|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
a powiedz mi co bylo z tym mlekiem nie tak bo nie kojarze ??
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
acha a tez sa takie ze chłona dobrze i nie sa mokre??? moze jedna bym jednak kupoiła? Lepsze od dady?
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
czesc Kochane, troszke pochorowałam ale mi przeszło...Tymcia nie zaraziłam, albo delikatnie przechodził, bo bolał go brzuszek, dziś np o 6 strasznie płakał, musiałam mu dac czopek viburcol i masowac brzuszek pod suszarką...obłęd, dawno tak nie płakał...a nie jadłam nic co mogloby mu zaszkodzic...;( ehhh idziemy chyba dzis na szczepienie...
|
#2646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do chłonności to na noc całą dają radę ale Oskar jeszcze niegdy nie przesikał. Kup paczkę i wypróbuj
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
acha...robimy chrzciny w święta.....Kupiłam Mlodemu turkusąwą genialną koszulkę
Bodo-koszulkę
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() dzisiaj moje dziecko ma śpiocha tzn spała do 6.00, jedzenie, wariowanie, padła o 8.00. Obudziła się o 10.00, powariowała z pół godziny i śpi rozwalona na łóżku ![]() znowu był u nas gość z administracji bo nie grzeją kaloryfery (już 3 raz) odpowietrzył ale w łazience mówił że nie da rady już nasłałam małża na administrację żeby zrobił tam porządek ![]() a tak w ogóle to mam dziś lenia ![]() edit. agunia wybacz ale pozwolę sobie też zgapić ten sweterek jest po prostu śliczny
Edytowane przez chmielinka Czas edycji: 2012-11-22 o 11:52 |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj dostałam info że sweterek już wysłany
|
|
#2651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jednak jakieś próbki mleka hipp 2 to mogę Ci wysłać
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja non stop cos zamawiam listonosz mi nawet na miescie dzien dobry mowi. Ja wlasnie z mala wyszlam na balkon i spaceruje bo mi sie wozka nie chcialo znosic. |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu zaginęłam w akcji
![]() tak już w miare byłam zorganizaowana a po tych chrzcinach wszystko znowu szlak trafił, sporo gości było przez trzy tygodnie, dzieciaka mi rozniańczyli i weź sie matka martw później ![]() poniedziałkowe szczepienie Natan zniósł bardzo ciężko, gorączkował, nie chciał jesc ani sie zalatwic cały nastepny dzien
|
|
|
|
#2657 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Znów wstałam pół godziny temu ![]() Życie jest piękne ![]() tzn ile? tak łącznie? bo moja chyba nawet nie to, że teraz śpi dużo, tylko wtedy spała kuriozalnie mało. W dzień robi 2-3 drzemki (łącznie wychodzi około 2,5 godziny snu), w nocy 10-11 godzin ![]() wvictoria - piszesz, że wam trafił się skowronek, a nam zdecydowanie sowa. Po mamusi Bo o 19:30 to ona jest nie mniej aktywna, niż o 14, za to poranki służą do spania ![]() Cytat:
![]() Mój właściwie też tak nie "ogląda", zawsze każdy tego typu zakup był, bo musiał być. Komórkę zmienia co 2-3 lata, bo wcześniej nie uważa za stosowne (skoro jeszcze nie szwankuje). Ale z tymi iPadami naprawdę jakby ktoś na nas czar rzucił. Zrobiliśmy tylko I ch.j tam, że mieliśmy oszczędzać, bo planowaliśmy przeprowadzkę w przyszłym roku, bo chcieliśmy zrobić latem fajny urlop, bo bardziej, niż taki sprzęt, przydałyby nam się nowe komody, biurko i wygodny fotel. Po prostu nas zamroczyło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co jak co, ale dzieci traktuje się jak świętość ![]() Cytat:
Bo na moje oko, to one się nie różnią od zielonych ![]() Cytat:
![]() yyyy, nie pytaj Staramy się ją kłaść między 21 a 22, ale zasypia dużo później. Często dopiero około 23:30 ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
hahha dep nie mają harmonijki przy rzepie ale to w niczym nie przeszkadza
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
U nas leje
Przez jakiś czas było sucho i nawet nie tak zimno, a teraz się zaczyna... ale mam nadzieję, że tej zimy chociaż śnieg nie spadnie ![]() Wylicytowałam wczoraj ten płaszczyk (pierwszy jednak ), za całe 99 pensów plus przesyłka Takie zakupy to ja mogę robić
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam wyspana na maxa
![]() moje dziecie zasnęlo ok 22, w nocy chyba raz karmiłam (szczerze nie pamiętam ), potem przebudzilam sie o 5 a mały jeszcze spi , po chwili obudził się, zmieniłam pieluszkę, nakarmiłam i tym sposobem obudzilismy się po 10 chcę częsciej takie niespodzianki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa no tak, ryk z tęsknoty za wystrzelonym smoczkiem obowiązkowy!
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie dość, że wieje to leje
![]() dep my tez kładziemy małego miedzy 21-22, jeszcze do niedawna spał do 7 rana, teraz ma jedną pobudke ok 4 a potem całe przed południe drzemkowania, śpioszek
|
|
|
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:no to ładnie....moja kiedyś zasypiała 22, ale teraz już po 19 jest markotna, no to szybka kąpiel, masowanko, jedzonko i śpi....potem tylko koło 23 dokarmię na śpiocha i odpukać śpi jak suseł do rana, zje koło 6 i śpi do 10...żyć, nie umierać![]() ![]() ![]() a fotkami to Ty się Kochana nie stresuj.... aparatu nadal nie kupiliśmy, bo nagle z te promo co Ci pisałam jest cena 499euro+2obiektywy-a mam fotkę zrobioną, że był ten zestaw po 399, ale cóż spóźniliśmy się...i teraz jest jeden za 379 z obiektywem 18-55 IS II a drugi za 369 z obiektywem 18-55 DC, ale chyba ten pierwszy lepszy, bo jakiś tak dzyndzel od stabilizacji widziałam ![]()
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
u mnie wieje bylam z malo 30 minut na balkonie i mnie owialo a ona opatulona cieplutka
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
wow, to się nazywa szybka drzemka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a najgorsze jest to, że ostatnio czytałam jakiś artykuł, ze w UK zapowiadają zimę stulecia i najgorzej ma być w Szkocji . mam nadzieję, ze to sie nie sprawdzi, bo będzie bardzo źle....
|
|
#2667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko kiedyś jak to zrobił to wydawało mi się, że brak równowagi a dziś się tak fajnie odgiął, wyprosował rączkę i myk jest na plecach za rzucanie zabawkamiMój tata nadal do mnie mówi "córeczko", a mam już ponad 30 lat Jak wychodziłam za mąż to powiedział do mojego przyszłego wtedy męża, że go zabije jak będę kiedyś przez niego płakać Jestem jego jedyną i najstarszą córką (mam tylko młodszego brata)
|
||
|
|
|
#2668 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za nowe umiejętnościCytat:
za szczepienieCytat:
Nam się kiedyś piec do centralnego ogrzewania zepsuł 23 grudnia Cytat:
Cytat:
![]() Nie. Ale siąpi deszcz i tak nieprzyjemnie. Mam nadzieję, że z tym brakiem zimy to racja |
|||||||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następny zakochany w małej to mój teść. Ciągle mówi o tym, jak to mała szybko się rozwija, jaka jest komunikatywna, wesoła.. To ja mu mówię, ze rozwija się adekwatnie do swojego wieku A on nic, tylko dalej twierdzi że absolutnie genialne dziecko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia paczka wysłana
![]() Ulatnia nam sie gaz na klatce schodowej....
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

i znowu pełna energii.

znaczy Oskar

tzn spała do 6.00, jedzenie, wariowanie, padła o 8.00. Obudziła się o 10.00, powariowała z pół godziny i śpi rozwalona na łóżku
już nasłałam małża na administrację żeby zrobił tam porządek ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jest po prostu śliczny

Bo na moje oko, to one się nie różnią od zielonych
Staramy się ją kłaść między 21 a 22, ale zasypia dużo później. Często dopiero około 23:30
Przez jakiś czas było sucho i nawet nie tak zimno, a teraz się zaczyna... ale mam nadzieję, że tej zimy chociaż śnieg nie spadnie 

. mam nadzieję, ze to sie nie sprawdzi, bo będzie bardzo źle....