|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Dziewczyny, w którym Rossmannie w Wwie znajdę kosmetyki Manhattanu?
|
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Co do doradzania to ekspedientki to tylko ekspedientki. Nie mamy zadnego szkolenia z kosmetykow ani nie dostajemy gratisow w postaci tuszy a takze podkladow. Wiec jak mozna cos doradzic skoro sie tego nie testowalo? Ale pewnie wszyscy mysla ze najlepiej bedziemy kupywac wszystko z kolorowki zeby umiec doradzic klientowi. Sa rowniez ekspedientki ktore sie prawie w ogole nie maluja. Wiec tylko mozna znac opinie innych osob, ewentualnie doszkolic sie na takim kwc...Najzwyczajniej w swiecie mamy po prostu mowic co jest napisane na danym kosmetyku jesli nie znamy danej rzeczy...
|
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
Czytam Was, czytam i zaczynam mieć wyrzuty sumienia, bo ja wydałam 100 zł
Zainteresowanie ogromne (ok, ŻADNE, byłam przy wszystkich szafach SAMA - koło 12) Kupiłam: - róż Bourjous, na który czaiłam się od daaawna - pomadkę Rimmela Kate Moss (07, nie mogłam się zdecydować sama, podziałała potęga Em )- Wibo Elixir 07 (magia Wizażu...) - Tint Gloss z Maybelline - odżywkę z lovely-tę kwc co i tak kupuję za normalną cenę zawsze -tusz Maxfactor Milion Calories - eyliner z Wibo x 2 (brąz i czerń) - 3 lakiery (Rimmel, Wibo i Miss Sporty) I jestem zadowolona (na swoje usprawiedliwienie mam to, że w zasadzie nie mam kolorowych produktów do ust)
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2012-11-22 o 12:39 |
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
jak to jest dziewczyny
podkład loreal lumi magique kosztuje 58.79 a na str Ross, że w promocji 49.89 zł a to nie jest 40 %. Promocja jest na każde 40% czy do 40%? http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...e-Beige-N4,114
|
#3545 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Sama się przy nich czaiłam ale jednak odpuściłam.
|
||
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
Sama wydalam 95zl
![]() A kupilam 2 lakiery podklad Max Factor lasting perfomance 4 kredki Wibo ![]() 2 lakiery pekajace odzywki to paznokci wibo ![]() tusz Max Factor 2000 calorie i puder astor skin match
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łasiłam się na Flower Perfection z Bourjois, ale 51 jest też znów ciemniejszy niż 51 HM i boję się, że od razu będzie widać różnicę. Miała któraś i FP 51 i HM 51 i może powiedzieć czy różnica jest bardzo odczuwalna?
Edytowane przez iamxshi Czas edycji: 2012-11-22 o 12:50 |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno szafa jest na Zachodnim
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#3550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
te są ładne: http://charlottes-wonderland.blogspo...l-swatche.html przy okazji kwiatka znalazłam. ![]() http://pigeonsbeautyblog.blogspot.co...ollection.html ''Pani wyjełą dla mnie wszystkie kolory, a ja wykorzystując chwilę jej nieuwagi maźnęłam wszystkimi odcieniami po grzbiecie dłoni. Testerów oczywiście jeszcze nie ma'' Co przypomniało mi, że dzisiaj gdy byłam już zdecydowana na jedną z tych szminek otworzyłam, żeby sprawdzić, czy nie była macana i oczywiscie była, odechciało mi się dalej szukać. :/ |
|
|
|
|
#3551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś starsza Pani podeszła do niej z kredkami do oczu z Max Factora i zapytała o opinię, a ona "nie wiem, nie znam tej marki" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-11-22 o 12:54 |
||||
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zobaczyłam, że i moją ktoś chyba się maznął kiedyś, bo wierzch nie był idealnie gładki. A akurat tego odcienia jest tester!!! |
|
|
|
|
#3555 |
|
Life is a drink ...
|
Zupełnie jakbym weszła do Media Expert i wykorzystując chwilę nieuwagi wyszuszyła sobie włosy a potem lokówką zakręciła ...
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam Lovely Sunny Powder matowy
Łatwo go stopniować i chyba nigdy mi się nie skończy (ma 23 gramy). Jest jeszcze wersja z drobinkami
|
#3558 |
|
BAN stały
|
ja również polecam ten brązer, ładny naturalny efekt nie zrobi się nim krzywdy
a chciałam zakupić pomadki
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nr 105
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Ross też był spokój. O 11 przy szafach było z 6 osób, ale kulturalnie. Poza tym ekspedientka zapewniła mnie, że są dobrze zatowarowani i mogę spokojnie przyjść jutro, powinno być wszystko. Nie mogłam niestety wybrać podkładu dla mamy, więc pójdziemy jeszcze jutro razem.
Chciałam też matową Kate Moss, bo mam tą czarną wersje kolor 20, ale nie mogłam się totalnie zdecydować na kolor, chyba najlepszy był 103, a na swatchach myślałam, że 102 i zgłupiałam. Wzięłam: - podkład Bourjois HM 51 - lakier Wibo back to nature brązowo-szary - odżywkę Lovely z wapniem i wit. C z naklejką KWC No i się teraz zastanawiam czy nie potrzebuje czegoś więcej... |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno koło Smyka także
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
podwójny post
Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2012-11-22 o 13:31 |
|
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Ja się tu nie udzielam ale czytam często i dzięki Wam wiem wcześniej o różnych fajnych promocjach i akcjach. No i oczywiście też dziś grzecznie pomaszerowałam do Roska na zakupy. U mnie cisza i spokój. Ale mój Rossmann nie jest w centrum miasta i raczej trzeba mieć autko żeby dojechać więc zawsze się na promocje spokojnie załapię i kupię to co chcę.
Ja dziś kupiłam: Podkład Bourjois 123 Perfect nr 51 Podkład Manhattan Powder Mat nr 80 - mój ulubiony mam cerę tłustą Puder Manhattan 2w1 Perfect Teint nr 15 Porcelain i chyba żałuję bo średnio mi się podoba efekt na buzi, mam już ulubieńca i ten miał być do torebki. Lakier wzmacniający Manhattan French Manicure - 61G taki jasny fiolecik, ładny Baza na lakier i przyspieszacz wysychania lakieru - Miss Sporty Tusz do rzęs Wibo Extreme Lashes. z portfela ubyło 84 zł . Spodobała mi się jeszcze szminka z Lovely, taka w jasnym różowym opakowaniu śliczny nude - róż ale ja mam tyle szminek, że nie wiem kiedy je zużyję. Ale warto się jej przyjrzeć. Kupiłam jeszcze, ale to już nie w Rossmanie BB Garniera dla cery tłustej . Ciekawe czy się sprawdzi. Podkładów mam zapas na rok . Edytowane przez adelka99 Czas edycji: 2012-11-22 o 13:53 |
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście również jestem już po zakupach. Byłam z samego rana, ale ludzi w ogóle nie było. Udało mi się kupić to co sobie wczoraj zaplanowałam:
- korektor Miss Sporty, odcień light - lakier Miss Sporty, Lasting Colour Up 7, odcień 470 - Lovely, Curling Pump Up Mascara Od Tż-a będzie jeszcze ta pomadka-eliksir z Wibo w numerze 05, ale muszę poczekać do Świąt ![]() Dodatkowo kupiłam jeszcze z kodem żel OS czekolada z pomarańczą. Pięknie pachnie. Mam nadzieję, że przypadnie przyjaciółce do gustu
|
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
Aaa dziewczyny tak zbaczając z tematu ..... W Glamour są karty podarunkowe do H&M na 20 zł. Karta do wykorzystania przy zakupach za min. 50 zł.
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Wcześniej przez kilka dni testowałam ten podkład w kolorze 52 i miałam wrażenie, że ciemniał dlatego kupiłam nr 51. Poużywam i dam znać. |
|
|
|
#3567 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, wpadam tu od przypadku do przypadku, mówicie o jakichś promocjach, że przy kasie odliczane jest 40 % ceny, a ja szukam tej promocyjnej gazetki i nie mogę znaleźć
![]() Powiedzcie mi proszę, o co chodzi, bo trochę czasu brakuje, by wertować wcześniejsze strony? |
|
|
|
#3568 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie tylko czarne, dzieki za blogi, 14 kusi ![]() Co do pogrubionego |
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Niestety rossnet mi strasnie muli więc proszę o pomoc- ile kosztuje normalnie bądz w tej promocji - 40% Max Factor, Facefinity All Day Flawless 3 -in - 1 Foundation (Podkład do twarzy 3 w 1)?
|
|
|
|
#3570 |
|
AGA :)
|
Kupiłam 2 pomadki Rimmel Kate, jedną czerwoną na jakieś wyjścia drugą różową na co dzień, tusz do rzęs i liner z wibo
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

)