blyszczyk ale sie namyslilam i jednak go nie chce, nie otwierany i nie macany rzecz jasna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Dziś się nie wybieram do Rossa. Mam nadzieję, że wpadnę dopiero 26, chociaż chciałabym 25 bo tego dnia mam imieninki, ale zadowolę się 26

jakieś 10-15 minut po 9 było już małe zamieszanie

i muszę wyruszyć w podróż po tusz 2000 calorie 
Jakby któraś chciała się wymienić, mam kolor 95, wybrałam specjalnie świeży, kod 52 czyli wyprodukowany w kwietniu 2012. Osoby z Lublina