|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Iza bardzo wspolczuje ci tej chorej sytuacji w pracy, to jakies nieporozumienie z tym kolesiem. ja sie zastanawiam skad sie w ogole biora tacy zawistni ludzie, jak mozna czuc satysfakcje z gnojenia innych ludzi ? :/ dziewczyny maja dobry pomysl z tym dyktafonem, mam nadzieje ze uda ci sie cos nagrac.
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny przepraszam ze tak po lebkach wam odpisuje, staram sie was czytac regularnie, ale od niedzieli mialam tate u siebie, bo okna mi wymieniali, wiec syfoza totalna, ciagle na szmacie jade ![]() ![]() ![]() wpadlam w sumie tak na szybko zapytac szczecinianki ktorej ginekolog dzis przyjmuje i czy mozna sie do niego wbic z ulicy ![]() ![]() tak wiec bylabym bardzooo wdzieczna za odpowiedz odnosnie ginkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do rozmow, my jestesmy jakies 2,5 roku po slubie. zawsze bylam fochmistrzem, ale jak poznalam mojego meza i zobaczylam jakie on strzela fochy to zobaczylam doslownie siebie, wtedy obiecalam sobie ze juz nigdy wiecej i ze musze pracowac nad nim by tez to wyplenic. no ale sie nie udalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bolu piersi strasznie wspolczuje jestes ewenementem ![]() a odnosnie szyjki, to ja tez czasem mam wrazenie ze tz tez mnie tam uderza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim.
Dedra, będzie dobrze ![]() Mam pytanie, idę dziś do koleżanki, która nie dawno urodziła. Mam prezencik dla Maleństwa, ale nie wiem co jej kupić... karmi piersią więc nie kupie wina, ale chciałabym kupić coś wyłącznie dla niej, bo wszystkie prezenty jakie dostawała były raczej dla Maluszka niż dla niej. Macie może jakieś pomysły?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi cyckami to jest tak ze one mnie bolą tak straszliwie poł cyklu od momentu odstawienia antykoncepcji hormonalnej ( a ja głupia bralam ją od 17r.ź aż do 26) wiec tak na prawdę dopiero w wieku 26 lat zaczelam sie uczyć swojego organizmu,wcześniej nie miałam okazji bo jakby moj organizm nigdy nie miał okazji sie 'rozbuchać', rozwinąć do konca był wiecznie hormonami tłumiony. Bromek obniża prl i cycki bolesne powinny być duuuużo mniej bolesne..ale nie są. Na pewno nie jest to wina prl bo jak robilam badania i miałam nawet bardzoniską to piersi i tak bolały. Nie wiem może mam takie gruczoły a nie inne ze bolą i już? Ani castagnus ani bromek ani inne zioła nigdy tego nie zniwelowały ![]() Hmm skoro czułaś " tą przypadłość" 16 dc to moze jednak to jest ten szczyt owulacyjny ? albo tuż przedowulacyjny ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Color ![]() Cytat:
![]() Co do rozmów to myślałam, że ja jestem jakaś inna, że nie potrafię, a widzę teraz, że nie tylko ja mam taki problem. A jeśli chodzi o szyjkę to jak jest niżej to ja też czuję podczas stosunków. W szczególności w pozycjach kiedy tż wchodzi głębiej. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
u nas powodem rozmow w 98% byl/jest seks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do tej przypadlosci to u mnie w poprzednim cyklu neistety nie bylo to w okresie okoloowulacyjnym bo skok temperatury mialam dopiero w 29 dc a cykl trwal 41 dni. Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2012-11-22 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No czekamy ja ani plamienia ani nawet brzuch mnie dzisiaj specjalnie nie boli, i tempka w górze także jeszcze poczekam chwilkę pewnie. Szkoda tylko że mam taką nikłą cichutką nadzieję że @ nie przyjdzie chociaż z rozsądkiem nie ma to nic wspólnego ![]()
![]() |
#4300 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z Ciebie też fajna dziewczyna, mimo, że się nie znamy osobiście czuję do Ciebie ogromną sympatię. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kazdy ma jakieś inne oczekiwania sexualne..nigdy nie sądzilam ze to jest tak ważna kwestia w związku. W poprzednich ja byłam bierna i traktowałam jako obowiązek a teraz chyba odwortnie,ja mam wieksze libido a moj tż mogłby raz na tydzien poświntuszyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
Zawsze mi się wydawało, że jest odwrotnie, że to facet ma większe oczekiwania, a tu dupa. Mojemu też wystarcza raz na tydzień, dla mnie to mało. Tylko, ze my już 10 lat razem jesteśmy, kiedyś było inaczej. Kiedyś mogliśmy codziennie. Niestety czas weryfikuje pewne sprawy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale niestety czas weryfikuje sprawy zwiazane z przytulankami, mija fascynacja lozkiem, czasem az za bardzo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
nie było mnie trochę i pewnie nie nadrobię - Jeśli są nowe mamusie to gratuluję z całego serca! U mnie źle i psychicznie i fizycznie. Po tych pozytywnych testach i plamieniu (w sobotę i niedzielę) we wtorek dostałam silnego krwotoku i wylądowałam na IP - beta 12, na drugi dzień 9... na USG nie było nic, w pon idę na kontrolę do gin. Dziś skończyłam krwawić. Nie będę się wdawać w szczegóły, bo jest mi bardzo ciężko pisać cokolwiek. Jestem załamana, mój świat drugi raz legł w gruzach. Nie mam już siły. Mój czas się kończy co potwiedził wynik AMH - 0.21... jeszcze w macu było 0.42. Cały czas zalewam się łzami i myślę, że najwyższy czas po prostu zapomnieć o drugim dziecku. Codziennie w duchu dziękuję losowi, że mam mojego synka, bo tylko on w tej chwili daje mi siłę. Trzymam za was kciuki i myślami jestem przy was. ![]()
#4308 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przytulam Cię mocno i zapalam światełko za Twojego aniołka [*]
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No też ładny staż. No i widzę, że nie tylko my tak zwlekaliśmy ze ślubem. U was czemu tak długo to trwało jeśli mogę zapytać? P.S. Właśnie się podłamałam. Zadzwoniłam do USC, żeby zapytać czy termin, który sobie ustaliliśmy jest wolny (13.04) i pani mnie poinformowała, że tego dnia ślubów nie robią. Nie mają chętnych bo ludzie są przesądni i nie chcą brać ślubów 13-go. Jestem wściekła... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.