|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
ja dzis przd zabiegiem miałam starcie z TŻ az mi sie zabiegu odechciało, no bo dla kogo ja to robię dla siebie??. Z własnej przyjemnosci mdleje ,daje sie kluc, rozkraczam sie przed lekarzem itp itd.
czasami zalamac sie mozna z tymi naszymi tż-ami |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie z nim gadac ... chce mi sie plakac
![]() Naprawde zaluje ze pozwolilam mu jechac ![]() Yoolia wychodzi na to ze to blokada psychiczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faceci już tacy są, ja mogłabym na mojego narzekac i narzekac, bo tez ma swoje wady i wiem że napewno sie nie poprawi, zaakceptowałam go takim jakim jest. a zta blokadą psychiczną to chyba masz rację ![]() i nawet wiem czym może by spowodowana - moja pracą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-23 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: jutro rano chyba zlituje sie nad swoim TŻ i zrobie mu kanapki do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja znowu się wtrącam.
![]() ![]() Widziałam dzisiaj reklamę jakiejś gazety (M jak coś tam, M znaczy coś tam, nie pamiętam dokładnie tytułu ![]() ![]() Jukol, jak napisałaś o tej Martynie, to w pierwszej chwili myślałam, że chodzi o mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4543 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
no właśnie jakaś nowa, M jak coś tam (nie jak miłość
![]() Zdaje się, że M jak Mama (nie chce sie wkleić link), ale sprawdźcie jeszcze dla pewności przed kupieniem. ![]()
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I najgorsze jest to, że miesiąc w miesiąc robię to samo. Najpierw inwentaryzacja (robimy co miesiąc ![]() Ale najgorsza jest atmosfera w pracy, długo bym musiałao tym pisac. Cytat:
mysle ,też że może byc spowodowane pracą, stresem, przecież mam podwyższona prolaktynę, co prawda miesci sie w normie ale jest zbyt blisko gornej granicy. Z badań robiłam tylko prolaktyne i estradiol. Poza tym na monitoringu cyklu był ładny rosnący pęchcerzyk, który podczas owu pękł, test PCT wykazał ,że plemniczki sa w jak największym porządku i w moim sluzie nie ma przeciwciał, które mogłyby je zabijac. Moj gin idzie teraz na 2 tygodnie na urlop, kazał się starac, jak dostanę @ to mam przyjsc w 3,4 dc, pewnie bedziemy robic jakies kolejnehormonki, może TSH?? Sama nie wiem, zobaczymy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tż takie był chetny do badań, miałje zrobić w tamtym tygodniu, a tu cisza. już nawet nic o tym nie wspomina ![]() boli mnie brzuch, w nocy aż sę obudziłam i pierwsza myśl, że @ przyszła,ale przecież jej wizyty dopiero 3.03 się spodziewam. u mnie zimno. później idziemy z tż pojeździć. autko stoi pod domem a ja mam ciągle jakąś blokade i dalej niż po swoim miasteczku nie jeżdżę trzeba się podszkolić, więc jedziemy. później bedziemy szukać jakiegoś miejsca na nocleg, bo postanowiliśmy pojechać na weekend za dwa tygodnie gdzieś w góry. pewnie karpacz albo szklarska, bo to niedaleko od nas. miłej soboty kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
m@gd@lenko ja tez mam jakąs blokade, rzadko jezdze autkiem, a jesli juz to zawsze ktos kto dobrze jezdzi musi siedziec obok i chyba raczej nie lubie jezdzic, wole siedziec na fotelu pasażera
![]() Ja tez mysle o jakims wyjezdzie, tylko narazie kaski brak ![]() Moze na wiosnę jak juz bedzie cieplej i bardziej zielono wybierzemy sie do Kazimierza Dolnego, od nas to tylko jakies 40km. |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() właśnie wróciłam ze szkolenia, brrrrr strasznie zmarzłam, już mam dość tych mrozów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Hej.Wieczor byl masakryczny ... gdybyscie widzialy moje oczka od placzu
![]() ![]() ![]() M@dzia jak cos znajdziesz daj znac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
To i ja sie wtrace
![]() W najnowszej Polityce jest artykul na temat czynnikow sprzyjajacych zaplodnieniu i utrzymaniu ciazy.Jest to krotki artykul,ale tresciwy ---zawiera najnowsze wyniki badan nad tym zagdnieniem.Niestety nie wkleje linku, bo artykul jest niedostepny na stronie Polityki. Ale gdybyscie byly zainteresowane, moge cos skrobnac. Takze w Twoim Stylu jest artykul o parach starajaych sie przez dluzszy czas o potomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś 46d.c. sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć temp nie wskazuje by mogła to być ciąża, choć kilka typowo ciążowych objawów. Kusi mnie by ponownie zrobić test ale boję się znów ujrzeć jedną krechę
![]()
#4554 |
Raczkowanie
|
Witam Was!Właśnie odjechali ode mnie znajomi,którzy spodziewają się w kwietniu dzidzi,podotykałam brzusia konkretnie,ponoć to dobrze wróży.wiecie co nie wiem co mam o tym myśleć,od wczoraj mam dziwne plamiemienia,boli mnie brzuch i plecy.Do 2 pozostało jeszcze kilka dni,a najdziwniejsze jest to,że dzisiaj tempka 37,4.Kiedyś na takie plamienia przed @ dostałam og gina duphaston i było oki.Dziewczyny ten cykl jest u mnie bardzo,bardzo dziwny.Napiszcie czy miałyście coś podobnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o kurczę trochę długi masz ten cykl, może skontaktuj się ze swoją ginką Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobitki co tam słychac u was w sobotnie popołudnie
![]() ![]() Wczoraj bylismy z TZ w kinie na Rysiu - troche nudne ale obleci ![]() jukolku nie złosc sie i nie smuc ![]() ![]() ![]() martusiu mam przeczucie ze cos z tego bedzie - poczekaj do dnia @ i zrob test - trzymam kciuki za // - ![]() A mnie cos kłuje jajniczek -chyba jajeczko szykuje sie do drogi ![]() ![]() Dzis kupilam 2 grzechotki dla malutkiej od kuzynki - kiedy ja bede mogla kupowac jakies zabaweczki dla mojego bejbusia ![]() ![]() ![]() Marzenia czasem sie spełniają...
#4557 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
martucha trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ![]() mnie boli brzuch chwilami bardziej chwilami mniej. zatanawiam się dlaczego tak szybko?? oczywiście muszę się mocno powstrzymywać od myśli przepełnionych nadzieją. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
ja jestem padnieta po szkoleniu, mieszkanko wysprzatałam na błysk bo wpadł znajomy na pogaduchy , przed chwila wyszedł a ja biegiem do kompa na wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiec tak (to z Polityki) zapolodnieniu i utrzymaniu ciazy sprzyjaja: -odpowiednia dieta (ale to wiadomo nie od dzis),w tym regularnie jedzona czekolada ![]() - dobrym sygnalem okazuja sie nudnosci i wymioty(gdy jest sie juz w ciazy), stwierdzono,ze kobiety na nie cierpiace sa o 70 % mniej narazone na ryzyko poronienia - i teraz cos dla niektorych kobiet strasznego ![]() - na koniec zostawilam chyba najbardziej dyskusyjny z czynnikow mianowicie: - ryzyko poronienia wzrasta o 60 % gdy kobieta po zaplodnieniu zmienila partnera,a takze gdy....kobieta pozostaje w niezalegalizowanym zwiazku i nie ma tu znaczenia,ze kobieta mieszka z mezczyzna na stale. Wynika z tego,ze mezatki szybciej i latwiej zachodza w ciaze i o wiele rzadziej ronią. Z kolei niekorzystne dla zajscia w ciaze i jej utrzymania sa: - wspomaganie zaplodnienia niestety, najbardziej pozaustrojowe zapolodnienie i wewnatrzmaciczne i bardzo negatywny wplyw ma przeprowadzona w przeszlosci aborcja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.