Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 16:29   #1051
xal
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Melduję się ze już wracamy z zakupów. Widzę,ze sporo napisalyscie. Do domku mamy 100km więc podczas drogi może uda mi się troszkę nadrobić. Ogólnie jestem zła, bo kurtkę która ostatnio upatrzylismy dla Tz już wykupili nie było już żadnej ale kupiłam sobie sukienkę
Ubzdurałam sobie sukienkę dzianinową więc mnie czeka w sobotę wyprawa do aldika. Co prawda czarna (ja uwielbiam, mężuś nie bardzo) ale stwierdziliśmy, że najładniejsza i można kolorowe rajstopy ubrać.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:30   #1052
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Kupilam
kobieta ktora sprzedaje powiedziala ze sa to nowe rzeczy od producenta.. za te 3 rzeczy zaplacilam 19 zl. z metkami sa. a firma makoma. patrze w necie http://www.makoma.com.pl/pl/kolekcja ale i tak dla dziewczynek byl wiekszy wybor
szalejecie z tymi zakupami ale ładne

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
a to ja się staram jeść jogurty naturalne
ja kiedyś codziennie jadłam jogurcik w pracy, a teraz jakoś mi nie smakują

vvgh śliczne

Cytat:
Napisane przez vil84
firma sprawdzona, bo u mojej rodzinie nie raz coś robili, i tata potem mówił, że czasem można dzwonić i dzwonić, ale robią dobrze i tanio ... dziś tata mówił, że u nich miał być w poniedziałek, a też ani widu, ani słychu, i że kiedyś po dwóch tygodniach się odezwał
no to mam nadzieję że się odezwą

no to mykam robić obiad
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:31   #1053
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co wy na to zeby zmieerzyc brzuszki ?? jestem ciekawa czy ja tylko mam taki balon w 4mc heheh
ja zaczne w pasie mam -czyli na wysokosci pepka 100 cm
i jak z wagą ja mam 5kg do przodu
Może bardziej wiarygodne będzie ile cm na plusie od ciąży?
U mnie 6 cm do przodu na wysokości talii, ważyć się będę w sobotę.

Stary 2012-11-22, 16:31   #1054
vil84
Wtajemniczenie

rogal maślany
byłam dziś w piekarni to miałam straszną ochotę na taki. ale nie mogę od urodzenia jestem chora na celiakię, czyli odpada wszystko typu pizza, makarony, normalne pieczywo, ciastka, cheesburgery, PIWO etc

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:34   #1055
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
rogal maślany
byłam dziś w piekarni to miałam straszną ochotę na taki. ale nie mogę od urodzenia jestem chora na celiakię, czyli odpada wszystko typu pizza, makarony, normalne pieczywo, ciastka, cheesburgery, PIWO etc
to co ty jesz??:O
Stary 2012-11-22, 16:37   #1056
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
http://www.carters.com/carters/Micro...by-boy-pajamas
jakie slodkie

Dziewczyny przestalam sie odzywac do "przyjaciolki" znamy sie bardzo dlugo i jak mieszkalam w rodzinnym miescie to nierozlaczne bylysmy. Jak sie przeprowadzilam do Gdyni to tez mialysmy dobry kontkat, zawsze jak bylam u siebie to sie widzialysmy. No i ona miala jakis czas temu problemy u siebie w zwiazku, ja zawsze z nia rozmawialam i mowilam swoje zdanie. Mogla na mnie liczyc. Wiedziala ze sie spotykam z T ale tylko to. Jak sie dowiedzialam o ciazy probowalam jakos z nia porozmawiac. Ale za kazdym razem mnie olewala i zbywala ze a to musi sie uczyc a to nie ma czasu bo gdzies idzie itd. w koncu sie wkurzylam i przestalam do niej pisac. Ona tez nie pisala. Dowiedziala sie o ciazy przez fb ale tez sie nie odezwala.
Czasami mi brakuje jej.. Mysliscie ze powinnam sie odezwac pierwsza? Moze miec do mnie zal ze jej nic nie powiedzialam ale probowalam to mnie zbywala..
Heh mialam podobna sytuacje troche ponad 2 lata temu.Przyjaznimy sie z moja przyjaciolka od 5 klasy podstawowki,tez roznie bywalo,najpierw Ona wyjechala do Krakowa do liceum,pozniej ja wyjechalam na studia,i takie mialysmy przerwy,ale jak juz obie wrocilysmy do naszego rodzinnego miasta,to dzien w dzien sie widzialysmy,no nie moglysmy zyc bez siebie.Po kilku latach ja wyjechalam na 1,5 roku do Niemiec,strasznie to przezywalysmy,tesknilysmy za soba jak nie wiem co i wkoncu wrocilam,nie moglysmy sie soba nacieszyc,po kilku m-cach poznalam mojego Tz i znow pojawila sie opcja wyprowadzenia sie do innego miasta,oh balam sie jak cholera zeby oznajmic to mojej psiapsole,Ona akurat byla w trakcie starania sie o dzidzie.Wkoncu zdobylam sie na odwage,dzien przed przeprowadzka,nie rozmawialysmy ze soba pol roku,choc baardzo chcialam sie do niej odezwac to nie potrafilam,az wkoncu nie wytrzymalam i napisalam,niesmialo,zapyt alam jak sie czuje itp,pozniej przez jakis czas pisalysmy ze soba jakbysmy sie dopiero poznawaly,mialam mega moralniaka ze nie bylo mnie przy niej w tych najwazniejszych chwilach,i druga ciaze tez przegapilam bo bylam juz tutaj.
Moral z tego taki,ze jesli naprawde Ci na niej zalezy to WALCZ,i nie poddawaj sie !!!!
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:37   #1057
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co wy na to zeby zmieerzyc brzuszki ?? jestem ciekawa czy ja tylko mam taki balon w 4mc heheh
ja zaczne w pasie mam -czyli na wysokosci pepka 100 cm
i jak z wagą ja mam 5kg do przodu
eee... teraz te pomiary nie będą dobre, dziewczyny z dużymi brzuszkami mają po 100cm do porodu

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:37   #1058
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal
Mówimy o croisancie maślanym? Nie wiem jak oni go robią, ale normalnie oprzeć się mu nie da
dokładnie o tym mówię. one są przepyszne

nuna jeszcze trochę zostało, to zapraszam

Cytat:
kupiłam paradontax
mój mąż uzywa tej pasty, dla mnie jest obrzydliwa w smaku

vil to co ty jesz? bo ja patrząc na swoją dietę musiałabym zrezygnować zawsze z jakiegoś elementu posiłku
Stary 2012-11-22, 16:39   #1059
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
dokładnie o tym mówię. one są przepyszne

nuna jeszcze trochę zostało, to zapraszam

vil to co ty jesz? bo ja patrząc na swoją dietę musiałabym zrezygnować zawsze z jakiegoś elementu posiłku
zjadłabym zjadła zjadłabym zjadła. Chciałabym chciała
Stary 2012-11-22, 16:39   #1060
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie też była ale po tygodniu smakuje jak zwykła miętowa

Stary 2012-11-22, 16:52   #1061
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
wyniki..
mam teraz pytanko..
mam więęcej białych krwinek w moczu niż ostatnio, większe ph, więcej "pasm śluzu" ..
wtf?
do tej pory z miesiąca na miesiąc miałam idealne wyniki,a teraz takie coś..

SZCZAWIANY WAPNIA?!
oby lekarz mnie oświecił..
Pasma śluzu i ja miałam w ostatnich wynikach i to nic takiego,ale co do reszty to nie wiem:/

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Moje pierwsze zakupy na ciuchach dla maleństwa Welurkowe wszystko po 3 zł / sztuka

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
A te z pepco za 17zł za wszystko

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Ja Wam pozazdrościłam i też wybrałam się na zakupki w SH upolowałam kilka fajnych body, 1 pajacyk, 1 koszulke, śliniaczek, śliczne różowe spodenki ( liczę , że będzie dziewczynka) za całe 10zl niestety nie mam sprawnego aparatu, żeby Wam pokazać

sorry 10zł to kosztowały mnie całe zakupy, razem z cienkim sweterkiem dla mnie:P
Kurde za te pieniądze to brawa

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć

Dopiero wróciłam do domu i nawet nie chcę myśleć ile stron mam do nadrobienia

Ale pochwalę się najpierw
Kupiłam sobie spodnie ciążowe w lumpku za 20zł i 3 pary body

byłam też w ross i skorzystałam z promocji -40% na kolorówkę mam dwa lakiery do paznokci i szminkę
śliczne!

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
jaki zart wyszlam na 3h i mam 5 stron do nadrobienia,laaaadnie
hahhah to jak ja wyszłam na 3 h i 5 stron czytania

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Widze ze piszecie o zakupach,ja weszlam tak z ciekawosci do takiego sklepu typu wszystko po 2 zl i wiecej,gdzie wbrew pozorom rzeczy sa naprawde dobrej jakosci,i sie poplakalam
Byly kocyki,reczniczki,i inne ☠☠☠☠☠☠☠ki za grosze,a ja podotykalam i musialam wyjsc
Ohhh jaka jestem wsciekla ze tak ciezko u nas z kasa,ale jak mi nadplaca chorobowe to sobie zaszaleje !!!
Inna znam ten ból o u nas jak wiesz akurat teraz też taka sytuacja do doopy:/

Cytat:
Kupilam
kobieta ktora sprzedaje powiedziala ze sa to nowe rzeczy od producenta.. za te 3 rzeczy zaplacilam 19 zl. z metkami sa. a firma makoma. patrze w necie http://www.makoma.com.pl/pl/kolekcja ale i tak dla dziewczynek byl wiekszy wybor

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Wpadam tylko napisać, ze chyba zaczynam czuć ruchy dziecka.. Takie uczucie jakby mi się tam coś przemieszczało pływało i czasami jak zasypiam takie lekkie puknięcia od środka. Jeszcze nie jestem pewna bo jak leże to strasznie słyszę swoje serce i jednoczesnie mi pulsuje jakaś zyła w brzuchu i mi te puknięcia zagłosza
A przypomnij który to tc??? No i

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 16:53   #1062
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Może bardziej wiarygodne będzie ile cm na plusie od ciąży?
U mnie 6 cm do przodu na wysokości talii, ważyć się będę w sobotę.
ha ha a ile mialam przed nie wiem nawet nie jestem w stanie sie wstrzelic w jakakolwiek cyfre

Cytat:
eee... teraz te pomiary nie będą dobre, dziewczyny z dużymi brzuszkami mają po 100cm do porodu
czyli co ja mam maly? nie rozumiem heheh
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:54   #1063
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam teraz 108 w brzuszku

a co do mojego jedzenia ... jem normalnie, chora jestem od urodzenia, więc można się przyzwyczaić mam swój chleb, tylko że smakowo jest ciągle ten sam, nawet jak kupuje różne rodzaje, i już obrzydł mi, więc jem go tylko podgrzany w opiekaczu. na śniadanie z reguły kanapki, jogurt (wszędzie muszę czytać składy, do jogurtów często dodawany jest gluten), jakieś sałatki, obiady normalne, tyle że panierka do mięsa musi być bezglutenowa, makaron bezglutenowy, słodycze też mogę jeść (albo rezygnuje z wafelków, paluszków itp, albo kupuje bezglutenowe - tylko że są dużo droższe i mało jest sklepów, w których są dostępne). najważniejsze - zawsze czytać skład, bo często w niewinnych produktach może być gluten, np. w kostce rosołowej, czy w aromatach jako dodatek. no i niestety to kosztuje, bochenek chleba bezglutenowego kosztuje ok. 10 zł. najbardziej mi żal piwa (słód jęczmienny, w którym jest gluten) i pizzy

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:55   #1064
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
czyli co ja mam maly? nie rozumiem heheh
Mnie się wydaje, że te brzuszki jak się robią typowo ciążowe to jakoś inaczej te miary wypadają. Bo nie wierzę, że masz ogrooomnyyy brzuch

Stary 2012-11-22, 16:59   #1065
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie też była ale po tygodniu smakuje jak zwykła miętowa
po jednym razie podziękowałam, tydzień to dla mnie jakiś maraton męczeński

vil dobrze że są zamienniki w takim razie
Stary 2012-11-22, 17:01   #1066
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
po jednym razie podziękowałam, tydzień to dla mnie jakiś maraton męczeński
przeżyłam i chociaż miałam spokój z dziąsłami

Stary 2012-11-22, 17:01   #1067
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja mam teraz 108 w brzuszku

a co do mojego jedzenia ... jem normalnie, chora jestem od urodzenia, więc można się przyzwyczaić mam swój chleb, tylko że smakowo jest ciągle ten sam, nawet jak kupuje różne rodzaje, i już obrzydł mi, więc jem go tylko podgrzany w opiekaczu. na śniadanie z reguły kanapki, jogurt (wszędzie muszę czytać składy, do jogurtów często dodawany jest gluten), jakieś sałatki, obiady normalne, tyle że panierka do mięsa musi być bezglutenowa, makaron bezglutenowy, słodycze też mogę jeść (albo rezygnuje z wafelków, paluszków itp, albo kupuje bezglutenowe - tylko że są dużo droższe i mało jest sklepów, w których są dostępne). najważniejsze - zawsze czytać skład, bo często w niewinnych produktach może być gluten, np. w kostce rosołowej, czy w aromatach jako dodatek. no i niestety to kosztuje, bochenek chleba bezglutenowego kosztuje ok. 10 zł. najbardziej mi żal piwa (słód jęczmienny, w którym jest gluten) i pizzy
o to spory tez

Cytat:
Mnie się wydaje, że te brzuszki jak się robią typowo ciążowe to jakoś inaczej te miary wypadają. Bo nie wierzę, że masz ogrooomnyyy brzuch
a ze ja nie mam ciazowego ? hehe oj mam mam jutro jak bede miala chwile to strzele fote i wrzuce ja podejrzewam ze ze 20 cm to minimum mam na plusie mam brzuch jak w 6 miesiacu w poprzedniej ciazy
Stary 2012-11-22, 17:06   #1068
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a ze ja nie mam ciazowego ? hehe oj mam mam jutro jak bede miala chwile to strzele fote i wrzuce ja podejrzewam ze ze 20 cm to minimum mam na plusie mam brzuch jak w 6 miesiacu w poprzedniej ciazy
nie nie o to mi chodzi, nie umiem tego wytłumaczyć

bo kurde, jeśli zgrabne dziewczyny, które dostały trochę brzuszka mają już po stówie to co będzie dalej jeśli widziałam, że dziewczyny z napraaaawdę wielkimi brzuchami miały po ponad 100 cm do porodu

Stary 2012-11-22, 17:09   #1069
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Chyba coś w tym jest, bo jak rodziłam małego to miałam coś ok 106cm, a teraz patrzę, że mam 100 cm a to dopiero 18 tydzień
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 17:09   #1070
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
A to ja mam śliniaczek z FB Barcelona 2 pary skarpetek (jedne różowe, drugie niebieskie), które dostałam i te bodziaki chciałam jakieś neutralne i mam - żółte, szkoda, że nie było jakichś ładnych zielonych np.
Za to to mój Małżon oddałby chyba nawet mnie
Dzisiaj siedzi i gada sobie pod nosem przeglądając swoje sportowe strony "Ciekawe komu nasza dzidzia będzie kibicowała?" (zerka na mnie) i sam sobie dokańcza "No jak to komu? Tylko Barcelonie!"

Cytat:
zaraz nadrobię, tylko chciałam się pochwalić że byłam w lidlu nakupiłam mnóstwo rogali maślanych, zjadłam jednego i jestem o niebo szczęśliwsza
dawaj jednego!

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Melduję się ze już wracamy z zakupów. Widzę,ze sporo napisalyscie. Do domku mamy 100km więc podczas drogi może uda mi się troszkę nadrobić. Ogólnie jestem zła, bo kurtkę która ostatnio upatrzylismy dla Tz już wykupili nie było już żadnej ale kupiłam sobie sukienkę

Kochane, piękne te Wasze maluszkowe ciuszki. Aż mnie w środku gniecie żeby coś kupić, ale spróbuję być twarda
A na poprawę humoru wcinam właśnie wyśnione lody. Z bitą śmietaną, sosem toffii i pokrojonymi Toffifee
Któraś chce? Podzielę się kaloriami...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:09   #1071
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
o to spory tez

nikt nie mówi, że nie masz ciążowego
chodzi o to, że takie pomiary kto ile ma są bez sensu
dlaczego??
zależy od zaawansowania ciązy
zalezy od ilości tłuszczu na brzuchu
-jaką kto ma posturę i ogólną budową

Justi chodziło o to, że niektóre mają 100 cm w dniu np porodu(taki przykład) a mają naprawdę spore brzuchy
Stary 2012-11-22, 17:14   #1072
axella
Zakorzenienie

GG do axella

karolina2121-na szczęście alarm odwołany,ale jakby co to się odezwę.
dziękuję!

Cytat:
trochę szkoda, że ta krew może uratować dziecko tylko do jakichś 40kg wagi
no i szkoda,że przechowywanie jest tak cholernie drogie..
na początku napaliłam sie jak dziadzio na młódkę ale niestety.. to nie dla mnie

chciałabym by moje dziecko-jak ja, prócz leków na obniżenie gorączki leczyło się jeżówką, miodem,cebulą, czosnkiem i sokiem malinowym..
Dzięki temu praktycznie nie choruję
a pakowanie w bejbi chemi to naprawdę masakra..
oczywiście mówię o starszym bejbi

zobaczymy jak to wyjdzie

przysnęłam przed pracą,śniło mi się że ochrzaniałam kogos za smród zwierząt a naprawdę zasnęłam na kocie

już w robotce..za 17h i 45min lekarz

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:14   #1073
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie o to mi chodzi, nie umiem tego wytłumaczyć

bo kurde, jeśli zgrabne dziewczyny, które dostały trochę brzuszka mają już po stówie to co będzie dalej jeśli widziałam, że dziewczyny z napraaaawdę wielkimi brzuchami miały po ponad 100 cm do porodu
no nie mowie ze bylam super chuda laska bo tamte skoro tyle mialy do porodu to musialy miec w pasie z 50 cm no moze 60 , ja w poprzedniej ciazy byłam fakt szcuplejsza , byłam szczupła i do porodu mialm prawie 130 cm i mialam mega duzy brzuch
Napewno duzo chudsze dziewczyny beda mialy mniej w pasie a np wieksze brzuchy moze te cm rzeczywiscie nie beda trafione heh
moze foty beda lepsze heheh
Stary 2012-11-22, 17:18   #1074
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Chyba coś w tym jest, bo jak rodziłam małego to miałam coś ok 106cm, a teraz patrzę, że mam 100 cm a to dopiero 18 tydzień
no właśnie dziwne to jest dla mnie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Za to to mój Małżon oddałby chyba nawet mnie
Dzisiaj siedzi i gada sobie pod nosem przeglądając swoje sportowe strony "Ciekawe komu nasza dzidzia będzie kibicowała?" (zerka na mnie) i sam sobie dokańcza "No jak to komu? Tylko Barcelonie!"

A na poprawę humoru wcinam właśnie wyśnione lody. Z bitą śmietaną, sosem toffii i pokrojonymi Toffifee
Któraś chce? Podzielę się kaloriami...
Przyjaciółka przywiozła nam z samiuśkiej Barcelony
Mój małż już zapisuje dziecko na piłkę i kibicować będzie musiało Barcy i Górnikowi

Poproszę loda Ja za to podzielę się sorbetem truskawkowym

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
no i szkoda,że przechowywanie jest tak cholernie drogie..
na początku napaliłam sie jak dziadzio na młódkę ale niestety.. to nie dla mnie
nie aż tak.. rocznie około 500zł, najgorszy pakiet startowy...
Cytat:
no nie mowie ze bylam super chuda laska bo tamte skoro tyle mialy do porodu to musialy miec w pasie z 50 cm no moze 60 , ja w poprzedniej ciazy byłam fakt szcuplejsza , byłam szczupła i do porodu mialm prawie 130 cm i mialam mega duzy brzuch
Napewno duzo chudsze dziewczyny beda mialy mniej w pasie a np wieksze brzuchy moze te cm rzeczywiscie nie beda trafione heh
moze foty beda lepsze heheh
No zobaczymy jak to będzie później Ja póki co mam jakoś 90cm może, zmierzyłam się małża miarką

Stary 2012-11-22, 17:20   #1075
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:

nie aż tak.. rocznie około 500zł, najgorszy pakiet startowy...
łooo,a gdzieś czytałam o jakiś 2ch tysiach na raz... zobaczyyymy,ale raczej się nie nastawiam..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 17:20   #1076
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie dziwne to jest dla mnie

Przyjaciółka przywiozła nam z samiuśkiej Barcelony
Mój małż już zapisuje dziecko na piłkę i kibicować będzie musiało Barcy i Górnikowi

Poproszę loda Ja za to podzielę się sorbetem truskawkowym

Mój stwierdził, że nawet jak będzie babka, to i tak będzie grała w piłkę

Proszę bardzo, a ja chętnie spróbuję sorbetu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,8 KB, 2 załadowań)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:21   #1077
xal
Zakorzenienie

Mężuś kupił mi krówki ciągutki

Stary 2012-11-22, 17:23   #1078
banka26
Zakorzenienie

a o to moje wdzieki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20121122_180252.jpg (78,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121122_180300.jpg (74,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121122_180308.jpg (79,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121122_180354.jpg (76,6 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-11-22, 17:23   #1079
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
łooo,a gdzieś czytałam o jakiś 2ch tysiach na raz... zobaczyyymy,ale raczej się nie nastawiam..
no własnie te 2 tysie na start a później około 500zł rocznie.
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Mój stwierdził, że nawet jak będzie babka, to i tak będzie grała w piłkę

Proszę bardzo, a ja chętnie spróbuję sorbetu
Mój tak samo

Sorbet dla Ciebie
73sorbet-truskawkowy_is000002592445xsmall.jpg

Stary 2012-11-22, 17:24   #1080
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
a o to moje wdzieki
ooosz ty
aaaaale brzucho
super

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości