Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 10:29   #841
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Axella to zaświadczenie o zarobkach to wystawia pracodawca, a po co im wyciąg z konta bedą sprawdzać na co kasę wydajesz?!
wyciag ale z uznaniami, czyli ile zarabiam :P

ciekawe czy zaświadczonko mi moja pipo-szefowa wystawi
chyba musi jak poproszę??
na bank będzie chciała wiedzieć co i jak..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:29   #842
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
bedą sprawdzać na co kasę wydajesz?!
sprawdzają przede wszystkim to ile wydajesz miesięcznie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:30   #843
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
z lampką tak podejrzewałam, bo już kiedyś ją oglądałam, właśnie zaczęłam sprawdzać inne rzeczy
karuzelka jest za punkty payback ale już długo niedostępna. ale znalazłam info, że w smyku wymieniają punkty, za 20 tyś mielibyśmy 200 zł na zakupy. ale nie wiem czy warto ...

Meli dziś nic. ale jestem prawie pewna, że wczoraj to był dzidziuś. ale jeszcze dwa tygodnie i mam nadzieję, że kopniaczki będą już porządne

oooo za 20 zł lampka? o żesz ..... to chyba zamówię
teraz z dnia na dzien bedziesz wiecej czula. Ja wczoraj jak lezalam lekko nasinelam na brzuch i poczulam przez reke malego

ja tez sie chyba skusze na zolwika.

Mialam jechac do tego rosmana ale mi sie nie chce. Poczekam az mama wroci z pracy to razem pojedziemy.

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:31   #844
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
a tam mówili,że chodzi o uznania-czy umowa nie jest tylko "na papierze"

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

poza tym nie płacę z konta, znaczy nie widać co i jak
wypłacam kaskę i płacę gotówką, tak mi wygodniej
więc niczego się nie dopatrzą

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 10:33   #845
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella
a tam mówili,że chodzi o uznania-czy umowa nie jest tylko "na papierze"
może. wiem że w naszym przypadku interesowały ich zarówno przychody jak i wydatki, żeby ocenić czy będzie stać nas na zapłacenie raty. tylko to było przy kredycie hipotecznym, więc trochę inna bajka jeśli chodzi o kwotę i czas zadłużenia
Stary 2012-11-22, 10:35   #846
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ja składałam do hipotecznego wyciągi a czyszczę konto do zera co miesiąc i dostałam
Stary 2012-11-22, 10:35   #847
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
w takiejh chwilówce przeca to zawsze piszą, że na dowód
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
wyciag ale z uznaniami, czyli ile zarabiam :P

ciekawe czy zaświadczonko mi moja pipo-szefowa wystawi
chyba musi jak poproszę??
na bank będzie chciała wiedzieć co i jak..
A nie masz możliwości wzięcia zaliczki? Chyba, że to cała sieć, więc pewnie wszystko odgórnie idzie...
Oo ale Sharp pracuje w banku, może jest jakaś możliwość wzięcia szybkiego kredytu z krótką spłatą?!
Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam się i zmykam bo lecę za chwilę do miasta i po córę a potem na bal andrzejkowy, w ognisku baletowym, do którego chodzi organizowany. Suknia różowa, torebeczka, pierścionek, wszystko musi być jak księżniczka i tak się cieszy że idzie na bal że miło moja córka ma 5 lat ale charakterek niezły, ubiera się sama, tj. sama wybiera co jej pasuje i musi być po jej myśli (ale nawet jej to wychodzi na szczęście) tyle że w ciemno już nic nie kupuję prawie bo nie mam gwarancji że to potem włoży
a co do "tresury" tżtów, mój wyszedł spod skrzydeł mamusi jak miał 30 lat ale nauczyłam, sprzątanie tygodniowe robi on, naczynia umyje jak już nie ma miejsca w kuchni ale przy dziecku wszystko od samego początku robił, kąpał, przewijał, karmił, on w ogóle jest stworzony do dzieci, umie sie nimi zając i bawić też

Miłego dnia dziewczynki

Mała królewna i strojnisia rośnie
Udanej zabawy Narób księżniczce zdjęć

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 10:37   #848
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest chore, studiuje zaocznie i siedzi w domu. Ja to bym chyba na leb dostala z nudy. Moze ja mam inny charakter bo sama z wlasnej woli bralam sie do pracy od 16 r.z no ale majac 22 czy 23 lata i miec prawie puste cv? Tak jak pisalam wczesniej gdyby pracy nie bylo to ok rozumiem ale tak jak jest tutaj to
ja szukałam pracy 4 lata!! Z maturą etc i co?? i nawet na głupią sprzataczkę mnie nie chcą!! do sklepu składalam cv z koleżanka miała tam ciotke i ciotka ją wziela bez matury a były 2 miejsca to drugą wizela jakas inna zeby po znajomości.... no chyba ze jest u was zapotrzebowanie do prcy a ona ma w dupie
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Witam kłania sie zagubiona mamusia
Sorki ze sie nie odzywalam ale mam jakis awers do pisania , czytam Was caly czas ale jakos nie moglam zmusic sie zeby pisac, prawie codziennie cos, tzn. musialam jezdzic jak nie na cisnienie mierzyc to di kardiologa to labolatorium i tak w kolko, ale po raz kolejny obiecuje malymi kroczkami sie poprawic ))a na dodatek kichajaca i smarkajaca jestem ale no nic koniec uzalania sie ....

ps. macie ból w spojeniu łonowym??? bo mnie od 3 tyg. tak boli kaby mi ktos na sile kosci rozwieralll
no hejo;* ja takiego bólu nie mam
Stary 2012-11-22, 10:38   #849
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Mysia boskie te ciuszki!!!! też chcę takie! ile za nie dałaś?
ze stanów są te ciuszki płaciłam po 6,7 i 10 dolców za zestaw w TJ maxxx u nas w TK maxx widziałam podobne za 70 zeta:/
Stary 2012-11-22, 10:39   #850
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
może. wiem że w naszym przypadku interesowały ich zarówno przychody jak i wydatki, żeby ocenić czy będzie stać nas na zapłacenie raty. tylko to było przy kredycie hipotecznym, więc trochę inna bajka jeśli chodzi o kwotę i czas zadłużenia
aa,no to faktycznie inna sprawa :Ehem:

no cóż,ważne,że plan jest i pewnie się uda..
musi się udać

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 10:40   #851
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Szprotka ooo widzisz ile mamy wspólnego

Ja też może wyciągnę dzisiaj Tż na jakiś deser lodowy, zwłaszcza że zaraz urywam się z pracy i jedziemy do Wrocka na zakupy

Szprotka Smacznych i wypasionych lodów
Dziękuję i wzajemnie. Owocnych zakupów!

Cytat:
szprotka proszę o przepis na zupę serowo-porową
A proszę bardzo. Potrzebne Ci będzie:
- ok 0,5kg mięsa mielonego
- 1,5l wody
- serki topione śmietankowe (ja wrzuciłam wczoraj dwa długie Hochlanda, Mężu dodał od siebie jeszcze jeden, bo On lubi bardziej zawiesiste zupy)
- por (ja dałam jednego naprawdę olbrzymiego, można dwa duże, trzy mniejsze, można jeszcze więcej, w zależności od tego czy mocno go lubisz)
- odrobina oleju
- pieprz do smaku

Bierzesz garnek, wlewasz ciut oleju i podsmażasz na tym mięso mielone. Wlewasz do tego wodę, wrzucasz pora pokrojonego w krążki i gotujesz aż por będzie miękki (ok 10 min). Dodaj serki topione (najlepiej je trochę pokroić żeby szybciej się rozpuściły) i trzymaj na malutkim ogniu aż do ich rozpuszczenia. Dodaj pieprzu do smaku. I gotowe!
Najlepiej smakuje z grzankami takimi malutkimi wrzucanymi do zupy (byle nie groszki ptysiowe!), albo z pieczoną bagietką!
Mała uwaga- ja to pominęłam wczoraj, bo staram się unikać ulepszaczy, ale Mężu dodał sobie do talerza kilka ziarenek smaku- mówił, że jeszcze pyszniejsza.

Smacznego!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:41   #852
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
w takiejh chwilówce przeca to zawsze piszą, że na dowód

A nie masz możliwości wzięcia zaliczki? Chyba, że to cała sieć, więc pewnie wszystko odgórnie idzie...
Oo ale Sharp pracuje w banku, może jest jakaś możliwość wzięcia szybkiego kredytu z krótką spłatą?!
a kto da kredyt 20stce, bez historii kredytowej z umową-zleceniem do końca roku ?

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 10:41   #853
storyl
Raczkowanie

dziewczyny trudno za Wami nadążyć tak się rozgadałyście! : )

ja właśnie zjadłam śniadanko, pyszne bułeczki ze wszystkim co się dalo do nich wepchnąć : D

dokładnie za tydzień mam wizytę i już nie mogę się doczekać, chce znowu zobaczyć mojego maluszka : ) będzie mi się zaczynał 14tc więc może będzie już widać co się chowa w moim brzuchu : )
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:46   #854
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
no nie? powiedzieli ze idzie z automatu.. więc nie poczekają

no właśnie jutro po lekarzu znajdziemy najkrótszą, najsniższą pożyczkę (7dni) i jakiś ludzki procent..

Potrzebne mi zaświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach-to to samo co umowa??
i wyciąg z konta-zielonego pojęcia nie mam jak to zrobić
Nie zaswiadczenie jest na druku banku lub pracodawcy i tam umieszcza inf. o zatr. czyli jaka umowa od kiedy do kiedy , i wynagrodzenie zazwyczaj za ostatnie 3 m-c

Cytat:
lonely udanych zakupów

świnie i tyle. a na dodatek ciumoki, że nie mogą przestawić w automacie daty wysyłki

ja zaświadczenie o zatrudnieniach i zarobkach miałam od pracodawcy - bank dał wzór do wypełnienia, a pracodawca wypełnił, przybił pieczątkę i się podpisał. wyciąg z konta to najprościej jak masz dostęp przez internet znaleźć historię operacji i wydrukować za m-c czy ileś tam czasu albo jak ci wyciąg przychodzi pocztą, to to załączyć.

banka, ja jeszcze bólu takiego nie mam, ale znając życie (albo bardziej wiek ciąży) to wszystko przede mną
tak tylko ja tez mam dopiero 16 tydz. i zeby mi sie juz kosci rozchodzily masakra hehe za tydzien wizyte mam wiedz napomkne o tym zobaczymy co powie
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:48   #855
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
a kto da kredyt 20stce, bez historii kredytowej z umową-zleceniem do końca roku ?
Teraz jak masz umowę zlecenie powyżej albo pół roku albo roku to niektóre banki dają, ale to że masz do końca roku no to nie do przeskoczenia :P

Powiedz mi czy Ty coś załatwiłaś sobie w związku z umową o pracę, ewentualnie samemu opłacać sobie składkę przez 2, czy tam 3 msc by iść na zwolnienie i na macierzyński ?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-22, 10:48   #856
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2
ja szukałam pracy 4 lata!! Z maturą etc i co?? i nawet na głupią sprzataczkę mnie nie chcą!!
no wiesz, jesteś za mądra na bycie głupią sprzątaczką ze zbyt wysokimi kwalifikacjami też nie przyjmują

Cytat:
Napisane przez axella
no cóż,ważne,że plan jest i pewnie się uda..
musi się udać
są kciuki , to musi się udać
Stary 2012-11-22, 10:48   #857
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
dziewczyny trudno za Wami nadążyć tak się rozgadałyście! : )

ja właśnie zjadłam śniadanko, pyszne bułeczki ze wszystkim co się dalo do nich wepchnąć : D

dokładnie za tydzień mam wizytę i już nie mogę się doczekać, chce znowu zobaczyć mojego maluszka : ) będzie mi się zaczynał 14tc więc może będzie już widać co się chowa w moim brzuchu : )
ja idę za 6 dni wiec to bedzie moj 11 tydz ciązy ale już ię nie mogę doczekać
Stary 2012-11-22, 10:48   #858
sharpnowaja
Zakorzenienie

tak za pamięci wam napiszę że koleżanka mi wczoraj mówiła, że jej siostra pracuje w instytucie żywienia i robili ostatnio badania słoiczków dla dzieci i że tam nie ma żadnej chemii ani nic. I że czasami to jedzenie jest lepsze niż domowe, bo w sklepie kupujemy mięso ze "złych" hodowli a tam wszytsko naturalne.
Zastanowiło mnie to, ale i tak będę sama gotować.

Sateczka to czekamy

axella gratuluję TŻtwoi pracy

Meli nigdy nie byłam w Toruniu ale mam to w swoich planach

gold jestem w szoku jak przeczytałam jaką miałaś wizytę no ręce opadają!!!

paiwe oczko to ja mam troszkę mniejszy brzuszek od Ciebie (no chyba że nie robiłaś zdjęcia rano). Sukienka piękna ale ja z moimi udami nie wyglądałabym zbyt dobrze.

miałam właśnie pytać kiedy czujesz ruchy, bo ja "coś" czuję ale właśnie tak między 22-23 a wcześniej to nic. A że przeważnie chodzę spać przed 22 to nie często coś czuję (no chyba że się obudzę w nocy bo tak czasami było). Wczoraj chyba czułam i aż TŻta wołałam żeby rękę położył (ale to chyba za wcześnie żeby TŻ to poczuł). No ale ja dalej się zastanawiam czy to już "te" ruchy czy to nadal moje jelita

MoTyleKsw nie wolno Ci wąchać farby!!!!!!!!! nie będę pisać dlaczego bo nie chce was zasmucać kolejną historią ciążową bez happy end'u.

pawie oczko tak sama sobie zadawałam wczoraj parę pytań odnośnie ciąży i jak czytam co piszesz to mam wszystkie odpowiedzi
Stary 2012-11-22, 10:48   #859
maarchewka
Zakorzenienie

Axella - pewnie się nie da bo byś spróbowała, ale nie możesz część wypłaty wziąźć przed normalną datą?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:49   #860
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz, jesteś za mądra na bycie głupią sprzątaczką ze zbyt wysokimi kwalifikacjami też nie przyjmują

są kciuki , to musi się udać
czyli jestem za mądra na sprzataczkę a za głupia na sklepową idę smażyć kalaforiy. bede po 13.
Stary 2012-11-22, 10:53   #861
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
tak tylko ja tez mam dopiero 16 tydz. i zeby mi sie juz kosci rozchodzily masakra hehe za tydzien wizyte mam wiedz napomkne o tym zobaczymy co powie
dopiero? ja dopiero mam 10

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja
tak za pamięci wam napiszę że koleżanka mi wczoraj mówiła, że jej siostra pracuje w instytucie żywienia i robili ostatnio badania słoiczków dla dzieci i że tam nie ma żadnej chemii ani nic. I że czasami to jedzenie jest lepsze niż domowe, bo w sklepie kupujemy mięso ze "złych" hodowli a tam wszytsko naturalne.
ciekawa informacja, ale ja też się nastawiłam na robienie domowego jedzonka
Stary 2012-11-22, 10:53   #862
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

Sateczka to czekamy

axella gratuluję TŻtwoi pracy

Meli nigdy nie byłam w Toruniu ale mam to w swoich planach

gold jestem w szoku jak przeczytałam jaką miałaś wizytę no ręce opadają!!!

paiwe oczko to ja mam troszkę mniejszy brzuszek od Ciebie (no chyba że nie robiłaś zdjęcia rano). Sukienka piękna ale ja z moimi udami nie wyglądałabym zbyt dobrze.

miałam właśnie pytać kiedy czujesz ruchy, bo ja "coś" czuję ale właśnie tak między 22-23 a wcześniej to nic. A że przeważnie chodzę spać przed 22 to nie często coś czuję (no chyba że się obudzę w nocy bo tak czasami było). Wczoraj chyba czułam i aż TŻta wołałam żeby rękę położył (ale to chyba za wcześnie żeby TŻ to poczuł). No ale ja dalej się zastanawiam czy to już "te" ruchy czy to nadal moje jelita

MoTyleKsw nie wolno Ci wąchać farby!!!!!!!!! nie będę pisać dlaczego bo nie chce was zasmucać kolejną historią ciążową bez happy end'u.

pawie oczko tak sama sobie zadawałam wczoraj parę pytań odnośnie ciąży i jak czytam co piszesz to mam wszystkie odpowiedzi
Wiem wiem, że nie można Pisałam nawet wczoraj o tym i właśnie o takiej smutnej historii, TŻ maluje a ja siedzę w salonie
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
czyli jestem za mądra na sprzataczkę a za głupia na sklepową idę smażyć kalaforiy. bede po 13.
Aleeeee gotowanie Ci nieźle idzie, więc :P
W ogóle pieczesz ciasta może jak byś puściła farbę gdzieś po wsi to ludzie by zamawiali u Ciebie. U mnie na wsi są dwie takie dziewczyny i pieką na imieniny, urodziny, imprezy etc. a i jeszcze pierogi robią

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-22, 10:56   #863
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie dlatego ja się zdecyduje na sloiczki bo musiałabym chyba co drugi dzien jeździć na jakis plac i suzkać ekologicznych upraw i żeby mieć świeże warzywka do tego gotować 10 różncyh warzyw a tak to amm wsyztsko w jendym słoiczku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 10:57   #864
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Teraz jak masz umowę zlecenie powyżej albo pół roku albo roku to niektóre banki dają, ale to że masz do końca roku no to nie do przeskoczenia :P

Powiedz mi czy Ty coś załatwiłaś sobie w związku z umową o pracę, ewentualnie samemu opłacać sobie składkę przez 2, czy tam 3 msc by iść na zwolnienie i na macierzyński ?
umowy nie będzie
no cóż,taka polityka firmy

z macierzyńskim robię tak-zakładam i tak i tak firmę, z której potem ten macierzyński mieć będę więc zostaję póki co na umowie-zleceniu
za zus będę płacić mniej niż za składki, więc wybrałam mniejsze zło

ale to ja zajmę się finasami w tym związku
wyjdziemy na prostą i nigdy nie dopuszczę do takiej sytuacji..

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Axella - pewnie się nie da bo byś spróbowała, ale nie możesz część wypłaty wziąźć przed normalną datą?
no właśnie nie, bo przed przeprowadzką już wykorzystałam tę opcję, i moja szefowa nie chce o niej słyszeć..

dooobra,jutro połazimy po tych przybytkach i się dowiem co i jak dokładnie..
będzie dobrze a jak nie to tż ma wpie**ol
:brzyda l:

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 10:57   #865
banka26
Zakorzenienie

axella - trzymam kciuki musi sie udac, a wlasnie nie mozesz poprosic w pracy o zaliczke na poczet wyplaty?
Cytat:
dopiero? ja dopiero mam 10

ciekawa informacja, ale ja też się nastawiłam na robienie domowego jedzonka
ale w sensie dopiero na takie objawy , a 16 to juz bo czas mi leci szyyybkoo

a ja dzisij gołąbki robie wlaśnie sie duszą w garze
Stary 2012-11-22, 10:59   #866
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Jak zrobić sos do kopytek z żeberek bez cebuli ;( bo nie mięli na wiosce ;(a w ogródku to już dawno wyszły ;(

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-22, 11:02   #867
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
axella - trzymam kciuki musi sie udac, a wlasnie nie mozesz poprosic w pracy o zaliczke na poczet wyplaty?

a ja dzisij gołąbki robie wlaśnie sie duszą w garze
golabki daaaaj ze 2

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:04   #868
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Aleeeee gotowanie Ci nieźle idzie, więc :P
W ogóle pieczesz ciasta może jak byś puściła farbę gdzieś po wsi to ludzie by zamawiali u Ciebie. U mnie na wsi są dwie takie dziewczyny i pieką na imieniny, urodziny, imprezy etc. a i jeszcze pierogi robią
nuna, to jest świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez banka26
no cóż, ja mam bardzo zaburzowane rozumowanie i czasem trzba mi tłumaczyć teraz już rozumiem

chyba zgrubła mi prawa stopa, bo coś mnie but od góry zaczął ściskać. i tak siedzę z jednym butem ściągniętym i cieszę się że nie widać spod biurka

zaczynacie znowu rozsiewać smakowite wizje obiadu, więc idę jeść moje kanapeczki
Stary 2012-11-22, 11:10   #869
Aaś
Zakorzenienie

ja bym coś upiekła bo dawno nic nie robiłam ale tak mi isę nie chce wieczorami że szok... wracam codziennie po 18 - ogarnę trocę mieszkanie i najchętniej bym klapła i poszła spać...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:12   #870
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
golabki daaaaj ze 2
nie ma problemu hehe mam ich ze 20

Cytat:
nuna, to jest świetny pomysł

no cóż, ja mam bardzo zaburzowane rozumowanie i czasem trzba mi tłumaczyć teraz już rozumiem

chyba zgrubła mi prawa stopa, bo coś mnie but od góry zaczął ściskać. i tak siedzę z jednym butem ściągniętym i cieszę się że nie widać spod biurka

zaczynacie znowu rozsiewać smakowite wizje obiadu, więc idę jeść moje kanapeczki
rozumiem rozumiem hehehe a no w ciazy moze tak byc, ja przy ostatniej tak o 0,5 cm mi urosły stopy wiec kto wie heh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości