|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mariza
kawa80 najwidoczniej koleżanka jest w tej grupe i ma dostęp do strony.
xanthina jeśli chcesz sobie zmienić maila na xxx@klubmariza.pl to napisz do Marty i poproś o zmianę maila swojego aktualnego, który podałaś przy tworzeniu strony na nowy xxx@klubmariza.pl. Marta Ci to poprawi - tylko napisz jaki ma być ten nowy mail ![]() |
|
|
|
|
#1652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
moje zamówienie nadal widnieje jako nowe, czyli nawet jakby jakimś cudem jutro było jako "zrealizowano" to nie ma zmiłuj, w tym tygodniu już nie przyjdzie
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Można zmienić nazwę! Sama byłam w takiej sytuacji. Owszem, w regulaminie jest napisane że nie, ale jeżeli napiszesz do Marty to ona przekieruje Cię na maila pod którym są chyba administratorzy i mogą to zrobić. Tylko ostrzegam, że później robi im sie lekki bałagan i możesz wtedy np. długo czekać zanim strona Ci ruszy
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli chciałabym zostać konsultantkę to jak znaleźć sponsora>>?
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
strefamariza.pl to strona, przez którą rejestruje się pod firmę, więc nie ma możliwości wpisać się z tej strony pod sponsora.
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może kiedy będą dostępne cienie matowe o numerze 6613? Głupio mi znów coś klientce odmawiać :/
|
|
#1661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
moje ostatnio też tak długo wisiało jako "nowe" ale przyszło szybko....zamawiałam w poniedziałek a w piątek już było, czyli tak jak zawsze 3-4 dni robocze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- napisz maila do firmy może Ci powiedzą, choć nie zawsze to działa czasami piszą, że poprostu trzeba czekać.......
|
|
#1664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowa osoba która się rejestruje to ma wybór, albo odszukać jakiegoś konkretnego sponsora, którego zna (w necie jest sporo stron sponsorskich, wystarczy sobie wpisać w google mariza i już masz listę osób które mają swoje strony i prowadzą grupy), albo wpisać się pod firmę, wybrać opcję że chcesz sponsora w twojej okolicy lub trafić do kogoś losowo. Podobnie jak jest z funduszami emerytalnymi. Jak samemu nie zdecydujesz, to zdecydują za ciebie system.
|
|
|
#1665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiulka107 Czas edycji: 2012-11-23 o 10:59 |
|
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Mam pytanie: czy często zdarzają się Wam reklamacje? Moje drugie zamówienie i już mam pierwszą :-( Do zestawu z serii 55+ włożyli 2 kremy na dzień. Już dzwoniłam, złożyłam reklamację,wysłałam zdjęcie i mam im ten krem odesłać,a oni przyślą krem na noc, a opłatę za przesyłkę odliczą mi w kolejnym zamówieniu. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Napisałam do Marizy, aby podali mi kontakt do osoby,która mieszka najbliżej mnie. Kontaktu co prawda nie podali,bo kontakt sam do mnie zadzwonił , ale mieszka raczej daleko ode mnie. Tak się teraz zastanawiam, czy to też nie był jakiś losowy sponsor
|
|
|
#1667 |
|
Przyczajenie
|
[/QUOTE]Ja mogłam mieć podobnie.
Napisałam do Marizy, aby podali mi kontakt do osoby,która mieszka najbliżej mnie. Kontaktu co prawda nie podali,bo kontakt sam do mnie zadzwonił , ale mieszka raczej daleko ode mnie. Tak się teraz zastanawiam, czy to też nie był jakiś losowy sponsor [/QUOTE]wiecie co to że sponsor mieszka dalej nie musi być problemem... przekonałam się o tym dopiero w marizie. Moja sponsorka mieszka w Łodzi a ja w Lublinie... spory odcinek drogi a naprawdę mogę na nią liczyć w każdej sytuacji i naprawde czuje wsparcie i pomoc nie to co miałam jak sie kiedys w oriflame zarejestrowałam i ogłoszenie było niby lubelskie a potem nagle dostaje list z wrocławia z karta i tyle bylo mojego kontaktu ze sponsorem :|więc myślę że wszystko zależy od zaangażowania danej osoby a nie koniecznie odległości sama szukam osób do mojej grupy nie tylko w Lublinie
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie jest tak, że to ja jestem z Łodzi a moja sponsorka z Gdańska. Też nie mam żadnych problemów, odpowiada na każde moje pytanie i pomaga, wspiera jak może. Jest super jednym słowem mówiąc A co do oriflame to też byłam i dla mnie po prostu masakra ![]() Dziewczyny moje zamówienie ma status 'zrealizowano', więc mam nadzieję, że w poniedziałek będzie a jak tam Wasze?
Edytowane przez Asiulka107 Czas edycji: 2012-11-24 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
ale ja nie twierdzę że to coś złego, sama mam w grupie osoby z całego kraju, nie tylko z okolicy. Poznaje się przy tym nowych często bardzo fajnych znajomych
|
|
#1670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak kurier ma przyjechać to dostajemy sms'a - ile przed jego przyjazdem?
I czy dajecie mu równo pieniążków czy coś tam dorzucacie np. te końcówki?
|
|
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z smsami jest niestety różnie, mój kurier przyjeżdża jakieś 2-3 godziny po smsie którego dostaje do godziny 8.00, ale moje koleżanki już tak fanie nie mają, kiedyś jedna siedziała w domu do południa i czekała na sms, w końcu się wkurzyła i poleciała na zakupy, w połowie wycieczki dostała sms że dostanie paczkę, no to galopem w domu, prawie się z kurierem na podjeździe zjechała, a jaka wkurzona była
|
|
|
#1673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze dostaję sms między 9 a 10, kurier przyjeżdża jak się wyrobi, zazwyczaj koło 16 i niestety cały dzień zmarnowany na wyglądaniu przez okno ;p
|
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj dostaję sms tak ok 7-9 a później dzwoni kurier i pyta czy np między 12 a 14 będzie ktoś w domu
![]() Chociaż ostatnio miałam taką sytuacje, że nie dostałam sms i już myślałam, ze paczka tego dnia nie przyjdzie, a tu koło 11 zadzwonił kurier a zaraz po jego tel przyszedł sms ![]() Jeśli chodzi o pieniążki to zazwyczaj mam odliczone a kurier zaokrągla sumę w dół nie bawi się w te drobniaki
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam za odpowiedź
Mam nadzieję, że swoją pakę dostanę wcześnie, już się nie mogę doczekać a kosmetyki śnią mi się po nocach
|
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
8.07 właśnie dostałam smska od kuriera, pewnie w ciągu 2 godzin będzie
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i dała napiwek bo nie miałam odliczonych
|
|
|
#1678 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam o 7.34, zerwałam się z łóżka i czekam
![]() Jedno mnie martwi bo w sms'ie podali kwotę o 9 zł mniejszą niż miałam do zapłaty, więc pewnie czegoś nie ma
Edytowane przez Asiulka107 Czas edycji: 2012-11-26 o 09:06 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
U mnie kurier był 15 minut po smsie, aż mnie zaskoczył
![]() Dziewczyny chciałam wam pokazać (jeśli jeszcze nie wiecie) jak wygląda pędzel Marizy do pudru, powiem wam że prezentuje się naprawdę imponująco i ma bardzo fajny włos
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już mam paczkę, zaraz ruszam w teren
Tylko w pakiecie startowym miałam próbkę perfum, nie jest nigdzie pęknięta a z niej leci i brakuje cieni potrójnych
Edytowane przez Asiulka107 Czas edycji: 2012-11-26 o 15:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.