Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 15:54   #841
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ja też się pomału zbieram. Jakoś wykończył mnie ten tydzień a tu końca nie widać.

Plan na dziś: ugotować obiad inspirowany Biki musaką
, może posprzątać, a na pewno poczytać!
i smacznego aż mi ślinka pociekła akurat wczoraj się zastanawiałam czy mogłabym taką musaczkę wszamać????
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:05   #842
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

sama wybierasz oprawki sobie? bo ja kompletnie nie umiem sobie dobrać, zawsze biorę przyjaciółkę do pomocy bo ona zawsze doradzi. A co do strony finansowej, to niestety trochę to kosztuje
Pierwszy raz dostałam skierowanie na okulary, więc to był mój pierwszy raz Poszłam sama i sama wybrałam. Ja generalnie jestem bezproblemowym konsumentem, podoba się, dobrze leży, płacę i wychodzę Poza tym poszłam do salonu, gdzie byli genialni ludzie, którzy nie tylko doradzili, ale też pogadali w między czasie Oczywiście oni stwierdzili, że mam fajną twarz, że dużo jej pasuje, a ja i tak nie będę mogła się przyzwyczaić. I rzęsy muszę mniej malować, bo mi haczyły o szkła

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
eee.. co Wy, jaką obrone??

Napisałam , że sie obrobiłam w sensie, ze w pracy Obrobiłam sie z papierami
Kuleje czytanie ze zrozumieniem, kuleje

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
dziekuje ci bardzo . Jak bede teraz w PL to sie zaopatrze. A ten jedwab to zamiast odzywki nakladasz?

Nikita jak masz włosy takie jak ja czyli mało i cienkie to uważaj z takimi silikonami- strasznie obciązają włosy i wyglądają szybko na tłuste Ja czasami daję, ale to pół kropelki i tylko w końcówki- dobrze je to zabezpiecza.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Wow, tak się teściowa zachowała?? Szok! Brawa dla niej!

Takich ludzi lubię- umieją się przyznać do błędu

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Od rana byłam nieprzytomna, ale dostałam taką informację że od razu mi się rozbudziłam. Napisałam w k.
W końcu jakiś pozytyw!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:02   #843
Malensstfo
Zakorzenienie

Uuu...a gdzie wszystkie wywiało?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:04   #844
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

malenstwo pisz jak po wizycie ja jestem i czekam....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:05   #845
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Uuu...a gdzie wszystkie wywiało?

no wlasnie oto pytanie,
tez czekam na Ciebie
pisz jak bylo
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:10   #846
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej kochane
Nie mam czasu z Wami popisac
Domino wlasnie zasnal a ja biore sie za robienie jedzonka na wieczor.

Milej reszty dnia , buziaki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:15   #847
Malensstfo
Zakorzenienie

To więc tak...NAJPRAWDOPODOBNIEJ będą dwie dziewczynki!

Ale...to pewne nadal nie jest...bo doktorek zaczął doszukiwać się siusiaka u prawego dzidziola, który ostatnio był dziewczynką Pokazywał mi jakiś cień...a dzieci mają już ciasno...dzidziol bokiem chyba był...więc nie wiem co myśleć

Oprócz tego nereczka prawego dzidziola zmniejszyła się!!! A to najważniejsze...teraz ma niecałe 3 mm
Najlepsze jest to, że doktorek zapomniał o tej nerce, dobrze, że ja skojarzyłam i musiał mi glutkiem lać po brzuchu jeszcze raz

Macicę już mam 3 palce nad pępkiem...czyli tak normalnie jakbym była w 28 tygodniu Szyjka zamknięta, trochę się "skróciła", ale nadal ma ponad 4 cm...

I chyba tyle...mam zrobić badania na następną wizytę, w tym krzywą cukrową Pytałam się też o szkołę rodzenia, więc dał mi namiary i mówił, że mogę zacząć teraz chodzić, póki się dobrze czuję...
Stary 2012-11-22, 17:21   #848
metkaa
Zakorzenienie

Malensstfo super ze wszystko ok i ze nerka sie zmniejszyla,
Stary 2012-11-22, 17:22   #849
Malensstfo
Zakorzenienie

I dostałam zrypkę, że wchodzę po schodach z takim brzuszkiem, skoro jest winda

I nawet chyba nic nie przytyłam od ostatniej wizyty
Stary 2012-11-22, 17:27   #850
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Ale...to pewne nadal nie jest...bo doktorek zaczął doszukiwać się siusiaka u prawego dzidziola, który ostatnio był dziewczynką Pokazywał mi jakiś cień...a dzieci mają już ciasno...dzidziol bokiem chyba był...więc nie wiem co myśleć

Oprócz tego nereczka prawego dzidziola zmniejszyła się!!! A to najważniejsze...teraz ma niecałe 3 mm
Najlepsze jest to, że doktorek zapomniał o tej nerce, dobrze, że ja skojarzyłam i musiał mi glutkiem lać po brzuchu jeszcze raz

Macicę już mam 3 palce nad pępkiem...czyli tak normalnie jakbym była w 28 tygodniu Szyjka zamknięta, trochę się "skróciła", ale nadal ma ponad 4 cm...

I chyba tyle...mam zrobić badania na następną wizytę, w tym krzywą cukrową Pytałam się też o szkołę rodzenia, więc dał mi namiary i mówił, że mogę zacząć teraz chodzić, póki się dobrze czuję...
Super. Najważniejsze, ze z nerką jest ok.
Mówisz dwie dziewuszki Fajowo.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:28   #851
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Pierwszy raz dostałam skierowanie na okulary, więc to był mój pierwszy raz Poszłam sama i sama wybrałam. Ja generalnie jestem bezproblemowym konsumentem, podoba się, dobrze leży, płacę i wychodzę Poza tym poszłam do salonu, gdzie byli genialni ludzie, którzy nie tylko doradzili, ale też pogadali w między czasie Oczywiście oni stwierdzili, że mam fajną twarz, że dużo jej pasuje, a ja i tak nie będę mogła się przyzwyczaić. I rzęsy muszę mniej malować, bo mi haczyły o szkła

[

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej kochane
Nie mam czasu z Wami popisac
Domino wlasnie zasnal a ja biore sie za robienie jedzonka na wieczor.

Milej reszty dnia , buziaki
miłego wieczoru

Cytat:

za wizyte
Czyli znowu do konca niewiadomo
Stary 2012-11-22, 17:33   #852
Tommorow
Raczkowanie

Malemnstffo super ze po wizycie wsyztsko ok i beda jednak dwie coreczki

A ja prosze o kciuki na jutro bo mam ostatnia wizyte z lekarzem i mam wielka nadzieje ze moze przyspieszy moje wywolanie i nie bede musiala az czekac do wtorku

Odezwe sie jutro teraz ide troche posprzatac

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:34   #853
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
za wizyte
Czyli znowu do konca niewiadomo
Właśnie nie wiem...ja tam na poprzedniej wizycie nic nie widziałam...więc ja narazie przyjmuje dwie dziewczynki....
Nie na pewno, ale bardzo prawdopodobnie..i tyle...

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość

A ja prosze o kciuki na jutro bo mam ostatnia wizyte z lekarzem i mam wielka nadzieje ze moze przyspieszy moje wywolanie i nie bede musiala az czekac do wtorku

Będziemy trzymać kciuki!
Stary 2012-11-22, 17:36   #854
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
????
rozmawialysmy o Zmierzchu ostatniej czesci
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Tak szybko ci rosna??? Mi tylko 1 cm na miesiac.
szybko rosna tylko jak sa krotko obciete

juz mnie fryzjer sciga a przeciez niedawno sie obcinalam
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no dopiero się rozkręca z mówieniem, późno zaczęła
to dobrze ze Wam tak dawkuje powoli mowienie jedne dzieciaczki mowia szybciej inne pozniej a moze logopeda cos poradzi
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
mój tez juz zaczyna coraz więcej mówić
ja widziałam się logopedą we wtorek, powiedziała że ona też duże postępy od września widzi
a jak wyglada takie spotkanie z logopeda?
Cytat:

super ze z nereczka ok

hmmm czyli dwie dziewczyneczki prawdopodobnie ........: jupi: macie jakies imiona dla dwoch ksiezniczek?

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:52   #855
metkaa
Zakorzenienie

Tommorow trzymam kciuki
Stary 2012-11-22, 17:57   #856
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
super ze z nereczka ok

hmmm czyli dwie dziewczyneczki prawdopodobnie ........: jupi: macie jakies imiona dla dwoch ksiezniczek?

Nie, żadnego!
Stary 2012-11-22, 18:00   #857
malamaluczka87
Zadomowienie

Tommorow, czekamy!;-)

Maleństwo, super kochama;-D Ja od razu mówiłam, że dwie dziewuszki będą;D

a ja kochane WŁAŚNIE DOSTAŁAM W 59 dc @ !!!!; P
Nie powiem, nareszcie. Chociaż dzień sobie wybrała przy tym pęcherzu;-) Ale wyleżałam sie, jest lepiej.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

także można mi tam poprawić już na pierwszej stronie na 3 cykl tylko nie wiem jak po tym co teraz było wyznaczyć datę kolejnej spodziewanej @;P

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:04   #858
metkaa
Zakorzenienie

mala to sie wyczekalas, ale dobrze ze juz jest, mozna planowac kolejny cykl
Stary 2012-11-22, 18:16   #859
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, ale miałam resztę dnia w pracy: nerwowo, wszystko na szybko... nie lubię tak...

Nadrobiłam Was troszkę

Malenstfo, cieszę się, że z maluchami wszystko dobrze To super!! No i dwie dziewczynki Wypas Tak chyba miało być, co?

Mala, daj znać jak Ci zmienić dane na liście. Cykl 59 dni. No chyba bym oszalała, jak bym miała tyle czekać na zrobienie testu A na serio, to nie zazdroszczę

Tomorrow, trzymam kciuki za lekarza, żeby już wywołał, albo coś podziałał. Maya każe na siebie czekać - mały uparciuch!!

Amani, baw sie dobrze...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:19   #860
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, cieszę się, że z maluchami wszystko dobrze To super!! No i dwie dziewczynki Wypas Tak chyba miało być, co?
Tak miało być...pod warunkiem, że tak zostanie
Stary 2012-11-22, 18:27   #861
kaska87
Zakorzenienie

hejo
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dokładnie! Malensstfo dziś ma spotkanie z dzieciakami! Ciekawe, czy w końcu się ujawnią

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Szybko zleciało!!
no, oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witam, i zgłaszam zażalenie..... jeden dzień człowiek nie ma dostępu do netu, a tu już..... bach...... i 15 stron do nadrabiania......
a nie pamięta pani jak jeszcze Emilki nie było jak klepała? zemsta
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wczoraj Emilka skończyła miesiąc....... i waży 4kg (Mona a Twój poważnie 4,7kg??? Może 3,7kg???)
Zaczyna się coraz częściej uśmiechać i w ogóle taka "fajniejsza" i bardziej kumata się robi
gratulacje Emi
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
nienawidzę jak się ktoś mi wpi.wie%da%a do gotowania
chodzi i poprawia, przykryła mi kapustę pokrywką i się zjarała. UGH !!
też tego nie lubię
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja dzis Mai mięsko wprowadzam
oby posmakowało
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
halo kochane.
Wczoraj jak wyjechałam z domu o 9 rano, tak wróciłam z pracy o 1 w nocy...i to z zapaleniem pęcherza....;-((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((( ((((((((
współczuję, kiedyś mialam takie, że nie mogłam nawet spać
Cytat:
super, że maluchy zdrowe no i mówisz, że prawdopodobnie dziewczynki?
Cytat:
A ja prosze o kciuki na jutro bo mam ostatnia wizyte z lekarzem i mam wielka nadzieje
x100000

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 19:07   #862
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

super

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a jak wyglada takie spotkanie z logopeda?

?
nie wiem, nie było mnie na nim, była ona i WOjtuś sam na sam, ja po prostu ją spotkałam jak go przyprowadziła bo było już po 14 i czekałam żeby go zabrać do domu, wtedy z nią rozmawiałam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 19:16   #863
malamaluczka87
Zadomowienie

W ramach nadrobienia: ;D
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37722348]Mnie też by nie zaszkodziło Dobija mnie, że to już 24. cykl. Nie przypuszczałam, że będzie to tyle trwało. Czuję się beznadziejnie [/QUOTE]

Wiesz kochana jak ja to zawsze piszę. Nie martw się, doczekasz się itp itd. Dopiero ostatnio zrozumiałam po wizycie u gina co to znaczy, Ryczałam jak bóbr, zresztą wiesz jak u mnie jest. Niestety...urok dzisiejszych czasów chyba. Ale wielką nadzieję pokładam w Clo, a że będziemy jadły go razem to i razem to przetrwamy! Doczekasz się!!!! A w tedy proszę dodawać mi jak najwięcej zdjęć do galerii ;D

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Żeby nie było że zrezygnowałam z wizażu witam was w nowym wątku wpadłam na chwilkę bo mały śpi, nadal nie śpi w nocy a w dzień nie mam czasu na nic, nawet żeby snu nadrobić. W piątek byliśmy u pediatry, ze względu na żółtaczke kazał mu zrobić badanie krwi więc dziś byliśmy na pobraniu, Dawidek strasznie płakał waży już 4740g więc sporo przytył w ciągu tego miesiąca, mleczko mamy smakuje za to mi ciężko się gdzieś ruszyć bo co 1,5-2 godz chce cyca pozatym to 02.12 planujemy chrzciny.
To tyle u nas, co nowego na wątku?
Jest nasza mamuśka!;-) Masz przechlapane z tym spaniem;-( nie dziwne, że na nic nie masz czasu. Dobrze, że pozostałe kwestie są bardziej radosne;-) Oby wkrótce system się mu zmienił byś miała możliwość się zregenerować;-)

Cytat:
Zaraz was nadrobię, tylko coś Wam napiszę...

Wracam dziś do domu o 19.30 a tu już na parterze (a mieszkam na 4 piętrze) słyszę krzyk Mai. Pędem biegnę do domu a ona tak płacze, że ja na wstepie już sie popłakałam. Mąż ją nosił a ona tak krzyczała, ze aż się zanosiła , cała czerwona na twarzy od tego, mokra od łez. Szybko ją złapałam i przystawiłam do piersi. Uspokoiła się od razu w 2 min zasnęła ale cały czas przez sen jeszcze noskiem chlipała . Za 5 min znowu w krzyk (ale nie wiem czy nie przez sen) i tak 5 razy. 40 min z nią w sypialni leżałam. W końcu przestała płakać i chlipać noskiem. Jeszcze takiego płaczu u niej nie słyszałam, taki przepełniony lamentem, bólem Nie wiem co jej sie stało. Mam nadzieję, że nie obudzi się zaraz z płaczem ech...
O biedna! Mnie to od razu na ząbki wyglądało i jak potem czytałam to się nie pomyliłam. Ciężki czas, zwłaszcza teraz, ale dacie radę kochana;-* a małej przejdzie. Nie pomogę więcej bo nie mam w tym doświadczenia.

Cytat:
Napisane przez Papuga69 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny Jestem nowa na forum ale staram się powoli nadrabiać;p
Staramy się z moim o dzidzie od 4 miesięcy, jak na razie niestety bezowocnie W przyszłym tygodniu będę robić test i mam nadzieje że tym razem pojawią się dwie kreseczki Bardzo się niecierpliwie!

Wszystkim mamą gratuluje potomstwa a staraczką życzę powodzenia!
Witamy nową koleżankę!!! Mam nadzieję, że to nie był pojedyńczy post i zostaniesz z nami na dłużej? I że poradzisz sobie z nawigacją po wizażu, bo widzę, że jesteś ogólnie nowa na całym portalu;-) Zapraszamy do starań w naszym gronie;-)

Cytat:
Gucia no to nieźle. I nie wiem tez czy od cytrusów nie. Bo zaczeło sie wszytsko jak wypiła wino z pomarańczą gdzieś w knajpce. Po godzinie jej język spuchł , że prawie na IP jechała. Chyba ją na siłę zaciągnę do lekarza.
Madziu, ja całe życie miałam mega alergię pokarmową. Na każdego może działać co innego, ale są pewne produkty, które charakteryzują się zwiększoną alergennością. I wcześniej organizm mógł sobie z nimi radzić, a raz mogło dojść do przedobrzenia i teraz za każdym razem ciało reaguje na tą rzecz alergicznie.

Te produkty to:
- biały ser - zwłaszcza w ciężkiej formie sernika
- mleko tłuste
- orzeszki - zwłaszcza laskowe i pistacje!
- parówki - nie wiadomo tak naprawdę co jest w środku, kiedyś strasznie mnie przytruwały.
- cytrusy - ale na ogół skórka z nich, dlatego trzeba uważać przy obieraniu, sam owoc nie powinien robić większej krzywdy
- czosnek!!!- jest zdrowy, naturalny antybiotyk i wymiatacz, ale jest ciężkostrawny!!! Ktoś z delikatnym przewodem pokarmowym może mieć problem. mama moja zawsze jadła dużo czosnku, raz najwyraźniej przedobrzyła i teraz robią się jej właśnie usta murzynki po tym

Cytat:
Świetne!!!!

Bika, z tymi różami to cudo!!!!!! Jak to już miesiąc minął....to jest straszne...

Cytat:
Kurcze, ale miałam resztę dnia w pracy: nerwowo, wszystko na szybko... nie lubię tak...

Nadrobiłam Was troszkę

Mala, daj znać jak Ci zmienić dane na liście. Cykl 59 dni. No chyba bym oszalała, jak bym miała tyle czekać na zrobienie testu A na serio, to nie zazdroszczę

Tomorrow, trzymam kciuki za lekarza, żeby już wywołał, albo coś podziałał. Maya każe na siebie czekać - mały uparciuch!!

Amani, baw sie dobrze...
No właśnie nie mam Butterku pomysłu jak zmienić!!! hehehe....Przy Clo cykl powinien być normalny, ale wydaje mi się, że na te 35 dni powinnam się mimo wszystko nastawić

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

no, oby tak dalej

a nie pamięta pani jak jeszcze Emilki nie było jak klepała? zemsta

gratulacje Emi
też tego nie lubię

oby posmakowało

współczuję, kiedyś mialam takie, że nie mogłam nawet spać
super, że maluchy zdrowe no i mówisz, że prawdopodobnie dziewczynki?

x100000
Kochana....jakie spanie...tym razem to mnie sponiewierało. I teraz mnie tak właśnie spanie zbiera, że nie mam siły na nic i czuję się jakbym gorączkę miała. I usiłuję wstawić posta na bloga;P

Dodaja, Gratuluję udanej wycieczki po okulary;-) ja we wszystkich wyglądam jak mumin;P

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

A teraz wogóle radośniej na forum się zrobiło;-) Dwa porody długooczekiwane za nami, dwa przed nami;D I dwie nowe ciąże;-) Optymizm zdecydowanie wraca;-)

Stary 2012-11-22, 19:16   #864
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Onyks,
Cytat:
To fajnie, bo wzięłam ten z nóżkami

Butter,
Cytat:
Ijeeeeee... no wiesz co?? Ty paskudo!
ojj... jak ja Cię lubię z Tobą się drażnić szczególnie ale z sympatii.
Aaby, w ciągu jednego dnia doszedł mi.... zajad też z lewej strony
Stripii,
Cytat:
Butter, co to za krzyki na strong??
Butter tak lubi
Jak Twoje punkty? masz szanse?
Cytat:
E tam krzyki od razu
Delikatnie ją stawiam do pionu i przypominam, że na nią też głosowałam
Jestem w sprawiedliwa w dzieleniu swoich głosów
a te tłumaczenie..... miód dla uszu
Gucia,
Cytat:
Strong toś mnie pocieszyła! czyli trzeba było brać ten za 155 DAMN IT!
to tylko teoria mojego TŻ
Strippi, chyba chodziło Ci o program "idealna niania" pomyłka i się wkradła ja to oglądam , ale strasznie to reżyserowane. Podobało mi się jak jednym się niania zaczęła w wannie kąpać, oni wtargnęli do domu i ją nago wywalili z domu albo jak właśnie jedna się upiła i zasnęła a dzieci poszły do sklepu na lody a jak ją pytali czy cały czas je miała na oku to TAK TAK i że się świetnie bawili
Bika,
Cytat:
Madzia już nie pamiętam dokładnie, to był taki płyn z kaczuszką (chyba) na opakowaniu..... ale przeszliśmy na inne kosmetyki, które szczerze polecam. Moj tż zrobił w exelu przeliczenia - ile jaki płyn kosztuje, ile z niego wyjdzie kąpieli w miesiącu, ile kąpieli za 50zł no przeróżne..... w końcu wyszło mu, ze balneum jest najtańsze, mimo że kosztuje tyle co oliatum, ale daje się go 5ml a nie 15 (jak oliatum czy emolium itp) więc tak naprawdę jest 3 razy tańszy..... i jak się okazało jest na bazie naturalnych olei i ma bardzo dobre opinie dermatologów i zaykłych użytkowników http://balneumbabybasic.pl/ szczerze polecam.... bo i tani (ale nie przy jednorazowym zakupie, bo trzeba wydać te 60zł) i dobry
Stary 2012-11-22, 19:17   #865
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita
Cytat:
Wow, dzieki. Juz sie nie moge doczekac kiedy pojawi sie w sieci, na razie jest ale w zlej jakosci jeszcze .
właśnie ten w tej słabej jakości już mi się ś.c.ią.ga
Madzia,
Cytat:
Strong a właśnie.. kiedy się wyprowadzacie?
jakoś po zimie, żeby nie trzebabyło tam gazem grzać a przed następną zimą zamonujemy normalny piec. Tylko że TŻ znów kombinuje żeby tu być dłużej a wmiędzy czasie tam remontować... on jest nie poważny mi tu źle nie jest, pozatym wielka oszczędność, za wiele rzeczy nie płacimy albo mamy wspólne z babcią... ale swoje to swoje.. i nie tak ciasno.
Blonde, wizyta z logopedą dobrze rokuje
Stripi to straszne co spotkało Pszczółkę
Kotek,
Cytat:
kochana no niestety tak to juz jest z babciami moja tez przechodzi czasami sama siebie tylko w druga strone (niedlucho chyba zaczniemy zdejmowac buty na chodniku

Bao, biosilka też używam
i oby Kubuś dobrze przyjął siostrę w pokoju
Cytat:
tak to jest jak różne pokolenia pod jednym dachem mieszkają
tak tak, nawet jak się ma rodzinę super to powinni młodzi być na swoim.

Cytat:
swoją drogą co ja bym dała, żeby moja babcia mi do gara zajrzała matko jak ja tęsknię za moimi babciuniami
ja wiem że też mi jej będzie brakowało... i czasme mi wstyd że źle o niej mówię albo olewająco potraktuję...

Ana,
Cytat:
Madzia czy Ty wszystko na temat Mai zapisywałaś? jestem pod wrażeniem jakie kryteria sobie przyjęłaś?
ja też zapisuję, prowadzę kamilowi "kalendarz maluszka"- dostałam z NIVEI i tam pisze dzień po dniu.

Stokrotka,
Cytat:
a ja właśnie wstawiłam zupę pomidorową do gotowania, tyle mam rzeczy na sobotę na studia do zrobienia jeszcze a lenia mam totalnego
to tak jak ja !

Cytat:
brawo za schudnięcie może w cm więcej uciekło, czasami tak jest, że waga nie pokazuje wszystkiego, poproszę o aktualne zdjęcie Kamilka
może rzeczywiście tak jest chyba że mam jakiś dzień samouwielbienia

napewno niebawem Wam wkleje coś świeżego

Madzia, super że szczepienie udane i że Madzia ładnie się zachowywała jakie mięsko jej podałaś?
Ja nie wiem kiedy dac Kamilowi.

Blonde, super że kaska wpadła za ciuchy a powiedz mi masz jakiś preparat do prania dywanów? polecasz coś? ja tez musze wybrać ale taki shaggy.

Maleństwo, super wieści z wizyty

Today, masz moje kciuki
Stary 2012-11-22, 19:19   #866
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tak miało być...pod warunkiem, że tak zostanie
No mam nadzieję, że ptaszki sie nie ujawnią jeszcze... ale jak teraz lekarz powiedział, że dziewczyny, to już prawdopodobieństwo na zmianę małe. Inaczej, jakby powiedział, że chłopaki

Mała, zmieniłam Cię na liście - zobacz czy tak może być

Nie wyszedł mi biszkopt...szok..nie zdarza mi się to
Podobno ciasta nie wychodzą, jak się ma @ - może dostanę

Hania

Stary 2012-11-22, 19:24   #867
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
No mam nadzieję, że ptaszki sie nie ujawnią jeszcze... ale jak teraz lekarz powiedział, że dziewczyny, to już prawdopodobieństwo na zmianę małe. Inaczej, jakby powiedział, że chłopaki

Mała, zmieniłam Cię na liście - zobacz czy tak może być

Nie wyszedł mi biszkopt...szok..nie zdarza mi się to
Podobno ciasta nie wychodzą, jak się ma @ - może dostanę
Uuu, może faktycznie coś w tym jest;-) Czasem każdemu coś nie wyjdzie;-* a znając życie to pewnie nie jest tak źle;-)

Pewnie, że może być;-) Sytuacja się rozjaśni jak zacznę teraz po @ pomiary;-)

Stary 2012-11-22, 19:29   #868
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak...teraz pewnie mu będzie ciężej podejrzeć płeć...bo już mają ciasno, to tak się nie będą kręcić ...

Mala fajnie, że @ wreszcie przyszła..

Butter
a może to jakaś faza księżyca..
Stary 2012-11-22, 19:41   #869
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Onyks,
Butter, ojj... jak ja Cię lubię z Tobą się drażnić szczególnie ale z sympatii.
Stripii, Butter tak lubi
Pewnie, że lubię Jak sobie tak człowiek pokrzyczy, to mu sie od razu robi lżej na sercu

Strong to wszystko z sympatii

Cytat:
Niby tak...teraz pewnie mu będzie ciężej podejrzeć płeć...bo już mają ciasno, to tak się nie będą kręcić ...

Mala fajnie, że @ wreszcie przyszła..

Butter
a może to jakaś faza księżyca..
Zmierzchu się za dużo naoglądałaś heh..

Mała, niestety jest tak źle z biszkoptem. Bo miał być roladą, a jak go zwinęłam, to cały popękał i nadaje się do wywalenia

Przychodzi smok na leśną polanę ze zwierzętami i pyta:
- Nazwisko?
- Niedźwiedź.
- Smok: Wpisuję cię na moją listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.
- Nazwisko?
- Wilk.
- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.
- Nazwisko?
- Zając.
- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cię zjem.
- Zając: A można nie przychodzić?
- Smok: Można, wykreślam

Hania

Stary 2012-11-22, 19:43   #870
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Przychodzi smok na leśną polanę ze zwierzętami i pyta:
- Nazwisko?
- Niedźwiedź.
- Smok: Wpisuję cię na moją listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.
- Nazwisko?
- Wilk.
- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.
- Nazwisko?
- Zając.
- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cię zjem.
- Zając: A można nie przychodzić?
- Smok: Można, wykreślam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości