|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
A do czego porównałabyś małą 100? Tak, tak. ![]() Wzięłam czarną, ale pewnie wrócę po więcej.
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kusicie tym Rossmannem. A mi się w sumie tusz kończy...
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Promocje to zło
Byłam w Rossmannnie, nie wydałam dużo, mniej niż stówę, ale potem poszłam do Solara i kupiłam płaszcz ;( Moje konto umarło Ale do Rossmanna jeszcze wrócę, póki co kupiłam dwie pomadki, dwa tusze, jaką kredkę W Galerii Bałtyckiej ruch przy kolorówce spory |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj świąteczny przewodnik prezentowy ^^
|
|
|
|
#3185 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ups... dostałam maila ponaglającego od Antonio
|
|
|
|
#3186 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37755760]O mamo! Będę dziś w mieście, na pewno wstąpię do Rossmanna... Ile w promocji te pomadki Kate kosztują?
Swoją drogą zakochałam się w tych nowych szminkach Virtuala A na blogu debilna notka [/QUOTE]Te pomadki Kate chyba nieźle im schodzą, bo ja dzisiaj chciałam pooglądać to już resztki były A szminki z Virtuala faktycznie są bardzo przyjemne i w sumie jak na takie "mokre" dość długo się trzymają ![]() U mnie dzisiaj na blogu włosy, a w domu fajerwerki - tata naprawiał suszarkę, włączył, działała o dziwo, ja zaciesz, że działa, a nagle zaczęły się z kabla sypać iskry jak z zimnych ogni Dobrze, że go prąd nie popieścił...Chciałam zmienić dzisiaj lakier na paznokciach i okazało się, że nie mam zwykłych wacików, zostały mi tylko takie peelingujące z Cleanic. Do twarzy ich nie używałam, bo one ostre jak papier ścierny, ale za to jak fajnie polerują paznokcie :P Wszystkie jakieś takie zadziorki mi z paznokci poznikały, chyba będę częściej stosować ten patent :P |
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Które?
Weź mnie pokusi. No ja tak myślę, że w rossie dokupiłabym pzoostałe kolory, ale ja serio już nie powinnam...Cytat:
Cytat:
A miałaś kiedyś jakiegoś L'orelaa? A jakie masz rzęsy, bo wiesz każdemu co innego pasuje- moja mama kocha diora, ja nie lubię. Mamie w ogóle nie pasował COllistar, dla mnie był przyzwoity a dla bratowej okazał się doskonały. Noi kwestia jakie szczoteczki lubisz? Ja np. lubię się z silikonowymi. Mnie też ponaglał :P Ale po dość długim okresie czasu. A właśnie- czy któraś z was rozmawiała z Antoniem o dalszej współpracy? |
||
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Was i ja wyjechałam wcześniej do pracy żeby zahaczyć o Rossa
Ale nie zaszalałam, wzięłam tylko to co miałam na liście must-have, czyli szminka by Kate, pomadka Wibo Eliksir i to tyle z kolorówki ;P Dla mamy jeszcze lakier do włosów, dla siebie wodę do pracy i mały gift mikołajkowy dla mej rodzicielki Po wypłacie biegnę jeszcze do Rossa po śliczną puszkę z pierniczkami Tak - w święta, do świąt chcę się trzymać bez słodyczy Póki co dobrze mi idzie
|
#3189 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co się stało? Cytat:
Soso, jak to możliwe że mieszkamy tak niedaleko, a nigdy jeszcze na żadnym evencie się nie zobaczyłyśmy? ![]() Kupiłam błyszczyk Rimmel dla mamy na święta, resztę prezentów będę kupować już w grudniu, dla siebie kupiłam podkład Manhattan Powder Mat (uwielbiam go), tusz Miss Sporty Instant Volume (czytałam o nim dobre recenzje) i tusz do brwi Wibo (bo go nie ma w wyżej wspomnianej drogerii, a bardzo się polubiliśmy, wezmę go do TŻ bo u siebie już jeden mam). I mam pytanie dotyczące tych tuszów do brwi Wibo - widziałam 2 różne opakowania dzisiaj - takie brązowe z ciemną nakrętką (taki już mam i kupiłam drugi) oraz całe brązowe, o nieco innym kształcie opakowania Czy one się czymś różnią?
|
||||
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro tydzień będzie
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Moniak w jakim sensie ponaglającego?
Ja ciągle czekam na maila z info o wysyłce...
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 |
|
w krainie snu i marzeń
|
i ubyło Cię już coś? ja od wczoraj nie jem
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
ehm to pecha miałam
![]() Cytat:
![]() pewnie też dostanę ![]() Cytat:
ale jeszcze 02 bym chciała
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37758965](..)]
Ja kupowałam dziś w Manhattanie Soso, jak to możliwe że mieszkamy tak niedaleko, a nigdy jeszcze na żadnym evencie się nie zobaczyłyśmy? ![]() [/QUOTE] Bloga mam od niedawna, moze dlatego Będę na spotkaniu z L'occitane w GB, wybierasz się?
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Noom tydzień to już jakiś wynik jest
![]() Ja też od wczoraj (miodu nie liczę;P)
|
#3197 | |
|
Konto usunięte
|
Jestem dzisiaj tak nabuzowana, że aż zrobiłam mamie awanturę za to, że nazwała mnie Basią
wstyd mi za toAle wkurza mnie to, jak można nazwać dziecko Basią w dniu św. Barbary i wiedząc, że nie ma imienin w żaden inny dzień ? U mnie w rodzinie bardzo mocno świętuje się imieniny, więc każdy ma swoje święto po 2 razy w roku, kupuję wszystkim prezenty 6 razy, a sama dostaję tylko raz - teraz zbliżają się moje urodziny i to ja muszę się pod każdego członka rodziny dostosować kiedy oni mogą je ze mną wyprawić (w sensie rodzinny obiad) i ja nie mam prawa głosu A, i jeszcze ogólnie mam sama zawieźć własną dupę na swoje urodziny bo ojciec będzie po imprezie w dniu poprzednim Więc nie wypiję - nie ma mowy, zrobiłam im już jazdę i szczerze mówiąc mam w dupie, niech nie robią wcale. A ja alkoholu nie piję prawie wcale, dosłownie kilka razy w roku w ograniczonej ilości od okazji I jestem jeszcze pokłócona z TŻ Miałam się dziś widzieć z przyjacielem, ale nie oddzwania od kilku godzinDziwi mnie to, czemu się o wszystko czepiam, skoro jestem po @, może dlatego że jakieś 2,5 tygodnia przed kolejną ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-22 o 16:04 |
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
basiago ja nie w Twojej sytuacji, u mnie się w sumie imieniny obchodzi raz w roku (po urodzinach) i to może 2 rok dopiero, tak to się nie obchodziło, ale według mnie powinno się obchodzić imieniny raz w roku i tyle. Bo jak jeden ma imieniny 4 razy w roku, a drugi 1 to to mało sprawiedliwe szczególnie jak się ta pierwsza osoba domaga prezentów... no ale każdy pewnie widzi to inaczej
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam wczoraj porównanie tego rimmela do Inglota Lw100. Na górze Inglot, na dole rimmel.
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A biorąc pod uwagę ilość świąt jakie są w okolicach 4 grudnia - andrzejki, mikołajki, święta BN i Sylwester - dzień moich urodzin bywa czasem mocno na siłę
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-22 o 16:23 |
||
|
|
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w Rossie. Wydałam 30zł bo nie miałam więcej kasy przy sobie. Kupiłam: podkład Maybelline 2x lakier do paznokci Wibo odżywkę do paznokci Lovely kredka do oczu Lovely U mnie w Rossie ludzi nie wierzyli w tą promocję. Przynajmniej ze 3 osoby pytały się czy to prawda, aż 40%.
|
|
#3203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37760257]No właśnie chciałam to napisać, że chodzi o to że każdy ma 2 święta w roku - rodzinny obiadek, ciasto, miła atmosfera itd, a ja tylko jedno A biorąc pod uwagę ilość świąt jakie są w okolicach 4 grudnia - andrzejki, mikołajki, święta BN i Sylwester - dzień moich urodzin bywa czasem mocno na siłę [/QUOTE]a widzisz to ja zrozumiałam inaczej
|
|
|
#3205 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37760303]Jaki podkład?
[/QUOTE]Maybelline New Affinitone, jeszcze go nie miałam więc trzeba spróbować ;D
|
#3206 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mimo, że nie jest to podkład idealny, zawsze do niego wracam! Najlepiej nakłada się pędzlem, zdecydowanie Tylko uważaj, tak rzadki, że lubi się wylewać
|
||
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37760538]Wybacz, pewnie pokręciłam to
![]() [/QUOTE] spooko dobrze, że już wiem o co kaman![]()
|
|
#3208 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37760538]
Ten w tubce? W tej cenie lubię go bardzo (kupuję zawsze za 19,99 w promocji) Mimo, że nie jest to podkład idealny, zawsze do niego wracam! Najlepiej nakłada się pędzlem, zdecydowanie Tylko uważaj, tak rzadki, że lubi się wylewać[/QUOTE]Tak ten w tubce Właśnie zauważyłam, ze jest rzadki ;D
|
#3210 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

? też ją dzisiaj zdobyłam
ostatnia sztuka była

Byłam w Rossmannnie, nie wydałam dużo, mniej niż stówę, ale potem poszłam do Solara i kupiłam płaszcz ;( Moje konto umarło
Ale do Rossmanna jeszcze wrócę, póki co kupiłam dwie pomadki, dwa tusze, jaką kredkę 

Ale nie zaszalałam, wzięłam tylko to co miałam na liście must-have, czyli szminka by Kate, pomadka Wibo Eliksir i to tyle z kolorówki ;P Dla mamy jeszcze lakier do włosów, dla siebie wodę do pracy i mały gift mikołajkowy dla mej rodzicielki