Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 21:34   #2311
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
ja mam aż jedną spódnice ołówkową i kupiłam ją ładnych parę lat temu w takim zwykłym sklepie odzieżowym. Może do river island zajrzyj ? tam swego czasu widziałam kilka fajnych spódnic
Nie mam u siebie RI Dopiero w styczniu będę w Wwie A chcę już
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:47   #2312
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Dokładnie, obecnie pozbywam się zbędnych torebek, z zamiarem inwestowania w coś uniwersalnego. Celuję w Saffiano. Skóra zdecydowanie lepiej trzyma fason, przez to prezentuje się rewelacyjnie. Jakiś czas temu dziewczyny wstawiały zdjęcia. Acz, ja cięgle dumam nad kolorem.
Oj tak,kolor to nie lada wyzwaniea nad jakim sie zastanawiasz? Mnie po glowie chodzi karmelowa- dzis jeszcze na stronie widzialam te wersje kolorystyczna ze srebrnym wykonczeniem i bardzo jestem ciekawa jak sie prezentuje na zywo... ale granatowa tez niczego sobie (wbrew pozorom granatowa jest dla mnie praktyczniejsza niz czarna...)

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Popieram decyzję!
Sama jakiś czas temu wyzbyłam się paru torebek, postawiłam na rzadkie zakupy, za to porządnych W Hamilton Saffiano zaś jestem zakochana, nosiłabym non stop
Oj nie dziwie sie, jak wreszcie dolaczy do mojej kolekcji (choc prawdopodobnie nie wczesniej niz w okolicach lutego ze wzgledu na inne nieplanowane wydatki) to mysle,ze szybko jej nie odloze do szafy
Stary 2012-11-21, 22:05   #2313
LadyI
Zakorzenienie

Nie kuście tymi torebkami! Ja jestem rozczarowana, bo nie ma mojej wymarzonej modeny SP, a odłożone pieniądze zaraz się rozejdą i muszę w coś chyba 'zainwestować'. Mówicie Hamilton ?

Jeśli chodzi o wosk w formie tarty YC to rzeczywiście kruszymy go po kawałku więc średnica kominka nie ma znaczenia . Moim zdaniem im mniejszy tym lepszy Szybciej się nagrzewa i łatwiej go wsadzić do zamrażarki U mnie właśnie pachnie francuska wanilia

W piątek wybieram się w poszukiwaniu spodni, macie jakie typy ?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:17   #2314
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Oj tak,kolor to nie lada wyzwaniea nad jakim sie zastanawiasz? Mnie po glowie chodzi karmelowa- dzis jeszcze na stronie widzialam te wersje kolorystyczna ze srebrnym wykonczeniem i bardzo jestem ciekawa jak sie prezentuje na zywo... ale granatowa tez niczego sobie (wbrew pozorom granatowa jest dla mnie praktyczniejsza niz czarna...)
Karmelowa ma bardzo ładny kolor. Ja rozmyślam nad jakąś wanilią, ale kolory ze zdjęć katalogowych bardzo różnią sie od rzeczywistego odcienia, dlatego pewnie końcowo wyląduję z czarną ze złotymi okuciami.
Kolejno mam oko na klasyczną a'la Birkin.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg olivia-palermo-birkin.jpg (95,1 KB, 221 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:33   #2315
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Nie kuście tymi torebkami! Ja jestem rozczarowana, bo nie ma mojej wymarzonej modeny SP, a odłożone pieniądze zaraz się rozejdą i muszę w coś chyba 'zainwestować'. Mówicie Hamilton ?
mowimy: HA-MIL-TON
Ja sie nad SP zastanawialam dosc powaznie,szczegolnie,ze za tydzien bede w Wawie to moglabym skorzystac i obejrzec sobie na zywo,ale mam watpliwosci czy bede sie dobrze czula z krokodylkiem....

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Karmelowa ma bardzo ładny kolor. Ja rozmyślam nad jakąś wanilią, ale kolory ze zdjęć katalogowych bardzo różnią sie od rzeczywistego odcienia, dlatego pewnie końcowo wyląduję z czarną ze złotymi okuciami.
Kolejno mam oko na klasyczną a'la Birkin.
A mnie czarna na zywo nie urzekla- glownie ja chcialam obejrzec w sklepie i ...troszke sie rozczarowalam
Wlasnie ta karmelowa MK jest dla mnie troche jak klasyk w stylu birkin, ale z leciutkim pazurem dzieki zwracajacym uwage wykonczeniom
W ogole probowalam zasugerowac kolezance, ktora za 2 tygodnie leci do USA zeby mi przywiozla stamtad MK (zawsze to o jakies 200-300zl taniej) ale jakos nie zrozumiala aluzji

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-11-21 o 22:34
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:59   #2316
karoolaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie dostane taki naszyjnik:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e5adb3b9-6a63-4592-8b8c-3e27cf100c45_xxl.jpg (29,0 KB, 163 załadowań)

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:23   #2317
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
hm chyba na całą "tartinkę" może być za mały, ale z tego co czytałam to większość osób kruszy te woski i wkłada tylko kawałek, więc w takim wypadku średnica powinna być ok, ale to może niech bardziej doświadczone się wypowiedzą
Cytat:
Jeśli chodzi o wosk w formie tarty YC to rzeczywiście kruszymy go po kawałku więc średnica kominka nie ma znaczenia . Moim zdaniem im mniejszy tym lepszy Szybciej się nagrzewa i łatwiej go wsadzić do zamrażarki U mnie właśnie pachnie francuska wanilia
dziękuję dziewczyny
a jak z intensywnością zapachu kiedy "pali się" tylko kawałek wosku? widać, że jestem "świeczkowa dziewczyna" i nie mam pojęcia o woskach
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:54   #2318
Madzia19
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37750063]dziękuję dziewczyny
a jak z intensywnością zapachu kiedy "pali się" tylko kawałek wosku? widać, że jestem "świeczkowa dziewczyna" i nie mam pojęcia o woskach [/QUOTE]

Ja właśnie odpialiłam sobie połowke tarty YC o zapachu Mandarynki z Żurawina i intensywność jest akurat

Wcześniej paliłam Spiced Orange w całości i było naprawde intensywnie

Zależy też od tego jak bardzo wrażliwy masz węch
Madzia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 00:08   #2319
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie dostane taki naszyjnik:
Z tego co pamiętam pochodzi z którejś starszej kolekcji H&M (sprzed roku lub dwóch...).
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 08:11   #2320
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja się w końcu umówiłam do dermatologa, bo wiecznie mi cosik na czole wyskakuje i nie pomaga na to żaden krem, ani maść
Mi też się ostatnio cera buntuje, a już było tak dobrze!
W piątek tż otworzył paczkę chrupek i trochę podjadałam. Obastawiam, że to od nich bo na drugi dzień rano obudziłam się z wysypką :| Kategorycznie zabroniłam mu przywozić chrupki, wczoraj przytargał więc migdały
Myślę, że nie mam aż takich problemów żeby pójść do dermatologa, ale jeśli effaclar duo sobie nie poradzi to się wybiorę

Daj znać co Tobie przepisała!

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Popieram decyzję!
Sama jakiś czas temu wyzbyłam się paru torebek, postawiłam na rzadkie zakupy, za to porządnych W Hamilton Saffiano zaś jestem zakochana, nosiłabym non stop
Oficjalnie zazdroszczę Wam dziewczyny tych torebek!
Może kiedyś się skuszę, ale póki co nie czuję (na szczęście takiej potrzeby )

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dziewczęta
jestem na etapie poszukiwań spódnicy ołówkowej, bo dotychczasowa nieco się zamortyzowała w H&M zmierzyłam chyba wszystkie, rozm.36 marszczy się przy chodzeniu, rozm.38 wisi dość smętnie na tyłku, wybieram się do Zary, ale tam miewam kłopot z długością, bo mam zawrotne 154cm wzrostu. Potrzebuję czarnej, jak fason będzie ok, to może być granat i szarość, ciemna. Skąd macie swoje?
Ja jedną mam z Reserved, z kolekcji letniej sprzed roku albo 2 lat (ten czas tak leci.. Oni mają często żakiety i spódnice do tego. Ja mam własnie taki komplet. Jednak nie lubię jej bo jest bardzo wąska i niewygodnie się chodzi.
Mam też szarą z F&F, ta już jest wygodniejsza.

Cytat:

Ja podobnie jak wankaw nie mam pojęcia o czym piszecie Ja zawsze po prostu kupowałam świeczkę i ją zapalałam. A tu jakieś czary z zamrażarką? Może jest jakiś wątek albo strona gdzie można sobie przybliżyć ten temat?

Skusiłabym się na jakaś YC na all, jakiś pierniczkowy albo inny świąteczny zapach. Chcę palić w salonie bo u mnie w pokoju jest za gorąco i nie lubię palić świeczek, robi się zaduch. A jak zapalę w salonie to zapach się rozejdzie pewnie na dole i na piętrze

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:08   #2321
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam u siebie RI Dopiero w styczniu będę w Wwie A chcę już
RI ma sklep on-line w razie czego
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:17   #2322
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
też planuje taką inwestycję
Stary 2012-11-22, 10:48   #2323
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Inwestujących jest coraz więcej i kto powiedział, że kobiety się nie znają na inwestowaniu środków pieniężnych k to jak kto ale my potrafimy to robić najlepiej
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:51   #2324
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madzia19 Pokaż wiadomość
Ja właśnie odpialiłam sobie połowke tarty YC o zapachu Mandarynki z Żurawina i intensywność jest akurat

Wcześniej paliłam Spiced Orange w całości i było naprawde intensywnie

Zależy też od tego jak bardzo wrażliwy masz węch
węch średnio wrażliwy
pytam bo mam ponad 25m otwartej przestrzeni i nie wiem czy dwa kominki, w których paliłabym w sumie połowę wosku dałoby radę
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:09   #2325
Madzia19
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37753586]węch średnio wrażliwy
pytam bo mam ponad 25m otwartej przestrzeni i nie wiem czy dwa kominki, w których paliłabym w sumie połowę wosku dałoby radę [/QUOTE]

Powinno wystarczyć

Na początku zapach jest bardzo intensywny lecz niestety dosyć szybko się te woski zużywają i później można wyczuć delikatnie unoszący się zapaszek Szczerze to narazie wole woski od świeczek, chociaż w innych pokojach posiadam również świeczki YC i się sprawdzają

Moim zdaniem :
WOSKI - intensywny zapach ale na dość krótko
SWIECZKI - średnio do mało intensywny zapach lecz długo

Ag4 Jako świąteczny zapach polecam SPICED ORANGE
Pachnie pomarańczką, przyprawami korzennymi, mój Tż od razu powiedział że pachnie Świętami
Madzia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:48   #2326
helencia01
Raczkowanie

spiced orange takze polecam, rewalacyjny zapach
helencia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 12:11   #2327
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczęta
jestem na etapie poszukiwań spódnicy ołówkowej, bo dotychczasowa nieco się zamortyzowała w H&M zmierzyłam chyba wszystkie, rozm.36 marszczy się przy chodzeniu, rozm.38 wisi dość smętnie na tyłku, wybieram się do Zary, ale tam miewam kłopot z długością, bo mam zawrotne 154cm wzrostu. Potrzebuję czarnej, jak fason będzie ok, to może być granat i szarość, ciemna. Skąd macie swoje?
Jak znajdziesz jakąś odpowiednią, to daj znać, bo sama jakiejś szukam (i też jestem z tych niziutkich ). Także Twoje poszukiwania mnie interesują

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
W piątek tż otworzył paczkę chrupek i trochę podjadałam. Obastawiam, że to od nich bo na drugi dzień rano obudziłam się z wysypką :| Kategorycznie zabroniłam mu przywozić chrupki, wczoraj przytargał więc migdały
Myślę, że nie mam aż takich problemów żeby pójść do dermatologa, ale jeśli effaclar duo sobie nie poradzi to się wybiorę

Ja właśnie jadam normalnie, chipsów nie jadam, słodycze tak raz- dwa w tygodniu, a czoło wysypuje mi regularnie Używałam już chyba wszystkiego, co możliwe, od maści aptecznych, po przeróżne kremy, ale na moje czoło nic kurcze nie pomaga
Na 17-go idę do dermatologa, zobaczymy, co mi powie Dam znać co mi przepisała
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:58   #2328
Ag4
AGA :)

Dziękuję za sugestie dotyczące zapachów YC

Dziewczęta, skorzystałyście z promocji -40% na kolorówkę w Ross? ;>

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:15   #2329
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:

oczywiście eyeliner z lovely za 4 zł z groszami

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:19   #2330
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:

a to tylko wczoraj obowiązywała ta promocja ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:24   #2331
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
a to tylko wczoraj obowiązywała ta promocja ?
Promocja obowiązuje od 22.11 do 28.11

Ja wybrałam się dzisiaj rano i kupiłam to co i tak miałam kupić: puder Stay Matte Rimmel oraz tusz do rzęs Volume Million Lashes L'oreal
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:55   #2332
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Oficjalnie zazdroszczę Wam dziewczyny tych torebek!
Może kiedyś się skuszę, ale póki co nie czuję (na szczęście takiej potrzeby )

Ja jedną mam z Reserved, z kolekcji letniej sprzed roku albo 2 lat (ten czas tak leci.. Oni mają często żakiety i spódnice do tego. Ja mam własnie taki komplet. Jednak nie lubię jej bo jest bardzo wąska i niewygodnie się chodzi.
Mam też szarą z F&F, ta już jest wygodniejsza.

Ja podobnie jak wankaw nie mam pojęcia o czym piszecie Ja zawsze po prostu kupowałam świeczkę i ją zapalałam. A tu jakieś czary z zamrażarką? Może jest jakiś wątek albo strona gdzie można sobie przybliżyć ten temat?

Skusiłabym się na jakaś YC na all, jakiś pierniczkowy albo inny świąteczny zapach. Chcę palić w salonie bo u mnie w pokoju jest za gorąco i nie lubię palić świeczek, robi się zaduch. A jak zapalę w salonie to zapach się rozejdzie pewnie na dole i na piętrze
A mnie się chyba polepszyła... ale za to byłam wczoraj u dermatologa z moim AZS po leki i okazało się, że wysypka na szyi i skórze głowy prawdopodbnie jest od stresu to samo tyczy się krostek.

ja nie skorzystałam ze zniżki w rossie, jeszcze przejrzę może KWC, ale na razie w sumie nic nie potrzebuję
a tak poza tym to dzień dobry, bo dawno mnie nie było...

ciężkie chwile mnie czekają i decyzja o zakończeniu/kontynuowaniu związku mam takiego doła, że ostatnio nawet nie chciało mi się wchodzić na ukochany wizaż
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:36   #2333
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
A mnie się chyba polepszyła... ale za to byłam wczoraj u dermatologa z moim AZS po leki i okazało się, że wysypka na szyi i skórze głowy prawdopodbnie jest od stresu to samo tyczy się krostek. Kiedyś moja dermatolog powiedziała mi, że stres jest jedną z głównych przyczyn zaostrzeń w AZS. Bierzesz sterydy? Miałam w swoim życiu etap leczenia dwumiesięcznego Tetralysalem, bo nie do końca było wiadomo czy to trądzik różowaty czy gigantyczne uczulenie ze zmianami bakteryjnymi najlepsze było to, że to miało miejsce 2 miesiące przed moim ślubemale udało się

ja nie skorzystałam ze zniżki w rossie, jeszcze przejrzę może KWC, ale na razie w sumie nic nie potrzebuję
a tak poza tym to dzień dobry, bo dawno mnie nie było...

ciężkie chwile mnie czekają i decyzja o zakończeniu/kontynuowaniu związku mam takiego doła, że ostatnio nawet nie chciało mi się wchodzić na ukochany wizaż

Moje poszukiwania spódnicy na razie spełzły na niczym, nie mam weny na spacery po galeriach. To niebywały objaw

Poza tym muszę się przyłożyć do nauki języków, bo się ostatnimi czasy zapuściłam w tym temacie
BTW, ile znacie języków?
Stary 2012-11-22, 18:28   #2334
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się tak bardzo! Dzisiaj czytałam artykuł, w którym radzą żeby jesienią mysleć pozytywnie i unikać zmartwień. Ja też ostatnio kiepsko się czuję i mam doła, ale mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie, bo wiem, że złe myślenie w niczym mi nie pomoże, tylko zaszkodzi. Jestem pewna, że wszystko się u Ciebie ułoży, sama zobaczysz! Musisz tylko sobie odpuścić, dać sobie czas.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:28   #2335
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Promocja obowiązuje od 22.11 do 28.11

Ja wybrałam się dzisiaj rano i kupiłam to co i tak miałam kupić: puder Stay Matte Rimmel oraz tusz do rzęs Volume Million Lashes L'oreal
ooo to super ! to w sobotę lecę po puder
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:41   #2336
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam lakier Miss Sporty i tusz Max Factor, czaję się na jakiś korektor pod oczy.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 19:09   #2337
Forget_me
Zakorzenienie

Jejcia, jak się dzisiaj wkurzyłam Pisałam Wam, że szukam jakiegoś prezentu dla mojej "boskiej" teściowej. Wczoraj pojechałam do sklepu, ale cosik mnie naszło, żeby poczekać ze zakupem do dzisiaj i całe szczęście, bo bym została ze suszarką
Moja porąbana teściowa (wybaczcie, ale inaczej tego nazwać nie można ) zadzwoniła dzisiaj do małżona i przekazała mu informację, że jednak się rozmyśliła i jutrzejsze imieniny są nieważne Przemyślała sprawę i w ogóle nie chce w tym roku wyprawiać Czy tak postępuje normalny człowiek? Najpierw zaprasza na imieniny pół rodziny, a później na dzień przed je odwołuje?

Cytat:
Udało mi się kupić tylko podkład i tusz do rzęs Czaiłam się jeszcze na jakąś pomadkę, ale niestety w czasie moich zakupów wyłączyli w Rossmannie prąd i kazali klientom szybko kasować, jeśli ktoś był zdecydowany bo nie było wiadomo, na jak długo prąd został wyłączony Jak jechałam z poczty godzinę później nadal było tam ciemno
Jutro w każdym razie wracam po pomadkę

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Głowa do góry Na pewno wszystko można wyjaśnić. Pamiętaj, że w każdym związku są lepsze i gorsze dni, może u Was jest właśnie jeden z takich gorszych Na wszystkie związkowe problemy najlepsza jest rozmowa
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 19:46   #2338
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Jejcia, jak się dzisiaj wkurzyłam Pisałam Wam, że szukam jakiegoś prezentu dla mojej "boskiej" teściowej. Wczoraj pojechałam do sklepu, ale cosik mnie naszło, żeby poczekać ze zakupem do dzisiaj i całe szczęście, bo bym została ze suszarką
Moja porąbana teściowa (wybaczcie, ale inaczej tego nazwać nie można ) zadzwoniła dzisiaj do małżona i przekazała mu informację, że jednak się rozmyśliła i jutrzejsze imieniny są nieważne Przemyślała sprawę i w ogóle nie chce w tym roku wyprawiać Czy tak postępuje normalny człowiek? Najpierw zaprasza na imieniny pół rodziny, a później na dzień przed je odwołuje?

Udało mi się kupić tylko podkład i tusz do rzęs Czaiłam się jeszcze na jakąś pomadkę, ale niestety w czasie moich zakupów wyłączyli w Rossmannie prąd i kazali klientom szybko kasować, jeśli ktoś był zdecydowany bo nie było wiadomo, na jak długo prąd został wyłączony Jak jechałam z poczty godzinę później nadal było tam ciemno
Jutro w każdym razie wracam po pomadkę

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Głowa do góry Na pewno wszystko można wyjaśnić. Pamiętaj, że w każdym związku są lepsze i gorsze dni, może u Was jest właśnie jeden z takich gorszych Na wszystkie związkowe problemy najlepsza jest rozmowa
Promo na kolorówkę bardzo mnie ucieszyło. Kupiłam 2 szminki (Maybelline Colorsensational 132 Sweet Pink i 852 Coral Pearl , polecam są świetne) i w końcu trafiłam na kredkę do oczu w kolorze nude z Max Factora <3 jutro zobaczę efekt
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:01   #2339
Madzia_M77
Zadomowienie

Dziewczyny, gdyby któraś miała ochotę na ramoneskę ale niekoniecznie ze skóry to polecam http://www.hm.com/pl/product/04906?article=04906-A
kupiłam jakiś czas temu, ma kilkadziesiąt % wełny i na teraz, a nawet na niższe temperatury będzie ok. Wykonanie w porządku, ładnie uszyta. Dobra cena Rozmiarówka tylko zakręcona, kupiłam 34, super się układa, nie marszczy, a normalnie noszę 36, bywa i 38.
Zaczajam się na kurtkę ze skóry, ale klasyczną, np. z MD, bo coś czuję że niedługo wszyscy będą chodzić w ramoneskach
Stary 2012-11-22, 20:44   #2340
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Inwestujących jest coraz więcej i kto powiedział, że kobiety się nie znają na inwestowaniu środków pieniężnych k to jak kto ale my potrafimy to robić najlepiej
Hahaha ja w zasadzie doszlam do wniosku,ze to najlepsze ulokowanie srodkow pienieznych i mozna je miec ciagle przy sobie wrecz trzymac w reku
Cytat:
Ja tak Jestem bogatsza (lub ubozsza) o blyszczyk z Bourjois, tusz Max Factora i eyeliner w zelu- mam twarde postanowienie,ze naucze sie malowac ladna kreseczke na gornej powiece, co niestety nie bedzie latwym zadaniem...

Cytat:
Trzymaj sie dzielnie kochana! Rozumiem jak Ci trudno, bo sama podjelam taka decyzje niedawno i wlasnie sie zmagam z jej konsekwencjami... i chociaz mam ogromnego dola to tlumacze sobie,ze gorzej niz teraz juz nie bedzie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości